Общалка Клана Наруто <The Soul of Fire>
|
|
Getman1659 | Дата: Пятница, 2016-11-04, 01:24 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2017-03-23, 18:56 | Сообщение # 7921 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Flame_Of_Hell, у мене до тебе пропозиція)Не хочеш зробити спільний барчик? Getman1659, Ромашка, нам потрібно платити, не забувай про це І мені відповідь напиши, якщо хочеш)
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Четверг, 2017-03-23, 19:05 | Сообщение # 7922 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Дата регистрации: 2009-01-22
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Не забудьте меня, Ромчик, я помогу вам вычислить его и покарать Все ради тебя Да она вообще видишь на шифры ушла...наверное скрывается даже теперь
Цитата Luna_Lovegood (  ) Чтоооооо? А откуда она вообще взялась? Или ты шутишь? После одной гулянки в друга на ДР. Так вышло...она мне сразу бросилась в глаза, слово за слово интересны стали друг друга, немного выпили, а на утро вижу в одной постеле...Потом начали ходить в театры, кино, выставки, а потом такой через какое-то время встречаемся, а она в слезах говорит, что не знаю, что будем делать, но я беременная. Это будет твой ребенок. И вотЪ...
Цитата Luna_Lovegood (  ) Я нічого не придумувала, це все наклеп Так то ж твої слова були) Я лише виділив суть)
Цитата Luna_Lovegood (  ) Бідненький, треба тебе пожаліти угу..мене тут більше ніхто не любить, нема кому приголубити  Добавлено (23.03.2017, 19:00) ---------------------------------------------
Цитата Luna_Lovegood (  ) Getman1659, Ромашка, нам потрібно платити, не забувай про це І мені відповідь напиши, якщо хочеш) Уже? Мене на щось розводять?  Добавлено (23.03.2017, 19:05) --------------------------------------------- Так-с, я поки потопав знову) Під пізній вечір може ще встигну заглянути як ви тут 
|
|
|
|
aleks6699 | Дата: Четверг, 2017-03-23, 19:08 | Сообщение # 7923 |
 Член Акацуки
Награды: 761
Дата регистрации: 2010-09-26
| Привет школота  Добавлено (23.03.2017, 19:08) ---------------------------------------------
Цитата Getman1659 (  ) Так-с, я поки потопав знову) Під пізній вечір може ще встигну заглянути як ви тут
Батя пришел ))) малой ушел
|
|
|
|
Flame_Of_Hell | Дата: Четверг, 2017-03-23, 19:28 | Сообщение # 7924 |
 Зам Главы клана Наруто
Награды: 268
Дата регистрации: 2010-05-24
| Цитата Getman1659 (  ) Привет)
Ромка одобряет то, что было сегодня Спасибо, что воспользовались ДЕМО-версией нашей программы. Для дальнейшего функционирования, пожалуйста, приобретите полную версию.

Цитата Luna_Lovegood (  ) у мене до тебе пропозиція)Не хочеш зробити спільний барчик? Чому б і ні))))
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2017-03-23, 19:32 | Сообщение # 7925 |
 Ниндзя-беженец
| Flame_Of_Hell, я зараз напишу відповідь)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Спасибо, что воспользовались ДЕМО-версией нашей программы. Для дальнейшего функционирования, пожалуйста, приобретите полную версию Наши аппетиты растут, теперь наградками не отделается от нас
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Чому б і ні)))) Є якісь побажання щодо персонажів?)
|
|
|
|
Flame_Of_Hell | Дата: Четверг, 2017-03-23, 19:43 | Сообщение # 7926 |
 Зам Главы клана Наруто
| Цитата Luna_Lovegood (  ) я зараз напишу відповідь) Чекаю =)
Цитата Luna_Lovegood (  ) Наши аппетиты растут, теперь наградками не отделается от нас Не только наградками, теперь еще доп.услуги в будущем
Цитата Luna_Lovegood (  ) Є якісь побажання щодо персонажів?) На свій смак)) Мені аж цікаво стало, кого ти обереш під мене
|
|
|
|
aleks6699 | Дата: Четверг, 2017-03-23, 19:45 | Сообщение # 7927 |
 Член Акацуки
| Почему мне после работы, всегда хочется бухать
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2017-03-23, 19:50 | Сообщение # 7928 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата Flame_Of_Hell (  ) Добрий вечір, мене звати Саша, і я мабуть помилився кімнатою, мені треба туди, де анонімні сатанюги... *оплески* Чому ви почали випивати? Егеее, молодий чоловіче, ви мабуть хильнули зайвого, бо вже Сатану призиваєте
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ото розвелось алкашів усюди І я алкаш, і ти алкаш, і весь світ - алкаші
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ну-ну, ми ж цивілізовані люди, треба поважати розумну конкуренцію)) Без неї ж не буде розвитку)))) Звичайно, нехай молодь трудиться, ми їм пиль в очі пускаємо, ми ж добрі пенсіонери, хехеех)А насправді я вже тримаю ножа за спиною
Цитата Flame_Of_Hell (  ) адаю, половина приза вже точно в твоїй кишені ХДД Чому половина, мені мало половини Мені потрібен цей приз цілком
Цитата Flame_Of_Hell (  ) "кхм"... /тиче пальцем на себе/... Ну, як тобі сказати)) Де пруфи, Біллі, де вони? Подивись на кількість наших повідомлень і все стане зрозуміло, вибачай)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Я то можу організувать, але я не в праві давати в якості нагороди статус аккаунтів... треба, щоб конкурс був на рівні усього сайту і організаторами мають бути адмінкорпус Але ж...але ж ти таємний босс цього сайту, Саньок, що це таке робиться? Де мої призи?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Там що не завуаліроване слово, то він тут як тут Ахах, а потім що робив?)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ниточки то чомусь прикріплені до ваших кінцівок, і тягнуться вверх. І вами потокають невідомі істоти(чи істоти взагалі, якщо не машини) То все спеціально зроблене, щоб ви не нервувалися і поводились спокійно
Цитата Flame_Of_Hell (  ) а вже почали Треба ж якось розволікатися
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ну, гик, може ще по одній? (бульк) Саньок, де бутилка, ти сам всю бахнув? А хто піде по іншу тепер,гик?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Зарараз вони мають увірватись і скзати "подвинтесь, старпери" Ага, я їм ковінькою стукну тоді
Цитата Flame_Of_Hell (  ) А ми такі "є ще порох в пороховницях" Ми ще покажемо цій молоді, де раки зимують)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ото людей не зрозуміти))) Взимку хочеш літа, влітку зими, Вечною норм, восени норм... але літа і зими всі очікують як навіжені))))))) Весна топчик, без дощу, але вже тепло, пташки щебечуть, все барвисте, дівчата вже не прикривають свої цінності, але і не опошляють, як літом... взагалі топовий період... восени так само Мені кожна пора подобається по своєму, крім літа) В каждої є недоліки)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Не розповідала! Я подав приклад, а ти ще й покалічилася через мене ?! Що трапилось, розповідай! Ну, якщо памятаєш, ти розповідав мені, як взимку їздив на велосипеді) А я і думаю, ну чим я гірша, закуталась і поїхала) А потім мені щось стало недобре, температура 40 тримається два тижня, пропав апетит, пропав голос. Батьки в лікарню відвели, а лікарка каже що ще трошки - і мені гаплик, двостороння пневмонія. Так я і потрапила в лікарню)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Тю, та хіба 40 років то старо ?))) Та які 40, мені вже вісімдесят
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та то не на довго))) Ще прийде) Прийшов, треба вимагати зарплату)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Go-go, PowerRangers!! Вперееед, взірвемо цей клан
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та я вірю ХДД Сам три пости назад переписував все, бо "страница не отвечает, перезагрузите, пожалуйста ваш браузер" Отож і в мене якісь проблеми почалися, треба щось придумати)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Сидів тут Та й в ігри грався)) А я думала по іншим справам
Цитата Flame_Of_Hell (  ) 18 репостів, Карл! Треба ще більше...ТРЕБА 50!!!  Добавлено (23.03.2017, 19:50) --------------------------------------------- Dm1triy, мне нужна випка, а то я как лох =((
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Не только наградками, теперь еще доп.услуги в будущем Можно поинтересоваться какие? Я ведь тоже заинтересованное лицо
Цитата Flame_Of_Hell (  ) На свій смак)) Мені аж цікаво стало, кого ти обереш під мене Зараз, бо писала відповідь, аж втомилась
Цитата aleks6699 (  ) Почему мне после работы, всегда хочется бухать Наверное мозги парят сильно и хочется расслабиться)
|
|
|
|
aleks6699 | Дата: Четверг, 2017-03-23, 19:51 | Сообщение # 7929 |
 Член Акацуки
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Наверное мозги парят сильно и хочется расслабиться)
я так пахаю ,что не успеваю запариться ХД Тебя как звать юная леди ?)
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2017-03-23, 19:54 | Сообщение # 7930 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата aleks6699 (  ) я так пахаю ,что не успеваю запариться ХД Что же за работа такая? Хотя сейчас у всех так наверное, работы много, платят мало, еще и мозги парят)
Цитата aleks6699 (  ) Тебя как звать юная леди ?) Таня, будем знакомы) А вас как зовут?)
|
|
|
|
aleks6699 | Дата: Четверг, 2017-03-23, 19:59 | Сообщение # 7931 |
 Член Акацуки
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Что же за работа такая? Хотя сейчас у всех так наверное, работы много, платят мало, еще и мозги парят) Точно моя работа )))Электромонтажник ))Цитата Luna_Lovegood (  ) Таня, будем знакомы) А вас как зовут?)
Меня Сашка зовут ,приятно
|
|
|
|
insectic | Дата: Четверг, 2017-03-23, 20:35 | Сообщение # 7932 |
 Джоуннин
Награды: 25
Дата регистрации: 2017-03-22
|  Добавлено (23.03.2017, 20:35) --------------------------------------------- aleks6699, малой,здаров,если чо,ТО ТАНЯ МОЯ ЖЕНА!
|
|
|
|
Flame_Of_Hell | Дата: Четверг, 2017-03-23, 20:57 | Сообщение # 7933 |
 Зам Главы клана Наруто
| Цитата Luna_Lovegood (  ) *оплески* Чому ви почали випивати? Егеее, молодий чоловіче, ви мабуть хильнули зайвого, бо вже Сатану призиваєте Насправді, це була частиною ритуалу призову... а потім ритуали зачастішали, але він почав приходити!!! Тому ми ритуалили майже щодня))
Цитата Luna_Lovegood (  ) І я алкаш, і ти алкаш, і весь світ - алкаші Зал"ємо цей світ якісним алкоголем з Шотландії!!! Йохохо
Цитата Luna_Lovegood (  ) Звичайно, нехай молодь трудиться, ми їм пиль в очі пускаємо, ми ж добрі пенсіонери, хехеех)А насправді я вже тримаю ножа за спиною Сподіваюсь, лише для самозахисту, а не для нападу?)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Чому половина, мені мало половини Мені потрібен цей приз цілком Цілком приз ти зможеш отримати, якщо домовишся з Дімоном
Цитата Luna_Lovegood (  ) Де пруфи, Біллі, де вони? Подивись на кількість наших повідомлень і все стане зрозуміло, вибачай) Хью, пам"ятаєш, я казав, що сайт падав і кількість постів кардинально зменшилось ?)) Так от, я давно тебе перегнав
Цитата Luna_Lovegood (  ) Але ж...але ж ти таємний босс цього сайту, Саньок, що це таке робиться? Де мої призи? Так! Я ж просив не розголошувати це
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ахах, а потім що робив?) Ну, якусь кумедну відповідь писав одразу ж після твого поста. Правда там шаблонно все було, у нього порядку 0 відповідей було на всяке, вот і раз через раз щос нове проскакувало... а потім він слетів, і його удалили)) Не витримав стількох звернень до нього))
Цитата Luna_Lovegood (  ) То все спеціально зроблене, щоб ви не нервувалися і поводились спокійно Хто "ви" ? Ти з ким розмовляш ? Нема "нас", програма вирішила відкрити тобі трішки правди, але раз рожеві окуляри тобі більш до смаку, то продовжуй спати в іллюзії
Цитата Luna_Lovegood (  ) Треба ж якось розволікатися Розвагам завжди треба приділяти багато уваги))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Саньок, де бутилка, ти сам всю бахнув? А хто піде по іншу тепер,гик? Нічого не знаю, гик, вона була пуста, ти мені сама, гик, її вручила таку, сказала: "На, гик, потримай" ...
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ага, я їм ковінькою стукну тоді Не знаю що це, але прозвучало небезпечно)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ми ще покажемо цій молоді, де раки зимують) Вони будуть лідирувати, коли рак свистіти навчиться)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Мені кожна пора подобається по своєму, крім літа) В каждої є недоліки) Та да, недоліків чимало, але плюси все перекривають... літо мені подобається з=через нічні покатушки, і покатушки коло басейну, щоб мож було стрибати на велосипеді у воду))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ну, якщо памятаєш, ти розповідав мені, як взимку їздив на велосипеді) А я і думаю, ну чим я гірша, закуталась і поїхала) А потім мені щось стало недобре, температура 40 тримається два тижня, пропав апетит, пропав голос. Батьки в лікарню відвели, а лікарка каже що ще трошки - і мені гаплик, двостороння пневмонія. Так я і потрапила в лікарню) Пі#$%! як же ж так Слава богу все обійшлось. Блін, я з роками до цього йшов, довго не катався взимку, та й піднатаскав себе до зимових покатушок... ну йоли пали... мене тепер це гризти буде ...
Цитата Luna_Lovegood (  ) Та які 40, мені вже вісімдесят Тим паче, що там мої 70, ні туди ні сюди))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Прийшов, треба вимагати зарплату) "Капитан, бунт на корабле!"
Цитата Luna_Lovegood (  ) Вперееед, взірвемо цей клан Ту-ру ту-ту ту-туууу!
Цитата Luna_Lovegood (  ) Отож і в мене якісь проблеми почалися, треба щось придумати) Написати модерам, щоб вони в свою чергу передали адміну, нехай фіксиь =___=
Цитата Luna_Lovegood (  ) А я думала по іншим справам Та як тобі сказати, я кар"єрист, інші справи будуть лише тоді, коли я себе забезпечувати зможу)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Треба ще більше...ТРЕБА 50!!! 50 ?!:026: Та тут просто в поле для набору повідомлення стільки тексту не влізе))))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Можно поинтересоваться какие? Я ведь тоже заинтересованное лицо Ну, пообещать что-то сделать, или просто взять с него слово, что исполнит что угодно и когда угодно, как только попросим, мвахаха
Цитата Luna_Lovegood (  ) Зараз, бо писала відповідь, аж втомилась Чекатиму))))0 Вірю, сам от перечитував усе двічі, аби не відповісти там, де не треба)))) Важка ж робота)))
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2017-03-23, 22:40 | Сообщение # 7934 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата aleks6699 (  ) Точно моя работа )))Электромонтажник )) Просто эти начальники совсем офигели 
Цитата aleks6699 (  ) Меня Сашка зовут ,приятно Чем увлекаетесь, Александр?)
Добавлено (23.03.2017, 22:26) --------------------------------------------- Саньок, я наче протверезіла трошки, а ти? 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Насправді, це була частиною ритуалу призову... а потім ритуали зачастішали, але він почав приходити!!! Тому ми ритуалили майже щодня)) Зараз я знову буду сюди вставляти мемчики про Івана і Сатану То вам під алкоголем привиділося, Сатани не існує 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Зал"ємо цей світ якісним алкоголем з Шотландії!!! Йохохо А як же українська горілочка та самогоночка? Не ображай вятчизняного виробника)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Сподіваюсь, лише для самозахисту, а не для нападу?))) Для усунення погроз, якщо хтось почне возникать - відразу його дістану)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Цілком приз ти зможеш отримати, якщо домовишся з Дімоном Але потрібно і з тіньовим боссом перебалакати
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Хью, пам"ятаєш, я казав, що сайт падав і кількість постів кардинально зменшилось ?)) Так от, я давно тебе перегнав Пруфів немає, ти в програші тепер) І взагалі, мене не було тут 3 роки) 3 роки, Карл! 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Так! Я ж просив не розголошувати це Нічого, про це ніхто не взнає, я про все подбаю 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ну, якусь кумедну відповідь писав одразу ж після твого поста. Правда там шаблонно все було, у нього порядку 0 відповідей було на всяке, вот і раз через раз щос нове проскакувало... а потім він слетів, і його удалили)) Не витримав стількох звернень до нього)) Я згадала, як спілкувалась з чат-ботом якимось, так він ображався, коли його називали ботом) До чого ми дійшли, боти ображаються і ігнорують людей 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Хто "ви" ? Ти з ким розмовляш ? Нема "нас", програма вирішила відкрити тобі трішки правди, але раз рожеві окуляри тобі більш до смаку, то продовжуй спати в іллюзії Я про вас, пане Ватмане, ви вже давно в моїй іллюзії) Не тіште себе такими думками, бо я зараз також буду знімати з вас окуляри, і не тільки розові 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Розвагам завжди треба приділяти багато уваги)) Чим ми тут і займаємося) Цікаво, чи буде на нас хтось жалітись на цей раз)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Нічого не знаю, гик, вона була пуста, ти мені сама, гик, її вручила таку, сказала: "На, гик, потримай" ... Саньок, я тобі дала повну бутилку,гик, куди вона поділася, гик, я щось нічого не зрозуміла А Саньок, ти де...а то щось в очах двоїться 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Не знаю що це, але прозвучало небезпечно))) Ну палка, на яку бабусі спираються 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Вони будуть лідирувати, коли рак свистіти навчиться))) Тому що мииии....(продовжте речення)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та да, недоліків чимало, але плюси все перекривають... літо мені подобається з=через нічні покатушки, і покатушки коло басейну, щоб мож було стрибати на велосипеді у воду)) Наприклад, спека. Для мене це взагалі найгірша пора, бо на сонці і від спеки мені стає погано, тиск падає Щооо? З велосипеду в басейн?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Пі#$%! як же ж так Слава богу все обійшлось. Блін, я з роками до цього йшов, довго не катався взимку, та й піднатаскав себе до зимових покатушок... ну йоли пали... мене тепер це гризти буде ... Сама винна, я ж наче і вдяглась добре, шию замотала і все одно захворіла =(( Бачиш, а я відразу і без підготовки. Нууу, будь ласка, не звинувачай себе, ти ж просто розповів)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Тим паче, що там мої 70, ні туди ні сюди)) Єхх, так ти ще сам молодєжь 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) "Капитан, бунт на корабле!"
Тихо, ми будемо діяти потихеньку
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ту-ру ту-ту ту-туууу! Ми таки зірвали її, тільки чомусь нікому не весело, крім нас 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Написати модерам, щоб вони в свою чергу передали адміну, нехай фіксиь =___= Напишу Димону, хай работает и исправляет это 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та як тобі сказати, я кар"єрист, інші справи будуть лише тоді, коли я себе забезпечувати зможу))) Та я ж так, мені Ромка вчора казав, що ви будете зустрічатися)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) 50 ?!:026: Та тут просто в поле для набору повідомлення стільки тексту не влізе)))) Тю, то хіба це заважає? Будемо писати два(ну це вже занадто) 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ну, пообещать что-то сделать, или просто взять с него слово, что исполнит что угодно и когда угодно, как только попросим, мвахаха Ми его споим горилочкой, а дальше раскрутим на все, что нам нужно 
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Чекатиму))))0 Вірю, сам от перечитував усе двічі, аби не відповісти там, де не треба)))) Важка ж робота))) Так-так, ми працюємо не покладаючи рук) Я тут трошки знайшла, але не знаю  Добавлено (23.03.2017, 22:28) ---------------------------------------------
Цитата insectic (  ) малой,здаров,если чо,ТО ТАНЯ МОЯ ЖЕНА! Я не помню, что бы мы расписывались с тобой  Добавлено (23.03.2017, 22:40) --------------------------------------------- Flame_Of_Hell, не знаю, все что пока смогла найти
Сообщение отредактировал Luna_Lovegood - Четверг, 2017-03-23, 22:28 |
|
|
|
insectic | Дата: Четверг, 2017-03-23, 22:48 | Сообщение # 7935 |
 Джоуннин
Награды: 25
Дата регистрации: 2017-03-22
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Я не помню, что бы мы расписывались с тобой
гражданский брак никто не отменял)
|