1) Каждый уважающий себя человек должен уметь уважать своих собеседников. 2) Нужно уметь всегда проявлять воспитанность и сдержанность к другим пользователям 3) Нужно быть адекватным и уравновешенным человеком. 4) Каждый имеет право на свое мнения и взгляды, но каждый должен всегда помнить, что это право кончается тогда, когда уже навязывается оно другому. 5) Мат в общении не запрещается, но культурный человек себе этого не позволяет
Перша частина тести на комп'ютерах, друга частина завдання вже на листках і третя теорія і практика)
Ну я здавався у двох вузах держ іспит. Загалом в одному було схоже до твого. Перша частина було по 10 тестів з 10 предметів по 40 секунд на питання, а друга частина було практичне завдання з розрахунками, які ми просто здавали і дискусій не було.
ЦитатаAlison ()
Може зараз ще щось цікаве виходить? А то я вже передивилася все, що хотіла
Цікаве виходить) Я чекаю Академію і Гріхи + весною має почати виходити ніби останній сезон останнього циклу САО
ЦитатаAlison ()
Я вже купила пів кг морозива і кокос, по акції
А кокос для чого тобі?))))
ЦитатаAlison ()
Везееее
Чому так думаєш?) Там завжди бувають в цьому процесі доволі суттєві складності)
Схоже, що я не анімешник, бо я про такий день не знаю.
11 квітня в цьому році)
«Поздравляю с Всемирным днем анимешника! Желаю наслождаться любимыми сюжетами аниме, черпать из них только позитивное настроение и брать примеры только с положительных персонажей».
«Во всемирный день анимешника хочу пожелать отваги, смелости, храбрости и хорошего настроения, как у любимых героев аниме. Пусть в жизнь будет наполнена приключениями, а рядом будут только преданные и верные друзья. Улыбок, счастья, веселья»!
«С Всемирным днем анимешника! Пусть жизнь будет такой же яркой, красочной, наполненной неожиданными поворотами, путешествиями и приключениями, как в сюжетах аниме. Пусть рядом с вами всегда шагают удача, дружба и любовь».
На самом деле все было проще: прочитать текст на выразительность, пересказать этот текст, а после выбрать тему для монолога и ответвить на вопросы по этой теме
Проблема в том, что я запинался и нервничал
Я в такие моменты у себя всегда спрашиваю, а как бы поступил Наруто?) И сразу легчает)
Якщо йти в кіно, то ще ладно, але якщо збиратись натовпом десь в когось, то думаю не зайде. Не впевнений, що саме на цю дату щось з аніме будуть показувати в кіно.
Ну я здавався у двох вузах держ іспит. Загалом в одному було схоже до твого. Перша частина було по 10 тестів з 10 предметів по 40 секунд на питання, а друга частина було практичне завдання з розрахунками, які ми просто здавали і дискусій не було.
Це був лише один предмет - педагогіка) Попереду ще один держ по моїй спеціальності і захист дипломної
ЦитатаGetman1659 ()
Цікаве виходить) Я чекаю Академію і Гріхи + весною має почати виходити ніби останній сезон останнього циклу САО
Я навіть 3 сезон академії осилити не можу А тут вже новий сезон На рахунок Гріхів, теж їх чекаю і це навіть дивно, бо я завжди розпочинала онгоїнги
ЦитатаGetman1659 ()
А кокос для чого тобі?))))
Просто в Сільпо кокоси по 13 грн, мені захотілося спробувати
ЦитатаGetman1659 ()
Чому так думаєш?) Там завжди бувають в цьому процесі доволі суттєві складності)
Сук, это сильно))) Всегда с того момента выпадал)))
ЦитатаYondaїme ()
Якщо йти в кіно, то ще ладно, але якщо збиратись натовпом десь в когось, то думаю не зайде. Не впевнений, що саме на цю дату щось з аніме будуть показувати в кіно
Сумнываюсь також, що щось в кіно будуть показувати, але насправді в кіно колективно дивитись фігово, якщо ти не викупив лише маленький зал повністю під своїх. Тому я за ламповий колективний перегляд. В ідеалі з проектором
умнываюсь також, що щось в кіно будуть показувати, але насправді в кіно колективно дивитись фігово, якщо ти не викупив лише маленький зал повністю під своїх. Тому я за ламповий колективний перегляд. В ідеалі з проектором
Getman1659, я вот тоже не знаю навіщо) А по спеціальності десь у травні-червні буде мабуть, але нам знову нічого не кажуть ___________ Може все ж заставлю себе додивитися мені сама частина битви з тими плохішами не зайшла Хз чому) ___________ Може я зосереджусь на навчанні і ті 5 тижнів швидесенько пройдуть)) __________ Дуже смачні, до речі) З мамою швиденько приговорили ___________ З тарілкою морозива і коміксами) Дивлячись, як в інстаграм всі кидають квіти і подаруночки, як одногрупниці колишній пропозицію зробили і тд А у тебе як пройшов день?)