|
Общалка Клана Наруто <The Soul of Fire>
|
|
| Getman1659 | Дата: Среда, 2017-03-29, 00:20 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
| |
|
|
| Lucifer_Morningstar | Дата: Понедельник, 2017-04-10, 23:31 | Сообщение # 1741 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 71
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2013-08-19
| Цитата SnowWhite (  ) вот прям вообще) Только у тебя в ноябре др, а у меня в декабре)
Ну это тогда меняет дело. Я прям, тебя больше уважать стал))
|
| |
|
|
| SnowWhite | Дата: Понедельник, 2017-04-10, 23:37 | Сообщение # 1742 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 50
Страна: Австрия
Дата регистрации: 2015-03-20
| Цитата Дон_Вишенка (  ) вот-вот, а то ждать пока сайт удалят уже надоело
И не говори, надется, вот это неуверенность появляется, а может не надо
Цитата Lucifer_Morningstar (  ) Ну это тогда меняет дело. Я прям, тебя больше уважать стал))
Аха) Это было легко  Добавлено (10.04.2017, 23:36) --------------------------------------------- Я пойду спать уже Добавлено (10.04.2017, 23:37) --------------------------------------------- Теплой ночи вам)
|
| |
|
|
| Rubilаx | Дата: Понедельник, 2017-04-10, 23:43 | Сообщение # 1743 |
 АНБУ
Награды: 6
Страна: Новая Зеландия
Дата регистрации: 2016-06-02
| Вишенка думает, что если бы гипотетически на них японцы напали, перекинуть случайно их в прибалтику, сожгли бы их как нацию, японцы очень жестоки в этом плане чем немцы, вишня такой можно я пососу, они такие конечно можно и потом сожгли в ноль все население даже детей не осталось, но вишенке же идея нацистов ближе всего и японцы бы закопали его живьем с яжкой и поглумились еще над трупом
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Понедельник, 2017-04-10, 23:47 | Сообщение # 1744 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата Lucifer_Morningstar (  ) Как с Луной ровесники Ты не помнишь даже, как меня зовут?
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Вторник, 2017-04-11, 00:15 | Сообщение # 1745 |
| Rubilаx, по своей доброте душевной думаю так уж и быть, человек захотел разок перекинуться словами с Вишней. Закрою глаза думаю. Но я вот все равно не пойму на каком основании вы пишите в общалке, где вас нету среди гостей Клана? В этом разделе почти кругом такие правила, что чтобы человку писать в общалке нужно быть среди гостей и в этом Клане эти правила соблюдают. А потому мне кажеться вам никакого ризона нет быть среди такого контингента. Может оно даже заразное. Потому к Вишне не приставать. Он норм тру латвиец. Сообщение оставил даже не Глава Клана, а бандеровец и правосек.
|
| |
|
|
| Lucifer_Morningstar | Дата: Вторник, 2017-04-11, 05:31 | Сообщение # 1746 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Ты не помнишь даже, как меня зовут? Помню конечно
Я тебя проверял, помнишь ли ты!
|
| |
|
|
| Flame_Of_Hell | Дата: Вторник, 2017-04-11, 09:39 | Сообщение # 1747 |
 Зам Главы клана Наруто
Награды: 268
Дата регистрации: 2010-05-24
| Цитата Luna_Lovegood (  ) А мені цього ще ніколи не вдавалося, аж якось незвично, що я такий великий флудер Гадаю, ти провертав це вже не один раз) Я би сказала, як нам треба поводитися, але не хочу щоб мене зрозуміли неправильно Я собі хочу 1600000 , не менше Все якось буває вперше)))) Тепер ти знаєш, що ліміт є, і він досі нас мучає =_____= Короче, пароль Оленя акк такий: натискаєш англійську розкладку і набираєш ПУТИН НАШ ПРЕЗИДЕТН тими літерами, що відповідають кирилиці)))) і ставиш собі репу))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Какіе еще непереливки? *ломает ручку* . Они обстреливают меня, даже несмотря на то, что Украина - наш главній стратегіческий партнер, а садить меня не за что, я ничего не крал! Партньор то вже і не партньор)) Ставте підпис тут, інакше ніякого діла з цього не буде...
Цитата Luna_Lovegood (  ) Да, то ще той троляка))))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ех, Війна і Мир...я щось так і не подужала її, річ не в величині, я навіть Гру Престолів перечитала) Якесь нудне воно мені тоді здалося. А взагалі, на твою думку, варте воно , щоб прочитати? Я бачила і стратегію, і онлайн...там більше діти грають, ти занадто старий для такої гри) Їх тільки і видно в мінічаті Якщо по чеснаку, Війну і Мир я в короткому варіанті читав))) І всерівно, багато там опису усього непотребу))) Я старий для ВоВ ?)) Та там 30-40річні старикани грають)))) Вони там одні з самих топових гравців, бо увесь час там проводять)))) Старікани у мінічатах вже не пишуть, вони користуються скайпами і схожими прогами))
Цитата Luna_Lovegood (  ) А знаєш як людям важко було тягти тебе на спині? Але ж на що він йшов ради Орди, ні, ради орків вірніше)Просто таурени і тролі не поважали його, от і отримали те, що заслужили, як на мою думку. Бо могли би допомогти йому трошки, Тралл втік, батько його помер і був для нього позором довгий час, його помічнички , назначені Траллом, не допомогли. А він сам молодий і дурний був ще) Дарма Гаррош спину гнув задля "ножа в спину"... та й Тралл, не очікував я від нього такого о_0
Цитата Luna_Lovegood (  ) А коли вона буде готова? І ще вина хочу випити, разом з сигарою Ти що, мазохіст? Навіщо тебе бити по щокам, це дуже боляче) Але ми не сидимо в камері, це ти сидиш в камері і ще досі мабуть не відійшов від дегустування Вино і сигара не стакаються =____= коньяки або віскі, або текіла, або ром...но не вино  Ні, не просто М, а СМ ^_^  Панночко, ми сидимо в парку і ви причепились, що я наче ув"язнений. Я зараз викличу на вас охорону. Йдіть собі, поки неприємностей собі не нажили
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ох і шкодила вона мені іноді, ця моя впертість, але зараз навпаки все, завдяки їй я буду жити нормально тепер, бо ніхто не може мене переконати)Ну ти зрозумів же, про що я?) Зрозумів, і дуже сподіваюсь, що ти не піддашся думці збоку родичів.
Цитата Luna_Lovegood (  ) Салям, брат Александр, как ві сегодня поживаете? Уалейкум асалам, сігодня я проснулсо і пошол піть крепкое))
Цитата Luna_Lovegood (  ) ТИ НЕ МАЄШ ПРАВА СМІЯТИСЯ НАДІ МНОЮ! БО ЗНАЄШ ЩО ТОДІ З ТОБОЮ БУДЕ? Я вже подоїла, ось тобі свіженьке молочко ЩЕ Й ЯК МАЮ, МВАХАХАХАХАХА ВОНО ВЖЕ СКИСЛО ЗА ТАКИЙ ЧАС!!!
Цитата Luna_Lovegood (  ) Я бачила твоє народження, ти з'явився на світ з велосипедом у одній руці і пляшкою вина - у другій.Так на світі з'явилося вино і перший прототип сучасного велосипеда. Тоді ти закричав так, що світ здригнувся - так виникли землетруси. І землю сльозами давай поливати...то вже пішли океани та моря, а мене ти просто спутав з моєю правнучкою Шото я не помню такого. Я створився з нізвідкіля і вже дорослим був. Мабуть ви за одного з своїх синів згадали. Я до Землі ніякого відношення не маю))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Але на кухню я останній час бігаю за кавою, і тільки потім можу заснути Але мабуть це створіння темряви напали на мене, бо хтось гупнув мене по лобі дверима дуже боляче А якщо їсти хочеться, аж пече? То що робити? Кава=сон... десь я вже таке чув))) Ну так, я ж попереджав, не треба боятися темляви, треба її поважати. Якщо втікатимеш від неї, вона буде за тобою по п"ятам йти))
Цитата Luna_Lovegood (  ) А багато хто веселився, читаючи її...жіноча логіка, жіноча логіка, бе-бе-бе Як ти нас назвав? Тобі кранти, це вже перейшло всі границі Залізна і непереконлива ця логіка))))) Пхахахаха, я не побоюсь цього слова, мене підтримає більша частина НБ))))
Цитата Luna_Lovegood (  ) А не бувало, ну скажемо, десь за штуку баксів вино? І як, смачне було вино хоть?) Мабуть він непогано заробляє, раз може дозволити собі такі вина)А чого ти взагалі вирішив податися у цю сферу, якщо не секрет?) А зараз вже не робиш? За штуку баксів вино не будуть відкривати... та й такого вина не могло бути, тому що такі вина в приватних колекціях, але були вина за 1500 грн і більше, при середній вартості вже хорошого вина 300-500 грн
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ах ти ж хитресенький такий, тут люди підставляються за тебе, а раптом їх як Оленя? Бах,і на розстріл в один прекрасний день? Моя хата з краю Олень пережив, вони теж переживуть))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Стакан я знаю де, до речі, якщо ти вибачишся за ці слова, бо я надійна людина Що мені стакан, якщо я маю пляшку повну)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Яку ще серверну, яка ще ганчірка?! Я Жінка, а не прибиральниця Сам бери і прибирай, а то геть розійшовся, ти мене підмовляв натискати кнопочки, а тепер тікаєш від відповідальності? Так-так-так, ви, паніко, забули, де і ким являєтесь ? Ви в заручниках. Ану менщій робити те, що сказано було 
Цитата Luna_Lovegood (  ) Але такий серйозний вже став, ехх) Тобі дуже личить костюм, до речі Оті самі, що зливають мені всю інформацію про вас Ну, дякую))) Піджачок мені самому дуже сподобався))) Що ж то за люди такі =___=
Цитата Luna_Lovegood (  ) Паслушай, дарагой, у миня тута єсть бєламор, єто ваще сигаретки чо надо, Дімон пасаветавал, а он фигни нє скажєт,Діман свой чилавєк Нєт нєт, беламор ета такоє хоть-шо, што міня ташніть будєт. Діман навієрно уже заядлий курільщік...
Цитата Luna_Lovegood (  ) Я вже якось звикла навіть, навпаки почало здаватися, що мало і треба ще більше Більше ?)))) БІЛЬШЕ!!!! МЕНІ ТРЕБА БІЛЬШЕ ПОСТІВ, МВАХАХАХАХАХА
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ну там, якщо в двох словах, то з'явився крутий чувак у кожаній куртці і червоному шарфу, носить з собою Люсіль - так він називає свою биту, обмотану проволокою. Дуже любить розбивати людям голови нею) А, на деяких рекламних постерах у Вк бачив його, ну, актор чоткий, я впевнений, що свою роль теж грає на вищому рівні)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Хто тобі сказав, що я пила? Треба апахмелится Апахмеліцца можна тільки після пиячиння)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Просто він така людина, що не довіряє майже нікому, і весь час всіх підозрює у поганих намірах. А я вірю в інше, і вірю людям, інакше не можу - така в мене вдача) Колись і обпікалась на цьому, але з ким не бувало, якщо тобі зустрілась погана людина, то не означає, що через неї перестати вірити іншим)
Значить свого часу у нього щось сталось, що він втратив довіру людям оточуючим... Вот точно хороші слова. Одна людина не показник іншим
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ну вже побачив І навіть більше))))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ужгород мале місто?! Ти на моє місто подивись, його взагалі не можна називати містом, там населення всього 13000, але немає попрошайок) Хоча є цигани, вони вже дістали до мене бігати постійно 13000 у нас село міського типу)))) Цигани усюди є.... але у нас, на Закарпатті, їх число одне з найбільших по Україні =_____=
Цитата Luna_Lovegood (  ) Та він як побачить памятник, то відразу почне коментувати це, я вже бачила його думки на рахунок них) А зараз так робити дуууже небезпечно, бо багато хто агресивно налаштований Вот така він людина... Рота свого тримати не може, тому інколи йому його закривають...напевно =___=
Цитата Luna_Lovegood (  ) Не треба мені тут казати про мою пришелепкуватість, в мене даже справка є, мені нічого не буде, якщо я тебе поб'ю Дай-но почитати... Так, ця справка свідчить, що ти являєшся на стаціонарному лікуванні в псих-лікарні. Як ти звідти втекла?! Я зараз же викличу наряд 
Цитата Luna_Lovegood (  ) Який ще папір, мене вже два рази за тиждень надурили з цим І прибери сокиру, навіщо ти нею тут махаєш Підписуй но, тобі кажуть. Ми тебе не надуримо Сокира то мій ангел охоронечь. Сокира все зі мною))
Цитата Luna_Lovegood (  ) А більшість і не бачила такого дива, ну тепер побачать вже Нехай воочі бачать те, про що в легендах молвлять))))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ну чого ти такий, я ж з тобою поділилась своїм Я нікому розповідати не буду твої секрети) Я не пам"ятаю, за що ми тоді говорили, про який саме секрет, тому проїхали)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Дорогувато буде, доведеться продавати обидві почки Ну нічого, Саньок, проживеш якось Так, а шо сразу мої ?! Хай Рома теж вклад робить...
Цитата Luna_Lovegood (  ) Я її так залякала, навіть писку не буде чути на цю тему Та я бачу, ледь не побила мене =____=
Цитата Luna_Lovegood (  ) Нехай вони також пишуть величезні пости? За час цієї паузи, вже були такі, що намагались))))
Цитата Luna_Lovegood (  ) А коли вона вже почнеться в мене, скільки можна тримати мене в полоні?! СВОБОДУ КРОЛЯЧИМ ВУШКАМ! СКІЛЬКИ ТРЕБА СТІЛЬКИ Й БУДЕШ!!! Інакше віддам Лимону, а вона то не тримає рабів коло себе, а продасть далі на чорний ринок....
Цитата Luna_Lovegood (  ) Може це Алан таким промишляє? Та чим він там тільки не промишляє...
Цитата Luna_Lovegood (  ) Я колись побачила на пікабу картинку зі Смаугом і найбільшим драконом, то Смауг навіть не буде біля нього як муха Ото громадина, як вони її вбивали, не уявляю А Смертокрил задав жару на всіх континентах, шамани довго розгрібали наслідки Щоб ти розуміла, Анкалагон був вирощений ще самим Мелькором Морготом як перший в своєму роді, а далі вже рахувались похідними від нього драконами. І ще, для прикладу, як з ним боролись))) Маленький кораблик, що вмів літати, завдяки сільмарілу переміг дракона таких масштабів))) Ну а смертокрил більше на Анкалагона смахує, той лише виліз з пещери, а весь континент затремтів))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Вона мала тобі прислати арт з дівчатами в формі служниць і барменом) Біло таке діло... лише щось затихло все...
Цитата Luna_Lovegood (  ) Я не розбещена, я скромна дитина просто А то було хвилинне помішательство) От-от, геть перестали нас помічати. Давай підемо в іншу общалку? Скромняга ще та)))) Опа... переманити мене захотіла ?))) Хто тебе вже послав за таким ділом ?)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Яка краса, я б сама сходила на таку виставку) А вони часто бувають, не знаєш? Як часто не знаю, але раз-по-раз буває що і роблять деінде в Києві....
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ну звичайно, навіть людина яка не цікавилась таким ніколи...задивилась би на таку красу А ти взагалі, в житті, часто одягаєш капюшон?) Отож бо... Я увесь час його ношу, окрім днів, коли мені хочеться вдіти сорочку))) Я навіть влітку одягаю майку з капюшоном ^_^ 
Цитата Luna_Lovegood (  ) Мені вона навпаки почала допомогати, заспокоює якось) Я таким раніше займалась, тепер вчуся малювати, потрошку виходить щось) Але зараз не можу нічим займатися, крім як гуляти Малюнки *___* Покажи!!!
Цитата Luna_Lovegood (  ) А мені просто здалося, наче менше цитат стало, я аж злякалася Та ні, цитат залишилось стільки же, просто кількість тексту зменшується...
Сообщение отредактировал Flame_Of_Hell - Вторник, 2017-04-11, 10:21 |
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Вторник, 2017-04-11, 10:35 | Сообщение # 1748 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата Lucifer_Morningstar (  ) Помню конечно Да ладно? И как меня зовут? Flame_Of_Hell, як воно, ще не відвик?)
|
| |
|
|
| Flame_Of_Hell | Дата: Вторник, 2017-04-11, 10:42 | Сообщение # 1749 |
 Зам Главы клана Наруто
| Luna_Lovegood, та ні ще)))
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Вторник, 2017-04-11, 10:45 | Сообщение # 1750 |
 Ниндзя-беженец
| Flame_Of_Hell, так, зараз буду писати відповідь, бо декому ще картошку садити сьогодні
|
| |
|
|
| SnowWhite | Дата: Вторник, 2017-04-11, 11:16 | Сообщение # 1751 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 50
Страна: Австрия
Дата регистрации: 2015-03-20
| я бы уже забила на эти стены
|
| |
|
|
| Lucifer_Morningstar | Дата: Вторник, 2017-04-11, 11:18 | Сообщение # 1752 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Да ладно? И как меня зовут? Ну это же вообще элементарно.
А вот то, что ты не веришь, что я помню как тебя зовут, обидно!!!
|
| |
|
|
| Flame_Of_Hell | Дата: Вторник, 2017-04-11, 11:32 | Сообщение # 1753 |
 Зам Главы клана Наруто
| Цитата Luna_Lovegood (  ) так, зараз буду писати відповідь, бо декому ще картошку садити сьогодні Оу, почався сезон =____=
Цитата SnowWhite (  ) я бы уже забила на эти стены Ничто не забито, ничто не забыто))))
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Вторник, 2017-04-11, 11:48 | Сообщение # 1754 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата Flame_Of_Hell (  ) Все якось буває вперше)))) Тепер ти знаєш, що ліміт є, і він досі нас мучає =_____= Короче, пароль Оленя акк такий: натискаєш англійську розкладку і набираєш ПУТИН НАШ ПРЕЗИДЕТН тими літерами, що відповідають кирилиці)))) і ставиш собі репу)) Олень з Пунком розповідали, що пости Оленя та Хіфукі бували ще більшими, а наші то фуфло, треба влаштувати змагання "Великий Флудер НБ" і дізнатися, хто з нас найкращий у цій справі Так-так, Саньок, це що за кидалово?? Замість акка Оленя я потрапила на акк якогось Пейна! Що це за ноунейм взагалі і де моя репутація обіцяна?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Партньор то вже і не партньор)) Ставте підпис тут, інакше ніякого діла з цього не буде... Что вы хотите этим сказать? Украина была нашим партнером еще когда ростовские горы стали белорусским морем А подпись я ставити не буду.
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Да, то ще той троляка)))) Чесно кажучи, мені його мотиви були незрозумілі, він запрошував мене в гості, потім якусь дівчину, коли я відмовилась, а потім про цю дівчину розповідав всюди на форумі, де тільки мене зустрічав
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Якщо по чеснаку, Війну і Мир я в короткому варіанті читав))) І всерівно, багато там опису усього непотребу))) Я старий для ВоВ ?)) Та там 30-40річні старикани грають)))) Вони там одні з самих топових гравців, бо увесь час там проводять)))) Старікани у мінічатах вже не пишуть, вони користуються скайпами і схожими прогами)) Для шкільної програми читав чи для себе? Чула про те, що автор дуже любить описи вставляти, де треба і де не треба Звичайно ж старий...тобі вже стільки років! Соромно, Саньок, соромно Оно один 30-річний старикан(чоловік сестри) грає у танки щовечора, але я не чула, щоб він був топчиком Наскільки мені відомо, то зручніше всього користовуватися рейдколлом, чи якось так)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Дарма Гаррош спину гнув задля "ножа в спину"... та й Тралл, не очікував я від нього такого о_0 Я взагалі розчарувалась в Траллі. Особливо після того, як він у всьому звинуватив Гарроша.Він раніше мені дуже сильно подобався, разом із Джайною. Але в книзі "Тралл. Сутінки Аспектів" він реабілітується в твоїх очах)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Вино і сигара не стакаються =____= коньяки або віскі, або текіла, або ром...но не вино Ні, не просто М, а СМ Панночко, ми сидимо в парку і ви причепились, що я наче ув"язнений. Я зараз викличу на вас охорону. Йдіть собі, поки неприємностей собі не нажили Але я бачила таке у фільмах Так, несіть мені вино і дорогу кубинську сигару, слово клієнта - закон Щооооооо??? А чого ти раніше мовчав, ми ж бачились, могла тобі по дружбі вліпити пару разочків Ми не сидимо в парку, ти сидиш за гратами і досі не можеш відійти від своєї наркоти Охорона тобі лише всипати може
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Зрозумів, і дуже сподіваюсь, що ти не піддашся думці збоку родичів. Звичайно ні, хоча батьки ще сподіваються, я бачу. І бабця також. Всі змовились проти мене, лише сестра з чоловіком підтримали))Я з випадкової розмови почула, що сестра зателефонувала в міграційну. Тобто саме вона мене врятувала.
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Уалейкум асалам, сігодня я проснулсо і пошол піть крепкое)) Какоє іще крєпкоє? Пивасик чта ли? Ни забудь паделитса с братаном, брат за брата и так далие, вах
Цитата Flame_Of_Hell (  ) ЩЕ Й ЯК МАЮ, МВАХАХАХАХАХА ВОНО ВЖЕ СКИСЛО ЗА ТАКИЙ ЧАС!!! НЕ МАЄШ, БО ЗАРАЗ Я ТВОЮ АДРЕСУ ВИВІДАЮ, І ПОШЛЮ БРАТКІВ ТУДИ!!! ЗНАЧИТЬ ТРЕБА ПРИХОДИТИ ВЧАСНО, А НЕ ЧЕРЕЗ ТИЖДЕНЬ
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Шото я не помню такого. Я створився з нізвідкіля і вже дорослим був. Мабуть ви за одного з своїх синів згадали. Я до Землі ніякого відношення не маю)) Ти не можеш згадати, тому що був немовлям. І твій день народження другий пам'ятаю, бо тоді ти влаштував Великий Потоп. Тобі не подарували пляшку Романе Конті 345 року, а лише 346, а ти істерику влаштував
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Кава=сон... десь я вже таке чув))) Ну так, я ж попереджав, не треба боятися темляви, треба її поважати. Якщо втікатимеш від неї, вона буде за тобою по п"ятам йти))
Мабуть на мене воно діє навпаки)Я каву зазвичай п'ю не міцну, ще й з молоком))) Я в дитинстві просто страх як боялась темноти, не могла вийти на кухню води випити, а якщо йшла - то тікала до кімнати прожогом, з швидкістю блискавки стрибала на своє ліжко і вкривалась ковдрою з головою))
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Залізна і непереконлива ця логіка))))) Пхахахаха, я не побоюсь цього слова, мене підтримає більша частина НБ))))
Моя малеча десь вичитала про логіку, і тепер у нас вдома у всіх "немає логіки"))В кожній суперечці вона репетує "Де ваша логіка?" Чому ти вирішив що вони тебе підтримають? В мене також є багато друзів на НБ, а головне, в мене є Лимон
Цитата Flame_Of_Hell (  ) За штуку баксів вино не будуть відкривати... та й такого вина не могло бути, тому що такі вина в приватних колекціях, але були вина за 1500 грн і більше, при середній вартості вже хорошого вина 300-500 грн А ти собі будеш прикупляти таке вино в приватну колекцію?) Думаю, вона в тебе обов'язково буде))
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Моя хата з краю Олень пережив, вони теж переживуть)) Ти навіть Оленя собі загріб до рук?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Що мені стакан, якщо я маю пляшку повну))) А мій стакан украли, той гарненький, гранчатий. І не хочуть падли повертати, навіть "подарунок-Алекс" не катить Можливо, то річ у Алексі?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Так-так-так, ви, паніко, забули, де і ким являєтесь ? Ви в заручниках. Ану менщій робити те, що сказано було Це ти забув, хто ти і хто я! Ви мужики геть розійшлися, нас не поважаєте, то їм їсти готуй, то поли мий Я не в заручниках, я вільна!
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ну, дякую))) Піджачок мені самому дуже сподобався))) Що ж то за люди такі =___= Немає за що))А я, коли вдягаю костюм чи офіційний стиль одягу, мене відразу приймають за вчительку, діти в школі починають вітатися =_= А що тобі не подобається?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Нєт нєт, беламор ета такоє хоть-шо, што міня ташніть будєт. Діман навієрно уже заядлий курільщік... Пачіму тібя будіт ташніть? Санєк, і тє сірьйозна гаварю, папробуй бєламор. Діман шаріт в сігарєтках, я у нєго дурь іщо заказівала, і таблєткі, от ніх штіріт ваще кульно
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Більше ?)))) БІЛЬШЕ!!!! МЕНІ ТРЕБА БІЛЬШЕ ПОСТІВ, МВАХАХАХАХАХА НУ ДОБРЕ, ДОБРЕ, МИ ЩЕ БІЛЬШЕ НЕ ПОТЯГНЕМО, Я ЗРОЗУМІЛА ЩО ЦЕ ВЖЕ ТОЧНО ВСЕ, НА ЩО МИ ЗДАТНІ
Цитата Flame_Of_Hell (  ) А, на деяких рекламних постерах у Вк бачив його, ну, актор чоткий, я впевнений, що свою роль теж грає на вищому рівні))) Це той актор, що грав Джона Вінчестера, до речі))У "Надприродному" також прикольнутися вирішили, там Дін ходив з битою, обмотаною проволокою і казав, що це улюблена зброя батька
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Апахмеліцца можна тільки після пиячиння))) Ладна, я вчера пила с горя, давай апахмеляться
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Значить свого часу у нього щось сталось, що він втратив довіру людям оточуючим... Вот точно хороші слова. Одна людина не показник іншим Він просто строїть з себе казна-що, бо його там дівчина підвела одна. Мене багато хто підводив і обманював, але я так не роблю, і не кажу, а я більш вразлива, чим він. Звичайно, тож я буду продовжувати вірити людям.
Цитата Flame_Of_Hell (  ) І навіть більше)))) Ну тааааааккк Я дуже рада була тебе бачити)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) 13000 у нас село міського типу)))) Цигани усюди є.... але у нас, на Закарпатті, їх число одне з найбільших по Україні =_____= Мабуть просто ніхто не знає про цю Кам'янку, забули навіть про її існування))Тож залишатиметься містом ще дового)) У нас цигани дуже люблять до мене з татком чіплятися
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Вот така він людина... Рота свого тримати не може, тому інколи йому його закривають...напевно =___=
Не можна йому їхати на Україну, бо повернеться він загіпсований, або взагалі не повернеться і сидітиме на нарах
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Дай-но почитати... Так, ця справка свідчить, що ти являєшся на стаціонарному лікуванні в псих-лікарні. Як ти звідти втекла?! Я зараз же викличу наряд Що ти ото читаєш, ану віддай сюди, мене посадили в псих-лікарню нізащо, я абсолютно здорова Єдинорог, допоможи мені втікти звідси, інакше знову запроторять туди
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Підписуй но, тобі кажуть. Ми тебе не надуримо Сокира то мій ангел охоронечь. Сокира все зі мною)) Я підпишу, але спочатку давайте обговоримо умови Добре-добре, але не розмахуйте нею дуже))
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Нехай воочі бачать те, про що в легендах молвлять)))) Коли вже настане той час, що ми роздаватимемо автографи і будемо ходити по червоних доріжках?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Я не пам"ятаю, за що ми тоді говорили, про який саме секрет, тому проїхали))) І я не можу ніяк згадати. Що в тебе за пам'ять така, Саньок
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Так, а шо сразу мої ?! Хай Рома теж вклад робить... Ми зараз для Ромки будемо знімати Джамалу, тож потрібні гроші, я продаю одну почку, Алекс дві. А ти що будеш продавати?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та я бачу, ледь не побила мене =____= Але я тебе захистила від неї при зустрічі
Цитата Flame_Of_Hell (  ) За час цієї паузи, вже були такі, що намагались)))) Ти про Ромчика з Лимоном? Та вони і близько не дотягують
Цитата Flame_Of_Hell (  ) СКІЛЬКИ ТРЕБА СТІЛЬКИ Й БУДЕШ!!! Інакше віддам Лимону, а вона то не тримає рабів коло себе, а продасть далі на чорний ринок.... АЛЕ Я ХОЧУ ГАРНИХ УМОВ!!! ТОДІ ЗАЛИШУСЯ В ТЕБЕ, ЯКЩО ТИ БУДЕШ ДОБРИМ ДО МЕНЕ! А до Лимона не хочу, вона мене продасть у сексуальне рабство комусь, вона вже намагалсь таке провернути одного разу
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та чим він там тільки не промишляє...
З цього моменту детальніше будь-ласка
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Щоб ти розуміла, Анкалагон був вирощений ще самим Мелькором Морготом як перший в своєму роді, а далі вже рахувались похідними від нього драконами. І ще, для прикладу, як з ним боролись))) Маленький кораблик, що вмів літати, завдяки сільмарілу переміг дракона таких масштабів)))
Ото здоровенний дракон Я читала, що він падаючи, зніс за собою декілька гор. Ніяк не прочитаю Сільмаріліон, то переклад скачаю неправильний, то бажання немає
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ну а смертокрил більше на Анкалагона смахує, той лише виліз з пещери, а весь континент затремтів)) Смертокрил весь Азерот перевернув догори ногам))Мені от подобається вступний ролик Катаклізму, де він прилієтає в Штормград
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Біло таке діло... лише щось затихло все... Просто людина, що має робити нам бар, зараз дуже зайнята дипломом)Я от думаю, може когось іншими попросимо і нехай не турбується?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Скромняга ще та)))) Опа... переманити мене захотіла ?))) Хто тебе вже послав за таким ділом ?))) Я дуже скромна, тааак)Ви самі бачили Нікого я не переманюю, інакше мене Лимончик прикончить відразу
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Як часто не знаю, але раз-по-раз буває що і роблять деінде в Києві.... В Києві точно є куди сходити і на що глянути...
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Отож бо... Я увесь час його ношу, окрім днів, коли мені хочеться вдіти сорочку))) Я навіть влітку одягаю майку з капюшоном Навіть влітку? Ніколи не бачила майок з капюшоном, якщо чесно...А капюшони і сама полюбляю.
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Малюнки *___* Покажи!!! Зараз покажу, але не очікуй чогось гарного, я малюю поки так собі)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та ні, цитат залишилось стільки же, просто кількість тексту зменшується... Тобі вже стає нецікаво?  Добавлено (11.04.2017, 11:48) --------------------------------------------- Lucifer_Morningstar, давай, говори, как меня зовут 
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Вторник, 2017-04-11, 12:35 | Сообщение # 1755 |
| Задавили интеллектом Пойду книжку почитаю  Добавлено (11.04.2017, 12:35) --------------------------------------------- АСТАНАВИТЕСЬ
У меня сегодня зашквар в жизни...я 3000 дней на форуме...С такого можно и напиться с горя. Походу жизнь не удалась и я ее просадил в ничто
|
| |
|
|