Общалка Клана Наруто <The Soul of Fire>
|
|
Getman1659 | Дата: Пятница, 2016-11-04, 01:24 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2017-03-23, 14:57 | Сообщение # 7906 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата Dm1triy (  ) Потому что живем =))) Всмысле, вас там несколько человек?)
|
|
|
|
Flame_Of_Hell | Дата: Четверг, 2017-03-23, 15:09 | Сообщение # 7907 |
 Зам Главы клана Наруто
Награды: 268
Дата регистрации: 2010-05-24
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Майстерство не проп'єш, навіть з твоєм дегустуванням Так і хочеться вставити сумну картинку з голубом, зараз найду Так-так, я дегустувати лише недавно почав))) За весь той час у мене не було ймовірності "пропити" своє майстерство ХДД
Цитата Luna_Lovegood (  ) Таке має запам'ятатися на все життя, і я бачу, що нас ніхто не увіковічив, ніхто нас більше не хвлить Кажу ж, у нас конкуренти є, які хоч і не переплюнуть, але можуть на рівні з напи строчити пости))) Але з різницею, що ми все вкладаємо в один пост, то вони за кілька хвилин з десяток постів напишуть)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Саньок, хто це зробив? Алан чи Дімон? Треба якось домовитися з ними, з Дімоном я знаю як І Алан і Дімон мають однакові права(я гадаю), якщо з Дімоном є контакт, то мож трошки "по-блату" спробувати привілеї отримати)))))))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Я бачу, кажу ж, тільки я тут проста людина Все це рішається активністю на сайті))) Своєму ВІПчику я зобов"язаний Оленю, він підштовхнув мене взяти участь в конкурсі)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Мені колись розповідали про бота, який агресивно реагував на деякі слова) Тоді були дуууууууже кумедні часи ХДДД
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ні-ні-ні, тільки я тут гіпнотизер справжній, всі ви вже давно в моїй іллюзії, весь сайт Чому ж ти в своїй же іллюзії створила реальність, де у тих постах архівних ти спілкуєшся сама з собою ? Висновок один, ти вже давно в полоні системи:2989:
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ну от, знову почалось Все нове, це хороше забуте старе)))) Тому давай по-новій, мваахаха
Цитата Luna_Lovegood (  ) Та чого ти, ми всі розуміємо, не треба цих відмовок А я взагалі не п'ю) Я не пияка якийсь!!!11 Я поважаю алкоголь і він мене поважає (згадалась фраза: "Ты мня увожаешь?" голосом пянчуги)
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ну з ким? Чи ти про цих Flame_Of_Hell і Luna_Lovegood? Та ні, не про цих двох))) Ці двоє вже отримали свій статус, тут мова йде про інших, молодіших )))) Ти їх обов"язково побачиш))) З де-ким ти знов познайомилась)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Та не було роботи, тоді ще літо було. Сама не знаю чому так, просиналась наче по будильнику і все, заснути не могла більше. А, так то ж літо, спека, влітку все реально.... я сам влітку вночі бува встаю і не можу заснуть, а посеред дня лягти спати о_0 І потім ввечері прокинутись і цілу ніч гасати на велосипеді, бо я виспаний і повен сил)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) В мене память ще гірша, так що не жалійтеся, пане Ватмане Наче не старі, а вже проблеми з пам"яттю ХДД
Цитата Luna_Lovegood (  ) Старайся, бо тільки ти можеш так писати, інші бояться Слабаки Знай наших
Цитата Luna_Lovegood (  ) Flame_Of_Hell, уже 11, а когда то 18 цитат нас пугало Йдемо далі, старі рекорди побивать
|
|
|
|
Dm1triy | Дата: Четверг, 2017-03-23, 15:10 | Сообщение # 7908 |

Награды: 238
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2010-07-17
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Всмысле, вас там несколько человек?)
Ну да =))
|
|
|
|
Flame_Of_Hell | Дата: Четверг, 2017-03-23, 15:10 | Сообщение # 7909 |
 Зам Главы клана Наруто
| Я снідати ходив, тому от затримка з відповіддю))
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2017-03-23, 15:46 | Сообщение # 7910 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата Flame_Of_Hell (  ) Я снідати ходив, тому от затримка з відповіддю)) Я вже пообідати встигла, а ти ще тільки снідаєш  Добавлено (23.03.2017, 15:35) ---------------------------------------------
Цитата Dm1triy (  ) Ну да =)) У тебя есть жена и дети?)Добавлено (23.03.2017, 15:46) --------------------------------------------- АААА МОЕ СООБЩЕНИЕ СТЕРЛОСЬ 
|
|
|
|
Dm1triy | Дата: Четверг, 2017-03-23, 15:50 | Сообщение # 7911 |

| Цитата Luna_Lovegood (  ) У тебя есть жена и дети?)
Жены нет, дочка есть, крестная )
|
|
|
|
Flame_Of_Hell | Дата: Четверг, 2017-03-23, 15:51 | Сообщение # 7912 |
 Зам Главы клана Наруто
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Я вже пообідати встигла, а ти ще тільки снідаєш Я лише прокинувся вобід))
Цитата Luna_Lovegood (  ) АААА МОЕ СООБЩЕНИЕ СТЕРЛОСЬ
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2017-03-23, 16:01 | Сообщение # 7913 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата Flame_Of_Hell (  ) Так-так, я дегустувати лише недавно почав))) *Клуб анонімних алкоголіків* Добрий вечір, мене звати Таня, я випиваю вже декілька років. Як щодо вас?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) За весь той час у мене не було ймовірності "пропити" своє майстерство ХДД Досить вже виправдань, ми тут всі такі, і ти такий же, всі алкоголіки
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Кажу ж, у нас конкуренти є, які хоч і не переплюнуть, але можуть на рівні з напи строчити пости))) Але з різницею, що ми все вкладаємо в один пост, то вони за кілька хвилин з десяток постів напишуть))) Мені потрібні імена, треба з конкурентами розправитись швидко Бо наш рекорд ніхто не має права побивати, ми унікальні
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Алан і Дімон мають однакові права(я гадаю), якщо з Дімоном є контакт, то мож трошки "по-блату" спробувати привілеї отримати))))))) З Дімоном ми домовимось, хіба ти не знаєш, що він мій старший брат і подруга?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Все це рішається активністю на сайті)) Покажи мені того, хто активніший за мене
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Своєму ВІПчику я зобов"язаний Оленю, він підштовхнув мене взяти участь в конкурсі))) Хм, треба і собі десь виграти в конкурсі. В мене є чудова ідея, ти організуєш конкурс і віддаси перемогу мені
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Тоді були дуууууууже кумедні часи ХДДД На жаль, я це чудо не застала, тільки Метал розповідав)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Чому ж ти в своїй же іллюзії створила реальність, де у тих постах архівних ти спілкуєшся сама з собою ? Висновок один, ти вже давно в полоні системи:2989: Ви помиляєтесь, пане, всі ви мої маріонетки, а я - ваш кукловод І міцно тримаю всі ниточки
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Все нове, це хороше забуте старе)))) Тому давай по-новій, мваахаха Давай, про що будемо тепер сперечатися? А то про владу вже нецікаво
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Я не пияка якийсь!!!11 Я поважаю алкоголь і він мене поважає (згадалась фраза: "Ты мня увожаешь?" голосом пянчуги) Сашка, ті меня увжеаешь?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) а ні, не про цих двох))) Ці двоє вже отримали свій статус, тут мова йде про інших, молодіших )))) Ти їх обов"язково побачиш))) З де-ким ти знов познайомилась))) Вони найкрутіші рєбята, сама їх знаю Та я зрозуміла про кого ти, тільки їм нічого не вдасться Олдскул переможе
Цитата Flame_Of_Hell (  ) А, так то ж літо, спека, влітку все реально.... я сам влітку вночі бува встаю і не можу заснуть, а посеред дня лягти спати о Таа, літо це пора погибелі якоїсь, я поганю сплю(бо сплю під плєдом), жарко, душно
Цитата Flame_Of_Hell (  ) потім ввечері прокинутись і цілу ніч гасати на велосипеді, бо я виспаний і повен сил))) Давно вже я не сідала на велосипед, еххх. А я тобі не розповідала як вирішила послідувати твоєму прикладу і потрапила в лікарню?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Наче не старі, а вже проблеми з пам"яттю ХДД Ти ще молодий, а я вже стара
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Знай наших Ромка так і не повернувся, бідолашний
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Йдемо далі, старі рекорди побивать Ми повинні це зробити, упереееееед  Добавлено (23.03.2017, 16:00) ---------------------------------------------
Цитата Dm1triy (  ) , дочка есть Дочка? Flame_Of_Hell, треба було бачити моє обличчя в цей момент  Добавлено (23.03.2017, 16:00) ---------------------------------------------
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Я лише прокинувся вобід))
А шо ти робив вночі?  Добавлено (23.03.2017, 16:01) --------------------------------------------- Dm1triy, есть разговор 
|
|
|
|
Flame_Of_Hell | Дата: Четверг, 2017-03-23, 16:17 | Сообщение # 7914 |
 Зам Главы клана Наруто
| Цитата Luna_Lovegood (  ) *Клуб анонімних алкоголіків* Добрий вечір, мене звати Таня, я випиваю вже декілька років. Як щодо вас? Добрий вечір, мене звати Саша, і я мабуть помилився кімнатою, мені треба туди, де анонімні сатанюги...
Цитата Luna_Lovegood (  ) Досить вже виправдань, ми тут всі такі, і ти такий же, всі алкоголіки Ото розвелось алкашів усюди
Цитата Luna_Lovegood (  ) Мені потрібні імена, треба з конкурентами розправитись швидко Бо наш рекорд ніхто не має права побивати, ми унікальні Ну-ну, ми ж цивілізовані люди, треба поважати розумну конкуренцію)) Без неї ж не буде розвитку))))
Цитата Luna_Lovegood (  ) З Дімоном ми домовимось, хіба ти не знаєш, що він мій старший брат і подруга? Гадаю, половина приза вже точно в твоїй кишені ХДД
Цитата Luna_Lovegood (  ) Покажи мені того, хто активніший за мене "кхм"... /тиче пальцем на себе/... Ну, як тобі сказати))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Хм, треба і собі десь виграти в конкурсі. В мене є чудова ідея, ти організуєш конкурс і віддаси перемогу мені Я то можу організувать, але я не в праві давати в якості нагороди статус аккаунтів... треба, щоб конкурс був на рівні усього сайту і організаторами мають бути адмінкорпус
Цитата Luna_Lovegood (  ) На жаль, я це чудо не застала, тільки Метал розповідав) Там що не завуаліроване слово, то він тут як тут
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ви помиляєтесь, пане, всі ви мої маріонетки, а я - ваш кукловод І міцно тримаю всі ниточки Ниточки то чомусь прикріплені до ваших кінцівок, і тягнуться вверх. І вами потокають невідомі істоти(чи істоти взагалі, якщо не машини)
Цитата Luna_Lovegood (  ) Давай, про що будемо тепер сперечатися? А то про владу вже нецікаво Та вже почали
Цитата Luna_Lovegood (  ) Сашка, ті меня увжеаешь? Ну, гик, може ще по одній? (бульк)
Цитата Luna_Lovegood (  ) Вони найкрутіші рєбята, сама їх знаю Та я зрозуміла про кого ти, тільки їм нічого не вдасться Олдскул переможе Зарараз вони мають увірватись і скзати "подвинтесь, старпери" А ми такі "є ще порох в пороховницях"
Цитата Luna_Lovegood (  ) Таа, літо це пора погибелі якоїсь, я поганю сплю(бо сплю під плєдом), жарко, душно Ото людей не зрозуміти))) Взимку хочеш літа, влітку зими, Вечною норм, восени норм... але літа і зими всі очікують як навіжені))))))) Весна топчик, без дощу, але вже тепло, пташки щебечуть, все барвисте, дівчата вже не прикривають свої цінності, але і не опошляють, як літом... взагалі топовий період... восени так само
Цитата Luna_Lovegood (  ) Давно вже я не сідала на велосипед, еххх. А я тобі не розповідала як вирішила послідувати твоєму прикладу і потрапила в лікарню? Не розповідала! Я подав приклад, а ти ще й покалічилася через мене ?! Що трапилось, розповідай!
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ти ще молодий, а я вже стара Тю, та хіба 40 років то старо ?)))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ромка так і не повернувся, бідолашний Та то не на довго))) Ще прийде)
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ми повинні це зробити, упереееееед Go-go, PowerRangers!!  Добавлено (23.03.2017, 16:15) ---------------------------------------------
Цитата Luna_Lovegood (  ) треба було бачити моє обличчя в цей момент Та я вірю ХДД Сам три пости назад переписував все, бо "страница не отвечает, перезагрузите, пожалуйста ваш браузер"
Цитата Luna_Lovegood (  ) А шо ти робив вночі? Сидів тут Та й в ігри грався))Добавлено (23.03.2017, 16:17) --------------------------------------------- 18 репостів, Карл! 
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2017-03-23, 16:27 | Сообщение # 7915 |
 Ниндзя-беженец
| Опять, да что такое
|
|
|
|
Flame_Of_Hell | Дата: Четверг, 2017-03-23, 16:31 | Сообщение # 7916 |
 Зам Главы клана Наруто
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Опять, да что такое У тебе випадково автооновлення не стоїть на сторінці ? ...
|
|
|
|
Dm1triy | Дата: Четверг, 2017-03-23, 16:42 | Сообщение # 7917 |

| Luna_Lovegood, Что случилось? О чем разговор? Напиши мне в лс, я позже посмотрю.
|
|
|
|
Flame_Of_Hell | Дата: Четверг, 2017-03-23, 16:45 | Сообщение # 7918 |
 Зам Главы клана Наруто
| Dm1triy, у нее при написании поста и его отправлении, текст пропадает и соответственно не поститься
|
|
|
|
insectic | Дата: Четверг, 2017-03-23, 17:59 | Сообщение # 7919 |
 Джоуннин
Награды: 25
Дата регистрации: 2017-03-22
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Странно, я такого у нас не припоминаю. Хотя это ЗНО каждый год меняется же
а каждый год же что-то новое вот и все
Цитата Luna_Lovegood (  ) Мне поставили 6 или 7, т.е. меньше чем тебе
бывает,я ж говорю я поэт))Хдд
Цитата Luna_Lovegood (  ) А как минимум на сколько?
хотя бы на пол года,но пока хз.у меня сегодня не хера не получилось,я расстроен
Цитата Luna_Lovegood (  ) Всмысле, фестивалил? Давай, потом расскажешь как прошло)
Ооууу,но в лс могу рассказать
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Четверг, 2017-03-23, 18:55 | Сообщение # 7920 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Дата регистрации: 2009-01-22
| Привет)
Ромка одобряет то, что было сегодня  Добавлено (23.03.2017, 18:55) ---------------------------------------------
Цитата Дон_Вишенка (  ) Слушок идет, что зарплата кореша-грузчика будет в районе 170 евро!(Сука, средняя по стране после уплаты налогов 500-700) Тут есть мысль в парней, что парян за лоха считают и наебывают на лаве! Такая з/п ладе ниже средней здесь в Киеве)
Цитата Дон_Вишенка (  ) че вы тут телок обсуждаете? Я в этом спец, могу подсказать как надо себя вести и как спиздить коктейль если она все таки отказала
Конечно нужен твой совет! Какая твоя формула успеха, чтобы девушку затащить в постель? На каком свидания можно рассчитывать на секс? Когда уместен поцелуй? Какие гондоны советуешь братве?
|
|
|
|