|
Общалка Клана Наруто
|
|
| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
| |
|
|
| SpielFührer | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 20:26 | Сообщение # 4186 |
 Führer Melancholie
Награды: 188
Дата регистрации: 2011-09-16
| Цитата (Getman1659) Слышал о ней, но не смотрел глянь интересная и со смыслом ) всем хай с кем не хайкался
|
| |
|
|
| Iris | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 20:27 | Сообщение # 4187 |
| Getman1659, а чего не пошел на матч?
|
| |
|
|
| Iris | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 20:28 | Сообщение # 4188 |
| Цитата (SpielFührer) всем хай с кем не хайкался здрасти)
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 20:28 | Сообщение # 4189 |
| Киев с БОГОМ!
|
| |
|
|
| Iris | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 20:30 | Сообщение # 4190 |
| Цитата (insectic) Киев с БОГОМ! китаец с шарфиком Динамо хорошо смотрится
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 20:31 | Сообщение # 4191 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Дата регистрации: 2009-01-22
| Цитата (Iris) ну что ты детей маленьких дразнишь))))) Я не могу смолчать, когда вижу, что это неправда)
Цитата (Iris) а что? может Арановский чувствовал перед Днепром вину) Может)
Цитата (Iris) Давай попросим Чина. Он у нас якобы со связями))) пусть поспособствует)))) Не буду у него ничего просить. Мы без донецких обойдемся
Цитата (SpielFührer) всем хай с кем не хайкался Уже там отгадали и я ее тоже не знаю
Цитата (Iris) а чего не пошел на матч? Отравился(
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 20:33 | Сообщение # 4192 |
| Цитата (Iris) китаец с шарфиком Динамо хорошо смотрится не видел,но видел болельщика с шарфом Днепра
|
| |
|
|
| Iris | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 20:33 | Сообщение # 4193 |
| Цитата (Getman1659) Отравился( тюю Оля тоже -.- Цитата (Getman1659) Я не могу смолчать, когда вижу, что это неправда) ну Алан же эмоциональный(( Цитата (Getman1659) Не буду у него ничего просить. Мы без донецких обойдемся х) шутка же была)))) хо Ромочка, где твое настроение?)
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 20:33 | Сообщение # 4194 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, ти ж хотіла мене з ними відправити Т_Т То був хвилинний порив і бажання виграти у змаганні...а потім я згадала наші веселі, адекватні, величезні пости.. Цитата (Flame_Of_Hell) А так, я як тільки відкину пасажирське відділення ракети - то сразу і прилечу назад)) Ну дивись, будь там обережніший) Цитата (Flame_Of_Hell) Таааак))) Це я можу Цитата (Flame_Of_Hell) Навіть якщо не будемо вести скромно - не зробить ХДД Бо ми можемо виправляти свої повідомлення?) Цитата (Flame_Of_Hell) Можливо можливо))) Але і не забувай, що і батьки іноди посили роблять з їжею)) Мені цікаво, а в НАВС дозволяються такі передачки, чи ні..ото буде погано, якщо ні. Цитата (Flame_Of_Hell) Пхахах, ніі, то не так)) Студент прокинається, дивиться на годинник, а там вже 14:37, він дзвонить друзям і йде на пиво ХДД там наїдається ціпсів, приходить до гуртожитку, знову п"є пиво, іде варити собі пельмені - а кухня зайнята - він починає їсти пельмені запиваючи їх пивом ХДД От це більш точна картина... Все ще жахливіше, ніж я уявляла..ні, не розповідай мені більше про студенстські будні)) Скільки ж кухонь на одну общагу? Цитата (Flame_Of_Hell) Хеее, і це все за рахуное навчального закладу ? ну, казарми і общаги...? Ні, начебто не безкоштовно, треба буде дізнатися точніше. Цитата (Flame_Of_Hell) Я аж залип з цією гіфкою ХДД По канону так, але я ж можу бути і поганим, якщо захочу))) Я також на неї спершу дуже довго дивилася) Не треба бути поганим, тобі добрим личить) Цитата (Flame_Of_Hell) В оригіналі, звісно ж)) Скільки сторінок вже прочитав?) Цитата (Flame_Of_Hell) Миииии Адекватиииии Цитата (Flame_Of_Hell) А що там такого ? о_0 Ну він швидко програв... мало тупив з тим ганчір"ям... а де він там був не в собі ? о_0 Навіть у Вікі написали про це.Джефф потім декілька місяців не виступав. 13 марта на шоу Victory Road состоялся поединок без дисквалификаций между Харди и Стингом, но из-за того, что Джефф был не в состоянии выступать, поединок длился всего 90 секунд и победу одержал Стинг Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, дня славянина шо не кажи, що не забороняй - він всерівно буде пертись вперед)) І до речі ,мені навіть прийоми з рестлінга навіть рятували мене))) Особливо SChM від Шона Майклза)) Для славянів правила неписані?) Як рятували? На тебе нападав хтось? Цитата (Flame_Of_Hell) А ми його складали хіба ? ХДД Ми ж просто аферисти )) От що ти таке кажеш? Ми порядочні люди і чесні люди, контракт у нас єне пали нас Цитата (Flame_Of_Hell) Знаєш, я й сам деяких акторів взагалі не впізнав... особливо Глоіна(він найволохатіший серед гномів - а насправді - лисий) =3 Я Радагаста Карого не впізнала спочатку, там тільки Філі схожий, Фродо, Гендальф і Саруман. Цитата (Flame_Of_Hell) Бідолаха... прийдеться ампутувати йому ніжки, аби врятувати деревце Ніііііі А якогось іншого виходу з ситуації немає?( Цитата (Flame_Of_Hell) Хм...ножа не варто, а от катану або мачете В тебе навіть катана є?) Цитата (Flame_Of_Hell) А ти вдягай окуляри темні на її уроки)) і ти її будеш бачити менш чітко)) Зате я буду її чути, може мені наушники прикупити?) Цитата (Flame_Of_Hell) Пхахах, а я, коли був маньяком - теж вбивав мафію)) в першу ж ніч мафію вбив, а потім і на 4ту ніч вбив її))) А я ще думала, що в мене інтуіція погана і я фейлю багато..ну ти взагалі крутий, так допоміг мирним Цитата (Flame_Of_Hell) Але я точно не грав з Букіними)) Звичайно не грав, я б тебе запам'ятала тоді б)Маньяком була Татсумі) Цитата (Flame_Of_Hell) Хахах, то було посвячення в мафію))) Щоб знала, куди пришла, так?) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, не скажу що я там не буду присутній, але я скажу, що то вітер подув)) шквальний)) Звичааайно, у всьому винен вітер, як і того разу Цитата (Flame_Of_Hell) скажеш це йому, закована в ланцюги Не думаю, що охоронці носять з собою ланцюги) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, наприклад... завтра буде понеділок! І завтра у всіх буде важкий день, найскладніше буде у період з 8:00 до 14:00, після того вже почнеться покращення настрою, і вже до 16:00 настрій буде пречудовий, вечером передбачається невелика хмарність, а подекуди дощі)) А тепер реклама)) Приймай Еспумізан при вздутті)) Нехай негода не робить в вашому житті погоду, будьте здорові і нехай вам щастить))) Тобі треба йти працювати ведучим програми новин От завтра і перевіримо, чи збудеться все те, що ти сказав) Цитата (Flame_Of_Hell) Ооо, знаючи Вінні і повітряну кульку... короче, мені його не варто чекати, приземлиться десь біля гнізда, у мене тут недалеко вулики)) Не бійся, кулька витримає Вінні, ми її гелієм накачали) О, так у тебе власна пасіка є? Цитата (Flame_Of_Hell) Де розголошує ?!)) конкретні сторінки мені сюди)) Що розголошує? Нічого не знаю Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, так милі маленькі кулачки))) Маленькі кулачки..нііі, це точно не зброя.Тоді..ноги, так, це ноги)
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 20:33 | Сообщение # 4195 |
| Цитата (Getman1659) Отравился( Как завоеватель мог отравится???может вас отравили??
|
| |
|
|
| Iris | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 20:34 | Сообщение # 4196 |
| Цитата (insectic) не видел нужно было скрин сделать хДДД
|
| |
|
|
| SpielFührer | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 20:34 | Сообщение # 4197 |
 Führer Melancholie
Награды: 188
Дата регистрации: 2011-09-16
| у меня прогресс со мной поздоровались Цитата (Getman1659) Уже там отгадали и я ее тоже не знаю безысходность
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 20:35 | Сообщение # 4198 |
| Цитата (Iris) нужно было скрин сделать хДДД надо
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 20:36 | Сообщение # 4199 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Вже 26..  Добавлено (22.09.2013, 20:36) --------------------------------------------- SpielFührer, привет)
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 20:36 | Сообщение # 4200 |
| Цитата (Lewiss) Вже 26.. чего?
|
| |
|
|