|
Общалка Клана Наруто
|
|
| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Пятница, 2013-09-27, 18:40 | Сообщение # 5566 |
 Преступник уровня S
Награды: 1196
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2010-11-14
| Цитата (Flame_Of_Hell) Kagero, да ты подсела на зайчиков нет х)Добавлено (27.09.2013, 18:40) ---------------------------------------------
Цитата (Flame_Of_Hell) Это не от меня зависит Т_Т я жду распечатки - далее я за три-четыре дня собираю костюм... надо кому-то дать пинка для скорости хДДД Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, как только состоится заезд - сразу покажу фотки)) хорошо) ждемс =.= Цитата (Flame_Of_Hell) А почему не займешься чем-нибудь ?? ищу серию ван писа, на которой остановилась хДД
|
| |
|
|
| SpielFührer | Дата: Пятница, 2013-09-27, 18:42 | Сообщение # 5567 |
 Führer Melancholie
Награды: 188
Дата регистрации: 2011-09-16
| Mein hail Alle !
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2013-09-27, 18:44 | Сообщение # 5568 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата (Flame_Of_Hell) Мммм, який такий вихід ?)))) Ну, я зате геніймєм залищаюсь ХДД Буду сама йти на полювання. Але вде добрим?) Цитата (Flame_Of_Hell) Я золота середина цих двух сущностей А можна питання Богу? Цитата (Flame_Of_Hell) Дійсно дивна... Ти б бачив її злі очі, коли вона нам їжу видає..ухх) Цитата (Flame_Of_Hell) А що так ?)) Я от був у силі силенній... майже щороку Т_Т лиш тепер я розумію, що батьки хотіли мене спихнути куди-небудь на літо...лиш би я не заважав їм ... Нуу, перший раз я поїхала, коли мені було 11 років, мала ще була і ревіла батькам в трубку, щоб забрали) А в останньому році умови були просто жахливі, та й друзів я не знайшла там.. А мої, по їх словам, аби дитя не сиділо біля компа і хоч десь відпочило) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, це звичайнісінькі прилади хірурга)) Ну а пилка для чого? Вона мене лякає..Ти мене на органи зібрався продати? Цитата (Flame_Of_Hell) Ера з Сіною ?? о_0 ти де... Епоха анархії Дегенерації Ікс була найкращою і війна проти МакМехона... як на мене Ти щось плутаєш, яка ера з Сіною, це ж ПГ. А Аттітуда - бої без обмежень, Монреальский облом. Цитата (Flame_Of_Hell) Наш роботодавець повернувся і виплатив аванс ХД Я вже помітила, хоча він з запізненням його виплатив) Цитата (Flame_Of_Hell) ММмм, запитуй))) Ну, спершу збирав пластикові модельки...потім перемкнуло мене на бруски з ялини...але так як ялина занадто мяка - я перейшов на букові бруски... вони і плавають, і не тонуть навіть якщо закинути і перевернути корабель)) Щось вигадаю цікаве і тоді запитаю) Ти вже мабуть випробував їх на воді?) Цікаве заняття, а скільки часу йде зазвичай на виготовлення однієї моделі? Цитата (Flame_Of_Hell) Т_Т прийдеться йому робити педикюр на ходу... спилюй йому кігті!!11 Кинь мені якогось ножа хоча б.. Цитата (Flame_Of_Hell) Дуже добре зайченятко до заходу сонця... і потім наступає ніч - темлява... і Так написав, наче я якась принцесса Фіона)А що відбувається зі мною вночі - не знає ніхто) Цитата (Flame_Of_Hell) Так ти ж в перші дні асболютно нікого не знаєш(ролі) то як ти визначиш хто мафія, коли люди просто гризуться між собою ?... от тому і треба слідкувати за всім, і паралелтно себе вести в міру нарвано Та для чого тобі знати, хто мафія, ти ж не ком, а доктор, тобі потрібно знати,хто буде жертвою.Або взяти нічний удар на себе і лікувати себе ж. Цитата (Flame_Of_Hell) Мені аж шкода так стало її Т_Т от гади Рон з Герміоною... Миле створіння, ти б завів такого домашнього улюбленця?) Цитата (Flame_Of_Hell) Тююю, у мене засекречене місце проживання ХДД Що ж то у тебе шпигуни такі, що мене знайти не взмозі Кролики?) І не знайдуть?) Пхахаха, не сміши мої коліна) Цитата (Flame_Of_Hell) як так ????!!! Ну от так( Цитата (Flame_Of_Hell) То ти або мертва або п"яна Тюю, та то я просто втомилася) Цитата (Flame_Of_Hell) Факт на лице - я у сові знайшов індичку У мене диявольський адвокат))) тобі не перемогти ХДД А де докази, що ти там її знайшов? Угу, суши сухарі Скоро відправишся на нари Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, зате мене важко вивести з себе зовнішніми подразниками))) іноді це корисно...іноді погано... В цьому є свої плюси) Цитата (Flame_Of_Hell) Ні, я менеджер по менчендайзингу))) От, вже тебе майже офіційно влаштував на роботу в МакДі))) лишилось лиш щоб ти прийшла і підписала кров"ю договір Класс, а можна я піду і розповім це своїй математичці?) А без цього ніяк? Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, я лиш початківець (2 роки стажу), але результатів сильних нема Т_Т Добивати, добивати і ще раз добивати)))) Чому? Не дуже усердно тренуєшся? Так-так-так) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, я теж її мав на увазі)))) Переможе всерівно Іра Ммм, Роми - Йо ?)) Як, вона ж не переписується з нами)
Ну звичайно)Добавлено (27.09.2013, 18:44) ---------------------------------------------
Цитата (Kagero) вот вам зайчик Где ті их берешь? Цитата (Flame_Of_Hell) Тююю, от це западло... Чекаю))) Вона вміє таке влаштовувати)Просто вона дуже любить нас)
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Пятница, 2013-09-27, 18:45 | Сообщение # 5569 |
 Преступник уровня S
| SpielFührer, ку-ку) Цитата (Lewiss) Где ті их берешь? вообще это секрет, но тебе могу рассказать
|
| |
|
|
| SpielFührer | Дата: Пятница, 2013-09-27, 18:47 | Сообщение # 5570 |
 Führer Melancholie
| Цитата (Kagero) вот вам зайчик а вот мой  Добавлено (27.09.2013, 18:47) ---------------------------------------------
где носит гетю и алана я тут токой трол вар устроить хочу
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2013-09-27, 18:48 | Сообщение # 5571 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Kagero) вообще это секрет, но тебе могу рассказать Я жду  Добавлено (27.09.2013, 18:48) --------------------------------------------- SpielFührer, привет) Цитата (SpielFührer) а вот мой А ушки где?
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Пятница, 2013-09-27, 18:48 | Сообщение # 5572 |
 Преступник уровня S
| Цитата (SpielFührer) а вот мой у меня лучше =) Цитата (SpielFührer) где носит гетю и алана я тут токой трол вар устроить хочу это типа мне вопрос? оО я не в курсе)
|
| |
|
|
| SpielFührer | Дата: Пятница, 2013-09-27, 18:51 | Сообщение # 5573 |
 Führer Melancholie
| Цитата (Lewiss) А ушки где? ей они не нужны Цитата (Kagero) у меня лучше =) о вкусах не спорят Цитата (Kagero) это типа мне вопрос? оО я не в курсе) ага беда печаль
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Пятница, 2013-09-27, 18:52 | Сообщение # 5574 |
 Преступник уровня S
| вот зайки *__*Добавлено (27.09.2013, 18:52) ---------------------------------------------
Цитата (SpielFührer) о вкусах не спорят ну-ну)
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2013-09-27, 18:54 | Сообщение # 5575 |
 Ниндзя-беженец
|  Добавлено (27.09.2013, 18:54) --------------------------------------------- Kagero, ааа, класс, спасибо)
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Пятница, 2013-09-27, 18:57 | Сообщение # 5576 |
 Преступник уровня S
| Цитата (Lewiss) Kagero, ааа, класс, спасибо) хДДД не за что) мне еще нравятся эти и вот эти -.-
|
| |
|
|
| rtw0w | Дата: Пятница, 2013-09-27, 19:02 | Сообщение # 5577 |
Награды: 623
Дата регистрации: 2009-12-26
| Цитата (Kagero) вообще это секрет, но тебе могу рассказать Цитата (Kagero) вот зайки *__* Цитата (Kagero) мне еще нравятся эти и вот эти -.- Дааа,секрет Ольга,я теперь знаю все твои секреты.Какая жалость
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Пятница, 2013-09-27, 19:03 | Сообщение # 5578 |
 Преступник уровня S
| Цитата (rtw0w) Дааа,секрет Ольга,я теперь знаю все твои секреты.Какая жалость ну вот, мне придется теперь скрываться хДД
|
| |
|
|
| rtw0w | Дата: Пятница, 2013-09-27, 19:08 | Сообщение # 5579 |
Награды: 623
Дата регистрации: 2009-12-26
| Цитата (Kagero) ну вот, мне придется теперь скрываться хДД Ты ж понимаешь,что с такой инфой,которая теперь у меня на руках это бесполезно.Тебе прийдётся сделать нечто большее
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Пятница, 2013-09-27, 19:12 | Сообщение # 5580 |
 Преступник уровня S
| Цитата (rtw0w) Ты ж понимаешь,что с такой инфой,которая теперь у меня на руках это бесполезно.Тебе прийдётся сделать нечто большее о даа, мне придеться собрать всю волю в кулак и убить тебя хДД и ни каких проблем
|
| |
|
|