|
Общалка Клана Наруто
|
|
| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 17:32 | Сообщение # 4156 |
| Ира,На главное Атака Титанов серия 24,а на картинке номер 23
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 18:48 | Сообщение # 4157 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата (Flame_Of_Hell) Хм... я стану героєм і випроваджу цю націю з планети власноруч))) тим паче за штурвалом буду я одни, а доступу до кабіни пілотів китайці не матимуть)) А я? З ким я буду писати ці величезні пости українською мовою? Цитата (Flame_Of_Hell) "Знаіш" і я це написав Ну, я хотів тимчасово збільшити об"ємність повідомлення ХД Поспішав мабуть, з ким не буває) Збільшити повідомлення, щоб їх перелистували ще довше?) Цитата (Flame_Of_Hell) надіюсь, вона цього ен зробить))) Якщо ми будемо вести себе скромно - не зробить) Цитата (Flame_Of_Hell) Я тебе прошу)) На мівіні мож спокійно рік прожити))) головне постійно змінювати продукцію))) суп/гарнір ))) Але ж вона набридне за рік..хіба можливо весь час їсти одну й ту ж саму їжу, навіть якщо чергувати суп/гарнір. Цитата (Flame_Of_Hell) То вони напевно води не мали або не було де/в чому закипятити воду))) Бідні студенти..у мене перед очима картина, як голодний студент приходить з навчання і починає гризти мерзлий пельмень Цитата (Flame_Of_Hell) ...а потім що ? На другому курсі розселяють по общагам, а хто хоче - нехай винаймає квартиру. Цитата (Flame_Of_Hell) Я Бетмен, мене бита не лякає Ти ж по канону повинен бути добрим, а не злим Цитата (Flame_Of_Hell) Я ще хобіта навіть не дочитав...я трохи заповільнив швидкість читання...а то я так і на навчання забити можу)) В оригіналі чи російською? Звичайно, навчання важливіше) Цитата (Flame_Of_Hell) Оу, так-так)) ми тут найадекватніші))) Хто тут адеквати?) Мииии Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, ні, цього я не бачив о_0 Ось , починай дивитися з 8-ої хвилини, бо до цього там лише ля-ля) Цитата (Flame_Of_Hell) Так кажу, що робили безболісні прийоми)) в часності Sweet Chain Music, Pedigri, гарпун, сплеші, томб стоун і так далі)) І так, ми робили то на мякій поверхні з урахуванням всіх можливих ризиків Ех ви, рискові хлопці, для кого реслери просять не повторювати трюки?) Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, ми йому контракт і не присилали, ми його просто шантажуємо, мов не пришле нам оплату - ми зупинимось А де наш контракт взагалі? Ну це серйозно, тепер Ромка зобов'язаний нам платити Цитата (Flame_Of_Hell) Ти ще сюди не заходила, я так розумію ХДДД СЮДИ Огооо..деяких взагалі не впізнати без борід і гриму, цікаво, дякую за ссилку) Цитата (Flame_Of_Hell) Хах, бідолашний кіт)) Карлсон зніме його, сподіваюсь)) Навряд чи, він намертво вчепився у стовбур і сидить там вже декілька годин. Цитата (Flame_Of_Hell) але загубити вогнепальну зброю Х_Х І що тепер робити? Може краще ножика, тільки не давай цим коням його Цитата (Flame_Of_Hell) Тоді мали б замінити, треба ще вимагати... правда в твоєму випадку вже нічого не зміниш, ти останній рік вчишся Вже аби швидше довчитися цей рік спокійно і забути цю математичку як страшний сон) Цитата (Flame_Of_Hell) У мене бувало таке, що я як МЖ добивав мафію ХДД Але програвати чисто через тих, хто не появився... це погано Ти не бачив нашої гри в Букіних, де нам маньяк допоміг перемогти по нашому проханню) Угу, не люблю суїцидників і пассивів, не зрозуміло, яку гру вони там ведуть. Цитата (Flame_Of_Hell) Ніжто ж не знав, що ти новачок)) Авось ти вже гравець з досвідом )) Ну як, я трошки вміла грати в мафію) Але так мене ще не пресували) Цитата (Flame_Of_Hell) вінок впаде... з будівлі ХДД Впаде?) А може його хтось штовхне звідти? Цитата (Flame_Of_Hell) А ти гладкий стовп знайди, залізь з спец.обладнанням і відстрілюйся в охоронців ХД А потім підійду до Яника і скажу, що всього лише хотіла з ним поговорити, а ці 25 дурників мене не пускали Цитата (Flame_Of_Hell) Можливо все передбачити))) Не можливо передбачити стихію, а все інше можливо)) Ти можеш передбачити, що буде завтра?) Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, відправляй *__* а то у нас і бабиного літа не відчуваєься(( Відправлю разом з Вінні Пухом на повітряній кульці)Зустрічай його) Цитата (Flame_Of_Hell) Зараз ми йому нагадаємо ХД Він уже і сам згадав, ще й розголошує всім мої таємниці Цитата (Flame_Of_Hell) ОООооо тааак))) зуби)))) на фото, де голови нема - зуби Ну і що, що їх там немає? Подумаєш.. Я тоді навіть не знаю, що ще..кулаки?
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 19:01 | Сообщение # 4158 |
| SpielFührer, такое загадал, что даже я не знаю, что это такое
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 19:02 | Сообщение # 4159 |
 Ниндзя-беженец
| Getman1659, уже виграв?)
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 19:09 | Сообщение # 4160 |
| Цитата (Lewiss) уже виграв?) Треба робити перерви) При тому скоро футбол просто
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 19:12 | Сообщение # 4161 |
 Преступник уровня S
Награды: 1196
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2010-11-14
| Цитата (Lewiss) Волшебник) в жизни бы не догадалась оО Цитата (Lewiss) Конечно поймем,Оль) ну вот, так что мне не обязательно что-то изучать) Цитата (Lewiss) А может и не только мне, кто знает.. ну хз)Добавлено (22.09.2013, 19:12) ---------------------------------------------
Цитата (Getman1659) Прям как меня) Rome II надо запомнить во что я собралась играть хДДД
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 19:17 | Сообщение # 4162 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Getman1659) Треба робити перерви) При тому скоро футбол просто Хто грає?Добавлено (22.09.2013, 19:17) ---------------------------------------------
Цитата (Kagero) в жизни бы не догадалась оО Серьезно что ли?) Цитата (Kagero) ну вот, так что мне не обязательно что-то изучать) И тебе не хочется віучить хотя бі десяток украинских слов?)
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 19:23 | Сообщение # 4163 |
 Преступник уровня S
Награды: 1196
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2010-11-14
| Цитата (Lewiss) Серьезно что ли?) да) Цитата (Lewiss) И тебе не хочется віучить хотя бі десяток украинских слов?) я знаю несколько) меня Саша научтл) в основном это вкусняшки хДДД
|
| |
|
|
| Iris | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 19:24 | Сообщение # 4164 |
| ну у него Динамо - Карпаты А у нас чуть запорожский Металлург не выиграл
|
| |
|
|
| SpielFührer | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 19:30 | Сообщение # 4165 |
 Führer Melancholie
Награды: 188
Дата регистрации: 2011-09-16
| Цитата (Getman1659) , такое загадал, что даже я не знаю, что это такое все просто же ) про пиратов на катере )
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 19:33 | Сообщение # 4166 |
| Цитата (Kagero) надо запомнить во что я собралась играть хДДД Запомни эту великую игру)
Цитата (Iris) ну у него Динамо - Карпаты Я переживаю
Цитата (Iris) А у нас чуть запорожский Металлург не выиграл Я смотрел и переживал
Цитата (SpielFührer) все просто же ) про пиратов на катере ) Не смотрел такого. А мелодия та зачетная
|
| |
|
|
| Iris | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 19:35 | Сообщение # 4167 |
| Цитата (Getman1659) Я переживаю х) я думала что Карпаты уж как-то умудрятся Динамо проиграть) Цитата (Getman1659) Я смотрел и переживал и не говори. Хотя арбитр нечто хД гол не защитал, назначил пенальти и его не забили хДДД
|
| |
|
|
| SpielFührer | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 19:36 | Сообщение # 4168 |
 Führer Melancholie
Награды: 188
Дата регистрации: 2011-09-16
| Цитата (Getman1659) Не смотрел такого. А мелодия та зачетная анимэха зачетная вообще
|
| |
|
|
| Iris | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 19:37 | Сообщение # 4169 |
| Getman1659, что Алан балуется?
|
| |
|
|
| САХАР | Дата: Воскресенье, 2013-09-22, 19:42 | Сообщение # 4170 |
Чунин