Общалка клана Наруто
|
|
Yondaїme | Дата: Среда, 2016-01-13, 15:21 | Сообщение # 1 |
 Зам Главы клана Наруто
Награды: 711
Страна: Украина
Дата регистрации: 2010-10-21
|
Сообщение отредактировал Yondaїme - Вторник, 2016-04-05, 12:12 |
|
|
|
tukyda | Дата: Среда, 2016-01-27, 22:50 | Сообщение # 1021 |
 Лісова Мавка
Награды: 917
Дата регистрации: 2009-03-23
| Цитата Getman1659 (  ) Одни малолетки и геи здесь Оо я задумалась...
Цитата Getman1659 (  ) так то ти мені не відповіла напевно) Я завжди панночкам відповідаю на листи а годен знати... чернетка була, а чи відповіла я, цього я не памятаю...
Цитата Getman1659 (  ) І який компромат?) І тобі однаково нема до кого його пред'явити) тю... ти дивись, який він хитрий... а от станеш відомим і поважним чоловіком, оттоді і розберемось, кому і що предявляти ахаха
Цитата Getman1659 (  ) Оу, ніжно та стабільно дуже зворушливо та палко звучить) ну... вже як звучить, так і звучить))) за те мені чудово)))
Цитата Getman1659 (  ) Що він геть не слухається своєї матусі?) та він слухається, але уроки вчити не хоче. лінюх!
Цитата Getman1659 (  ) Отой й хотіли зірвати його з мене та ще до того зацідити в зуби) ну... нащо так відразу в зуби... є цікавіші варіанти використання...
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Среда, 2016-01-27, 22:54 | Сообщение # 1022 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Дата регистрации: 2009-01-22
| Цитата tukyda (  ) Оо я задумалась... Ти просто дуже давно тут не була)
Цитата tukyda (  ) а годен знати... чернетка була, а чи відповіла я, цього я не памятаю... А у мене всі ваші листи є в спеціяльній скрині) Треба буде пошукати там й від тебе. Але мені дуже приємно було почути, що ти від мене лист зберегла
Цитата tukyda (  ) тю... ти дивись, який він хитрий... а от станеш відомим і поважним чоловіком, оттоді і розберемось, кому і що предявляти ахаха А ти я бачу ще той тертий калач) Мавка...а я й забувати почав) В твої тенета потрапиш, то вже бідному чоловікові й не вибратися без чуда)
Цитата tukyda (  ) за те мені чудово))) Оце саме головне) Хоча ні, саме головне, щоб ти добрий борщ та вареники ліпила)
Цитата tukyda (  ) та він слухається, але уроки вчити не хоче. лінюх! І в кого ж він такий?
Цитата tukyda (  ) ну... нащо так відразу в зуби... є цікавіші варіанти використання... На жаль, тих кому я би міг запропонувати цікавіші варіанти розвитку подій нема
|
|
|
|
Дон_Вишенка | Дата: Среда, 2016-01-27, 23:00 | Сообщение # 1023 |
 Преступник уровня S
Награды: 362
Страна: Латвия
Дата регистрации: 2009-02-22
| Цитата Getman1659 (  ) Видишь же, девченок почти нет наших. Одни малолетки и геи здесь
да насрать - завтра все увидят
|
|
|
|
tukyda | Дата: Среда, 2016-01-27, 23:04 | Сообщение # 1024 |
 Лісова Мавка
| Цитата Getman1659 (  ) Ти просто дуже давно тут не була) я задумалаль, до якої категорії віднести себе)))
Цитата Getman1659 (  ) А у мене всі ваші листи є в спеціяльній скрині) Треба буде пошукати там й від тебе. Але мені дуже приємно було почути, що ти від мене лист зберегла ох... я аж боюсь, що мого не знайдеться) звичайно зберегла, лиш треба відписати, бо я забудькувата - це факт) дівоча память)))
Цитата Getman1659 (  ) А ти я бачу ще той тертий калач) Мавка...а я й забувати почав) В твої тенета потрапиш, то вже бідному чоловікові й не вибратися без чуда) не сподівайся на чудо) не той випадок хаха
Цитата Getman1659 (  ) Оце саме головне) Хоча ні, саме головне, щоб ти добрий борщ та вареники ліпила) і борщ, і вареники, і пельмені, і все, що душа забажає) лиш в мене чоловік ліпить все ))) от так от)))
Цитата Getman1659 (  ) І в кого ж він такий? та в мене...
Цитата Getman1659 (  ) На жаль, тих кому я би міг запропонувати цікавіші варіанти розвитку подій нема тих? а тобі їх багато треба?))) а ти цікавий)))
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Среда, 2016-01-27, 23:08 | Сообщение # 1025 |
| Цитата Дон_Вишенка (  ) да насрать - завтра все увидят Ну заряди тогда свой плейлист. Только из отборного, душевного! Не нужно никаких там Элтонов Джонов ^_^
У меня на выпускном это играло  Добавлено (27.01.2016, 23:08) ---------------------------------------------
Цитата tukyda (  ) я задумалаль, до якої категорії віднести себе))) Добре, що ти мені не задала це питання) А то було непереливки)
Цитата tukyda (  ) ох... я аж боюсь, що мого не знайдеться) звичайно зберегла, лиш треба відписати, бо я забудькувата - це факт) дівоча память))) Якщо там твого не буде, то чекай відразу емоційну пред'яву, яку я тобі напишу)
Цитата tukyda (  ) не сподівайся на чудо) не той випадок хаха Тоді доведеться лише сорочку навиворіт вдягнути)
Цитата tukyda (  ) лиш в мене чоловік ліпить все ))) от так от))) Фу....да ти секситка :'(
Цитата tukyda (  ) та в мене... Ото ж бо) Гени)
Цитата tukyda (  ) тих? а тобі їх багато треба?))) а ти цікавий)))
А що я не козак?)
|
|
|
|
Дон_Вишенка | Дата: Среда, 2016-01-27, 23:12 | Сообщение # 1026 |
 Преступник уровня S
| Цитата Getman1659 (  ) Ты реально из русских евреев В школе все стихи учил Носил в школу сменную обувь? В месяц пропускал только пару уроков7)
Со стихами у меня непруха. Мне было неинтересно их учить и мне было тяжело их учить. Я как пришёл спецом пока учителей не было в школе(т.е. как тока школа открылась утром рано), написал стих здоровыми буквами на бумажке и приклеил его на хуйню, которая над доской выступает(такая деревяная ебала,в начальных классах на ней буквы написаны) и так дохуя и больше стихов читал, делая вид, что смотрю в окно. Потом спалили. Ржак был бешеный, когда все смотрели на училу и понимали, что я уже не первый год так рассказываю. Сменку реально лучше носить было зимой. В этой зимней обуви ноги анрил потеют. А вот скока прогуливал хз. Я один редко прогуливал, т.е. дома редко оставался сидеть вместо школы, если не болел. Если друг предлагал, то в 90% соглашался. Сам иногда предлагал тоже. Мы иногда с параллельным классом вместе прогуливали и шли в футбол играть. Но смотря какие предметы ещё. Спорт никогда не прогуливал, биологию и химию тоже, русский редко. Экономика, рисование какое-нить, музыка ну и латышский чаще подвергались(хотя у нас там классуха вела). Бывало, что месяц отхожу, а потом нахуй пошлю на дня два. Так очень сложно подсчитать.
Цитата lukovicika (  ) я сказала 90-х, значит 90-х
ладно, будешь 80ых)))000Добавлено (27.01.2016, 23:12) ---------------------------------------------
Цитата Getman1659 (  ) Не нужно никаких там Элтонов Джонов ^_^
ТАКОЕ ВАЩЕ НЕ ИГРАЛО. Все что я помню так это его песню с группой блю. Но она на дискострелках не звучала
|
|
|
|
tukyda | Дата: Среда, 2016-01-27, 23:13 | Сообщение # 1027 |
 Лісова Мавка
| Цитата Getman1659 (  ) Добре, що ти мені не задала це питання) А то було непереливки) та я думала, ти здогадаєшся, що я мала на увазі... але ні...
Цитата Getman1659 (  ) Якщо там твого не буде, то чекай відразу емоційну пред'яву, яку я тобі напишу) все, я вже в очікуванні)))
Цитата Getman1659 (  ) Тоді доведеться лише сорочку навиворіт вдягнути) ну ризикни, раптом допоможе)
Цитата Getman1659 (  ) Фу....да ти секситка :'( чому? хіба погано, що він мені допомагає?
Цитата Getman1659 (  ) А що я не козак?) козаки до жінок з повагою відносились, а це більше на "колекціонера" схоже...
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Среда, 2016-01-27, 23:25 | Сообщение # 1028 |
| Цитата tukyda (  ) та я думала, ти здогадаєшся, що я мала на увазі... але ні... Або увімкнув славнозвісний чоловічий скіл дурника
Цитата tukyda (  ) все, я вже в очікуванні)))
А тобі подобається, коли з тобою жорстко і відчитують?
Цитата tukyda (  ) ну ризикни, раптом допоможе)
Чого я те слово прочитав різінкі?
Цитата tukyda (  ) чому? хіба погано, що він мені допомагає? А хто тебе знає на чому ти там зупиняєшся?) А може ти ще я пилососити змушуєш і тарілки за собою мити
Цитата tukyda (  ) козаки до жінок з повагою відносились, а це більше на "колекціонера" схоже...
Ну гаразд) Тоді мені підходить більше образ Голохвастова з За двома зайцями) Кмївська богемна еліта  Добавлено (27.01.2016, 23:25) ---------------------------------------------
Цитата Дон_Вишенка (  ) Со стихами у меня непруха. Мне было неинтересно их учить и мне было тяжело их учить. Я как пришёл спецом пока учителей не было в школе(т.е. как тока школа открылась утром рано), написал стих здоровыми буквами на бумажке и приклеил его на хуйню, которая над доской выступает(такая деревяная ебала,в начальных классах на ней буквы написаны) и так дохуя и больше стихов читал, делая вид, что смотрю в окно. Потом спалили. Ржак был бешеный, когда все смотрели на училу и понимали, что я уже не первый год так рассказываю. Тебя бы Стив Джобс взял бы в свою команду Ленивый, но до черта изобретательный
Цитата Дон_Вишенка (  ) русский редко Я на русском был всего 4 раза Пока меня не выгнали за полгода и отчислили с факультатива
Цитата Дон_Вишенка (  ) ТАКОЕ ВАЩЕ НЕ ИГРАЛО. Все что я помню так это его песню с группой блю. Но она на дискострелках не звучала Я если честно, не очень ходил на те дискари. Я скорее с тех, кто не там особо крутился, а около.
|
|
|
|
tukyda | Дата: Среда, 2016-01-27, 23:29 | Сообщение # 1029 |
 Лісова Мавка
| Цитата Getman1659 (  ) Або увімкнув славнозвісний чоловічий скіл дурника пізно шукати відмазки))) то хто ж я? до якої категорії відношусь?
Цитата Getman1659 (  ) А тобі подобається, коли з тобою жорстко і відчитують? цікаво, доки твоя совість дозволить тобі обнагліти ахахах
Цитата Getman1659 (  ) Чого я те слово прочитав різінкі? от так...спочатку жорстко відчитуєш, а потім за "різінками"... а ти опасний тіп)))
Цитата Getman1659 (  ) А хто тебе знає на чому ти там зупиняєшся?) А може ти ще я пилососити змушуєш і тарілки за собою мити я взагалі нікого ні до чого не змушую... то він за мною ходить: "давай це, давай те..." а я лінюся ахахах
Цитата Getman1659 (  ) Ну гаразд) Тоді мені підходить більше образ Голохвастова з За двома зайцями) Кмївська богемна еліта о так... "богемна"... "еліта"... Роман Голохвастов)))
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Среда, 2016-01-27, 23:35 | Сообщение # 1030 |
| Цитата tukyda (  ) пізно шукати відмазки))) то хто ж я? до якої категорії відношусь?
Я можу точно сказати не до геїв
Цитата tukyda (  ) цікаво, доки твоя совість дозволить тобі обнагліти ахахах Вона мене може дуже далеко завести) Однак, я давно те покинув уже
Цитата tukyda (  ) от так...спочатку жорстко відчитуєш, а потім за "різінками"... а ти опасний тіп))) Да нє гоні) То випадково так вийшло, чесно
Цитата tukyda (  ) я взагалі нікого ні до чого не змушую... то він за мною ходить: "давай це, давай те..." а я лінюся ахахах А то я не знаю, що в цьому й полягає мистецтво тактика
Цитата tukyda (  ) о так... "богемна"... "еліта"... Роман Голохвастов))) Можна тоді уже Голохвастенко?) А то отой варіант геть не комільфо)
|
|
|
|
Дон_Вишенка | Дата: Среда, 2016-01-27, 23:38 | Сообщение # 1031 |
 Преступник уровня S
| Цитата Getman1659 (  ) Тебя бы Стив Джобс взял бы в свою команду Ленивый, но до черта изобретательный
Да не ленивый, просто очень с памятью плохо. Поэтому приходится на такие вещи идти. Ты бы миой конспект видел - там ваще такая адовая хуйня нарисована
Цитата Getman1659 (  ) Я если честно, не очень ходил на те дискари. Я скорее с тех, кто не там особо крутился, а около.
неа, ну в начале все такие гордые сидели и типа не танцевали. Хотя дешевое пойло свое дело делало
|
|
|
|
tukyda | Дата: Среда, 2016-01-27, 23:39 | Сообщение # 1032 |
 Лісова Мавка
| Цитата Getman1659 (  ) Я можу точно сказати не до геїв ну хоч так...
Цитата Getman1659 (  ) Вона мене може дуже далеко завести) Однак, я давно те покинув уже відразу видно, що я давно не заходила... жодної практики...
Цитата Getman1659 (  ) Да нє гоні) То випадково так вийшло, чесно ну от так завжди... ляпнути свяк готов, а потім виправдовуєшся...
Цитата Getman1659 (  ) А то я не знаю, що в цьому й полягає мистецтво тактика Жодної тактики, реалії буття... а раз чоловік сказав, то вже треба зробити...
Цитата Getman1659 (  ) Можна тоді уже Голохвастенко?) А то отой варіант геть не комільфо) я обдумаю твою пропозицію, але нічого обіцяти не можу... Все, я спатоньки)))
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Среда, 2016-01-27, 23:47 | Сообщение # 1033 |
| Цитата tukyda (  ) ну хоч так...
Цитата tukyda (  ) відразу видно, що я давно не заходила... жодної практики... Ось-ось) То у всьому ти винна) Покинула мене беззахисного на поталу воронів місцевих. Такий ми й маємо тепер результат
Цитата tukyda (  ) ну от так завжди... ляпнути свяк готов, а потім виправдовуєшся.. До справи не готовий приступити)
Цитата tukyda (  ) Жодної тактики, реалії буття... а раз чоловік сказав, то вже треба зробити... А ти не змінюєшся)
Цитата tukyda (  ) я обдумаю твою пропозицію, але нічого обіцяти не можу... Розумію. В наш час нічого не можна обіцяти, але я готовий торгуватися) Це так щоб ти знала)
Цитата tukyda (  ) Все, я спатоньки))) Солоденьких, Катруся) Завжди радий тебе, рідну душу тут бачитиДобавлено (27.01.2016, 23:47) ---------------------------------------------
Цитата Дон_Вишенка (  ) Да не ленивый, просто очень с памятью плохо. Поэтому приходится на такие вещи идти. Ты бы миой конспект видел - там ваще такая адовая хуйня нарисована А как же ты латину выучил?
Цитата Дон_Вишенка (  ) неа, ну в начале все такие гордые сидели и типа не танцевали. Хотя дешевое пойло свое дело делало
Я ж, братан, не пью и никогда не пил
|
|
|
|
aleks6699 | Дата: Среда, 2016-01-27, 23:48 | Сообщение # 1034 |
 Член Акацуки
Награды: 761
Дата регистрации: 2010-09-26
| Цитата Getman1659 (  ) Я ж, братан, не пью и никогда не пил
|
|
|
|
Дон_Вишенка | Дата: Среда, 2016-01-27, 23:50 | Сообщение # 1035 |
 Преступник уровня S
| Цитата Getman1659 (  ) А как же ты латину выучил?
да там тока зачёт был, а не экзамен. Ну и слова часто повторялись. С окончаниями ебаться в сраку. Это ваще хуйня была - анаомия, гиста и прочее было куда сложнее, но там и выручали всякие интересные вещи
|
|
|
|