Общалка Клана Наруто <The Soul of Fire>
|
|
Getman1659 | Дата: Пятница, 2016-11-04, 01:24 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2017-03-23, 12:56 | Сообщение # 7846 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата Flame_Of_Hell (  ) первое апреля только через полторы недели, еще не середина Нічого, воно вже близько. Ну але все одно точно що не початок
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ну, бувало таке, бувало...але я приходив додому і дописував те, що навіть не встигав... Обламував мій тріумф тоді, я вже сподівалася на легку перемогу А тут ти зненацька
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та сайт бува падав дуже часто...і всі старі пости що змогли відновити з архівіів домена, то відновили, а що не змогли, то вже втрачено назавжди Я дивлюсь, тут і капчу ввели..блін,мені пишуть у приват і постійно доводиться натискати на картинки з вітринами
Цитата Flame_Of_Hell (  ) У мне так багато постів з лічильника зняло, я ж кілька тем на форумі створював у свої перші місяці проведення на сайті))) А мої наче всі залишились, пощастило мені Хоча всі можут тепер читати ті дурниці що я писала
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Я просто після покупки нової миші згадав, що у колесика є ще одна функція прокрутки Тобто? А то я щось заплуталась
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Що вірно, то вірно)))) Балакати в своє задоволення можна довго і без перерви))) Ромчик казав вчора, що нас ніхто не переміг і про нас ходять легенди Самі найбалакучіші мабуть
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Та возили позмінно людей... Та й був там такий собі гуртожиток для персоналу ресторану, та всі там і жили... Хороші часи були, але зараз набагато краще))) Зараз вдома спати мож досхочу, і на роботу не посішати рано вставати))) Мабуть це було дуже незручно Дома найкраще, я в цьому переконалась, бо в останній рік майже там не була, тепер повернулась, я така щаслива знову опинитися тут)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Віриш, я вже й забув, чому я себе кликав Ватманом Ахаха, я теж до речі)Можливо, це повязано з Бетменом?
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Пропускаємо цю тему до кращих часів Добре, дякую за розуміння)
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ну-ну, час завжди змінює людей, завжди))) Я теж гадав, що рік тому я не змінюсь... але от, змінило мене, занадто дотошним став Сподіваюсь, що я не змінилась в гіршу Та наче і не скажеш, такий же балакучий і веселий Саньок  Добавлено (23.03.2017, 12:56) ---------------------------------------------
Цитата Lemon (  ) Я зашла сюда вчера из-за новости Ромы. Прости, что не поговорили вчера, тут дома такое біло.
Цитата Lemon (  ) Чёрт Тогда жду приглашения на свадьбу Вот это правильно, надо убедиться своими глазами
|
|
|
|
Flame_Of_Hell | Дата: Четверг, 2017-03-23, 12:56 | Сообщение # 7847 |
 Зам Главы клана Наруто
Награды: 268
Дата регистрации: 2010-05-24
| Цитата Lemon (  ) Наоборот
|
|
|
|
Yondaїme | Дата: Четверг, 2017-03-23, 12:59 | Сообщение # 7848 |
 Зам Главы клана Наруто
Награды: 711
Дата регистрации: 2010-10-21
| Цитата Flame_Of_Hell (  ) Ну, у меня ещё экзамен будет, в начале мая, а потом еще в конце лета и перед началом зимы будут еще курсы... но это в будущем, точнее не знаю когда О, летом эт хорошо. Может и я смогу.
Цитата Flame_Of_Hell (  ) Варениками, свареными в борще По моему беее.
Цитата Luna_Lovegood (  ) Значит кушай вареники Вареники повержены, миледи! Кстати, когда делал твою авку, вспоминал как я смотрел Блич. Эх, классная анимешка была. Жаль, что закончилась. У меня даже один ост долгое время в плейлисте валялся.Добавлено (23.03.2017, 12:59) ---------------------------------------------
Цитата Luna_Lovegood (  ) Вот это правильно, надо убедиться своими глазами Глазам тоже не всегда можно верить.
|
|
|
|
Lemon | Дата: Четверг, 2017-03-23, 13:02 | Сообщение # 7849 |
 Она явно что-то задумала!
Награды: 640
Дата регистрации: 2011-06-02
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Прости, что не поговорили вчера, тут дома такое біло. Да, я так и поняла уже.
Цитата Luna_Lovegood (  ) Вот это правильно, надо убедиться своими глазами
А вдруг Рома наймет иллюзиониста?
|
|
|
|
Flame_Of_Hell | Дата: Четверг, 2017-03-23, 13:06 | Сообщение # 7850 |
 Зам Главы клана Наруто
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Нічого, воно вже близько. Ну але все одно точно що не початок Перший квартал року не закрився, значить початок
Цитата Luna_Lovegood (  ) Обламував мій тріумф тоді, я вже сподівалася на легку перемогу А тут ти зненацька Боротьба до останнього Тим паче то вже було діло честі продовжувати
Цитата Luna_Lovegood (  ) Я дивлюсь, тут і капчу ввели..блін,мені пишуть у приват і постійно доводиться натискати на картинки з вітринами А у мене капчі немає, мвахахахаха Але на інших сайтах ця нова капча це такий треш .... позначити квадратики з вітринами, з дорожніми знаками і т.д. ...
Цитата Luna_Lovegood (  ) А мої наче всі залишились, пощастило мені Хоча всі можут тепер читати ті дурниці що я писала Воно тепер виглядає як твій монолог ?))
Цитата Luna_Lovegood (  ) Тобто? А то я щось заплуталась Ну дивись: натиснувши на колесико, ти можеш ролити сторінку вверхи-вниз не крутивши колесико, а мотаючи мишку туди-сюди... не знаю, чи зрозуміло я написав
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ромчик казав вчора, що нас ніхто не переміг і про нас ходять легенди Самі найбалакучіші мабуть Вот що значить, заслужити те, що про нас вже ходять легенди Але, тепер у нас можуть бути конкуренти
Цитата Luna_Lovegood (  ) Мабуть це було дуже незручно Дома найкраще, я в цьому переконалась, бо в останній рік майже там не була, тепер повернулась, я така щаслива знову опинитися тут) Ну, не зручно було прокидатись у 6:00, йти на точку збору на 6:45 і годину ще добиратись на роботу, до у тебе о 8:00 початок роботи і сніданки в ресторані =___= "Дім, милий дім"
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ахаха, я теж до речі)Можливо, це повязано з Бетменом? Та полюбе з ним пов"язане, лише ото яким чином
Цитата Luna_Lovegood (  ) Сподіваюсь, що я не змінилась в гіршу Та наче і не скажеш, такий же балакучий і веселий Саньок Навряд чи в гіршу))) Буде час все це перевірити))) Та й мені пригадати, як то на форумі сидіти
|
|
|
|
Dm1triy | Дата: Четверг, 2017-03-23, 13:07 | Сообщение # 7851 |

Награды: 238
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2010-07-17
| Luna_Lovegood, Надо же кого я вижу.. Глазам своим не верю..
|
|
|
|
Lemon | Дата: Четверг, 2017-03-23, 13:07 | Сообщение # 7852 |
| блин, ребята, вы опять начинаете? Добавлено (23.03.2017, 13:07) --------------------------------------------- Dm1triy, а как же я? Эй!
|
|
|
|
Flame_Of_Hell | Дата: Четверг, 2017-03-23, 13:08 | Сообщение # 7853 |
 Зам Главы клана Наруто
| Цитата Yondaїme (  ) О, летом эт хорошо. Может и я смогу. Я очень надеюсь на то, что меня отпустят с работы на продление обучения, ибо лето в ресторанной сфере это самый что ни есть пик работы ...
Цитата Yondaїme (  ) По моему беее. А по моему самое оно Считай, еще сметанки добавить... да побольше
|
|
|
|
Dm1triy | Дата: Четверг, 2017-03-23, 13:08 | Сообщение # 7854 |

Награды: 238
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2010-07-17
| Lemon, С тобой дочь моя мы видимся каждый день =))
|
|
|
|
Flame_Of_Hell | Дата: Четверг, 2017-03-23, 13:08 | Сообщение # 7855 |
 Зам Главы клана Наруто
| Цитата Lemon (  ) блин, ребята, вы опять начинаете? я сам не понимаю, как это происходит
|
|
|
|
Lemon | Дата: Четверг, 2017-03-23, 13:08 | Сообщение # 7856 |
| Dm1triy, в смысле... Где?
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2017-03-23, 13:09 | Сообщение # 7857 |
 Ниндзя-беженец
| Dm1triy, сама не могу поверить...реальность ли это Добавлено (23.03.2017, 13:09) ---------------------------------------------
Цитата Flame_Of_Hell (  ) я сам не понимаю, как это происходит О чем вы, ребята? Обо мне?
|
|
|
|
Yondaїme | Дата: Четверг, 2017-03-23, 13:11 | Сообщение # 7858 |
 Зам Главы клана Наруто
Награды: 711
Дата регистрации: 2010-10-21
| Цитата Flame_Of_Hell (  ) Я очень надеюсь на то, что меня отпустят с работы на продление обучения, ибо лето в ресторанной сфере это самый что ни есть пик работы ... Можно и не летом. Осенью(по идее в октябре), должна быть выставка электроники (CEE) и я хотел бы и в этом году на неё попасть. Был в прошлом году(знакомому билеты на халяву подогнали и он мне предложил сходить). Очень понравилось. Столько всего там было, ух.
Цитата Flame_Of_Hell (  ) А по моему самое оно Считай, еще сметанки добавить... да побольше Ты, наверное, путаешь с борщем с пельменями. Эт да, не спорю. Но с варениками.. чот как то не очень звучит.
|
|
|
|
Lemon | Дата: Четверг, 2017-03-23, 13:11 | Сообщение # 7859 |
| Цитата Flame_Of_Hell (  ) я сам не понимаю, как это происходит Если бы у меня было время... Я бы с вами посидела, конечно
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2017-03-23, 13:11 | Сообщение # 7860 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата Yondaїme (  ) Вареники повержены, миледи! Надеюсь, ты быстро с ними расправился? 
Цитата Yondaїme (  ) Кстати, когда делал твою авку, вспоминал как я смотрел Блич. Эх, классная анимешка была. Жаль, что закончилась. Моя любимая анимешка была. Не могу поверить в эту концовку, что все так закончилось..ведь все было так круто, до последней арки.
Цитата Yondaїme (  ) У меня даже один ост долгое время в плейлисте валялся. Как называется? Мне многие оттуда нравятся.
Цитата Yondaїme (  ) Глазам тоже не всегда можно верить.
Цитата Lemon (  ) А вдруг Рома наймет иллюзиониста?
Уже, я давно загипнотизировала вас всех
Сообщение отредактировал Luna_Lovegood - Четверг, 2017-03-23, 13:12 |
|
|
|