|
Общалка Клана Наруто
|
|
| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 14:29 | Сообщение # 4111 |
 Преступник уровня S
Награды: 1196
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2010-11-14
| Цитата (TolPhys1) Все для вас как мило) Цитата (TolPhys1) но не больно же ) разве? больно же) Цитата (TolPhys1) говорю же , мутант он ужасы какие т.т Цитата (insectic) не извеняюсь,искупай свою вину anme_2: щито? оО
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 14:30 | Сообщение # 4112 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Дата регистрации: 2009-01-22
| Цитата (insectic) справится вот как Фоменка пришел сборную с ямы вытащил Я уже не хочу даже гадать(
Цитата (insectic) да вот со следующий недели зайду  Добавлено (22.09.2013, 14:30) --------------------------------------------- ладно, я кушать пошел
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 14:30 | Сообщение # 4113 |
 Преступник уровня S
| Цитата (TolPhys1) такое молчание повисло.. я по скайпу болтаю хД Цитата (Getman1659) Ты девушка и у тебя даже нет шансов по определению у меня мог бы и уступить мне в этом споре)
|
| |
|
|
| TolPhys1 | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 14:34 | Сообщение # 4114 |
 Студент академии
Награды: 208
Дата регистрации: 2013-04-07
| а то Цитата (Kagero) разве? больно же) тычок соломинкой и то больней )) Цитата (Kagero) ужасы какие т.т
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 14:35 | Сообщение # 4115 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата (Getman1659) Я тільки встав і ще не знаю)  А твій як день розпочався? Це тільки я сьогодні рання пташка, всі відсипаються) Нормально, за новими речами їздила)Добавлено (22.09.2013, 14:35) ---------------------------------------------
Цитата (Getman1659) Я вижу тебя ребята и украинского уже научат) Ми навчимо)
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 14:49 | Сообщение # 4116 |
| Цитата (Getman1659) Я уже не хочу даже гадать( а че так ?
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 15:00 | Сообщение # 4117 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Flame_Of_Hell) Ну навіть не знаю, чого вона мене хоче депортувати))) Так я потім сяду за штурвал, а транспортний відсік я просто від"єднаю в космосі))) Треба буде в неї сьогодні запитати) Краще взагалі не сідай туди, це ж китайці.Я буду хвилюватися ж( Цитата (Flame_Of_Hell) Знаіш, поглянь на теперішній мій пост ХДД Ахахах, ти ж сюди ще й картинок кинув) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, ми завжди можемо відредагувати наші пости заново і забрати "спойлер" ))) Це буде боротьба) Сподіваюся, що до цього не дійде..ну от, ми самі ж підкинули Ірі ідею) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, мівіну може приготувати кожен - так))) На мівіні довго не проживеш) Цікаво, для чого вони тоді сирі пельмені і макарони жували?) Цитата (Flame_Of_Hell) В казармі ?!?! О_О Ну так..це ж НАВС, там всі першокурсники живуть в казармі. Цитата (Flame_Of_Hell) Так Ойойой, як страшно Не підходь, у мене бита є Цитата (Flame_Of_Hell) Як тільки закінчу зі своїми книгами - перейду на ГП =3 Скільки тобі ще залишилося читати? Цитата (Flame_Of_Hell) Так, ми упоролись)) Ми упоролись?) Та ми тут самі неупороті Цитата (Flame_Of_Hell) Та Харді взагалі молодець... навіть під кінець тримав форму хорошу Але в ТНА..ти бачив той мейн, де він вийшов на ринг під наркотиками і матч продовжувався півтори хвилини, після чого Джеффку поперли з ТНА. Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, я, якщо чесно, теж пробував деякі прийоми робити... але тим не менше, небезпечних я не робив... гарпун хіба що єдиний був для мене травмонебезпечний))) В чому взагалі прикол їх робити? Не боялись, що зламаєте один одному щось? Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, ні, потім нехай у нього не буде вибору, окрім як оплатити наші послуги ще раз А все тому, що Гетя неуважно читав наш контракт, коли підписував його)Йому б повчитися у Більбо Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, Орі точно ні... Бомбур хіба що своїм ожирінням схожий... а так, на ділі лише кілька Глоін, Оін, Балін, Двалін... у всіх гномів була борода, у всіх...навіть у наймолодших - Кілі-Філі ... а тут у нас ще й Торін без бороди... А мені здається схожим, взагалі такий забавний гном..Бачила десь картинку, буцімто актор, який грає Елронда у житті ходить з бородою і схожий на гнома, а грає ельфа, а актор Торіна - навпаки) Цитата (Flame_Of_Hell) Як з"являться, даї їм ляпасів кілька від мене і потім відправ їх назад, я їм тут влаштую так... Мб, школі просто нема ким ї замінити ..?? Вони вже прилітали, загнали кота на дерево і до смерті перелякали його ..а ще вони гвинтівку загубили( Та ні, вчителі математики ще є. Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, я спалився, бо хотів вже закінчувати грати( мені трохи набридло...та й деяфі фактори були проти цієї гри) То якось не якось =___= Я не буду в таку грати)) А мені майже завжди щастило доживати до кінця гри, навіть у першій)Там на голосуванні вилітала я і ще один чувак, який став суїцидником, бо не прийшов на голосування два рази.Ми обидва були мирними, тому мирні програли. Цитата (Flame_Of_Hell) Ааа, то там і це зіграло свою капризну роль) Мене жорстоко спровокували, не можна так з новачками Цитата (Flame_Of_Hell) Президент такі заходи обходить боком, і лише там, де все вже розчищено правоохоронцями)) Ммм, якщо залізеш на стовп - то ні))) А от на дерево і охоронці можуть залізти)) Мало що може трапитись..ще вінок впаде, або яйцем кинуть, а як тоді Україна без Яника, загнеться ж А то вони на стовп не зможуть залізти?) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, я все розумію... але і не розумію водночас... то ж дитина твоя, як так мож... Звісно не втрачено... головне все передбачати)) А тому, щоб не було таких проблем, треба думати головою. Все передбачити неможливо) Цитата (Flame_Of_Hell) На здоров"я)) Головне виконуй все це )) Так, звичайно, буду старатися) Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, зранку холодно було, а зараз на дощик збирається(( Таки визнала, що ти Кроляче Вушко А у нас навпаки, давай я тобі сонечко відправлю?) Навіть Гетя вже забув про нього Цитата (Flame_Of_Hell) Таааак, ніііігті Значить не нігті..що ж тоді..ага, знаю.Це зуби?
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 15:28 | Сообщение # 4118 |
 Преступник уровня S
| Цитата (TolPhys1) тычок соломинкой и то больней )) нет, больно) меня кусали, я знаю хДДДобавлено (22.09.2013, 15:28) --------------------------------------------- так, яснова с вами хДД что тут, короме огромных постов -.-
|
| |
|
|
| TolPhys1 | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 15:29 | Сообщение # 4119 |
 Студент академии
| Цитата (Kagero) нет, больно) меня кусали, я знаю хДД ладно, будь по твоему )) значит больно они кусаются ))
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 15:29 | Сообщение # 4120 |
 Преступник уровня S
| свалили т.т я так не играю(
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 15:29 | Сообщение # 4121 |
 Ниндзя-беженец
| Kagero, привет, Олечка) Цитата (Kagero) так, яснова с вами хДД что тут, короме огромных постов -.- Потерпите хотя бы до окончания общалки)
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 15:30 | Сообщение # 4122 |
 Преступник уровня S
| Цитата (TolPhys1) ладно, будь по твоему )) значит больно они кусаются )) я просто один раз в лесу прям ногой в муровейник наступила хДДДДобавлено (22.09.2013, 15:30) ---------------------------------------------
Цитата (Lewiss) Kagero, привет, Олечка) кукусь) Цитата (Lewiss) Потерпите хотя бы до окончания общалки) до нее еще не скоро) да и я не против болтайте)
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 15:32 | Сообщение # 4123 |
 Ниндзя-беженец
| Как твои дела?:) Цитата (Kagero) до нее еще не скоро) да и я не против болтайте) Но вы же жалуетесь на размеры наших постов)
|
| |
|
|
| TolPhys1 | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 15:32 | Сообщение # 4124 |
 Студент академии
| Цитата (TolPhys1) что тут, короме огромных постов -.- Цитата (Kagero) свалили т.т я так не играю( я вроде не прозрачный хотя вдруг такой
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 15:33 | Сообщение # 4125 |
 Ниндзя-беженец
| Мира просила передать
"Я всех отшлепаю по приезду"
|