|
Общалка Клана Наруто
|
|
| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Пятница, 2013-09-27, 19:15 | Сообщение # 5581 |
 Преступник уровня S
Награды: 1196
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2010-11-14
| Цитата (Flame_Of_Hell) Нее, нельзя Х_Х а то и не сделают вовсе .... может сам тогда научишься всему) Цитата (Flame_Of_Hell) Скоро будут))) на следующей неделе уже 100%)) крутооо *___* Цитата (Flame_Of_Hell) О_О ты все еще смотришь ван пис Х_Х все еще? оО я ж не монстр, чтоб так быстро посмотреть такое количество серий)Добавлено (27.09.2013, 19:15) ---------------------------------------------
Цитата (Flame_Of_Hell) Это просто Оля глянула мне в подпись и нашла ссылочку на смайлики и тут понеслась мне вк скинули оО
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Пятница, 2013-09-27, 19:23 | Сообщение # 5582 |
 Преступник уровня S
| Цитата (Flame_Of_Hell) Я бы научился, но мне нужно, чтобы именно в этой проге меня научили что да как делать...а некому...ибо я просил не знакомых мне людей помочь мне и они делают это за "спасибо" ... потому я не могу повлиять на все это... блиин, как все сложно с этим >.< Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, я думал, ты устанешь смотреть его О_О вот ты как думаешь т.т я вообще поспорила, что до нового года досмотрю хД Цитата (Flame_Of_Hell) о_0 окау правда кинули не на зайцев, я их сама нашла, а на солнышки)
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Пятница, 2013-09-27, 19:28 | Сообщение # 5583 |
 Преступник уровня S
| Цитата (Flame_Of_Hell) Было бы просто - давно бы селал а может и нет, вдруг бы поленился =.= Цитата (Flame_Of_Hell) И на какой ты, говоришь, серии?!?! на 88ой)) как думаешь, успею?
|
| |
|
|
| rtw0w | Дата: Пятница, 2013-09-27, 19:31 | Сообщение # 5584 |
Награды: 623
Дата регистрации: 2009-12-26
| Цитата (Kagero) о даа, мне придеться собрать всю волю в кулак и убить тебя хДД и ни каких проблем Чего? Я рассчитывал на вариант,как в гаремных анимешках.*РТВ-КУН,Я ВСЕГДА БУДУ ПОРУЧЬ С ТОБОЮ =**"
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Пятница, 2013-09-27, 19:34 | Сообщение # 5585 |
 Преступник уровня S
| Цитата (rtw0w) Я рассчитывал на вариант,как в гаремных анимешках.*РТВ-КУН,Я ВСЕГДА БУДУ ПОРУЧЬ С ТОБОЮ =**" да ну такое) мой вариант лучше)
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Пятница, 2013-09-27, 19:40 | Сообщение # 5586 |
 Преступник уровня S
| Цитата (Flame_Of_Hell) Если я заинтересован(а я сильно заинтересован в этом), то я делаю все как можно скорее... о, кстати, я этого тоже жду фотки) Цитата (Flame_Of_Hell) Пхах, жаль расстраивать, но тебе придется либо смотреть безперерывно серии (ну сон не считается) либо сразу капитулировать со спором в меня никто не верит
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2013-09-27, 19:41 | Сообщение # 5587 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата (Flame_Of_Hell) Ну що ж))) побачим, хто мисливець, а хто жертва ХДД Я просто геній...своє положення буду міняти в залежності від ідей ХД Ти мисливець, хочеш сказати?) З'їв мою сову, тепер ще й кролячого мясця захотілося? Охохох, геній, подвинься, я теж хочу) Цитата (Flame_Of_Hell) Задавай) Боженько, як мені засадити до тюрьми злого Ватмана? Цитата (Flame_Of_Hell) Їй явно подобається її робота А дітей вона як любить..та їй вчителькою потрібно було йти працювати) Цитата (Flame_Of_Hell) І я поїхав десь у віці з 9 років...і так почалось моє майже щолітнє мандрування по таборам... тричі був в таборах на морі, 5 разів у нас на Закарпатті... досить цікаво, якщо врахувати, що останні табори мені подобались найбільше, бо там досить багато було подорожей по місцевим горам)) О, то це дуже цікаво, а ми майже цілими днями сиділи в корпусі, вранці - пару годинок на морі і ввечері були якісь заходи.Дуже нудно.На екскурсію лише один раз за зміну їздили, та й то, в автобусі. Цитата (Flame_Of_Hell) Пилка прото так))) кажуть, цією пилкою мож перепиляти бедрену кістку за 7 секунд... я ще не опробував її, а кортить... Мвахаахахаха)))) Ееем, але ж ти мені просто накладеш гіпс на зломаний палець, так? Цитата (Flame_Of_Hell) Т_Т я вже все забув ... А ще сперечається зі мною) Цитата (Flame_Of_Hell) Я просто поставив його перед фактом ХДДД Ахахах, так ми ж і благу справу робимо) Цитата (Flame_Of_Hell) Вигадуй))) а то я давно туди не заходив...і лише от зараз зайшов о_0 Вже кожен корабель плавав і топився і переклкювався)))) Ну, за пластикову велику модель зазвичай йде(по інструкції) тиждень-півтора....я умудряюсь скласти за один-два дні *__* і наступний день я фарбую))) Чому? Питань не задавали чи просто забув?) Ще й топився?) І скільки таких корабликів в тебе вже назбиралося? Цитата (Flame_Of_Hell) Т_Т дівчина - а без своїх плиладь для манікюру...зараз, кидаю мачете--- лови!)) Я просто кидалась ними в розового поні, що літав навколо нас( Головне,щоб не було, як у тому анекдоті: Вась, лови сокиру! Зловив? А чого мовчиш? Цитата (Flame_Of_Hell) Пхахах, як ти доречно привела приклад з Фіоною Так от..вночі я йду на полювання, добуваю собі їжу..всяких лисичок, вовків, та й людське мясце люблю) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, для того, щоб знати кого лікувати... але я не кажу вишукувати мафію, а просто слідкувати за конфліктами і просто побачити ймовірних кандидатів на вбивство... Я теж так робила, але весь час помилялась чомусь( Цитата (Flame_Of_Hell) Я вже досить давно планую собі завести зміюку в домі...але всі відмовляються...тому заведу її, коли переїду у власний дім ХДД О Господи..для чого вона тобі?) Я собаку ніяк не можу випросити, а він змію) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, вони досі не знайшли Ми просто вирішили дати тобі фору) Цитата (Flame_Of_Hell) томилася і вирішила повисіти на кликах Ну мій дружбан не вміє ходити на двох лапах, доводиться викручуватися) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, докази де ? в смітнику - там навіть голова індички застряла в роті сови... Ти дивись, щоб не прийшлось продавати всю твою власність, щоб компенсувати мені моральні збитки ХД Вони вже знищені, як тепер будеш доводити?) Пхахааххх, я тобі навіть передачку принесу в тюрьму) Цитата (Flame_Of_Hell) Пхахах, розповідай ХДД Ну, підписати мож лише власною кров"ю (так ти продаш душу мені) Ото вона буде здивована) Так от що ти задумав, коварний Ватман) Цитата (Flame_Of_Hell) Та ні, дуже усердно...просто настала така собі пауза в прогресі... а я за дві роки сильно прогресую у вазі...але тепер вже пів року паузи Т_Т То спитай у тренера, повинна ж бути якась причина.. Цитата (Flame_Of_Hell) Вона не переписується, але вона просто візьме - заблокує нам перед кінцем можливість писати і вуаля - вона переможець Але останній пост з нашої переписки буде мііій
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Пятница, 2013-09-27, 19:47 | Сообщение # 5588 |
 Преступник уровня S
| Цитата (Flame_Of_Hell) Эм... я как бы совмещу эти два события - и фотки будут одни ХДД я окончательно запуталась т.т Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, значит ты будешь днями на пролет смотреть Кусок ))) оО вряд ли такое произойдет)
Сообщение отредактировал Kagero - Пятница, 2013-09-27, 19:48 |
| |
|
|
| Lemon | Дата: Пятница, 2013-09-27, 19:50 | Сообщение # 5589 |
 Она явно что-то задумала!
Награды: 640
Дата регистрации: 2011-06-02
| Вечір добрий)
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Пятница, 2013-09-27, 19:56 | Сообщение # 5590 |
 Преступник уровня S
| Lemon, добрый) правда я убегаю)
|
| |
|
|
| Lemon | Дата: Пятница, 2013-09-27, 20:00 | Сообщение # 5591 |
| Kagero, Куда?:(
|
| |
|
|
| Lemon | Дата: Пятница, 2013-09-27, 20:13 | Сообщение # 5592 |
| Flame_Of_Hell, Ну ніфіга ж собі, які пости у вас  Добавлено (27.09.2013, 20:13) ---------------------------------------------
Цитата (Flame_Of_Hell) Привітульки))) Як поживаєш ?)) Поживаю загалом прекрасно, вчора приїхала, дуже хочу назад, ось сижу, пишу конспекти, які пропустила, стільки всього А ти як?))
|
| |
|
|
| rtw0w | Дата: Пятница, 2013-09-27, 20:16 | Сообщение # 5593 |
Награды: 623
Дата регистрации: 2009-12-26
| Цитата (Kagero) да ну такое) мой вариант лучше) Шта с вами последнее время?(( Никакой романтики и светлых чувств)
|
| |
|
|
| Iris | Дата: Пятница, 2013-09-27, 20:18 | Сообщение # 5594 |
| Цитата (rtw0w) Шта с вами последнее время?(( Никакой романтики и светлых чувств) мужики стали бабами, бабы - мужиками)
Я Чину розу вот должна хДДДД
|
| |
|
|
| Lemon | Дата: Пятница, 2013-09-27, 20:20 | Сообщение # 5595 |
| Цитата (Flame_Of_Hell) тепер і ти оцінила ці писульки ХДД Та я взагалі люблю такі пости, але іноді ліньки на них відповідати, ааа хДДД Цитата (Flame_Of_Hell) Як я тебе розумію)) Сам на два тижні замість навання поїхав відпочивати...тепер переписую конспекти... Теж не погано взагалом)) От, будую грандіозні плани по захопленню світу))) Як море?) Де саме відпочивала ?)) Ти давно з Борисполя приїхав, до речі?)) І як плани там будуються? Є хоч якийсь процент вірогідності того, що ці плани збудуться? хД Море шалено сподобалось, я виплакала всі свої сльози, певно, коли їхала додому, хочу назад)) Там за містом санаторій, між Саками і Прибережним))
|
| |
|
|