|
Общалка Клана Наруто
|
|
| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
| |
|
|
| SpielFührer | Дата: Среда, 2013-09-25, 13:56 | Сообщение # 5056 |
 Führer Melancholie
Награды: 188
Дата регистрации: 2011-09-16
| Цитата (Flame_Of_Hell) Это Розарька - тут ка кв Сантабарбаре...так будет точнее))) Не вся манга - Снт.Барбара )) а ты думал все так просто Цитата (Flame_Of_Hell) Типа, директор на самом деле настоящий Алукард, а все остальные - просто его лабораорные клоны ХД не исключено , тока я что то не втупляю вообще что сейчас происходит
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Среда, 2013-09-25, 16:47 | Сообщение # 5057 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата (TolPhys1) Сегодня все на всех обижаются, что за день такой, тоже что ли обидеться Ну-ну)Добавлено (25.09.2013, 16:47) ---------------------------------------------
Цитата (Flame_Of_Hell) Ти явно недооцінюєш довжину мого тонелю))) він виходить вже на Словатській території))) Пфф..це ти мене недооцінюєш, мої люди повсюду і вже чекають тебе)Готуйся до зустрічі з китайцями, тобі не втекти Цитата (Flame_Of_Hell) Фантазія продовжуй)) А інколи навіть ці папірці не роблять щастя для їх власника.. Нуууу, це моя фантазія, не керуй нею А їх відсутність робить людину ще нещаснішою, бо неможливо вижити без цих папірців. Цитата (Flame_Of_Hell) ЕЕееей)))) А що?) Сам же сказав) Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, спершу не знали, що тато плотить, тому вважали, що я крутий і їм там нашару))) а потім мене помітили з татом, як той просив показати записи того, що я купував)) Прикро, що помітили, так тобі заздрила вся школа, що їжу в столовій дають безкоштовно) Цитата (Flame_Of_Hell) Ееееех...дитячий табір...от то спогади нахлинули... я в стількох був, що вже все не пригадую)) от там дійсно весело цілодобово))) Ні, я звичайно була у нормальних дитячих таборах, іноді навіть їхати звідти не хотілося)Але в останньому з них було дуже жахливо..їжа, вожаті) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, я читав в книзі, що там треба взятись за палець і крутити проти годинникової стрілки і потім різко вдвинути в кисть)) Ти точно вмієш? А то я хвилююся, доведеться ще нового десь брати.. Цитата (Flame_Of_Hell) о_0 ніколи не чув Т_Т Подивись, там непогана федерація, насправді) Цитата (Flame_Of_Hell) Оооо так, про терпіння і витривалість теж сказати треба...бо тут в основному лише це і тримає нас у співрозмові ХД Інакше ми б давно забили на ці пости)Хоча ще дух суперництва Цитата (Flame_Of_Hell) Вночі спати треба!)) Придбав в магазині))) сталеве мачете, рубить все як ніж масло)) Але перед сном декілька сторінок можна й прочитати) Навіщо воно тобі?) Цитата (Flame_Of_Hell) Що ж... добре, одну сторону я тобі потушу...але злазь скоріше))) Та зараз буду злазити вже.. Цитата (Flame_Of_Hell) Хм... почни, щоб я зорієнтувався)) Я передумала, бо тоді на російській доведеться)Краще якусь українську пісню) Цитата (Flame_Of_Hell) Хеее, ти куди стріляля все ?? патрони не дешеві Т_Т Ноги теж захищені щитками, коліно захищене вдвічі краще за іну частину ноги))) а шолом прикріплений на замок, який відповідає лише на відбиток пальця мого дворетьського По ногам цілилась,але мої руки тряслися, то по пальцю попаду, то в коліно.. Ти що, непробиваємий? Цитата (Flame_Of_Hell) Правильно, не матимуть...бо я буду вже мертвий і не голосуватиму ... Зате якщо мирні програють, зможеш їм дорікати в кінці гри) Цитата (Flame_Of_Hell) Володя ж хотів вбити Потного, але той вижив, і випадково кристраж забрав... Так крестраж Володі й потрібен був, щоб жити і поки живий Потний - житиме і Володя. Цитата (Flame_Of_Hell) Ватман поганий і хороший водночас ХД Це як Голлум, тільки Ватман?) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, ти дивишся, видимо, на поганому сайті... а ще краще - просто скачуй серіали і дивись вдома вже коли і як завгодно)) Я вже скільки сайтів передивилась, ніяк не можу знайти путній..той закриють, там серіал зникає той, що я дивилась Цитата (Flame_Of_Hell) Я вже його знайшов, він адвокат Диявола))) Ти програєш цей суд)) ... і то справді була індичка Т_Т а сова твоя просто випадково перепутала духовку з кліткою Наївний Ватман, зайці ще ніколи не програвали суд)Я відправлю тебе працювати до совятні на все життя Спеціально навчена сова перепутала духовку з кліткою.. Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, це і добре і погано... добре - ти не відчуваєш болі, тому ти не панікуєш сильно і так далі, але це і погано...ти не замітиш, як поранишся, а потім і інфекцію занести зможеш... біль попереджає людину про небезпеку і порушення стану організму Тим, хто має низький больовий поріг, пощастило ще менше. Цитата (Flame_Of_Hell) Нуууу, ти просто пропустиш ту ланку, де тебе готуватимуть до тяжкої долі дорослого(універ) і ти одразу перейдеш у доросле життя))) Одразу підеш працювати до Макдональдсу, якщо коротко)І то, якщо пощастить Цитата (Flame_Of_Hell) Буде звісно ж ))) навіть завтра уже за 400 буде)) Подивимось, іноді тут буває пусто.. Цитата (Flame_Of_Hell) Ні-ні-ні))) Ти чого)) Я не збавлятиму обертів, ні в якому разі)) А що у нас буде в якості приза переможцю?:)
|
| |
|
|
| SpielFührer | Дата: Среда, 2013-09-25, 18:44 | Сообщение # 5058 |
 Führer Melancholie
| Цитата (Flame_Of_Hell) Все куда сложнее сейчас еще кто нибудь выползет полюбас Цитата (Flame_Of_Hell) Сейчас там Годзила-Алукард бомбит городок, но без жертв, так как директор создал барьер о_0 будет махч  Добавлено (25.09.2013, 18:44) --------------------------------------------- и вообще хочу плащ ,новые берцы ,цилиндр и трость с стальным стержнем 
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Среда, 2013-09-25, 20:29 | Сообщение # 5059 |
| аее ГОЛЛЛЛЛ
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Среда, 2013-09-25, 20:30 | Сообщение # 5060 |
 Ниндзя-беженец
| Зрозуміло, чому тут нікого немає.
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Среда, 2013-09-25, 20:58 | Сообщение # 5061 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Flame_Of_Hell) Тю... у мене цілий лабіринт підземних ходів, звідки ти знаєш де саме я вилізу ?))) Авось я вже на території Австрії ?))) А на тобі жучок є спеціальний, так що ми знаємо про кожний твій крок Здавайся відразу, тікати до Австрії - марна трата часу і сил) Цитата (Flame_Of_Hell) Я Камі-сама)) Я керую фантазією на відстані ХДДД Еге ж... дивний світ Ще один..скільки вас розвелося в останній час) Киш з моєї голови Дуже дивний) Цитата (Flame_Of_Hell) Чому прикро ?))) Просто мене не перестали поважати після того)) Я і так ходив їв безкоштовно)) бувало тато забував оплатити, і я дійсно їв безкоштовно ХДД Ааа, ну тоді все нормально)Тільки тоді всі вже знали твою таємницю і чому їжу "безкоштовно дають" )) А повари нічого не казали?) Цитата (Flame_Of_Hell) І у мене так було... перша любов, перший поцілунок......перший ковток алкоголю, перші цигарки(і останні)... дідько, от то були лагера Уууу..у мене все було не так бурно) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, я читав))) І не практикувався? Щось я тобі не довіряю, може краще до лікаря піти.. Цитата (Flame_Of_Hell) Тю... як метр з кепкою ковбаситься з ще одним метром з кепкою ... Мені казали, що там справді гарні бої є. Цитата (Flame_Of_Hell) Ніц, я юи не забив!))) Ну звичайно ж, бо Гетя тут влаштував нам змагання, тепер не відвертишся) Цитата (Flame_Of_Hell) Перед сном треба читати, але не до пізна)) Ну, просто в якості артефакту)) щоб було)) так само як мій перстень, як і мої кораблі... просто моє захоплення)) Хоча б годинку почитати ніколи не завадить) До речі, я сьогодні фото дивилась у твоєму щоденнику на сайті, дуже гарно у тебе виходить, молодець:) Цитата (Flame_Of_Hell) Скоріше...у мене вдома праска не вимкнена, а ще треба спалити це дерево з тобою Навіщо мене палити?( Цитата (Flame_Of_Hell) Хех, частушки - то російське... але ж і у нас є щось цікаве)) Не можу нічого толкового знайти( Цитата (Flame_Of_Hell) Так там віддача слабка, ого тряслись ?))) Ммм, так, все вірно)) я непробиваємий))) я навіть сильніший за Супермена! (доказано коміксами) Бо страшно було, я ж вистрелила в палець своїй улюбленій вчительці..ну геть випадково вистрелила біс попутав.. Нічого, я знайду вихід з цієї ситуації) Цитата (Flame_Of_Hell) Хах, а це варіант)) Звичайно, бо вони запороли гру) Цитата (Flame_Of_Hell) Але і сам Володя не знав за кристража в Потному ... тому і обідився, що убив Потного... Це було непередбачувано для Володі, йшов убивати Потного, а насправді вбив частинку своєї душі) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, Голлум - шизофренік... Ватман просто приховує своє справжнє "Я" І чому ж він його приховує?:) Цитата (Flame_Of_Hell) А ти використовуй Піратів (μ) Чим воно допомогає? Цитата (Flame_Of_Hell) Зайці програвали вічно Т_Т вони на нижніх сходинках домінування в світі... А що, у мене в духовці є решітка...мб перепутала ХД Хто це тобі таке сказав?) Зайці перемагали, скільки себе пам'ятаю А так як я збираюся захопити світ, то скоро ми будемо всім управляти Або їй хтось допоміг..чи не Ватман? Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, і то вірно... але дивись, люди у кого больовий поріг нормальний/низький одразу ж замітять ненормальний ста організму... а з високим можуть, наприклад, хтекти кров"ю до критичного стсну і навіть не зрозуміють чого... Так як можна не помітити, що біля тебе калюжа крові? Цитата (Flame_Of_Hell) Та ні, там приймають касирів з 16 років, так що спокійно мож туди потрапити ХД Дякую, ти мене втішив Цитата (Flame_Of_Hell) ...Прямо як сьогодні ... Просто сьогодні футбол( Цитата (Flame_Of_Hell) Навіть не знаю...щось вигадаємо))) мб виконання будь-якого бажання)) Окей, я придумаю, що б тобі загадати
Як твої справи сьогодні? =)
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Среда, 2013-09-25, 21:24 | Сообщение # 5062 |
| Это 2:1 Добавлено (25.09.2013, 21:23) --------------------------------------------- 3:1 аеее Добавлено (25.09.2013, 21:24) --------------------------------------------- 3:2 :((
|
| |
|
|
| SpielFührer | Дата: Среда, 2013-09-25, 22:18 | Сообщение # 5063 |
 Führer Melancholie
| Цитата (Flame_Of_Hell) Та да, еще родаки наших девиц из гарема не приходили, там тоже махач буде) полюбому Цитата (Flame_Of_Hell) Будет мясо кровь кишки насили вообщем все то из за чего манга лучше анимэ
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2013-09-26, 00:11 | Сообщение # 5064 |
 Ниндзя-беженец
| Почему тут так тихо(
|
| |
|
|
| Марсель | Дата: Четверг, 2013-09-26, 00:31 | Сообщение # 5065 |
 Студент академии
Награды: 44
Страна: Беларусь
Дата регистрации: 2009-04-04
| Обычный день,а кто-то считает минуты!
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2013-09-26, 00:46 | Сообщение # 5066 |
 Ниндзя-беженец
| Марсель, привет)
|
| |
|
|
| Марсель | Дата: Четверг, 2013-09-26, 00:48 | Сообщение # 5067 |
 Студент академии
| хаюшки.как ты?
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2013-09-26, 00:50 | Сообщение # 5068 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Марсель) хаюшки.как ты? Хорошо, а ты как?:)
|
| |
|
|
| Марсель | Дата: Четверг, 2013-09-26, 00:53 | Сообщение # 5069 |
 Студент академии
| Цитата (Lewiss) а ты как?:) ну я на больничном все таки мне его дали;D А так все норм:D Чего не спишь?
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2013-09-26, 00:57 | Сообщение # 5070 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Марсель) ну я на больничном все таки мне его дали;D А так все норм:D Чего не спишь? Заболел?( Пока не хочется еще, а ты?
|
| |
|
|