|
Общалка Клана Наруто
|
|
| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
| |
|
|
| TolPhys1 | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 14:03 | Сообщение # 4096 |
 Студент академии
Награды: 208
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2013-04-07
| Цитата (Kagero) та не за что) а что сподвигло на такой выбор? Это логотип Prodigy ) а вот сейчас вспомнил , что ты такое любишь, и зашел в общалку тебя порадовать )) Цитата (Kagero) спроси у Саши, может у него свободное место есть -.- У меня свой транспорт , все ок
|
| |
|
|
| TolPhys1 | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 14:04 | Сообщение # 4097 |
 Студент академии
| Цитата (Kagero) та я сейчас не боюсь, он же не ползает хДДД да он и не паук ))) Муравей - друг человека
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 14:07 | Сообщение # 4098 |
 Преступник уровня S
Награды: 1196
Дата регистрации: 2010-11-14
| Цитата (insectic) а если не секрет что пообещала? не могу сказать) извиняй) Цитата (TolPhys1) а вот сейчас вспомнил , что ты такое любишь, и зашел в общалку тебя порадовать )) ваай, спасибо) это такая честь хДДД Цитата (Flame_Of_Hell) лаадно ладно, тогда я не покажу тебе ничего Т_Т а давай я тоже самое сделаю? больше фиг что увидишь) Цитата (TolPhys1) да он и не паук ))) Муравей - друг человека они кусаются -.-
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 14:08 | Сообщение # 4099 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата (Flame_Of_Hell) Пробачаю))) То Іра мене хоче відправити в космос...на Плутон Т_Т.. а я не хочу жити весь цей час з китайсями ((( Фух..аж від серця відлягло) А для чого вона хоче відправити тебе в космос?) Ти згадай, що очікує китайців, коли вони будуть летіти на Плутон, тобі туди не можна Цитата (Flame_Of_Hell) Коли відправляєш - то він величезний))) Мені вже він не здається таким величезним) Цитата (Flame_Of_Hell) Нічого, пару мотків по ролику на мишці їм лише накачає палець Або Іра розсердиться і почне ховати наші пости в спойлери( Цитата (Flame_Of_Hell) Студенти не вміють готувати Не вірю..суп може майже кожний приготувати, це ж взагалі не складно.Та навіть ті самі пельмені зварити. Цитата (Flame_Of_Hell) Але ти не хвилюйся за общаги)) такі, які я описав - то лише невеликий відсоток з усіх)) І в основному так страждають злопці, бо не вміють готувати Я й не хвилююся, мені взагалі доведеться перший рік жити в казармі, якщо поступлю туди,куди хочу) Дивилась фото з общаг, ну нормальні ж, але там зазвичай безпорядок..якщо прибрати, то буде гарна кімнатка) Цитата (Flame_Of_Hell) Мвахаха, ти явно мене недооцінюєш Мені вже починати боятися? Цитата (Flame_Of_Hell) Треба перечитати Т_Т Бачив щойно, що півз таки був у фільмах, лише його вирізали всюди... Перечитай, як буде вільний час)Я сама недавно читала першу книгу) А жаль, було б цікаво на нього подивитися.. Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, думаю що нас раз через раз читають, щоб впевнитись, чи не зовсім ми упоролись чи ні Та бачив... смартними стали проти Обіто... томі і цікава різниця між ними і Мадарою Вони просто дивляться на передостанню цитату і думають "Точно упоролися", бо ми вже там таке щось пишемо Я думала "О, це ж ЕТ Хокаге, зараз вони його як 5-річного хлопчика.." але яке там) Цитата (Flame_Of_Hell) Тим паче всякі такі сплеши з борта рингу на землю за межами рингу... і кижки всі ці... Не дарма просять не повторяти всі трюки вдома Досить згадати Джеффа Харді і його трюки, з якої висоти він стрибав...Але ці заборони ніяк не діють на дітей, навіть мої однокласники проводять один на одному "прийоми". Цитата (Flame_Of_Hell) Від кількості символів в одному пості - будуть і ціни рости ))) Може відразу скажемо про це Геті?) Цитата (Flame_Of_Hell) Беорн, так)) Ну, будуть всерівно довго зятагувати))) ажіотаж/реклама/і т.д. фільми будуть зимою 2013 і взимку 2014 останній Там майже всі гноми не схожі на гномів... лиш один - батько Гімлі, Глоін Значить мені таки не здалося) Звичайно, це ж який прибуток їм)Але і фанатів порадують, бо вирізати нічого важливого не будуть) Ну чому, ще Бомбур схожий..і Орі) Цитата (Flame_Of_Hell) Можливо у них навігаційна система не працює (( А чи всі батьки писали заяви... від цього теж залежить - масовість заяв Мабуть зламалась, коли стелю пробивали.Нічого, з'являться - я швидко полагоджу) Батьківські збори були, тоді й писали. Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, я ж навіть сам там спалив, що я ком... правда не знаю для чого я то зробив... Тобто в 9 починається і до середини ночі вся гра проходить ? о_0 Ех ти, така роль дісталася, а ти спалився... Ні, проходить як і звичайна гра, тільки тему відкривають пізніше. Цитата (Flame_Of_Hell) А може і дійсно - незвичний гравець - не треба - кік))) Ні-ні, тоді ще була причина, бо я трошки не так зрозуміла правила.. Цитата (Flame_Of_Hell) Я щось ніразу не бачив Яника біля палаток з транспарантами опозиціонерних партій ХДД А ти можеш навіть не стрибаючи кидатись в нього...яйцями ХД То хто тобі винен, президент завжди відкритий для спілкування зі своїм народом А мене не скрутять його 25 охоронців? Засяду на дереві і буду швирятися звідти) Цитата (Flame_Of_Hell) Аборт...це найстрашніше, що мож було придумати... Зараз покоління росте з іншими моральними цінностями(якщо такі хоча б у них є) ... А що робити в такій ситуації..можна зробити аборт і піти далі навчатися, знайти роботу..все життя ненавидіти себе, за те що, по суті, вбила свою кровиночку. Але мене радує, що залишаються ті хлопці й дівчата, які мають свою голову на плечах)Не все ще втрачено) Цитата (Flame_Of_Hell) Активність на парах і добрі оцінки на контрольних )) Добре, буду знати тепер)Дякую за пояснення) Цитата (Flame_Of_Hell) Ні, вже ні... хоча я знову чув гул на вулиці( я ж прикрив діру дошками) =) Хахах, ти як той Кролик))) Дивись, щоб Вінні не застряв у дверному проході У тебе сьогодні хоч дощу не було? А ти думав, чому мене Кролячим Вушком називають?) Я його штовхну тоді) Цитата (Flame_Of_Hell) Вони - це зброя кожної дівчини)) Ееее..це мабуть нігті?)
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 14:09 | Сообщение # 4100 |
| Цитата (insectic) Ты у нас не Рома и не Гетя.А Ромашка завоеватель Да, я чертовски хорош) Вчера победил армию, когда у меня было 2800, а у них 5600 неплохого греческого войска, а я их разбил
Цитата (insectic) Читал такую тему,что Магат летит в Киев,и если даст бог будет новым тренером Тоже читал. Хз как будет
Zeed, привет, Лина) Как твой праздник души прошел?)
Lewiss, Flame_Of_Hell, привіт, друзі)
Цитата (Iris) ты просто удивительный хД Ну...мне аж неловко...но ты права
Kagero, приветик, Солнышко Оля)
TolPhys1, привет, бро
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 14:10 | Сообщение # 4101 |
 Преступник уровня S
Награды: 1196
Дата регистрации: 2010-11-14
| а можно вопрос -.- а где тут голова? Добавлено (22.09.2013, 14:10) ---------------------------------------------
Цитата (Getman1659) Да, я чертовски хорош) Вчера победил армию, когда у меня было 2800, а у них 5600 неплохого греческого войска, а я их разбил радуйся, радуйся, пока у меня игры нет
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 14:10 | Сообщение # 4102 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (insectic) Lewiss, как всега не как ты как? Что случилось? Я спать хочу.. Цитата (Flame_Of_Hell) Заради бога, не клич мене пан Олександр... 026 Мені цим мізки виніс Олень... Ну, не погано все поки що, враховуючи, що я лиш-лиш прокинувся)) Ну добре, не буду) вхахаха, тепер знаю,як тебе дразнити Ти вночі в якійсь грі зависав?)
|
| |
|
|
| TolPhys1 | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 14:11 | Сообщение # 4103 |
 Студент академии
| Цитата (Kagero) ваай, спасибо) это такая честь хДДД Все для вас Цитата (Kagero) они кусаются -.- но не больно же ) Цитата (Flame_Of_Hell) Пхах, ты явно не читал статьи о муравьях ))) Ну это мутанты какие то Цитата (Getman1659) TolPhys1, привет, бро И тебе здравия , друже ))
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 14:12 | Сообщение # 4104 |
 Ниндзя-беженец
| Getman1659, привіт, Ромашка:)Як твої справи сьогодні?)
|
| |
|
|
| TolPhys1 | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 14:13 | Сообщение # 4105 |
 Студент академии
| Цитата (Kagero) а можно вопрос -.- а где тут голова? говорю же , мутант он
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 14:13 | Сообщение # 4106 |
 Ниндзя-беженец
| Я прийду через 10 хвилин)
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 14:14 | Сообщение # 4107 |
| Цитата (Kagero) не могу сказать) извиняй) не извеняюсь,искупай свою вину anme_2: Цитата (Getman1659) Тоже читал. Хз как будет как думаешь,норм будет? Цитата (Getman1659) Да, я чертовски хорош)  Вчера победил армию, когда у меня было 2800, а у них 5600 неплохого греческого войска, а я их разбил я же говорю завоеватель Ромашка..а я вот все не как зайти в первый Рим не могу....
|
| |
|
|
| TolPhys1 | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 14:21 | Сообщение # 4108 |
 Студент академии
| такое молчание повисло..
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 14:22 | Сообщение # 4109 |
| Цитата (Kagero) радуйся, радуйся, пока у меня игры нет Ты девушка и у тебя даже нет шансов по определению у меня
Цитата (TolPhys1) И тебе здравия , друже )) Я вижу тебя ребята и украинского уже научат)
Цитата (Lewiss) привіт, Ромашка:)Як твої справи сьогодні?) Я тільки встав і ще не знаю) А твій як день розпочався?
Цитата (insectic) как думаешь,норм будет? Ну ему 60...он как бы старенький, но достижения у него норм есть
Цитата (insectic) я же говорю завоеватель Ромашка..а я вот все не как зайти в первый Рим не могу.... Ну..может это не твое
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 14:23 | Сообщение # 4110 |
| Цитата (Getman1659) Ну ему 60...он как бы старенький, но достижения у него норм есть справится вот как Фоменка пришел сборную с ямы вытащил Цитата (Getman1659) Ну..может это не твое да вот со следующий недели зайду
|
| |
|
|