|
Общалка Клана Наруто
|
|
| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Четверг, 2013-09-19, 20:52 | Сообщение # 3691 |
| Цитата (Lewiss) Тобі білявка на аву потрібна чи ні? мне просто блондиночки
|
| |
|
|
| Yuki_Naruto | Дата: Четверг, 2013-09-19, 20:58 | Сообщение # 3692 |
 Глава Орготдела Клана Наруто
Награды: 104
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2010-09-18
| Ладно пойду я пока
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2013-09-19, 21:13 | Сообщение # 3693 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| АААА, папа-псіх, це шедевр  Добавлено (19.09.2013, 21:13) ---------------------------------------------
Цитата (Flame_Of_Hell) Ну-ну, скоро і ти будеш обізнана, та будуть купа силенна тексту по мірі читання ХД А почалося це чи в понеділок чи навіть в суботу о_0... до мафії, здається))) Чим далі я читаю, тим більше у мене питань виникає)І тим більше дивуюся, скільки цікавих моментів не ввійшло до фільму( Вже майже тиждень пролетів..так непомітно) Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, за період, поки я зам - ще не траплялось такого))) І як давно ти зам у цьому клані?:) Цитата (Flame_Of_Hell) Скоріш за все - так))) Тому мож сміливо казати, що помер Ши*****у і його батько Ш*****у Ми лякаємо людей розмірами цих постів Ще не факт, що Ши помер, можливо його вилікують, він же там найкращий в плані мислення, він не може так просто загинути.Я вірю, що його врятують. Цитата (Flame_Of_Hell) Пхах, навіть такі ніжності там були ХДДДД Я вже не дивлюсь реслінг... і то, що йде на Куй-ТБ Ти також там починав дивитися?) Цитата (Flame_Of_Hell) У китайців бувають, то чому у колобка не буде ?ХД Тобто одноразового колобка-дублера було вироблено в Китаї?) От якби це почитав хтось інший, він би подумав, що ми вже того..про китайських колобків говоримо Цитата (Flame_Of_Hell) З фільмом "Хоббіт" має все вміститись...але все таки впихнули туди нових придуманих героїв Т_Т Замість Арвен там здається був Глорфіндель... владика ельфів у Гавані, і то він появлявся лише раз, напевно тому його і замінили ((( Так-так-так, нарешті нічого важливого не виріжуть)А кого там впихнули? У книзі його звали Всеславуром..Може й так, не захотіли морочитись з підбором актора, який з'явиться зовсім раз.Хоча він ще був на Раді. Цитата (Flame_Of_Hell) А я одного разу закачав з торрентів цілу колекцію фільмів Джима Керрі... так я весь день на прольот хохотав до сліз ХД З торрентів, кажеш?) Добре, що ми не живемо у Росії Цитата (Flame_Of_Hell) Молодчинка))) Сафарі - типу мисливство в Африці))) або ще й просто прогулянка по диким землям)) Дякую Я знаю це, тільки для чого нам те сафарі?) Ще на левів наткнемося, а я їх боюся Цитата (Flame_Of_Hell) А, точно...так от, вони ж там конкурують за перше місце в мафії))) "гравець № 1" чи шось таке)) Вперше чую таке,я думала, що Ртв з Флінтом конкурують, а там ще й Алан замішаний, виявляється.. Цитата (Flame_Of_Hell) У мене мінлива інтуіція... то вгадаю, то ні... А за мафію цікаво грати))) А в мене з цією інтуїцією зовсім погано, хоча в жінок вона зазвичай хороша. Щастить же людям, навіть інсектик вже був мафією( Цитата (Flame_Of_Hell) То, скоріше, його прихильники... aprress, aprres, apres4ever і так далі... Або ті пікабушники, що дуже полюбляють плюсики, сам-знаєш-як їх називають) Цитата (Flame_Of_Hell) Розумію... але, як варіант, май на увазі))) Подругу попроси засняти момент, коли ти будеш коло дошки а викладачка буде дурницею займатись Якщо щось дійсно серйозне трапиться, то доведеться. Мені сьогодні навіть снилося, як вона репетує і вимагає в мене ту книжку Цитата (Flame_Of_Hell) Про нього самого ХДД Ну-ну, то не на цілий сайт скандал був, а лише так, невелика суперечка, що переріс в батхерт =/ а про що сперечали - вже й не пам"ятаю... Я також хочу( Зрозуміло, з ким не буває)Головне, що зараз все вже налагодилося) Цитата (Flame_Of_Hell) А що робити, коли всі пишуть практичну, а я вже її закінчив ?)))) Я ще втримаюся на парах, якщо зранку трішки кави вип"ю... але на данний момент у нас буфет ще не відкрили (( Ти також пишеш швидше за всіх?) У вас там і кава є..в нашій столовій тільки чай дають, та й той іноді холодний.
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Четверг, 2013-09-19, 21:31 | Сообщение # 3694 |
 Преступник уровня S
Награды: 1196
Дата регистрации: 2010-11-14
| Цитата (Flame_Of_Hell) не обижаааайся((((( вы такие недовольные оО
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2013-09-19, 21:34 | Сообщение # 3695 |
 Ниндзя-беженец
| Kagero, я нашла милую девочку с одуванчиками, показать?)
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Четверг, 2013-09-19, 21:35 | Сообщение # 3696 |
 Преступник уровня S
| Цитата (Lewiss) Kagero, я нашла милую девочку с одуванчиками, показать?) ну, покажи) а вообще я ту кинула, просто потому что волосы прикольные хД
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2013-09-19, 21:37 | Сообщение # 3697 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Kagero) ну, покажи) а вообще я ту кинула, просто потому что волосы прикольные хД
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Четверг, 2013-09-19, 21:40 | Сообщение # 3698 |
 Преступник уровня S
| Lewiss, мне одуваны нравятся *_____* а вот девушка не очень)
|
| |
|
|
| rtw0w | Дата: Четверг, 2013-09-19, 21:48 | Сообщение # 3699 |
Награды: 623
Дата регистрации: 2009-12-26
| Lewiss, o bowe Ты походу в женской красоте и привлекательности совсем ничего не понимаешь ) Kagero, привет,ты таки вернула её,молодец.Мне эта ава очень нравится )
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2013-09-19, 21:50 | Сообщение # 3700 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (rtw0w) o bowe Ты походу в женской красоте и привлекательности совсем ничего не понимаешь ) Чойта? Милая девушка, как по мне.
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Четверг, 2013-09-19, 21:53 | Сообщение # 3701 |
| Lewiss, как называет эти точички у нее на лице??а то бесят ужас
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Четверг, 2013-09-19, 21:54 | Сообщение # 3702 |
 Преступник уровня S
| Цитата (rtw0w) Kagero, привет,ты таки вернула её,молодец.Мне эта ава очень нравится ) а тебе спасибо, что напомнил про нее)) Цитата (insectic) Lewiss, как называет эти точички у нее на лице??а то бесят ужас веснушки)
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Четверг, 2013-09-19, 21:55 | Сообщение # 3703 |
| Цитата (Kagero) веснушки) оу...ужас... Kagero, как ты?? Lewiss, Молодая девушка.Вы мне обещали в субботу кинуть свое фото?где оно??
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2013-09-19, 21:57 | Сообщение # 3704 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Kagero) веснушки) Они то и портят весь вид, тот, кто обрабатывал фото, явно перестарался с ними.Добавлено (19.09.2013, 21:57) --------------------------------------------- insectic, молодой человек, сегодня четверг, ничего не знаю 
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Четверг, 2013-09-19, 21:58 | Сообщение # 3705 |
| Цитата (Lewiss) Они то и портят весь вид, тот, кто обрабатывал фото, явно перестарался с ними. они все портят и везде,не кидай больше такое Цитата (Lewiss) insectic, молодой человек, сегодня четверг, ничего не знаю anme_16 так вы мне еще на той недели обещали
|
| |
|
|