|
Общалка Клана Наруто
|
|
| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Среда, 2013-09-18, 20:04 | Сообщение # 3496 |
 Преступник уровня S
Награды: 1196
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2010-11-14
| Цитата (Getman1659) Интересное определение свое настроение. Такого еще никогда не слышал все бывает в первый раз))Добавлено (18.09.2013, 20:04) ---------------------------------------------
Цитата (Flame_Of_Hell) Х_Х с вами разговаривает труп пойду поплачу( Цитата (Flame_Of_Hell) а я за тебя и поспал))) спал до половины второго часа дня ))) оО ты во сколько лег? Цитата (Flame_Of_Hell) Бедняжка))) не тяжело было-то ?) тяжко очень)
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Среда, 2013-09-18, 20:06 | Сообщение # 3497 |
| Цитата (Kagero) все бывает в первый раз)) Очень опасное такое отношения к жизни, но в этом есть своя сладость драйва
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Среда, 2013-09-18, 20:07 | Сообщение # 3498 |
| Цитата (Tatsumi-san) Вполне может быть ;D На самом деле я маньяк с извращенной патологией
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Среда, 2013-09-18, 20:10 | Сообщение # 3499 |
 Преступник уровня S
| Цитата (Tatsumi-san) Зляша же =.= ненене, ничего такого не знаю хД Цитата (Getman1659) Очень опасное такое отношения к жизни, но в этом есть своя сладость драйва а я не про себя сейчас, а про тебя, ты ж впервые услышал о таком настроении хД Цитата (Flame_Of_Hell) Не плач)) я регенерируюсь ))) честно-честно? Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, в 2 ночи))) и спал до двух дня? оО у меня пропал дар речи( Цитата (Flame_Of_Hell) Ай-яй-яй, и никому было помочь т.т угу) а они такое тяжелые, эти ручки, просто нет слов описать(
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Среда, 2013-09-18, 20:12 | Сообщение # 3500 |
| Цитата (Flame_Of_Hell) Я думал о тебе в лучшем свете, дружище ... Таке життя, я шифрувався. Важко нам жити з таким, нас переслідують
Цитата (Tatsumi-san) Опана, сам сознался Люди делайте скрины Угу) И создай специальную папочку маньяка Ромашка
Цитата (Kagero) а я не про себя сейчас, а про тебя, ты ж впервые услышал о таком настроении хД Оу, как оно все завернуто сложно...здесь без бутылки не разобраться
Ладно, я ушел
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Среда, 2013-09-18, 20:13 | Сообщение # 3501 |
 Преступник уровня S
| Цитата (Getman1659) Оу, как оно все завернуто сложно...здесь без бутылки не разобраться между прочим это ты все так завернул)
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Среда, 2013-09-18, 20:17 | Сообщение # 3502 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата (Getman1659) Як тут час провидите?) Нууу, ми продовжуємо наше невеличке змагання) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, Цунаде ще треба дістатись до того місця... але там Сакура була - вона на рівні вже з Цунаде, і вона не взмозі була допомогти ... Якщо вони почули Хашираму, то Каге вже неподалік від місця битви.Я так і не зрозуміла, чому вона не змогла допомогти, адже в неї чакра залишилась, на відміну від маленьких Кацуй. Цитата (Flame_Of_Hell) Я більше АС/ДС слухаю ))) просто тащуся з них)) Початок For Whom The Bell Tolls нагадав мені тему одного реслера, Гробовщика) Чула про них, але пісні ще не слухала.. Цитата (Flame_Of_Hell) Ото ж бо й воно )) Цікаво, як Лисиця ним не подавилася?) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, щодо мед-препаратів я бачив на "Мир фактов", а щодо нанотехнології - вони все ще створюються, десь бачив, що американці вже досліди проводять в приматами Ну, якщо не на плутон, тоді і на його супутник Харон залізуть ))) Ого, але на мою думку, краще б вони ліки знайшли від Сніду, наприклад. А якщо і там не вистачить місця - полізуть на іншу планету, потім почнуть селитися в інших галактиках і скоро весь Всесвіт буде заселений китайцями Цитата (Flame_Of_Hell) Їй то сподобалось ? ХД Не зовсім зрозуміла реакція,наприклад, у жінки того лікаря на обличчі був реальний жах, коли лікарю відірвали голову) Цитата (Flame_Of_Hell) А, на то навіть шаманство не допоможе... там лише револьвер або бензопила - на твій розсуд ))) Бензопила?) Та я що, маньяк Чікатіло якийсь?) Цитата (Flame_Of_Hell) Я бачив ХД Де ти таке бачив?) Цитата (Flame_Of_Hell) Оу, точно ))) Потім ;-) Ну ок, буду чекати) Цитата (Flame_Of_Hell) Та бачу)))) От то люди розійшлись ))) і фотошоплять, і свої історії придумовують)))) мені більше апрес подобався А про СІЗО ти читав?) Апрес так, але четверту частину він запоров)До речі, ти читав цю історію від лиця сестри, а потім - батька Апреса?) Цитата (Flame_Of_Hell) Так точно, мем))) Мем Цитата (Flame_Of_Hell) Тююю, може у неї склероз ?... хай піде в бібліотеку і подивиться, хто там брав ті книги, і в твою карточку гляне.. ти ж не брала її Швидше бажання до мене докопатися. Розумієш, у чому справа,коли роздавали всім книжки, мені не вистачило математики, тому я пішла до бібліотеки і взяла собі окрему, тому ця книжка записана в мій формуляр. А бібліотекарша і математичка тепер мені очі видирають і репетують, що мені просто ліньки нести важку математику до школи, тому я взяла дві книжки, щоб не носити її.Отакі справи. Цитата (Flame_Of_Hell) Як я тебе розумію ... у мене теж таке було...іноді приходилось мухлювати і користуватись інтернетом від готеля, що поряд знаходиться... але він настільки слабий, що ледь сигнал доходив Добре, що мене пам'ять не підвела і я швиденько вивчила цей вірш на перерві) У нас в школі навіть вай-фай був один рік. Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, думаю, він просто схотів, щоб це так виглядало )))) А на справді це просто довга переписка між нами )))) Це дуже довга переписка))Хоча на цьому сайті в мене вже було щось подібне, такі ж величезні пости і переписка та тривала дооовго)
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Среда, 2013-09-18, 20:17 | Сообщение # 3503 |
 Преступник уровня S
| Цитата (Flame_Of_Hell) Уже оживаю )) ваай, я рада) Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, да, все верно )) медвежонок в спячке) Цитата (Flame_Of_Hell) Где же нынче парни, не могли чтоль руку помощи дать ... та пофигу на них) ручка ткая шикарная, ей так линии удобно рисовать) я счастлива *___* я ушла)
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Среда, 2013-09-18, 20:29 | Сообщение # 3504 |
 Ниндзя-беженец
| Всі пішли грати в мафію?(
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Среда, 2013-09-18, 20:33 | Сообщение # 3505 |
 Преступник уровня S
| Цитата (Lewiss) Всі пішли грати в мафію?( нет, я не играю, я рисую)
|
| |
|
|
| Iris | Дата: Среда, 2013-09-18, 20:38 | Сообщение # 3506 |
| покусаю всех. потом узнаете кто-где
|
| |
|
|
| Iris | Дата: Среда, 2013-09-18, 20:41 | Сообщение # 3507 |
| Цитата (Flame_Of_Hell) низя интригу закатить ?(( нет) недолго осталось)
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Среда, 2013-09-18, 20:49 | Сообщение # 3508 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Flame_Of_Hell) Може тому, що дерево висмоктало повністю чакру і канали чакри вимерли...і не було куди пускати чакру знову ...? А чому тоді не вмерли інші, Сакура, Іно, Чоджі, Кіба і тд? Цитата (Flame_Of_Hell) ОТАКОЇ О_О ти ще й реслінг дивишся *_* новини за новиною))) DX - 4ever Я думала, це вже всі знають) А бій Гробовщика і ННН на РМ, де Майклз був суддею? Неймовірний матч був, а кінцівка просто шикарна, три легенди на рампі) Цитата (Flame_Of_Hell) Послухай їх)) вони досить не погано грають)) Зараз ввімкну і послухаю)Постійно про них чую) Які в тебе ще улюблені группи? Цитата (Flame_Of_Hell) Вона полюбе поділилася там з усіма тваринами... не могла ж вона просто так взяти і проковтнути ))) Спеціально пішла і перечитала, написано, що лисичка з'їла його сама)Можливо він просто був малесенький?) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну-ну, нанодроїди(чи як їх там) зможуть знищувати молекули вірусів, і можливо навіть СНІД Що ще за нанодроїди і коли вони з'являться? Це чудово, скільки людей не буде більше страждати) Цитата (Flame_Of_Hell) Я забув уточнити - Плутон і тим паче Харон - планети без атмосфери Так китайці безсмертні, для чого їм те повітря?) Цитата (Flame_Of_Hell) На те й воно актори ... іноді і я дивуюсь, як вони можуть такі емоції показувати Вони й непогані гроші за це отримують =) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну добре, тоді гадаю мачете тобі буде досить ))) Про кулемет не питай - не дістану)) Ну от, тільки хотіла попросити кулемет..а може дістанеш? Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, бачив, на проміжку з 14 до 29 сторінках))) Так я ж не граю там, я тільки спостерігач) Цитата (Flame_Of_Hell) Скоро вже )) Якщо мирні промахнуться, то вже сьогодні) Цитата (Flame_Of_Hell) Там ще сестри і бать апреса були О_О ?!?! Так, почитай, ти хіба не знав про сестру?) Цитата (Flame_Of_Hell) Про сізо не читав (( У мене не вистачило сил читати, там стільки тексту Цитата (Flame_Of_Hell) Дурдом Т_Т Просто ігноруї викладачку Т_Т Окей, буду мовчати, тоді в неї не буде приводу до мене причепитися. Цитата (Flame_Of_Hell) Ех, а я вчив за кілька хвилин до опитування  і здавав краще за всіх ХДД Воно так краще запам'ятовується)) Я так теми на англійську іноді вчу) Цитата (Flame_Of_Hell) Нічого, будемо побивати рекорди))) Правда, нас потім забанили, можливо та розмова продовжувалась би ще)
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Среда, 2013-09-18, 21:06 | Сообщение # 3509 |
| Kagero, это ты к чему скинула??
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Среда, 2013-09-18, 21:10 | Сообщение # 3510 |
 Преступник уровня S
| Цитата (Flame_Of_Hell) Ща-ща, левое полушарие оживает ))) ногами уже могу шевелить)) ожил? Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, єто подготовка к зиме))) вот оно что) Цитата (Flame_Of_Hell) Хее, чтоже надеюсь скоро увидеть єту ручку в действии)) может завтра) Цитата (Flame_Of_Hell) Ушла ... я рисую, не хочу постоянно отвлекаться) Цитата (insectic) Kagero, это ты к чему скинула?? блондиночка) они ж тебе нравятся, я вот наткнулась на красивую и скинула)
|
| |
|
|