Общалка Клана Наруто
|
|
Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Суббота, 2013-09-21, 01:56 | Сообщение # 3871 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата (Flame_Of_Hell) це ж треба...100 сторінок безперервного флуду в такій величині *__* Ха, не дочекаєшся ХДД Які ми молодці І пости продовжують збільшуватися з кожним днем) Та це ж не може вічність продовжуватися Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, якщо врахувати, що зараз я витрачаю час на відповідь приблизно хвилин 7, то на їх відповіді йтиме в 4 рази більше Х_Х Багатенько, але ж які величезні пости будуть, ти тільки уяви..новачки приходитимуть і дивитимуться на наші пости Будемо проводити майстер-класи з флуду Цитата (Flame_Of_Hell) Рома не дурний, так)) Але він мало схильний до неадекватності ХД Ааа, пам"ятаю пам"ятаю за вагітність))) Морозиво з часником У кожного там є свої недоліки, хоча на початку серіалу Даша ще іноді кормила Гену і їх сім'я здавалась дружнішою) Цікаво, яке це воно..морозиво з часником) Цитата (Flame_Of_Hell) Молодчинка)) А я як радий, що спонукав до цього Будеш ходити по форумах, виловлювати таких як я і "наставляти на істинний путь" Цитата (Flame_Of_Hell) Тут ГГ може просто померти по-геройськи... але він таки помре ... Ці 15 хв будуть тривати довше, ніж сама війна від початку Можливий і такий варіант розвитку подій, але мені не хотілося б такого.Проте Кіші начхати на те, що думають фанати) Наступні глави будуть повні смертей, розпачу, всіляких спогадів..цікаво буде, тільки нехай не сильно затягує. Цитата (Flame_Of_Hell) Особливо подобається його ефектна мелодія з громом *__* Так, на жаль... ще тоді дивився ВВЕ... Музична тема в нього шикарна)Як тобі його нова зачіска?) Мені здається трішки неправильним, що букери використали це в сюжеті. Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, нехай він гадає, що то він нам підкинув ідею зі змаганням))) А насправді то просто спілкування)) Ммм, не посадять)) ми ж офіційно депортуємо всіх китайців за межі Сонячної системи ХДД хто ж буде винний, що на їхньому шляху буде метеоритне кільце ХДД Він думає, що обвів нас навколо пальця і змусив флудити) Що?) Яке метеоритне кільце?) Нічого не знаю Цитата (Flame_Of_Hell) Так))) Це ж китайці, вони там вигадають якийсь телепорт, що переправить їх на Землю Цитата (Flame_Of_Hell) От тому ПіДжей, напевно, і вирішив її поставити... антагоністка Трандуіля) Хах, він, як тільки появився з тим оленем, він одразу розійшовся по інтернету))) Гноми потраплять до нього у полон, так? Епічно він з'явився, фанатки забули про Леголаса, коли побачили Трандуіла на олені) Цитата (Flame_Of_Hell) Так Кличко боїться потасовок в ВРУ ))) боїться, що там не залишиться мішків для трупів на всіх 449 депутатів Перед виборами бачила рекламу, сидить якийсь мужичок і каже, мов чому він прийшов у політику, адже це тобі не боксерський ринг Цитата (Flame_Of_Hell) Так, а натякни їй просто вказавши на карті Шаолінь і дати в руки компас А хто тоді математику буде в мене вести? Цитата (Flame_Of_Hell) А от це найболючіше...Т_Т але і без них МЖ можуть перемогти ))) Можуть, але ходи кома дуже важливі, він може вгадати мафію або зібрати біля себе мирних жителів(яких він 100% знає) і тоді вичислити мафів. Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, інтуітивно здогадуюсь )) Гарна в тебе інтуіція) Яку гру читав?) Цитата (Flame_Of_Hell) якби мав аккаунт там, то вступив би до ЛЛ і ЛЗ =3 А чому ти досі не зареєструвався там?) Цитата (Flame_Of_Hell) Обов"язково спробуй))) найдієвіший, гарантую)) Головне, щоб мені це потім боком не вилізло)) Цитата (Flame_Of_Hell) Гадаю, два в одному ХДД Хтось уже і родину створив мабуть) Цитата (Flame_Of_Hell) Заздрість... Бувають такі люди, бувають. Але я впевнений, більшість тобі дуже за це вдячна)) Аааа, от воно шо))) Що ж, і мені варто буде при нагоді спробувати)) Я б уже з радістю перейшла до іншої групи.Пам'ятаєш, я тобі казала, що почула одну неприємну річ? Так от, мені сказала одна дівчина, буцімто я їх постійно підставляю тим, що..вчу.Так трапилось, що майже всі відмінники опинились у другій группі, а в нашій лише двоє тих, хто гарно навчається, всі інші - просто гуляють і їм за це звичайно ж влітає. Але одна дівчинка мені шоколадку навіть пообіцяла, коли я врятувала її від двійки Ти ж наче говорив, що також забалакуєш вчителів?) Цитата (Flame_Of_Hell) Ахахах, для повної краси мені не вистачає Тигрика з пружинистим хвостом і Карлсона Карлсона? Так він у мене, ось кружляє над головою..а Тигрик десь загубився.
|
|
|
|
Iris | Дата: Суббота, 2013-09-21, 01:58 | Сообщение # 3872 |
| Цитата (Flame_Of_Hell) ХДД ... что-что, а терпения-то у тебя точно с достатком))) старания уж тем более)) кхм) Олександр) у тебя неправильное представление обо мне))) Цитата (Flame_Of_Hell) "просто нужно захотеть - так и в космос можно улететь"(с) кто-то там не не) Ракета только для тебя)))) Цитата (Kagero) а я думала вы спите уже) они собираются поставить рекорд)))))
|
|
|
|
Kagero | Дата: Суббота, 2013-09-21, 02:01 | Сообщение # 3873 |
 Преступник уровня S
Награды: 1196
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2010-11-14
| Цитата (Iris) они собираются поставить рекорд))))) какой? оО
|
|
|
|
Iris | Дата: Суббота, 2013-09-21, 02:05 | Сообщение # 3874 |
| Цитата (Аlаn) да легко это писать, другое дело пытаться в них сохранить мысль, например, если споришь с ромашкой. Я тупо сделал вброс, создал тему про Сирию, ответил Ромашке и решил больше туда не заходить Х_Х а я тут при чем?))) я не знаю, ну не просто же так стараются)))) определенно есть какая-то сеть)))
|
|
|
|
Kagero | Дата: Суббота, 2013-09-21, 02:07 | Сообщение # 3875 |
 Преступник уровня S
| Цитата (Iris) я не знаю, ну не просто же так стараются)))) определенно есть какая-то сеть))) а ты про эти сообщения километровые, да ну их) выпендрежники хД
|
|
|
|
Iris | Дата: Суббота, 2013-09-21, 02:09 | Сообщение # 3876 |
| Цитата (Kagero) а ты про эти сообщения километровые, да ну их) выпендрежники хД хД и не говори, может мы себя из-за них ущемленными чувствуем))) Цитата (Аlаn) Таки правильное, но Нептун еще подлизывался и он продолжает б_б Да ты ревнуешь))) я сказала, что мне нравятся Плутон и Нептун и вы их ночью слили)
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Суббота, 2013-09-21, 02:10 | Сообщение # 3877 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Kagero) выпендрежники Чего єто мі випендрежники?
|
|
|
|
Iris | Дата: Суббота, 2013-09-21, 02:14 | Сообщение # 3878 |
| Цитата (Аlаn) А черт его знает б_б Аланусь)))) ты сколько спал за последние 3е суток?
|
|
|
|
Kagero | Дата: Суббота, 2013-09-21, 02:16 | Сообщение # 3879 |
 Преступник уровня S
| Цитата (Iris) может мы себя из-за них ущемленными чувствуем))) им не понять наших чувст хДД Цитата (Lewiss) Чего єто мі випендрежники? ну, кто ж еще? оО
|
|
|
|
Iris | Дата: Суббота, 2013-09-21, 02:21 | Сообщение # 3880 |
| Цитата (Kagero) им не понять наших чувст хДД Т.Т а Гетя их еще и поддерживают. все заходят, устрашаются объему и валят хДДДД Цитата (Аlаn) Просто ты дала нравящихся не тем. может Фин и Сашка у меня на особом счету))) Цитата (Аlаn) А вообще я, когда мелким был сам смотрел пару, меня больше Нептун вставляла. ох, она такая правильная, красивая и неприступная)))) Цитата (Аlаn) Прошлую не спал, эту тоже еще не спал, позапрошлую 4 часа. Получается около 6 часов, а чтО? о.0 чеши в постель)
|
|
|
|
Iris | Дата: Суббота, 2013-09-21, 02:23 | Сообщение # 3881 |
| Цитата (Flame_Of_Hell) Я думаю, ті себя недооцениваешь )) мі себя как раз таки адекватно оценивает) Цитата (Flame_Of_Hell) ты все еще хочешь меня отправить в полет Я не могу вот так просто забить на твою мечту - увидеть землю с космоса и стать ее спутником) Цитата (Flame_Of_Hell) Ладно, я спать уже иду)) устал как ...не знаю кто)) пока)
|
|
|
|
Kagero | Дата: Суббота, 2013-09-21, 02:24 | Сообщение # 3882 |
 Преступник уровня S
| Цитата (Iris) Т.Т а Гетя их еще и поддерживают. все заходят, устрашаются объему и валят хДДДД Гетя сам боится, свалил вон раньше всех хДД
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Суббота, 2013-09-21, 02:24 | Сообщение # 3883 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Flame_Of_Hell) Ладно, я спать уже иду)) устал как ...не знаю кто)) Тань, я завтра відповім))) Можна я сьогодні також не буду писати?) Приємних снів)
|
|
|
|
Kagero | Дата: Суббота, 2013-09-21, 02:26 | Сообщение # 3884 |
 Преступник уровня S
| Цитата (Flame_Of_Hell) я уже ща спать буду идти, только напишу тут этот пост )) хорошо хоть не заснул пока писал хД
|
|
|
|
Kagero | Дата: Суббота, 2013-09-21, 02:28 | Сообщение # 3885 |
 Преступник уровня S
| Цитата (Iris) мне нравятся Плутон и Нептун и вы их ночью слили) Цитата (Flame_Of_Hell) Вот где скрыт был замысел их коварных убийств а почему тогда убили меня первой хДДДДДобавлено (21.09.2013, 02:28) ---------------------------------------------
Цитата (Flame_Of_Hell) Kagero, Оль, и тебе доброй ночки)) сахарных)
|
|
|
|