|
Общалка Клана Наруто
|
|
| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2013-09-19, 17:54 | Сообщение # 3661 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Привет всем)
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Четверг, 2013-09-19, 17:58 | Сообщение # 3662 |
 Преступник уровня S
Награды: 1196
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2010-11-14
| Цитата (Flame_Of_Hell) Правильно, это виноват Олень и Волан-Де_Морт свалил всю вину на других) Цитата (Lewiss) Привет всем) ку)
|
| |
|
|
| Iris | Дата: Четверг, 2013-09-19, 18:02 | Сообщение # 3663 |
| Flame_Of_Hell, я влепила Аланусе минус х)))))
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2013-09-19, 18:03 | Сообщение # 3664 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Flame_Of_Hell) Привіііт))) Вже пишу тобі відповідь) Как дела?:)
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Четверг, 2013-09-19, 18:06 | Сообщение # 3665 |
 Преступник уровня S
| Цитата (Flame_Of_Hell) Но ведь они и вправду виноваты т.т Саша, Саша...Добавлено (19.09.2013, 18:06) ---------------------------------------------
Цитата (Lewiss) Как дела?:) нормуль усё хД меня на Украину зовут, я решила тур устроить, к тебе заехать?
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2013-09-19, 18:09 | Сообщение # 3666 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Kagero) нормуль усё хД меня на Украину зовут, я решила тур устроить, к тебе заехать? Правда?) Конечно заезжай
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Четверг, 2013-09-19, 18:19 | Сообщение # 3667 |
 Преступник уровня S
| Цитата (Lewiss) Правда?) Конечно заезжай сейчас узнаю у всех города, потом график сделаю и сообщу Цитата (Flame_Of_Hell) Т_Т Чаволь ? да так)
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2013-09-19, 18:29 | Сообщение # 3668 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, тобі здалося))) просто текст трішки зменшився, але не хвилюйся за це ХД Я хвилююся?) Та ні, навпаки, не треба більше буде писати стільки тексту, якщо пости зменшаться)Але ж ми перескакуємо з теми на тему, тому це ще довго буде продовжуватись.Ти тільки згадай, що це все почалось з Володаря Кілець, а зараз тут і музика, і реслінг, і мультфільми Цитата (Flame_Of_Hell) якщо була сварка і хтось не задоволений - то він повідомить мене або Рому(одного з), а якщо все владналось - то і не треба копошити то))) Хто повідомить? А як же покарати винуватих у цій сварці і тд? Цитата (Flame_Of_Hell) От так спойлернула  Жесткач ))) Добре, що Ромки тут не було)Хоча він мабуть вже знає, хто це все затіяв)Думаєш, ми одні тут сидимо і спойлеримо?) Цитата (Flame_Of_Hell) Він ще з Кейном обєднався о_0 за Щит не чув взагалі... Так, у них ще був сюжет з доктором Шелбі, який вчив їх дружбі)Забавно було спостерігати) Сет Роллінз, Дін Емброуз, не чув про таких? Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, я міг би скинути просто список, бо раджу абсолютно все, але він задовгий ХД Мб даси силку на вк, а я там вже тоді поскидую пісеньки ?)) Мені б обновити списочок не завадило б, а то старі пісні вже почали набридати.. Зараз у ЛС відправлю) Цитата (Flame_Of_Hell) Правда, то довга паперова волокіта і судові тяги (( Тому нехай Лисиця краще з'їдає дублера відразу, немає цього шматка тіста - немає проблем Цитата (Flame_Of_Hell) Якщо врахувати те, що вони найстарші істоти на тій землі - то вони дуже цікаві))) І здається мені, що коли фродо повернувся в Шир, він після того довго подорожував і напевне відвідав старого Тома)) Слухай, а в фільмі взагалі згадувався цей ліс, де живе Том? Бо щось я такого не можу ніяк згадати.. Можливо, адже він їм так допоміг, двічі вицапав з лап смерті. Цитата (Flame_Of_Hell) Грічна зіграв найкращий комік за всю історію кінематографа - Джим Керрі ))) і так, фільм дуууже цікавий, повністю передав атмосферу Грінча ХДД Знаю цього актора, я дивилася фільм "Тупий і ще тупіший", де він знімався)Треба буде про Грінча також подивитися) Цитата (Flame_Of_Hell) Триматиму за тебе кулачки))) не цілься одразу в груди або в голову...ти починай з кінцівок Щоб жертва не змогла втікати?) Щоб помирала довго і корчилась в муках? Цитата (Flame_Of_Hell) Оленю тільки на радість ХД Чому?) Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, я за роль кома згадував лише перед сном, а так тут грав в своє задоволення))) Так і ти ні разу ж не попав по мафам Хоча у мене таке ж було, коли я грала за доктора( Цитата (Flame_Of_Hell) Апреса знайшов, а от сестру і батька там нема ((( Зараз піду пошукаю) Цитата (Flame_Of_Hell) А от це перегинання палки... легко мож її штрафанути за це За що? Деякі вчителі дітей б'ють і іноді нічого неможливо довести, дирекція буде вигороджувати вчительку, розповідати, якиї вона досвідчений педагог, з багатолітнім стажем, ні-ні-ні, це дитятко її довело. Цитата (Flame_Of_Hell) Чесно кажучи, я не пам"ятаю .... молодий був, зелений ще... не знав тут що до чого ))) Зато тепер виправився і став добропорядочним громадянином НБ?) Цитата (Flame_Of_Hell) Що ж, нехай мій пост буде останнім на сьогодні, завтра вже продовжимо =)) і так спатоньки треба )) Так, засиділися ми вчора)Ти виспався хоч?)Добавлено (19.09.2013, 18:20) ---------------------------------------------
Цитата (Kagero) сейчас узнаю у всех города, потом график сделаю и сообщу Давай, я люблю гостей  Добавлено (19.09.2013, 18:29) --------------------------------------------- Flame_Of_Hell, Сестра Батя Тут про СІЗО
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Четверг, 2013-09-19, 18:50 | Сообщение # 3669 |
| всем привет. а тут как всегда флудят
|
| |
|
|
| Yuki_Naruto | Дата: Четверг, 2013-09-19, 18:56 | Сообщение # 3670 |
 Глава Орготдела Клана Наруто
Награды: 104
Дата регистрации: 2010-09-18
| Привет всем)
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Четверг, 2013-09-19, 18:59 | Сообщение # 3671 |
| Yuki_Naruto, привіт
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2013-09-19, 19:10 | Сообщение # 3672 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Flame_Of_Hell) Але так цікавіше))) У мене пост навіть цілком на екран не поміщається... Все почалось з одного слова, і тут по ХД Звичайно, хоча якби я була більш обізнана у Володарі Кілець, то можна було б і на цьому протягнути) У мене також не поміщається, доводиться листати) Коли це почалося, в понеділок, здається?) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, повіомить один з обіжених))) тоді вже і кара буде)) А що, були ті, хто жалівся? Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, саме тут спойлеримо лише ми))) А все інше, я гадаю, він старається не читати))) Думаю, він вже упустив ниточку і не розуміє, про що саме ми пишемо тут)Мені самій іноді доводиться йти і перечитувати, щоб згадати, про що йшла мова) Цитата (Flame_Of_Hell) Ооо так, Кейна треба було вчити дружбі ХДД І за них не чув ... Там навіть обнімашки на ринзі були, дуже смішно) Подивися як-небудь їх бої, кажуть, перспективні хлопці. Цитата (Flame_Of_Hell) А ще краще - не наймати актора, а одразу одноразового дублера ХДД А хіба такі одноразові дублери бувають?) Цитата (Flame_Of_Hell) Ні, у фільмі вони навіть до курганів не дійшли, що уж там про ліс казати.... ПіДжей урізав багатьох героїв((( У фільм все не вмістиш, а жаль(До речі, Фродо рятував інший ельф, а Арвен там не було..для чого того ельфа замінили( Цитата (Flame_Of_Hell) Хех, там у нього ще ціла купа дотепних і навіть сииильно ржачних фільмів ХДД Дуже сильно раджу переглянути його фільми, якщо любиш жанр комедію ))) Охохох, де ж брати час на перегляд цих фільмів, наче й подивитися їх хочеться, а часу то нема Хто ж не любить фільми, де можна гарно посміятися і підняти собі настрій?) Цитата (Flame_Of_Hell) Все вірно, моя юна подаван Х) Вчишся скоро))) треба ще просто-напросто влаштувати сафарі ХД Я старанна учениця) Сафарі?) Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, я вже не пам"ятаю, про що я тут розповідав Про те, що Алан радіє, коли Ртв не грає з ним в мафію) Цитата (Flame_Of_Hell) Т_Т ні разу не попав((( тому я і граю за простого МЖ набагато краще ,ніж за активок... а ще за мафію не погано граю (( Мабуть така ж погана інтуіція, як і в мене Мені за мафію ще не траплялося грати, постійно за мирних була) Цитата (Flame_Of_Hell) Я навіть перелистав його ймовірні другі аккаунти... нема там(( Там ще був другий приход апреса?) Щось я такого не памятаю) Цитата (Flame_Of_Hell) А от просто треба раз спіймати викладача на гарячому... з сучасними девайсами це дуже легко... Я телефон з собою до дошки не таскаю, та і кому потрібні ці проблеми в 11 класі.І тим більше, якщо це не спрацює, вона може з легкістю влаштувати мені "солодке" життя і зіпсований атестат. Цитата (Flame_Of_Hell) Пхахах))) якби ж то))) У мене на короткому поводку модератор сайту ХДД Хоча я і утихомирив свій палкий гонор)) Ти про Алана чи про кого?) Та я б не повірила, що ти влаштував якийсь скандал на сайті) Цитата (Flame_Of_Hell) Виспався-виспався))) і викладачка це замітила, спитавши мене після пари "чи добре тобі спалось на парі?)" Серйозно, я виспався, більш того, я був дуже бадьорий зранку))) а як прийшов на пари - "студент" в мені взяв верх і усипив мене Ай-яй-яй, відміннику, чого це на парі спиш?) Мені теж іноді хочеться спати на уроках, але я тримаюся)
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Четверг, 2013-09-19, 19:22 | Сообщение # 3673 |
 Преступник уровня S
| Цитата (Flame_Of_Hell) Колись давай)) я ничего не знаю  Добавлено (19.09.2013, 19:22) --------------------------------------------- одуван ^__^
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Четверг, 2013-09-19, 19:31 | Сообщение # 3674 |
| Kagero, знайди мені будьласко блондінок
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2013-09-19, 19:34 | Сообщение # 3675 |
 Ниндзя-беженец