|
Общалка Клана Наруто
|
|
| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
| |
|
|
| SpielFührer | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 01:47 | Сообщение # 4066 |
 Führer Melancholie
Награды: 188
Дата регистрации: 2011-09-16
| Lewiss, спасибо , но они не мрачные Цитата (Undomiel) что-то ты очень грустный... сладких снов спасибо еще спишемся
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 01:48 | Сообщение # 4067 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| SpielFührer, ладно..я еще поищу. Приятных снов)
|
| |
|
|
| Undomiel | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 01:51 | Сообщение # 4068 |
| Цитата (SpielFührer) спасибо еще спишемся обязательно
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 03:21 | Сообщение # 4069 |
| Блин, какой же гениальный актер Аль Пачино) и блин какая же все таки красивая актриса в этом фильме Адвокат Дьявола. Сколько не смотрю, ловлю себя на этой мысе
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 03:24 | Сообщение # 4070 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Flame_Of_Hell) І ти навіть хотіла з цього користь знайти Пробач, я спочатку хотіла написати, що не треба відправляти тебе у космос, але потім згадала про наше змагання( Я більше так не буду( Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, все таки стримуватись би треба))) Тоді я думаю "охніфіга собі я настрочив..." без "молодець" =3 Ну добре, стримуватись так стримуватись) Коли пишеш відповідь, він не здається таким великим..а коли вже відправляєш Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, її не рятувати треба було, а скоріше ми її наситили)) І змусили інших перелистувати наші пости) Цитата (Flame_Of_Hell) Та що там пельмені... жували сухі не варені макарони і запивали гарячим чайом...а в шлунку вони тіпа зварювались))) Макарони ну максимум 10 хвилин варити..як можна їсти сухі макарони Я не хочу бути студентом То у студентів нема часу на готовку чи їм просто лінь? Цитата (Flame_Of_Hell) От і я кажу, шо добре, що я вдома живу ХДД Пощастило так пощастило, в мене, на жаль, дуже маленьке місто, тут всього 4 школи і ліцей.. Цитата (Flame_Of_Hell) Я не лінивия, я як би в Лізі Добра)) але водночас хочу бути в Лізі Зла ХДД парадокс )) Я не всі книги читав, мабуть це я пропустив ....((( Ти ж не злий, для чого тобі ця Ліга?) Півз у кожній книзі був, ти мабуть просто не пам'ятаєш, а битва за Хогвартс - у останній. Цитата (Flame_Of_Hell) Та ти би полегше з спойлерами ХДД Треба ще подивитись різницю між ЕТ Хокаге і ЕТ Мадари... він же себе безсмертним ЕТ зробив...авось він зможе його понизити... хоча Наруто і Ко можуть впоратись)) Ти думаєш, нас ще хтось читає?) Щось ЕТ Хокаге геть здали позиції..бачив, що з ними трапилося? Цитата (Flame_Of_Hell) Та і не тільки Рей... Сіна (2 розрива мяза руки), Батіста(перелом руки, відрив мяза на нозі і руці) ... короч жах Про переломи рук/ніг/носів немає чого й казати..А на підготовчих площадках скільки реслерів ломали шиї. Кажуть, що реслінг - просто шоу, але це дуже небезпечно, займатися таким без підготовки, адже прийоми треба не тільки вміти проводити, а ще й добре селлити. Цитата (Flame_Of_Hell) Нуу, за 100 сторінок - +15 реп)) далі будем збільшувати ціни ХДД Бо наші пости також ростуть, зрозуміло, що ціни зміняться) Цитата (Flame_Of_Hell) ^_^ Хіба не так?) Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, ні, то буде прямо на початку наступного фільму, Пустош Смауга, що вийде цієї зими ))) Ну, зйомки вже завершились вже як два місяці))) весь Хоббіт(всі 3 фільми) готові))))) Я читала у книзі, що гноми до когось заходили, але не можу згадати, Беорн це був чи ні.. Це ж добре, не будуть довго затягувати з прем'єрою)До речі, як тобі підбір акторів?) Бо кажуть, що Кілі і Філі на гномів геть не схожі) Цитата (Flame_Of_Hell) Я вже відправив її тобі разом з пегасом і єдинорогом))) Якщо весь клас напише заяву ( тобсь батьки), то школа змушена буде замінити викладача)) Пегас з єдинорогом, мабуть, полетіли кудись в Африку, бо у мене їх досі ще немає Повір, це питання обговорювалось не раз і навіть заяву писали..але чомусь її не замінили. Цитата (Flame_Of_Hell) Та картинка то вже я навмисно показав її))) Я тоді вже знав, що я мертвець)) А для студента - нічна мафія занадто розкішна Т_Т Цікаво, вони зрозуміли, що ти ком, чи рандомно стріляли) Ми там не сиділи довго, повір)Просто тема відкривалась десь годин в 9-10. Цитата (Flame_Of_Hell) Хахахах, треба бути активною, але не занадто))) тому це викликає підозри))) і як мінімум - привертає увагу мафіі)) Та я б не сказала, що була аж занадто активною..Може тоді ще просто не знали моєї манери гри та й запресували тоді жорстоко( Цитата (Flame_Of_Hell) Хах, все так просто)) Не будуть же вони мені поеми писати) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну знаєш... до яника добратись - це перестрибнути через його 25 особистих охоронців ))) Та що ти таке кажеш, Яник відкритий для спілкування зі своїм народом..а стрибати я вмію) Цитата (Flame_Of_Hell) От наглядний приклад... шкода її, раз вона добре вчилась, а так скінчила ... Тому треба спершу головою думати, а не статевими органами До речі, їй довелося аборт робити( Але на жаль, зараз мало хто думає головою в такому віці. Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, мені, наприклад, взагалі не важко))) Фактично всі предмети у мене автоматом ))) навіь не здаю сесію, а просто прихожу щоб оцінку виставили))) але і бувають такі, що навіть маючи достатню кількість балів для автомата, мені зададуть питання і я мушу дати відповідь на них, себто я здаю залік/екзамен ... А як заробляються ці балли? Цитата (Flame_Of_Hell) Я для нього вже приготував банку 3х літрову... а інше зачинене))) О_О Карлсон напевне зараз на ринку стоїть...обмінює огірочки на повидло або мед *__* Він ще досі кружляє над тобою? До мене ще й Вінні Пух прийшов з П'ятачком..це грабіж якийсь Цитата (Flame_Of_Hell) "Вони" відволікли Хто "вони"?
|
| |
|
|
| Iris | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 03:24 | Сообщение # 4071 |
| Цитата (Getman1659) Блин, какой же гениальный актер Аль Пачино) и блин какая же все таки красивая актриса в этом фильме Адвокат Дьявола. Сколько не смотрю, ловлю себя на этой мысе о.о"
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 03:31 | Сообщение # 4072 |
 Ниндзя-беженец
| Getman1659, чому не спиш?)
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 05:28 | Сообщение # 4073 |
| Від чого здивування?
Цитата (Lewiss) чому не спиш?) Уже йду) Завоював ту провінцію, яку хотів і тепер можу йти) Добраніч)
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 09:40 | Сообщение # 4074 |
| Цитата (Getman1659) Завоював ту провінцію Ты у нас не Рома и не Гетя.А Ромашка завоеватель
Сообщение отредактировал insectic - Воскресенье, 2013-09-22, 09:40 |
| |
|
|
| Zeed | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 09:50 | Сообщение # 4075 |
 Destiny
Награды: 753
Страна: Корея
Дата регистрации: 2011-03-07
| дарова
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 11:24 | Сообщение # 4076 |
| Zeed, пачтение
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 12:37 | Сообщение # 4077 |
| Getman1659, Читал такую тему,что Магат летит в Киев,и если даст бог будет новым тренером
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 13:02 | Сообщение # 4078 |
 Ниндзя-беженец
| Доброго дня клану Наруто =)
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 13:15 | Сообщение # 4079 |
| Lewiss, кукусь
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 13:18 | Сообщение # 4080 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Flame_Of_Hell) Добридень)) Як ваше здоров'ячко сьогодні, пан Олександр?) insectic, як справи?)
|
| |
|
|