Общалка Клана Наруто <The Soul of Fire>
|
|
Getman1659 | Дата: Понедельник, 2019-03-04, 18:51 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
|
|
|
Alison | Дата: Воскресенье, 2019-03-17, 18:05 | Сообщение # 1426 |
 Студент академии
Награды: 53
Дата регистрации: 2019-01-18
| Цитата Getman1659 (  ) А що охоронцю платять?) Це ще можна обдумати)
Цитата Getman1659 (  ) Ось-ось) Може колись виправлюсь
Цитата Getman1659 (  ) Не кидай його) Він наш) хороший)
Це він мене кинув
Цитата Getman1659 (  ) Без них ніяк), але ж ти причина всього і сама винувата
І ось так завжди
Цитата Getman1659 (  ) Ех..треба гарно виглядати. Принаймні поки молода Ну, нічого В універі викладачі бистро приведуть у порядок і тіло і душу
Цитата Getman1659 (  ) Я вірю в тебе) Загонюсь я за два місяці
|
|
|
|
Roku-san | Дата: Воскресенье, 2019-03-17, 18:21 | Сообщение # 1427 |
 Студент академии
Награды: 820
Страна: Бразилия
Дата регистрации: 2009-05-08
| Getman1659, фу как высокомерно ХД
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Воскресенье, 2019-03-17, 18:45 | Сообщение # 1428 |
| Ух, биатлон отсмотрел. Супер гонка Добавлено (2019-03-17, 18:45) ---------------------------------------------
Цитата Roku-san (  ) фу как высокомерно ХД Я подлец и ласковый мерзавец)
Так как там твое пари?)Добавлено (2019-03-17, 18:48) ---------------------------------------------
Цитата Alison (  ) Це ще можна обдумати) Тоді раптом що я своє резюме підготую))
Цитата Alison (  ) Може колись виправлюсь Мене це влаштовує) Або просто ти даси свій Фб чи інсту)
Цитата Alison (  ) Це він мене кинув Тому що тобі потрібно було бути потепліше з ним)
Цитата Alison (  ) І ось так завжди А як ти хотіла?)
Цитата Alison (  ) В універі викладачі бистро приведуть у порядок і тіло і душу Це твій абон у фітнес зал видно)
|
|
|
|
Alison | Дата: Воскресенье, 2019-03-17, 18:52 | Сообщение # 1429 |
 Студент академии
| Цитата Getman1659 (  ) Тоді раптом що я своє резюме підготую))
На яку оплату претендуєш?)
Цитата Getman1659 (  ) Мене це влаштовує) Або просто ти даси свій Фб чи інсту)
Вибирай сам, що краще)
Цитата Getman1659 (  ) Тому що тобі потрібно було бути потепліше з ним)
Він сказав, що зайнятий)
Цитата Getman1659 (  ) А як ти хотіла?) Може це просто твої фантазії шалять
Цитата Getman1659 (  ) Це твій абон у фітнес зал видно) На 3 місяці так ще й безкоштовно
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Воскресенье, 2019-03-17, 18:56 | Сообщение # 1430 |
| Цитата Alison (  ) На яку оплату претендуєш?) А я побачу спершу оголошення і тоді скажу чи мені це цікаво
Цитата Alison (  ) Вибирай сам, що краще) ФБ ) Так, що я чекаю на лінк?
Цитата Alison (  ) Він сказав, що зайнятий) Звісно він так скаже завжди, але тобі треба було сказати, що тобі буде самотньо..і тоді він би не зміг тебе полишити)
Цитата Alison (  ) Може це просто твої фантазії шалять Ну й що?)
Цитата Alison (  ) На 3 місяці так ще й безкоштовно На норм ти там акцію попала
|
|
|
|
Alison | Дата: Воскресенье, 2019-03-17, 18:59 | Сообщение # 1431 |
 Студент академии
| Цитата Getman1659 (  ) А я побачу спершу оголошення і тоді скажу чи мені це цікаво Мені треба знати очікування претендентів, щоб скласти план)
Цитата Getman1659 (  ) ФБ ) Так, що я чекаю на лінк? В пп зараз скину
Цитата Getman1659 (  ) Звісно він так скаже завжди, але тобі треба було сказати, що тобі буде самотньо..і тоді він би не зміг тебе полишити)
Не люблю мішати чужим стосункам
Цитата Getman1659 (  ) Ну й що?) Ну й тому я і не винна)
Цитата Getman1659 (  ) На норм ти там акцію попала Звісно)) Вже два тижні поспіль присідала, що потім встати з ліжка не могла
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Воскресенье, 2019-03-17, 19:05 | Сообщение # 1432 |
| Цитата Alison (  ) Мені треба знати очікування претендентів, щоб скласти план) А мені треба знати за що я борюсь і чим зарали цього готовий пожертвувати та на що піти
Цитата Alison (  ) В пп зараз скину Добавляй
Цитата Alison (  ) Не люблю мішати чужим стосункам А це чужі? Ми же одна команда, що має у фентезійному світі короля демонів Великого Дракона завалити і стати Героями)
Цитата Alison (  ) Ну й тому я і не винна)
А я кажу, що винна) Ти своїми словами наче зваба)
Цитата Alison (  ) Звісно)) Вже два тижні поспіль присідала, що потім встати з ліжка не могла
Скільки кг скинула?)
|
|
|
|
Alison | Дата: Воскресенье, 2019-03-17, 19:09 | Сообщение # 1433 |
 Студент академии
| Цитата Getman1659 (  ) А мені треба знати за що я борюсь і чим зарали цього готовий пожертвувати та на що піти Ну якщо вже на те пішло, то я так і не здалась нікому Тому боротися в принципі вже і немає з ким)
Цитата Getman1659 (  ) Добавляй
Цитата Getman1659 (  ) А це чужі? Ми же одна команда, що має у фентезійному світі короля демонів Великого Дракона завалити і стати Героями) Ви вже продумали сюжетну лінію?)
Цитата Getman1659 (  ) А я кажу, що винна) Ти своїми словами наче зваба)
Ой, хто б казав Це ти у нас солодко говориш)
Цитата Getman1659 (  ) Скільки кг скинула?) Я забула, що таке ваги
|
|
|
|
Roku-san | Дата: Воскресенье, 2019-03-17, 19:10 | Сообщение # 1434 |
 Студент академии
| Цитата Getman1659 (  ) Я подлец и ласковый мерзавец) не шоколадный ? хД
Цитата Getman1659 (  ) Так как там твое пари?) уделал, отпуск со следующей недели хД
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Воскресенье, 2019-03-17, 19:14 | Сообщение # 1435 |
| Цитата Alison (  ) Ну якщо вже на те пішло, то я так і не здалась нікому Тому боротися в принципі вже і немає з ким) *відвожу від зайвих вух, які тут кругом* Скажу тобі по секрету, конкуренція шалена. Ззаді так напирають різні молодики, що ледве стримую цей натовп поки. Але це так, між нами, ок?)
Цитата Alison (  ) Ви вже продумали сюжетну лінію?) Частково випрацьовуємо її) Але лише частинку. Треба ж усім разом збиратись і думати над цим. Це ж складна робота) Поки дійшли лише до того, що ми 3-є зібрались і пішли у столицю магів за картою артефактів під нас і там маємо знайти походу нових компаньйонів в тіму)
Цитата Alison (  ) Ой, хто б казав Це ти у нас солодко говориш) Хто? Я?) Та я взагалі тут лише покірний твій слуга і лише простиз координатор справ кланових, щоб усім було максимально комфортно)
Цитата Alison (  ) Я забула, що таке ваги Треба буде також якось зважитись, щоб дізнатись скільки скину від посту свого  Добавлено (2019-03-17, 19:17) ---------------------------------------------
Цитата Roku-san (  ) не шоколадный ? хД Не знаю, это пусть девушки дают мне оценку) Но думаю точно сладкий
Цитата Roku-san (  ) уделал, отпуск со следующей недели хД
Сук, хорош))) И че как планируешь отдохнуть и провести эти дни?)
|
|
|
|
Alison | Дата: Воскресенье, 2019-03-17, 19:17 | Сообщение # 1436 |
 Студент академии
| Цитата Getman1659 (  ) *відвожу від зайвих вух, які тут кругом* Скажу тобі по секрету, конкуренція шалена. Ззаді так напирають різні молодики, що ледве стримую цей натовп поки. Але це так, між нами, ок?) Ой, де ж ті молодики? Сама не проти
Цитата Getman1659 (  ) Частково випрацьовуємо її) Але лише частинку. Треба ж усім разом збиратись і думати над цим. Це ж складна робота) Поки дійшли лише до того, що ми 3-є зібрались і пішли у столицю магів за картою артефактів під нас і там маємо знайти походу нових компаньйонів в тіму) Я вже так багато пропустила)
Цитата Getman1659 (  ) Хто? Я?) Та я взагалі тут лише покірний твій слуга і лише простиз координатор справ кланових, щоб усім було максимально комфортно) Ти ти) Мм, то все ж таки слуга?)
Цитата Getman1659 (  ) Треба буде також якось зважитись, щоб дізнатись скільки скину від посту свого
Я вже перед літом подивлюся, що той фітнес дав)
|
|
|
|
Roku-san | Дата: Воскресенье, 2019-03-17, 19:20 | Сообщение # 1437 |
 Студент академии
| Цитата Getman1659 (  ) Не знаю, это пусть девушки дают мне оценку) Но думаю точно сладкий вот будет забавно когда так не скажут хД
Цитата Getman1659 (  ) Сук, хорош))) И че как планируешь отдохнуть и провести эти дни?) ага, 42:18 хД я сильнейший!! xD сидя за компом и жуя сладости хД
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Воскресенье, 2019-03-17, 19:21 | Сообщение # 1438 |
| Цитата Alison (  ) Ой, де ж ті молодики? Сама не проти Батя поки їх не пропускає)
Цитата Alison (  ) Я вже так багато пропустила) Бач як нам важко і не вистачає тебе? Тому ти нам вери нидед)
Цитата Alison (  ) Мм, то все ж таки слуга?) Найманий працівник народом, що покликаний роботи приємно людям тут, що його обрали) Тому стараюсь і роблю усе, що від мене залежить і в моїх силах Подушечку поправити? Плечі не затікли? Масажик не зробити?)
Цитата Alison (  ) Я вже перед літом подивлюся, що той фітнес дав) Я тоді також провірю  Добавлено (2019-03-17, 19:22) ---------------------------------------------
Цитата Roku-san (  ) вот будет забавно когда так не скажут хД Это будет конец моей карьеры Тогда скажут великие летописцы НБ, что тот день был смертью Його Ясновельможності Гетьмана
Цитата Roku-san (  ) сидя за компом и жуя сладости хД Как-то не особо круто звучит Хотя бі аниме посмотри
|
|
|
|
Alison | Дата: Воскресенье, 2019-03-17, 19:24 | Сообщение # 1439 |
 Студент академии
| Цитата Getman1659 (  ) Батя поки їх не пропускає) Сподіваюся, що батя не ти? Бо мій вже зятя вичікує)
Цитата Getman1659 (  ) Бач як нам важко і не вистачає тебе? Тому ти нам вери нидед)
Я не вмію так гарно придумувати, як ви :с Я більше по теорії
Цитата Getman1659 (  ) Найманий працівник народом, що покликаний роботи приємно людям тут, що його обрали) Тому стараюсь і роблю усе, що від мене залежить і в моїх силах Подушечку поправити? Плечі не затікли? Масажик не зробити?) Ой, загнешся ти всім приємно робити) Я б від масажика не відмовилася б
|
|
|
|
Roku-san | Дата: Воскресенье, 2019-03-17, 19:25 | Сообщение # 1440 |
 Студент академии
| Цитата Getman1659 (  ) Это будет конец моей карьеры Тогда скажут великие летописцы НБ, что тот день был смертью Його Ясновельможності Гетьмана мммм потом спросим хДД
Цитата Getman1659 (  ) Как-то не особо круто звучит Хотя бі аниме посмотри отлично звучит хД не хочу я играю хД
|
|
|
|