|
Общалка Клана Наруто
|
|
| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
| |
|
|
| Марсель | Дата: Суббота, 2013-09-28, 00:04 | Сообщение # 5776 |
 Студент академии
Награды: 44
Страна: Беларусь
Дата регистрации: 2009-04-04
|
|
| |
|
|
| SpielFührer | Дата: Суббота, 2013-09-28, 00:04 | Сообщение # 5777 |
 Führer Melancholie
Награды: 188
Дата регистрации: 2011-09-16
| Марсель,
|
| |
|
|
| Iris | Дата: Суббота, 2013-09-28, 00:06 | Сообщение # 5778 |
| Марсель, смайлинг же ну) как ты хочешь чтоб я тебя наказала?))))
|
| |
|
|
| rtw0w | Дата: Суббота, 2013-09-28, 00:07 | Сообщение # 5779 |
Награды: 623
Дата регистрации: 2009-12-26
| Цитата (Undomiel) Т емва ты что с дуба рухнул, а какже дети? Чего? У меня ещё нет детей вроде Цитата (Undomiel) вообще с этой тетей луче не дружить) К сожалению её часть живёт во мне и растёт вполне успешно... Может я беремен? Цитата (Undomiel) ты не забыл что мы с тобой возможно увидимся И чего? Отмазаться я всегда найду способо,не волнуйся
|
| |
|
|
| vitalina | Дата: Суббота, 2013-09-28, 00:07 | Сообщение # 5780 |
 Джоуннин
Награды: 12
Дата регистрации: 2012-08-20
| Весело у нас смотрю :) Всем привет,хух :)
|
| |
|
|
| Марсель | Дата: Суббота, 2013-09-28, 00:08 | Сообщение # 5781 |
 Студент академии
| SpielFührer, Iris, Интим не предлагать?:D
|
| |
|
|
| lukovicika | Дата: Суббота, 2013-09-28, 00:08 | Сообщение # 5782 |
 Член Акацуки
Награды: 370
Страна: Молдова
Дата регистрации: 2013-08-17
| Цитата (Getman1659) Ну..не знаю даже...тихо сидел и делал умные глаза) Оу, то ты у нас молодец) А ты сомневался? Умные глаза делал... хорошо, что мне не надо делать то, что итак есть) Блин, я всё-таки такая высокомерная, проще надо быть,эх.. Цитата (Getman1659) Ты скажи определяющие вещи, которые тебе нравиться, интересуют и тебе подскажу, что посмотреть Я же тебе дала тонкий намёк на "18+") А на самом деле не нужно, а то,если мне что-то нравится, то я так втягиваюсь, что забрасываю все другие дела, так что лучше и не начинать. Цитата (Getman1659) Я смотрел фильм Адвокат дьявола Там Киану Ривз адвокат? Эх, Киану Ривз... Я тоже раньше думала, что в передачах типа "Федеральный судья", "Час суда" есть доля правды, хоть там и актёры, ага, нифига подобного. Цитата (Getman1659) Потом сама решишь Посмотрим на твоё поведение) Кстати, а чего ты всё-таки решил дать ссылку на фото? Цитата (Getman1659) Можем помочь И какие у тебя идеи?
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Суббота, 2013-09-28, 00:09 | Сообщение # 5783 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата (Getman1659) Давай)  Ти можеш норм, я знаю)
Сообщение отредактировал Lewiss - Суббота, 2013-09-28, 00:09 |
| |
|
|
| rtw0w | Дата: Суббота, 2013-09-28, 00:09 | Сообщение # 5784 |
Награды: 623
Дата регистрации: 2009-12-26
| Цитата (Getman1659) И под ее влияниям все) Самообман нынче в моде,понимаю ) Цитата (Getman1659) Я не вижу смыла мне далее жить... Если уйдёшь ты,уйду и я... Эта связь не должна рушиться,поэтому и прошу тебя,хотя-бы разок сходить туда,а далее делай на свой лад всё
|
| |
|
|
| Lemon | Дата: Суббота, 2013-09-28, 00:10 | Сообщение # 5785 |
 Она явно что-то задумала!
Награды: 640
Дата регистрации: 2011-06-02
| vitalina, Привет:) Цитата (Flame_Of_Hell) Але і робити все це також лінь яка іронія )))) Іронія життя, як сумно))) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну-ну, Наполеон лише Європу хотів захопити)) А я вже скоріше Іскандер Ти там зустріла друзів, чи подружилася так добре там ?)) Про мене, будь ким тобі завгодно)) Так добре там подружилася, хоча їхала туди, знаючи немалу кількість людей :3
|
| |
|
|
| Iris | Дата: Суббота, 2013-09-28, 00:11 | Сообщение # 5786 |
| Цитата (Марсель) Iris, Интим не предлагать?:D естественно) нафиг мне изъезженные темы)
|
| |
|
|
| SpielFührer | Дата: Суббота, 2013-09-28, 00:11 | Сообщение # 5787 |
 Führer Melancholie
Награды: 188
Дата регистрации: 2011-09-16
| Марсель,
|
| |
|
|
| Марсель | Дата: Суббота, 2013-09-28, 00:12 | Сообщение # 5788 |
 Студент академии
| Цитата (Iris) естественно) нафиг мне изъезженные темы) Как твои дела Ира?Добавлено (28.09.2013, 00:12) --------------------------------------------- SpielFührer, 
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Суббота, 2013-09-28, 00:13 | Сообщение # 5789 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата (Flame_Of_Hell) Ти диви, лиш мені варто щось захотіти заопити, ти тут же кажеш, що то ти перша будеш))) Що ж... ти захоплюй світ, а потім я в тебе його перехоплю))) зробиш все діло за мене Щооооо? Я взагалі перша захотіла захопити його і навіть ти в мене не відбереш управління Він мій, мій, МІЙ Зрозуміло тобі, Ватмане?) Цитата (Flame_Of_Hell) Тюю, жертвою ніколи не був, і не збираюсь))) Чую, поспакую я сьогодні зайчатинку ХДД Наївний Ватман, хто тебе питатиме, сьогодні ти будеш моєю вечерею))Зайчатинки йому захотілося) Цитата (Flame_Of_Hell) Так, я Бог, але нічим не можу тобі допомогти... Мене не перемогти(говорить Ватман в середині Бога) Бог, передай Ватману, що його час скоро закінчиться і нехай сам здається, бо його поразка неминуча Цитата (Flame_Of_Hell) Так не зовсім цікаво... кожен лагер щось едаке придумовував щороку)) мені і цікаво було, і весело)) А щодо таких "екскурсій" ... та хіба то екскурсія... там вийти треба, погледіти все... А у нас були якісь нудні конкурси і в кожному таборі все майже однакове..тому я там нудьгувала. Не люблю такі екскурсії, от коли ми були у Львові, оце так екскурсія Дуже багато ходили і бачили, натомились, але як чудово, мені надовго запам'яталось) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну як для чого анастезія ?)) щоб ти не відчула болі)) і спала спокійним сном поки я подивлюсь що в тобі є цікавого а потім і загіпсую тобі пальчика))) Ні, лікарю, я щось не хочу анестезії, краще просто загіпсуйте пальчик і я піду тихесенько додому) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну як... не красиво вийшло з Хартом...але що поробиш, МакМехон козлом був - козлом і залишився до кінця... Він таки був видатним реслером, та й вся родина Хартів багато зробила для цієї федерації.А Брет молодець, правильно все зробив щодо Вінса. Цитата (Flame_Of_Hell) Так, я помітив)) Що ж, а це навіть приємно))) Звичайно ж приємно, ніхто не пише таких постів, ми унікальні Цитата (Flame_Of_Hell) Та треба би)) там заодно і пости набити мож)) Ну, я міг перевіряти і в річці - там не глибоко, вода по коліно. Але у басейні води чистіша)) Дякую)) у мене захоплень не мало)) Там також будемо писати величезні повідомлення?) Що це у вас за річка така, де води по коліна?) Про це я спитаю вже в щоденнику) Цитата (Flame_Of_Hell) Поскоріше ... а то дерево ж горіле, може обвалитись... Зараз, не можу кігтя одного відпиляти Т_Т Цитата (Flame_Of_Hell) Так, скуштуй мясце інопланетної істоти Ні, я хочу мясце Ватмана спробувати) Цитата (Flame_Of_Hell) Та лікаря взагалі важко грати... Тому краще грати за МЖ і не морочити собі голову) Цитата (Flame_Of_Hell) Та і бажаних гостей то лякатиме Ти для неї хоч терраріум придбай і ніхто боятися не буде)) Цитата (Flame_Of_Hell) О_О я піду повідстрілюю зайців...а то вони мені дворокий трав"яний килим псують... попрощайся з своїми людьми)) Ні, не чіпай моїх зайченяток Я помстюся за це, помстюся, згадаєш мої слова, коли сидітимеш на нарах Цитата (Flame_Of_Hell) От то дуже добре!)) Так ти зубам иза загривок могла його укусити)) Погоджуся)А ти вживаєш? Я?) Хіба я можу когось вкусити Цитата (Flame_Of_Hell) Х_Х не може такого бути...я лиш учора його їв... У мене ще фотографії є, як сова смажилась в духовці...упс, я мав на увазі, як я замітив сову, коли я відкрив духовку... ТАК! ХДД Для чого ти фотографував процес приготування сови?)) Ахаха) Так індичку там все одно не видно) Нііі, ти добрий Ватман( Цитата (Flame_Of_Hell) давно треба було це знати)) І що мені тепер робити?( Цитата (Flame_Of_Hell) Так він і переробляв... прогрес був, але невеликий Т_Т тому і кажу, що треба або мінят план знову(а це не безкоштовно), або вже самому адаптуватися, поверх прикладів інших планів тренувань... Ну спробуй сам для початку,може щось вийде) Цитата (Flame_Of_Hell) Тююю, так не чесно Т_Т Оно як ми заговорили)
|
| |
|
|
| Iris | Дата: Суббота, 2013-09-28, 00:13 | Сообщение # 5790 |
| Цитата (Марсель) Как твои дела Ира? ахахаха ты меня будто не читал) не вдаваясь в подробности, все отлично)
|
| |
|
|