|
Общалка Клана Наруто
|
|
| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
| |
|
|
| Iris | Дата: Пятница, 2013-09-27, 21:07 | Сообщение # 5611 |
| Цитата (Lemon) И гробовая тишина я тут пишу)
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Пятница, 2013-09-27, 21:10 | Сообщение # 5612 |
| Цитата (Iris) на конфетку сразу нет) ладно тортик или ты на диете??
|
| |
|
|
| Lemon | Дата: Пятница, 2013-09-27, 21:10 | Сообщение # 5613 |
 Она явно что-то задумала!
Награды: 640
Дата регистрации: 2011-06-02
| Единственный человек, все остальные почему-то молчат)
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Пятница, 2013-09-27, 21:12 | Сообщение # 5614 |
| Iris, вкурсе что с Жидами у вас игра?
|
| |
|
|
| Iris | Дата: Пятница, 2013-09-27, 21:13 | Сообщение # 5615 |
| Цитата (insectic) ладно тортик или ты на диете?? я за твою просьбу что была в конфете) И мне не нужно на диетах сидеть Цитата (Lemon) Единственный человек, все остальные почему-то молчат) Оо" может ты их не видишь?))
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Пятница, 2013-09-27, 21:14 | Сообщение # 5616 |
| Цитата (Iris) я за твою просьбу что была в конфете) а все понял)ок Цитата (Iris) И мне не нужно на диетах сидеть понятно)) как последний рабочий день прошел?
|
| |
|
|
| Iris | Дата: Пятница, 2013-09-27, 21:14 | Сообщение # 5617 |
| Цитата (insectic) Iris, вкурсе что с Жидами у вас игра? знаю, завтра. А что? будешь наконец-то за Черноморец болеть?)
|
| |
|
|
| Lemon | Дата: Пятница, 2013-09-27, 21:14 | Сообщение # 5618 |
| Цитата (Iris) Оо" может ты их не видишь?)) Я вижу зеленых человечков, это нормально? оО"
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2013-09-27, 21:15 | Сообщение # 5619 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата (Flame_Of_Hell) Я все був мисливцем))) і зайчика/кролика я би засмажив))) Геній може бути тільки один тут ХДД Доведеться тобі тепер побути жертвою Ще чого, кролячого мяска йому захотілося Так, і це буду я, а тобі вже пора на пенсію) Цитата (Flame_Of_Hell) Ніяк) Ще питання ?)) Але ти Бог, повинен бути якийсь вихід? Що мені робити? Цитата (Flame_Of_Hell) А може то вона - математичка ваша ?))) просто перевдягається на підроботку ХДД Ахах, тоді мені все відразу стало зрозумілим, чому вона така злюща приходить до нас на урок) Цитата (Flame_Of_Hell) Тюю... хіба то весело було...кілька екскурсій... хоча, якщо то були активні заходи - то було цікаво)) Не такі вже й активні:)Було декілька квестів, коли ми бігали по території і шукали відповіді, ото було справді цікаво) Керч бачили тільки з вікна автобуса, отака екскурсія.. Цитата (Flame_Of_Hell) Тааак, лише гіпс))) Проведу повну анестезію і загіпсую пальчик))) а потім ти прокинешся через 14 годин))) А анестезія для чого, я можу й без неї обійтися)Лікарю, чому так довго, зі мною все в порядку? Цитата (Flame_Of_Hell) Т_Т не буду більше сперечатись на цю тему До речі, як тобі Монреальський облом, якщо вже згадали його) Цитата (Flame_Of_Hell) Так, воно того варте))) Дивись, величину наших постів знову оцінили Ми популярні) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, не задавали, тому і забув ХД Ну, пластикові іноді пропускали воду... а я перевіряв їх у басейні своєму, тому не страшно було, зо топилися 8 штук маю)) скоро має бути 9й)) Треба оживляти твій щоденник) А я все гадала, де ти їх перевіряв, що не боявся)Про басейн чомусь не здогадалась) Гарне в тебе захоплення) Цитата (Flame_Of_Hell) Я теж за це згадав, тому і написав за мачете, аби не було так само ))) Зараз зробимо котику манікюр, чекай нас внизу, скоро будемо) Цитата (Flame_Of_Hell) Дбре, що я бог і Ватман Ммм, людське мясце мені набридати починає..треба переходити на інший рівень Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, не все мож попасти... Мабуть роль лікаря не для мене ХДД Цитата (Flame_Of_Hell) Ну як для чого...то дуже приємна істота, не кусається, грайлива)) і збереже санітарію в домі)) Точно, і гостей небажаних відлякає, якщо потрібно) Цитата (Flame_Of_Hell) Яку фору ?)) Ви навіть не знаєте, де я живу, а ви фору даєтеХДД що ж, тоді фору дам я вам...шукайте мене, а я сидітиму на місці))) Тюююю, та мої люди вже 3 дні сидять біля твого будинку і відслідковують кожен твій рух) Цитата (Flame_Of_Hell) Тю, на спину треба було сідати... а так - ти дійсно була випивша тоді Т_Т Ееей, я не вживаю алкогольні напої..а на спині втриматися не можу, лапки короткі дуже( Цитата (Flame_Of_Hell) А хто знищив ?? Я голову не їм, тому голова сови в повній мірі ще там валяється, разом з індичкою Що ж, я твоє останнє бажання виконаю, коли ти сідатимеш ХДД Мої люди знищили Чим тепер доведеш, що сова з"їла твою індичку, га?)) Ти посадиш маленьке миле зайченятко до в"язниці? Цитата (Flame_Of_Hell) ти недооцінила моєї коварності))) З тобою треба бути обережнішою.. Цитата (Flame_Of_Hell) Питався, причина - втома... і треба було переробляти план тренувань, я його переробив, а результат не збільшився сильно Може нехай тобі якийсь фахівець краще допоможе переробити цей план? Цитата (Flame_Of_Hell) Не дочекаєшся ХД А я з Ірою домовлюся
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Пятница, 2013-09-27, 21:15 | Сообщение # 5620 |
| Цитата (Iris) знаю, завтра. А что? будешь наконец-то за Черноморец болеть?) нет.я про супер кубок.нет буду за Днепр))думаю вы накажите жидов
|
| |
|
|
| Iris | Дата: Пятница, 2013-09-27, 21:17 | Сообщение # 5621 |
| Цитата (insectic) понятно)) как последний рабочий день прошел? первую часть дня ездили за аппаратное совещание, мне там подарили огромный букет хризантем *.* А потом все догоняли) ушли на час позже) в общем все хорошо) А у вас все тихо и неинтересно? или как?) Цитата (Lemon) Я вижу зеленых человечков, это нормально? оО" они должны быть розовыми))) ты же девааачка)
|
| |
|
|
| Iris | Дата: Пятница, 2013-09-27, 21:19 | Сообщение # 5622 |
| Цитата (insectic) нет.я про супер кубок.нет буду за Днепр))думаю вы накажите жидов омг, мы и там и там сними играем. Все, это месть за плевую Буковину хД
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Пятница, 2013-09-27, 21:20 | Сообщение # 5623 |
| Цитата (Iris) А у вас все тихо и неинтересно? или как?) а у меня день круто прошел)))выгнали с урока)))наглубил учителю вообщем отлично Цитата (Iris) первую часть дня ездили за аппаратное совещание, мне там подарили огромный букет хризантем *.* мммм...круто:) Цитата (Iris) А потом все догоняли) ушли на час позже) в общем все хорошо) и догнала??:)
|
| |
|
|
| Lemon | Дата: Пятница, 2013-09-27, 21:20 | Сообщение # 5624 |
| Цитата (Iris) они должны быть розовыми))) ты же девааачка) Аааа, точно, может стоит снять розовые очки и увидеть, что они таки зеленые?)))
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Пятница, 2013-09-27, 21:21 | Сообщение # 5625 |
| Цитата (Iris) омг, мы и там и там сними играем. Все, это месть за плевую Буковину хД что что??а я когда прочитал Шахтер думал с кротами играем,а там есть еще какой-то шахтер
|
| |
|
|