|
Общалка Клана Наруто
|
|
| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
| |
|
|
| SpielFührer | Дата: Понедельник, 2013-09-23, 21:01 | Сообщение # 4441 |
 Führer Melancholie
Награды: 188
Дата регистрации: 2011-09-16
| Цитата (Getman1659) Голокосту не булоооооооооо Я такую песенку знаю но всех все равно отправлю игнорят меня видетели
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Понедельник, 2013-09-23, 21:02 | Сообщение # 4442 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата (Flame_Of_Hell) Т.Т я з вами не дружу Т.Т Куди ти від нас подінешся)Хіба що в космос Цитата (Flame_Of_Hell) А я боюсь банджі Х_Х парашута не боюсь, а банджі боюсь о_0 з інструктором стрибок - 1400 грн, стрибок без інструктора - 300 грн(для тих, хто вже має досвід стрибків - мінімум 3 рази) і 150 гре для стрибків зі своїм парашутом =3 Ти тільки уяви, як це круто..летиш вниз головою в якийсь обрив, на все життя запам'ятається) Так всі кажуть, не боюсь, а коли прийде час стрибати..)) Цитата (Flame_Of_Hell) Бани за мульти теж ХДД Будемо як Шмель?) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, мій тато теж не приємні історії про армію розповідав... Але ж ти то студентка, гадаю вас більше кормити будуть, і смачніше... Нуу, наприклад в нашій столовій готували, відверто кажучи, таку гидоту раніше..поки не прийшла нова директрисса і не навела там порядок, тепер хоч їжа смачна) Цитата (Flame_Of_Hell) Нууу, почнемо з того, що у мене ті 3 дні були безсонні ночі)) і за три дні я спав максимум 3-4 години ХДД Бісились, якщо коротко сказати)) ммм, короткотривалі романи, приємні знайомства, пригоди на кухні, дурка з мотузками і спуск на них щ 3го поверху на вулицю ХДД а потім лізти наверх заново ХДД багато чого було ХДДД І це все за 3 дні? Веселе ж життя у студентів)А навіщо ви лізли по мотузці на вулицю?) Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, у мене є гарпуни, бетаранги, різні примочки, а у тебе бита ХДД Натякаєш на те, що я програю злому Бетмену? Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, поки ХДД Ну, практикувались)) але таких серйозних прийомів, що потребують спецпідготовку ми не робили)) найпростіші)) Все зрозуміло) В мене колись була мрія в НФР поїхати навчатися) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, то наша ініціатива була, а він просто притусився до всього ХДД сам винний))) Це продовжується вже більше тижня, скоро даватимуть нагороди не тільки за найбільші пости, а й за найдовшу переписку) Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, так, половина все ще жива була... Торін, Філі-Кілі померли в "Хоббіті", Балін, Оін, Орі померли в Морії (по фільму Володар Кілець, коли Гндальф, Арагорн і Ко були в морії, вони попали до місця, де була труна...так от, в труні був Балін, а книжку, що взяв Гендальф у скелета...той скелет був Орі...) такі от пироги... Я якраз позавчора про це читала, коли Братство Кільця потрапило до Морії. А мені подобався цей гном, Орі, такий в нього добродушний вираз обличчя) Цитата (Flame_Of_Hell) Поспішай, я уже з бензином іду))) Ні-ні-ні, не чіпай мого котика Цитата (Flame_Of_Hell) Або чиясь фантазія слабне і вони пропадають Т_Т Ми знову приходимо до тями після упорошок? Цитата (Flame_Of_Hell) Хахах, а ти жорстока))) Я?) Нііі, я сама добра людина Цитата (Flame_Of_Hell) мене атакували моєю ж зброєю...сарказмом О_О Хех, і у мене такі ігри були, де МЖ приходилось самим випутуватись ) Не знала, що це твоя зброя ХДДД А коли ще й лікаря вночі грохнуть, взагалі атас) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, то "рандом" так працює))) взагалі навіть гра "Мафія" стала курумпованою Гуру_Гітарі дали мафа відразу ж. Цитата (Flame_Of_Hell) Ахахахах, тонко але чекай...  ти що, не користуєшся шампунем ? о_0 Ти в гугл вбий "Ненавижу, когда Волан де Морт моется моим шампунем" =) Ні, він просто швидко зникає Цитата (Flame_Of_Hell) Ти просто кажи одразу - ти хотіла кидати в Юльку, а Яник сам попав під роздачу А якщо я зроблю при цьому такі оченята вони ж мене не покарають?) Цитата (Flame_Of_Hell) А я, гадаєш, дивився недавно?)) У мене ці спогади вже років 3-4 як сидять в мені))) Я перестав дивитись ТБ... це зомбувальний ящик треба просто викинути...або встановити приставку *__* Я також рідко його дивлюсь, рідко показують щось дійсно цікаве, а про реклами взагалі мови нема. Оххх, сама б зараз пограла на приставці Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, нехай атмосфера буде йому киснем ...  ти напевно позбавила мук Вінні ХДД Він до тебе так і не прилетів?( Цитата (Flame_Of_Hell) А я йому нагадаю))) То ж колись давай ХДД Ні, не скажу Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, я про це ж і казав))) А хіба то не зброя ? Коли кажуть про жіночу зброю, мені на думку приходять нігті чомусь
|
| |
|
|
| Iris | Дата: Понедельник, 2013-09-23, 21:02 | Сообщение # 4443 |
| Цитата (Getman1659) Ведь нормально и интересно ребята общаются) пусть тогда в спойлер прячут))))
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-23, 21:02 | Сообщение # 4444 |
| Цитата (Iris) все таки с тебя ирисы, я разрулила вашу проблему) А почему с меня?) Это же человек Чина) Я за него бездельника старался, когда он пропадает)
|
| |
|
|
| SpielFührer | Дата: Понедельник, 2013-09-23, 21:02 | Сообщение # 4445 |
 Führer Melancholie
Награды: 188
Дата регистрации: 2011-09-16
| всех кто проигнорил меня
|
| |
|
|
| Finiarel | Дата: Понедельник, 2013-09-23, 21:02 | Сообщение # 4446 |
 хранитель традиций Badass Clan'а
Награды: 543
Страна: Беларусь
Дата регистрации: 2012-12-31
| Flame_Of_Hell, как вы это делаете?) Я уже несколько дней смотрю на ваши посты с глазами, к у того няшного лемура о0
|
| |
|
|
| Iris | Дата: Понедельник, 2013-09-23, 21:03 | Сообщение # 4447 |
| Цитата (Getman1659) А почему с меня?) Это же человек Чина) Я за него бездельника старался, когда он пропадает) стрелки переводите и разводите меня доверчивую Цитата (SpielFührer) всех кто проигнорил меня я хорошая, а меня тоже обижают
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-23, 21:03 | Сообщение # 4448 |
| Цитата (Iris) пусть тогда в спойлер прячут)))) Это же не интересно тогда и пропадает весь смысл в стараниях)
Цитата (SpielFührer) но всех все равно отправлю игнорят меня видетели Они просто бояться маленького адольфа, а он всего лишь грустит) и хочет тепла, любви...
|
| |
|
|
| Finiarel | Дата: Понедельник, 2013-09-23, 21:04 | Сообщение # 4449 |
 хранитель традиций Badass Clan'а
Награды: 543
Страна: Беларусь
Дата регистрации: 2012-12-31
| Цитата (Аlаn) да ну, это легко =.= Никогда не видел, ещё и на протяжении стольких дней.
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-23, 21:05 | Сообщение # 4450 |
| Цитата (Iris) стрелки переводите и разводите меня доверчивую Ну почему же? Я разве когда-то тебя обманывал)Просто Главный всегда должен нести ответственность за своих ребят.
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Понедельник, 2013-09-23, 21:06 | Сообщение # 4451 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Flame_Of_Hell) Хм... завтра вівторок... легенький день, гарний настрій обіцяє бути з самого ранку, але в обід він погіршиться через важку атмосферу... вже після обіду, близько о 16:00 настрій почне покращуватись, і вже о 17:00 будете в хорошому настрої)) погодка обіцяє бути пасмурною, подекуди дощ - в основному в західних і центральних областях... на півночі і сході очікується мінлива хмарність, на півдні опади... А тепер реклама. Якщо у вас болить голова і вас мучають болі у тілі - приймайте гіліотинол - одне використання припарату швидко та (напевно) безболісно усуне будь-який біль в вашому організмі)) Нехай проблеми та не згоди не роблять Вам в житті погоди)) Вдалого вам дня і нехай щастить ))) Фух... от то мене поперло))) Ееее, таке викладання предмету нікуди не годиться... так навіть не цікаво ... а нас зацікавлювали всіма можливими методами... Такс, легенький день..нуу, завтра дві історії, біологія, екологія, англійська, німецька, математика..переживу якось)Гарний настрій, він у мене часто гарний, коли прокидаюсь)О 16:00 йду до репетитора, мабуть, настрій вже не буде таким гарним) Ахах, класс, продовжуй) І не кажи, мені спати хочеться на цьому уроці.І біології я майже не знаю. Цитата (Flame_Of_Hell) От ми і перешли межу в 20 цитат на постійній основі Може спробувати 30?)
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-23, 21:06 | Сообщение # 4452 |
| Цитата (Аlаn) да ну, это легко =.= Ты как правило сдуваешься, а вот Саньок имеет стальную закалку и волю)
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Понедельник, 2013-09-23, 21:06 | Сообщение # 4453 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Finiarel) Никогда не видел, ещё и на протяжении стольких дней. Єто началось неделю назад)
|
| |
|
|
| Iris | Дата: Понедельник, 2013-09-23, 21:07 | Сообщение # 4454 |
| Цитата (Getman1659) Ну почему же? Я разве когда-то тебя обманывал)Просто Главный всегда должен нести ответственность за своих ребят. тоді ти користуєшся моєю добротою задарма
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Понедельник, 2013-09-23, 21:08 | Сообщение # 4455 |
 Преступник уровня S
Награды: 1196
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2010-11-14
| Цитата (Getman1659) Ну не знаю...ты хочешь сказать, что все же я виноват?) ты просто плохо обо мне думаешь( Цитата (Getman1659) А ты позовешь на коронацию? весь клан позову хДД
|
| |
|
|