|
Общалка Клана Наруто
|
|
| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Пятница, 2013-09-20, 22:30 | Сообщение # 3856 |
 Преступник уровня S
Награды: 1196
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2010-11-14
| Цитата (Flame_Of_Hell) Не виделись же Т_Т океей, на этом сайте нет) Цитата (Flame_Of_Hell) делишки ништяк ХДД а что произошло? =.=
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Пятница, 2013-09-20, 22:37 | Сообщение # 3857 |
| Цитата (Lewiss) Ґонґадзе - це той журналіст? Не засмучуйся так через футбол, Ромка) Так, той з кого почалася по суті можливість до Помаранчевої Революції. Да я не засмучуюсь) Ось зараз піду грати), а ввечері буду дивитися аніме)
Цитата (Lewiss) Дякую)Якщо вже зовсім у скрутному становищі буду, звернуся до тебе за допомогою) =)
Цитата (Lewiss) дивись, віршик ну геть про мене) прикольно)
Цитата (Kagero) та уже не важно) как хочешь...я не навязываюсь
Цитата (Kagero) а вдруг я стану совсем избалаванной -.- Тогда вмешаемся
Цитата (Kagero) когда ты такое говорил? оО почему я не в курсе т.т я уже давно шоколадки кушала) Прислать?)
Цитата (insectic) если Суркис не зажрется,то пускай покупает.а не тренера жидов =((((( от нас ничего не зависитДобавлено (20.09.2013, 22:33) --------------------------------------------- Ладно, ушел играть Добавлено (20.09.2013, 22:37) ---------------------------------------------
Цитата (Kagero) Отакої... це не діло... Та я якось і сам проти двох справлюсь Ну ти й мужик з великими яйцями))) А може підскажеш, де знайти 4-го?)
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2013-09-20, 22:40 | Сообщение # 3858 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата (Flame_Of_Hell) От так браузер у меня лаганул Ну нічого собі відповідь вишла
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Пятница, 2013-09-20, 22:41 | Сообщение # 3859 |
 Преступник уровня S
| Цитата (Getman1659) Тогда вмешаемся тогда я могу не волноваться за себя) Цитата (Getman1659) Прислать?) ну, мне не удобно как-то)
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Пятница, 2013-09-20, 23:02 | Сообщение # 3860 |
 Преступник уровня S
| а ну быстренько тут нафлудили пару десятков страничек хД всем покаа)
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2013-09-20, 23:10 | Сообщение # 3861 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, не знаю навіть Я стараюсь описувати текст побільше ХДДД Мені здається, що кількість відповідей збільшилась, чи мене вже глючить) Цитата (Flame_Of_Hell) То просто Барону шкода Букіних, і він дозволяє їм їсти його корм...а сам їсть стейки міля м"ясного ХДД Та ти навіть так в роль увійшла ХД Диви, навіть у Вікі написано: Барон — единственный член семьи, которому Даша всегда покупает корм, а когда у Букиных появляется еда, всё самое лучшее (омары и телячья вырезка, к примеру) достаётся псу, в то время как Гена с детьми поедают собачий корм.
Там же ще є один розумник у цій родині, Сьома, здається) Мені просто було нудно у перший день) Цитата (Flame_Of_Hell) У фільмі навіть за Радагаста не згадувалось Т_Т Багато хто про нього і не дізнався б, якби Джексон не вирішив екранізувати Хоббіта. Цитата (Flame_Of_Hell) Абсолютно вірно Це Рома нас підштовхнув, щоб ми флудили тут) Цитата (Flame_Of_Hell) Я ж працював Т_Т а у вихідні я спав-відсипався Забула, от вона, дівоча пам'ять( Цитата (Flame_Of_Hell) Ні-ні, Какаша помре, я впевнений на 80%...а Цунаде або помре, або одружиться на Орочімару  оооой, це ж спойлер ХДДД Я думала, що він помре ще під час бою з Обіто, але тепер я вже не так впевнена в цьому.Хоча хто знає, що там з ним зараз. Ем, а вона потрібна Орочімару?) Цитата (Flame_Of_Hell) Так так, сприймали Панка за месію)) Пам"ятаю звісно ж))) і пам"ятаю той фокус з труною ))) і помсту його Кейну пам"ятаю ХДД Серена Діб навіть без свого волосся залишилась Ото він тоді неочікувано з'явився)Я раніше боялась, коли він закатував очі) Цитата (Flame_Of_Hell) Та мало шо, просто як варіант))) хто мб просто в житті не бачив такі великі пости ХДД про колобка, який має дублерів для смертельних номерів Давненько я тут не бачила подібних переписок) Ахаха, що ми пишемо про колобка і його дублерів, геть упоролися вже Цитата (Flame_Of_Hell) А можливо і на дальні планети Сонячної системи ))) на планети-карлики))) Китайці займуть всі планети і полетять до інших галактик) Цитата (Flame_Of_Hell) Ааа, ну, за неї я не можу сказати абсолютно нічого, бо я не знаю, для чого її взагалі вигадали х.х Але знаю те, що вона, на відміну від інших ельдарів, полюбляє гномів і вони їй цікаві)) тому є ймовірність, що вона їм допомагатиме.. Хм, в Вікі про неї геть мало написано..що ж, подивимось, що там Джексон вигадав на цей раз.Він гарний режисер, аби тільки не зіпсував введенням нового персонажу сюжет. Цитата (Flame_Of_Hell) Жирик найкращий чувак в парламенті Рашки))) Наші не можуть так веселити, як він))) при чому його ще поважають, а не як наших Т_Т А той чувак, що пропонує нові закони?) Не можу згадати, як його звати)Мілованов, здається) Чому, ти згадай який махач вони влаштували у приіщенні Верховної ради)Роял Рамбл відпочиває Цитата (Flame_Of_Hell) карма у неї вже заплямована, треба їй в буддисти податись, на 37 років)) Нехай йде прямо зараз, бо потім може бути запізно)І всі будуть щасливі) Цитата (Flame_Of_Hell) Треба і нам спробувати в Мафію зіграти в універі))) Спробуйте, це цікаво)На форумі набагато важче) Цитата (Flame_Of_Hell) А де там дівчата не погано грають ?? Там же основний контингент - чоловіки Іра, наприклад, ще я чула про Інорі_чан, кажуть, гарно грала. Цитата (Flame_Of_Hell) Чому ?? Ти була на першій грі ?? Тобто? В першій моїй грі мені дали звичайного мирного жителя. Цитата (Flame_Of_Hell) Нііі, апрес на 4му місці))) От, статистика))) Тик Ага, дякую) Пікабушники жорстоко обійшлись з тими, хто крав чужі малюнки) Цитата (Flame_Of_Hell) Боюсь, у тебе вже гарантована 10+ оцінка в атестаті ХДД 10 з математики мені б зоовсім не завадила) Цитата (Flame_Of_Hell) Повторяти вивчений матеріал, по їхнім словам ...
Моїм родичам вони також не подобаються...але ж я не пораджу їм слухати погану музику )))) Ми зазвичай займаємось тим, чим хочемо.Звичайно ж, не порушуючи дисципліну)
Моя мама каже, мов, як ти можеш таке взагалі слухати) Цитата (Flame_Of_Hell) Він педик, це вже дивно Х_Х
А чого адвокатом ?))) кого захищала ?))) Та по ньому видно, що він якийсь..не такий
На англійській мові добивалась кращих оцінок для однокласників і оправдовувала тих, хто хворів і не вивчив ДЗ, а вчителька назвала мене адвокатом)Добавлено (20.09.2013, 23:10) ---------------------------------------------
Цитата (Flame_Of_Hell) я гадав у мене вже троїться в очах))) зараз зменшу)))) Ти там себе нормально почуваєш? Цитата (Kagero) а ну быстренько тут нафлудили пару десятков страничек хД Оляяя, мі и так флудим столько)
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Суббота, 2013-09-21, 00:10 | Сообщение # 3862 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Flame_Of_Hell) Поглянь на 203 сторінку  там все почалось ти будеш просто в шоці, порівнявши ту переписку з нинішньою ХДДД Це вже 100 сторінок?.. Аааа, які ж там маленькі відповіді були)А якщо полистати далі, то можна спостерігати, як вони зростають і зростають) Цитата (Flame_Of_Hell) Хахах, ну от, Барон таки барон ХДД А Сьома - то усиновлений новий пацаньчик)) дотепний)) Іноді досить кумедно слухати його думки про Генку і інших) Хіба? Його ж наче підкинули Дашині родичі.. Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, читачі знали )))) Читачі знали, а ті, хто просто дивився фільм? Цитата (Flame_Of_Hell) Нічого, з ким не буває ))) Підводить вона мене в останній час) Цитата (Flame_Of_Hell) Гадаю, він може і помре, якщо стане джинчурікі 10тихвостого... просто не втримає силу всіх...або втримає Х_Х Ну, Орич закоханий у неї, а вона була закохана в Джираю... трикутник такий Або пожертвує своїм життям, щоб запечатати Джубі, хоча я не хочу, щоб Наруто помирав Т_Т Ти щось плутаєш..то Джирая був закоханий у Цунаде, а не вона в нього.У неї був хлопець, Дан, який загинув. Цитата (Flame_Of_Hell) А я все любив спостерігати, як то він так швидко на ринг вилазить ХДД Особливо коли гасло світло і він раптово з'являвся А Пол Бірер додавав ще більше моторошності) Цитата (Flame_Of_Hell) Дааа, а я взагалі в таких величезних переписках ще не брав участі))) Ми давно упоролись, ще тоді, коли за колобка згадали ХД Мені також ще не доводилося писати стільки в одному пості)Б'ємо всі рекорди) І зібралися відправити китайців на Плутон) Цитата (Flame_Of_Hell) Не забувай, що із всіх планет, більш-менш придатних до терраформування, є лише Венера і Марс =3 а інші планети не мають твердої поверхні або занадто екстримальні умови на поверхні ( від - 1 тисячі по цельсію, до + 1.5 тисячі ) Ага, ну тоді нехай на Венеру летять, Марс мабуть буде маленьким для них)Та і взагалі, нехай летять куди завгодно) Цитата (Flame_Of_Hell) Лиш би вона не впливала і не змінювала сюжет, написаний в книзі Т_Т Подивимось, що придумав ПіДжей на цей раз..для чогось же вона там потрібна. Цитата (Flame_Of_Hell) Роял Рамбл - 20 рестлерів))) у нас виходить 450 депутатів))) а це 22 роял рамбла водночас 20 рестлерів?) Здається, минулий раз їх було вже 40. Я ж кажу, Роял Рамбл відпочиває, а які прийоми проводили депутати один одному..Гробовщий з Кейном нервово курять у сторонці) Цитата (Flame_Of_Hell) От і змусь її, покажи їй нашу переписку ще раз ХД Нехай сама читає, а потім подумає над своєю поведінкою) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, Іра не погано грає, Інорі-Чан взагалі там гуру, Настя (Тасумі) також норм грає... особливо в останню гру ХДД І ти вмієш добре грати, тому не треба казати, що ти гірша за них )) З Інорі_чан не доводилось грати, але чула про неї.І ще про Аврору. Особливо в двох моїх останніх іграх, так гарно Цитата (Flame_Of_Hell) Я мав на увазі, взагалі в самій першій Мафіі... "Мафія № 1" Аа, ні, в тій грі я не брала участі.А Гура був мафом, коли ми грали за Букіних. Цитата (Flame_Of_Hell) Кармодро...ну ти поняла і ці замінусені, просто найпопулярніші там ХДД А Ліга Детективів все невтомно вишукує любителів плюсів на халяву) Цитата (Flame_Of_Hell) Тому шантажуй її, притуливши ствол гвинтівки до потилиці ХДД Шантажувати?) Та це я вмію От воно як потрібно було оцінки отримувати, а я, дурна, вчилася ще Цитата (Flame_Of_Hell) _Т а нам не мож... у нас за кожним слідкують...нас мало ходить, тому прослідковуються всі У моєї тітки майбутньої (  ) теж було здивоване обличча, коли почула мої мелодії ХД Скільки вас зазвичай приходить до універу?
Скоро весілля у когось буде?) Нууу, у всіх різні музикальні смаки, от наприклад мама мого друга слухає Bullet for My Valentine, а моя ніколи б такого не слухала) Цитата (Flame_Of_Hell) Хахахах, ти адвокат і прокурор водночас ХДД Але че добре, що такі як ти існують))) Ви попадаєте в рай без черги))) Ага, а ще я вмію добре переводити опитування дз на якусь іншу розмову)Правда, хтось мене здав , навіть трошки влетіло вчора, але то не страшно) Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, да, дякую))) єдиноріг передає привіт, а пегас літає по кімнаті... дракон намагається залізти в клітку до папуги, а папуга посилає його на х...хутір ))) Ну, в цілому, звичайна ситуація і нічого незвичайного не відбувається) Єдинорогу від мене також привіт
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Суббота, 2013-09-21, 00:58 | Сообщение # 3863 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Flame_Of_Hell) Хахах, так ХД І як мінімум до закінчення общалки ми будемо флудити ХДД Нічого собі, як швидко час пролетів, слухай) Звичайно, бо я ж не збираюся здаватися)Ти ще не втомився писати такі величезні пости? Цитата (Flame_Of_Hell) Так))) по дві-три цитати і відповіді))) а тепер тут 15-20 читат і пиши відповіді до них ХД Я перерахувала, зараз їх 18) А ти уяви, як пости збільшаться в 4 рази, це скільки часу ми будем витрачати на відповідь?) Цитата (Flame_Of_Hell) Самий толковий член сім"ї ))) А ще сподобалось тоді, коли Гена хотів каструвати Барона...та тому снились жахи з великим бароном, що п"є пиво і футбол дивиться ХДДД) Ну, його підкинули, а потім вони усиновили його) Ромка також не дурний, але в нього інші проблеми є)Не пам'ятаю такої серії, треба буде передивитись, смішний серіал)Мені особливо подобались серії, де Даші приснилося, що вона вагітна) Він хитрий як і Барон) Цитата (Flame_Of_Hell) А ті, хто дивився фільм всерівно потім чиали ХДД Як я)Книгу таки читати набагато цікавіше і я рада, що почала) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, всі хвостаті стали його дружбанами, це треба врахувати)) отже вони позволять йому їх контролювати)) тому він не помре)) я так гадаю) А, точно))) то з іншої манги Буду сподіватися, що не помре)Тим більше, він же ГГ, який мріє стати хокаге і тому не може просто так померти. Зараз у манзі така напряга..у них є лише 15 хвилин, що вони зможуть зробити? Може це і є кінець, всі потрапляють до ілюзії.. Цитата (Flame_Of_Hell) Я про це і кажу, що кілька секунд вимкненого світла, а тейкер вже на ринзі ХД А Бірер сам по собі моторошний...з його кубком Т_Т Він вміє з'являтися ефектно, завжди подобався його вихід) А ти знаєш, що він уже того..помер? Цитата (Flame_Of_Hell) За побиття рекордів треба вимагати винагороди ХДД Припахаємо Рому ХД Ну що такого, зробимо їм турне в один кінець ХД Підкинув нам їдею про змагання, а сам пішов у свою гру грати) А нас не посадять за це? Цитата (Flame_Of_Hell) Ні-ні, Венеру теж не треба... хай летять на супутники Сатурна або Юпітера... але не поблизу нас )) Щоб не прилетіли назад?) Цитата (Flame_Of_Hell) По опису видно, що вона буде протидіяти морально Трандуілю ... і помагатиме гномам, та й з Леголасом буде постійно тусити Ельфійка, яка допомагатиме гномам..це щось новеньке, після зради Трандуїла вони не в дуже гарних відносинах.. Ти бачив,який популярний цей Трандуїл?) З ним стільки мемів є вже) Цитата (Flame_Of_Hell) Шкода, з наших нар.депів ніхто не виконає списа/гарпуна... бо то вийде проста бомбочка ХД Мабуть наші нардепи не дивляться реслінг, а шкода)А Кличко ніколи не приймав участі у цих бійках) Цитата (Flame_Of_Hell) А краще і не читає, а то буде погано раніше зазначеного часу ХД Тобто їй просто натякнути, щоб вона йшла до монастирю?) Цитата (Flame_Of_Hell) А що ти як грала в останні ігри ? Дуже погано..на перших голосуваннях вилітали комісари( Цитата (Flame_Of_Hell) Хех, ну от)) А за недавні ігри я і не знаю Т_Т А звідки ти знаєш, як я граю?) Цитата (Flame_Of_Hell) а Ліга Зла їх потім карає ХД Цікаво вони придумали з цими лігами) Цитата (Flame_Of_Hell) А ти гадаєш, як я відмінником став Так от воно що..ну все, з понеділка почну пробувати новий метод Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, у нас в групі 55 чоловік... на 1му курсі ходило 50... на другому 40, на третьому 18-25, зараз 4й курс - 6-12 Т_Т і при чому всі інші все ще числяться на стаціонарі І куди вони всі поділися? Набридло навчатися чи роботу знайшли? Цитата (Flame_Of_Hell) Хах, от то погано, що здали... слух, навчи мене, дай мастер-клас по переводі тем на тему))) Мені цікаво, ну кому це потрібно? Адже ж нікому від цього не погано, всі раді прогуляти урок..чи то вже таке бажання мене підставити, я знаю, що моя группа мене недолюблює. Та який там майстер-клас, я просто заводжу одну і ту ж пісню - ЗНО)То про завдання випитую, то про теми) Цитата (Flame_Of_Hell) Єдиноріг настільки обрадувався, що він пробив стелю рогом ХД тепер у мене постійний доступ до свіжого повітря, помимо вікон ХДД Лише не дзвони в швидку А якщо піде дощ? Давай я пришлю тобі свого рожевого літаючого слоника, він прикриє) Тааа, навіщо нам швидка, нам і так добре
|
| |
|
|
| Iris | Дата: Суббота, 2013-09-21, 01:12 | Сообщение # 3864 |
| Lewiss, Flame_Of_Hell, прячьте свои поэмы в спойлер
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Суббота, 2013-09-21, 01:15 | Сообщение # 3865 |
| Цитата (Iris) прячьте свои поэмы в спойлер А мне нра
|
| |
|
|
| Iris | Дата: Суббота, 2013-09-21, 01:21 | Сообщение # 3866 |
| Цитата (Getman1659) А мне нра а я раздражительная) и все началось с тебя))))))
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Суббота, 2013-09-21, 01:22 | Сообщение # 3867 |
 Ниндзя-беженец
| Iris, так же неинтересно)
|
| |
|
|
| Iris | Дата: Суббота, 2013-09-21, 01:32 | Сообщение # 3868 |
| Цитата (Flame_Of_Hell) Ир, но так же интересней наблюдать, как люди стараются во благо общалки хД мне страшно когда я смотрю на такие огромные сообщения))___
|
| |
|
|
| Iris | Дата: Суббота, 2013-09-21, 01:36 | Сообщение # 3869 |
| Цитата (Flame_Of_Hell) а ты присоединяйся к нам - утрой количество набиваемых объемных сообщений боюсь признаться, но у меня терпения и старания не хватит)))))
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Суббота, 2013-09-21, 01:56 | Сообщение # 3870 |
 Преступник уровня S
| а я думала вы спите уже)
|
| |