|
Общалка Клана Наруто
|
|
| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Пятница, 2013-09-20, 21:46 | Сообщение # 3826 |
 Преступник уровня S
Награды: 1196
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2010-11-14
| Цитата (Getman1659) А для чего я вам? та нафиг ты нам сдался, вали отсюда Цитата (Getman1659) А позволь полюбопытствовать за двоих это за кого?) за тебя и за себя) обычно ты тут беседы со всеми поддерживаешь)
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Пятница, 2013-09-20, 21:49 | Сообщение # 3827 |
| Getman1659, че как ты после вчерашнего?
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2013-09-20, 21:51 | Сообщение # 3828 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата (Flame_Of_Hell) Не треба))) Барон ситніший)) він же ходить біля м"ясної лавки і йому там шось викинуть, а Гена бідолаха крошинками харчується ХД Або в пельменній ХД І добре роль зіграла ?) Але Гена з дітьми часто відбирають у нього собачий корм, бо самим немає чого їсти) Ну як добре..я весь час вимагала у своїх "господарів" їжу, а вони робили вигляд, що не розуміють..все по сюжету Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, не вірно, Радагаст навіть не здогадувався, що він допомагає Саруманові... він то зробив чисто з добрих помислів, себто треба просто передати повідомлення і все Ой, я не дописала просто, відразу перескочивши на Тома.Це я і хотіла сказати, що він ненавмисне посприяв тому, що Гендальф потрапив у пастку.Але у фільмі зовсім не згадувалось, що Гендальф пішов до Сарумана, бо йому хтось переказав, от що я хотіла сказати. Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, ти не передбачувана, просто я і не хотів очікувати щось іншого))) Аа, тобто так навіть цікавіше?) Хто перший здасться) Цитата (Flame_Of_Hell) До літа я тут бував частенько, а як літо почалось - то все... пропажа Т_Т Це ж добре, ти мабуть дуже цікаво провів літо, якщо не зависав тут) Цитата (Flame_Of_Hell) Наруто або помре, або піде по стопам Еро-санніна ... А хокаге стане Какаші о_0 або цунаде залишиться на пості до кінця її життівХД Цунаде навряд чи вже загине, та й у смерті Какаші я сумніваюся..Хоча вже пора дати дорогу молодому поколінню) Цитата (Flame_Of_Hell) Хохох, а як жеж))) Це був дуууже видовищний матч)))) і потім прийшлось СМПанку на лисо стригтись ))) У Панка ще тоді була своя команда стрейтеджерів) О, а пам'ятаєш, як Гробовщик впав у кому, а Кейн шукав винуватця)Також було цікаво, особливо коли справжній винуватець таки знайшовся) Цитата (Flame_Of_Hell) Гадаю, якщо ще хтось зайде новенький - також скаже за об"єм наших постів ХД зброя - то ще більш менш нормально, а от колобок китайський ... то вже божевільняХДДД А звідки новенький знає, можливо ми так завжди переписувалися?) А ми ж просто говорили про колобка і невдалі дублі... Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, ні, у Китаї щороку народжується сто з лишнім міліонів дітей, а помирає десь близько сотні міліонів... китайці всерівно в плюсі (((( Зрозуміло, тоді нехай готуються побачити Космос, а потім Плутон і його супутники Цитата (Flame_Of_Hell) Голдбері, або Золотинка...тут вже різні варіації перекладів... але Голдбері - оригінал) Вона чисто дружина Тома ... її роль там майже ніяка Іноді ці переклади трішки збивають з пантелику) Я питала про Тауріель..) Цитата (Flame_Of_Hell) Вони бідолашні... у них там закони дурніші і тупіші за наші ((( хоча в чомусь і наші депутати попереду =// Один тільки Жириновський там кумедніший за всіх наших разом взятих)Хоча Яник з Азіровим іноді віджигають так, що народ довго згадує) Цитата (Flame_Of_Hell) А потім, також випадково, у неї з бедра стирчаш штик-ніж, який випадково відлетів, коли ти чистила дуло Це просто карма в неї така Буде знати, як ставити дітям двійки) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, ртв просто знає, як на себе маску вдіти, і не видати себе при цьому... я от в мафію грав лише тут, в реальну гру ще ніразу... Я так не вмію, мені ще вчитися та вчитися) А я як раз грала в реальному житті, з однокласниками)Цікаво були, але іноді емоції видавали) Цитата (Flame_Of_Hell) Де у них виходить ? В мафії ж. Цитата (Flame_Of_Hell) Ні, думаю, такі привілеї були у першопроходців ХД Ну от, я як завжди затупила з цим:( Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, скандальні мінуса =3 Вона все ще стоїть на 3му місті по мінусам ))) А на першому хто? Апрес мабуть?) Цитата (Flame_Of_Hell) Ахахах, вона явно сидить у нас на НБ і листала нашу переписку І читала про гвинтівку з ножем)Злякалась ж мабуть Цитата (Flame_Of_Hell) Я не порушую дисципліту...і я це знаю, але викладач агриться, коли його ігнорують, або не звертають увагу. А читаючи свою книгу я саме це і буду вказувати, з його точки зору))
Ммм, ще не пригадую таких випадків, коли хтось жалівся на Сліпкнотів)) А що ж тобі робити, якщо практичну вже написав? Дивно це якось)
Моїй сестрі, наприклад, не подобається, вона завжди каже, щоб я вимкнула "цю фігню" Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, не знаю який і чий він там... просто хотів потролити інсектіка))
Тюю, кращі, ніж я очікував, дякую)) А ти як поживаєш ?)) Вигляд у нього дивний якийсь)
Це ж добре) Ох, мене сьогодні прозвали Адвокатом  Добавлено (20.09.2013, 21:51) --------------------------------------------- Getman1659, insectic, Kagero, доброго вечора вам) Добавлено (20.09.2013, 21:51) --------------------------------------------- Вони точно стали більші 
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Пятница, 2013-09-20, 21:52 | Сообщение # 3829 |
| Lewiss, как ты?
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2013-09-20, 21:53 | Сообщение # 3830 |
 Ниндзя-беженец
| insectic, добре, а ти як? Написав твір?
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Пятница, 2013-09-20, 21:53 | Сообщение # 3831 |
| Lewiss, да не как да написал
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Пятница, 2013-09-20, 21:54 | Сообщение # 3832 |
| Цитата (Kagero) та нафиг ты нам сдался, вали отсюда Я понял)
Цитата (Kagero) за тебя и за себя) обычно ты тут беседы со всеми поддерживаешь) Тогда это неплохо и тебя прекрасно выходит это!
Цитата (insectic) че как ты после вчерашнего? Норм, уже привык
Lewiss, хай)
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2013-09-20, 21:55 | Сообщение # 3833 |
 Ниндзя-беженец
| insectic, а що трапилося? Getman1659, як твої справи, Ромашка?:)
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Пятница, 2013-09-20, 21:57 | Сообщение # 3834 |
| Цитата (Lewiss) як твої справи, Ромашка?:) Як у людей) Але поки в мене стоїть моя гра, мені є куди втекти в сво казку забуття і радості) А як ти провела свій робочий тиждень7)
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Пятница, 2013-09-20, 21:58 | Сообщение # 3835 |
 Преступник уровня S
| Цитата (Lewiss) доброго вечора вам) ку) Цитата (Lewiss) Вони точно стали більші в спойлер пряч)Добавлено (20.09.2013, 21:58) ---------------------------------------------
Цитата (Getman1659) Я понял) ага, конечно( Цитата (Getman1659) Тогда это неплохо и тебя прекрасно выходит это! с тебя вкусняшки ^^
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2013-09-20, 22:01 | Сообщение # 3836 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Getman1659) Як у людей) Але поки в мене стоїть моя гра, мені є куди втекти в сво казку забуття і радості) А як ти провела свій робочий тиждень7) Вже більше не вилітає твоя гра?) Та нормально, було всякого - і хорошо, і поганого, почала ходити до репетиторів, щоб підготуватись до ЗНО) Как ті?:) Цитата (Kagero) в спойлер пряч) Так не интересно даже
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Пятница, 2013-09-20, 22:01 | Сообщение # 3837 |
 Преступник уровня S
| Цитата (Flame_Of_Hell) Ку)))) о даа, мы с тобой еще не виделись) как делишки что ли?
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Пятница, 2013-09-20, 22:01 | Сообщение # 3838 |
| Цитата (Getman1659) Норм, уже привык Блохина выгнать Цитата (Lewiss) insectic, а що трапилося? футбол+с девушкой снова посорились
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Пятница, 2013-09-20, 22:04 | Сообщение # 3839 |
| Цитата (Kagero) ага, конечно( Почему негативный смайл7 Оо
Цитата (Kagero) с тебя вкусняшки ^^ Все, что пожелаешь)
Цитата (Flame_Of_Hell) Зіграємо, авжеж))) Лише, бажано вдень)) і мб в неділю, бо в суботу є плани(і то., вони крихкі) т.т Окей, тоді в неділю можна, але в нас пропав 4 гравець. Влад їде на вихідні( Треба поки знайти заміну якусь!
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2013-09-20, 22:04 | Сообщение # 3840 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Flame_Of_Hell) Значить не мені одному здалося тепер мені треба тричі прокрутити сторінку, щоб побачити кінець посту І чого вони стали такі величезні?( Цитата (insectic) футбол+с девушкой снова посорились А що футбол, наші програли? З дівчиною ще помиришся, не сумуй)
|
| |
|
|