| 

Общалка Клана Наруто
				 | 
 | 

| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |  
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра 

Награды: 3131 
Страна: Украина 
Дата регистрации: 2009-01-22 

|  

|  
|   | 
 |   
 | 

| SpielFührer | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 00:31 | Сообщение # 4036 |  
 Führer Melancholie  

Награды: 188 
Дата регистрации: 2011-09-16 

| hi   Цитата (Lewiss)  кто я такая на самом деле      and who ?Добавлено (22.09.2013, 00:31) --------------------------------------------- Lewiss, hi 

|  
|   | 
 |   
 | 

| TolPhys1 | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 00:31 | Сообщение # 4037 |  
 Студент академии 

Награды: 208 
Страна: Российская Федерация 
Дата регистрации: 2013-04-07 

| Цитата (Lewiss) Конечно, ты же рассказал им, кто я такая на самом деле      а , ну да  

|  
|   | 
 |   
 | 

| Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 00:33 | Сообщение # 4038 |  
 Ниндзя-беженец 

Награды: 1057 
Дата регистрации: 2012-09-13 

| Цитата (SpielFührer) and who ?     Вот пусть Анатолий расскажет     SpielFührer, как твои дела?

|  
|   | 
 |   
 | 

| SpielFührer | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 00:35 | Сообщение # 4039 |  
 Führer Melancholie  

| Цитата (Lewiss) Вот пусть Анатолий расскажет    i know all   Цитата (Lewiss)  как твои дела?    -.-

|  
|   | 
 |   
 | 

| SpielFührer | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 00:47 | Сообщение # 4040 |  
 Führer Melancholie  

| активное Абщение

|  
|   | 
 |   
 | 

| Getman1659 | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 00:56 | Сообщение # 4041 |  
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра 

Награды: 3131 
Дата регистрации: 2009-01-22 

| Цитата (Kagero) ну вообще хороши, глава появляется на 10 минут в день, все остальные вообще не видны, и все время тут только гости оО     Как? Я же здесь почти всегда)  

|  
|   | 
 |   
 | 

| SpielFührer | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 00:58 | Сообщение # 4042 |  
 Führer Melancholie  

| Цитата (Getman1659) Я же здесь почти всегда)      меня только копировать не надоДобавлено (22.09.2013, 00:58) ---------------------------------------------
  Цитата (Flame_Of_Hell) Я бы сказал - объемное ))     ну я не к твоему посту , а вообщем

|  
|   | 
 |   
 | 

| Undomiel | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 01:00 | Сообщение # 4043 |  

| добрый вечер)
 |  
|   | 
 |   
 | 

| SpielFührer | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 01:03 | Сообщение # 4044 |  
 Führer Melancholie  

| Undomiel, добро= ложь , хай

|  
|   | 
 |   
 | 

| Undomiel | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 01:05 | Сообщение # 4045 |  

| SpielFührer,я - добрый человек))
 |  
|   | 
 |   
 | 

| SpielFührer | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 01:07 | Сообщение # 4046 |  
 Führer Melancholie  

| Undomiel, не буду заканчивать свою афоризму , да и настроения людям портить пока не хочется

|  
|   | 
 |   
 | 

| Sonik | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 01:10 | Сообщение # 4047 |  

|    
 |  
|   | 
 |   
 | 

| Undomiel | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 01:11 | Сообщение # 4048 |  

| Цитата (SpielFührer) , не буду заканчивать свою афоризму , да и настроения людям портить пока не хочется      ой, да ну что ты))) все же нормально)   insectic, привет Дим)
 |  
|   | 
 |   
 | 

| SpielFührer | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 01:12 | Сообщение # 4049 |  
 Führer Melancholie  

| insectic, ага ага , хай

|  
|   | 
 |   
 | 

| Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 01:12 | Сообщение # 4050 |  
 Ниндзя-беженец 

Награды: 1057 
Дата регистрации: 2012-09-13 

| Цитата (Flame_Of_Hell) стоило мне отойти на долго, как тут уже козни против меня строятся     Ага, планували відправити тебе в космос   разом з китайцями     Цитата (Flame_Of_Hell) Я вже перевалив за 20 цитат)) але то тимчасово)))   Мені вже якось всерівно скільки писати))) навіть не звертаю увагу на кількість написаного, і лише як відправлю - оцінюю)))      Будемо ще розширяти пости?) Тоді від нас точно всі потікають)   А тоді думаєш "Оце я багато написав, який я молодець"     Цитата (Flame_Of_Hell) Героями      Ми врятували цю общалку     Цитата (Flame_Of_Hell) Звикнуть, куди їм діватись ХДД      Вони вже не звертають на нас уваги)   Цитата (Flame_Of_Hell) Хахах, ну, в основному, історії про голодних і всеядних студентів розповідають ті студенти, що живуть в общагах)))   А нормальні студенти, що живуть вдома - не мають недостатку в їжі )))      Я читала, що хтось навіть сирі пельмені пробував гризти..ото хтось хотів їсти)   Щастить же таким людям, приходиш додому, а там мама зі смачною їжею)Я сьогодні своїй розповідала, як буду сумувати за її готовкою)   Цитата (Flame_Of_Hell) Мене в ЛД треба))) але це парадокс... чи можуть учасники ліги добра бути водночас учасниками ліги щла ??...   Я лише радий, що допомагаю )))   Ех...треба буде якось перечитати ГП...а то навіть з нагадуванням я його не пам"ятаю ((      Я б не сказала,що ти такий вже лінивий, як кажеш..тому сміливо йди до Ліги Добра)   Його там доволі частенько згадували, навіть у грі по ГП він був, а з фільму чомусь зовсім вирізали..хоча він і в бою за Хогвартс допомогав чарівникам..   Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, його придавило камнем...і на цьому мала би історія закінчитись. Вже звідси інші фактори появились завбяки Мадарі ...      Але Обіто, схоже, перехитрив Мадару, а не став маріонеткою в його руках, як казали.Тепер ніхто не може зупинити Обіто, навіть ЕТ Хокаге разом з усим Альянсом.   Цитата (Flame_Of_Hell) Отакої О_О А я й не знав про це взагалі... Помимо акторської гри і ефектних трюків - то ще й небезпечна гра...      Я сама була шокована, коли дізналася, тут є фото, звідки він упав   Це не так..багато молодих реслерів помирає на рингу, та й взагалі займатися цим - небезпечно.Згадати хоча б того ж Рея Містеріо, який переніс вже декілька операцій на коліні.   Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, головне треба було одразу прайс-лист йому показати, і він би так не казав ХДД      Наші послуги флудерів дуже багато коштують?)   Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, ми іншим скажемо, що всі одобрили ХДД      Які ми коварні     Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, так, зараз, по фільму, вони мають спуститись з гори і потрапити до його дому   Ахахах, я спершу подумав..."Хто так криво знімає на телефон відео з екраном компа"... і тут появляється Леголас і підспівує      Аа, то це вже буде після того, як вони здолають дракона?   Я теж так подумала)Це він так розважається в останні дні зйомок)   Цитата (Flame_Of_Hell) Тому - відправляї її в ссилку, або почни там мисливство на неї, як хочеш)) і потім вернись до навчання ХД      А гвинтівка де, яку ти мені обіцяв?) Без неї я не зможу почати.   Як би у нас була інша вчителька з математики..   Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, я сам спалився, скоріше)) Знаю за ще одну, але вона мені не підходить ...      З тією картинкою) Там ще про нічну казали, може на неї?   Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, рандомно б"ють... але рандом той йде з певних осіб... орієнтовно, простаки, які не виділились в масі в перший день ))      Мене всі звинувачили в надмірній активності в моїй першій грі, тому й кікнули)   Цитата (Flame_Of_Hell) Хахах, навіть побажання писали))) я гадав чисто "Привет из Пикабу" і все таке)))      Ні-ні, добра бажали, щастя, здоров'я і все таке)Один хлопець навіть фотку з кроликом прислав)   Цитата (Flame_Of_Hell) Хах, тобі нема шо боятися, якщо ти готова була на Яника йти ХДД      Та хіба Яник такий страшний?) Я на його фото без посмішки не можу дивитись)   Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, в таких випадках треба винити свою тупу голову... Не дарма ще в ІІ ст. до н.е. вигадали перші контрацептиви)))      Це мабуть так страшно, все життя коту під хвіст, хоча добре, якщо не розгубишся в такій ситуації..У нас в минулому році одинадцятикласниця завагітніла, а вона навчалась дуже добре і могла б поступити в престижний вуз, але через пропущений рік пішла на перукаря навчатися   Цитата (Flame_Of_Hell) Молодчинка)) Правильно все робитимеш)) Потім відповідна залікова книженція буде)))      Звичайно, бо ніхто мені гарні оцінки на блюдечку не принесе)   А на сессії дуже важко?   Цитата (Flame_Of_Hell)    Пхахах, добре, що у мене комора закрита на три замка, і він туди ніяк не добереться ХДД А ти піди, перевір, а то мало шо, вже нічого нема ХДД   Ну, єдиноріг найшовся, він ховався під тумбочкою)) А пегас прийшов до тями))) тому відправлю їх обох тобі)))      А повидло де було, що він в тебе його вкрав?)   Погреб спустошений, навіть огірочки солоненькі пропали..от Карлсон     Цитата (Flame_Of_Hell)  якби не мапа, я би замітив пікабу ))      Вона відволікла твою увагу)

|  
|   | 
 |   
 |