|
Общалка Клана Наруто
|
|
| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Среда, 2013-09-18, 19:10 | Сообщение # 3466 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата (Flame_Of_Hell) Та ще не скоро =// Ще треба вбити когось, окрім ... дідько, ледь спойлер не написав, мене би Рома прибив Я вчора пішла читати главу і дехто написав у коментаріях про смерть сам-знаєш-кого у цій главі.От жеж люди, ну не можуть втриматися. Цитата (Flame_Of_Hell) Мені все такі позитивні подобаються)) А Nothing Else Matters не подобається?) Цитата (Flame_Of_Hell) Я так і хотів зробити)) Дякую)) Ну що там, знайшов? Цитата (Flame_Of_Hell) Зате його з"їли ХД Так він не був песимістом Цитата (Flame_Of_Hell) Для цього створювались би колонії на сусідніх планетах ))) і так... китайцям ця можливість не потрібна, їх і так дофігіща))) От було б чудово)Думаю, через декілька десятків років цей еліксир вічного життя таки винайдуть) І як ти їм заборониш?)Всім можна, а китайцям - ні? Цитата (Flame_Of_Hell) Особливо зі зміною її емоцій на обличчі Я бачила, як вона посміхається Цитата (Flame_Of_Hell) У тебе лишилось ще кілька сот днів на те, щоб навчитись ХД А воно точно допоможе? Зворотнього ефекту не буде?) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, а що поробиш, якщо в цьому і суть)) Я бачила цю картинку там..невже?)) Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, чисто з того, що зранку після вбивства маньяк нарвався ХД А я ще й не за того... не важливо)) Ні, там хтось сказав, буду стріляти по тому, хто стоїть між мною і вбитим МЖ у списку.А там маньяк був Ну ну ну, розповідай, якщо почав Цитата (Flame_Of_Hell) на жаль я чомусь це не помітив =__= зараз листаю в пошуках цього )) Можливо просто не звернув увагу) Цитата (Flame_Of_Hell) Впораюсь)) А що ж залишається робити)) Хіба що йти працювати у Макдональдс) Цитата (Flame_Of_Hell) Яке приємне ставлення до викладача Вона про мене не кращої думки і взагалі, мені від неї вже другий день влітає за те, чого я не робила. Цитата (Flame_Of_Hell) Тобто ти двічі його написала і двічі інет підвів ? О_О Ні, я збиралась йти писати, але він відключився.. Цитата (Flame_Of_Hell) Писати, писати і ще раз писати))) Це і є Ромкин коварний план)
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Среда, 2013-09-18, 19:18 | Сообщение # 3467 |
 Преступник уровня S
Награды: 1196
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2010-11-14
| Цитата (insectic) Kagero, Flame_Of_Hell, привет вам ку) Цитата (Flame_Of_Hell) уоттакуот )) это что такое? Цитата (Lewiss) Нормально, а у тебя как?) недосып у меня т.т
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Среда, 2013-09-18, 19:19 | Сообщение # 3468 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Kagero) недосып у меня т.т Чем ты таким была занята, что мало спала?
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Среда, 2013-09-18, 19:22 | Сообщение # 3469 |
 Преступник уровня S
| Цитата (Lewiss) Чем ты таким была занята, что мало спала? вк вчера сидела( а с утра на практику ходила т.т
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Среда, 2013-09-18, 19:22 | Сообщение # 3470 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Kagero) вк вчера сидела( а с утра на практику ходила т.т До скольки? Оооо, опять с документами возились?
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Среда, 2013-09-18, 19:27 | Сообщение # 3471 |
 Преступник уровня S
| Цитата (Lewiss) До скольки? я уже не помню, хотя можно пойти посмотреть по моим последним сообщениям, но спать мне очень хотелось) Цитата (Lewiss) опять с документами возились? нет) мы пришли, они сказали посидеть, мы час сидели болтали, потом попросились домой, но нас не отпустили и пришлось ждать обеда( изверги одни кругомДобавлено (18.09.2013, 19:26) --------------------------------------------- вот это переписка у вас оО Добавлено (18.09.2013, 19:27) --------------------------------------------- Flame_Of_Hell, у меня вопрос) а зачем ты так картинкой палишься сейчас, аа? хочешь чтоб все все узнали -.-
|
| |
|
|
| SpielFührer | Дата: Среда, 2013-09-18, 19:29 | Сообщение # 3472 |
 Führer Melancholie
Награды: 188
Дата регистрации: 2011-09-16
|
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Среда, 2013-09-18, 19:29 | Сообщение # 3473 |
 Ниндзя-беженец
| Flame_Of_Hell, стаття
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Среда, 2013-09-18, 19:32 | Сообщение # 3474 |
 Преступник уровня S
| Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, ты пришла и ушла)) и это так называется оО Цитата (Flame_Of_Hell) И да, Оль, мне просто уже внетерьпежь, тем более я мог бы просто сказать что прикалываюсь, но теперь уж ты просто подтвердила мои слова =__= опять свалил на меня, вот прям как и вчера) может и никто не понял о чем я т.тДобавлено (18.09.2013, 19:32) --------------------------------------------- insectic,
|
| |
|
|
| SpielFührer | Дата: Среда, 2013-09-18, 19:36 | Сообщение # 3475 |
 Führer Melancholie
Награды: 188
Дата регистрации: 2011-09-16
| я ушел
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Среда, 2013-09-18, 19:38 | Сообщение # 3476 |
 Преступник уровня S
| Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, это уже другое значение слова/фразы просто))) использовал эту, кхм, фразу по своему усмотрению )) я тебя не понима хДД можно, если что писать мне по-русски) а не на этом неведомом языке) Цитата (Flame_Of_Hell) Просто я думаю, она тоже знает о чем это мы надо было молчать тебе, ага)Добавлено (18.09.2013, 19:38) ---------------------------------------------
Цитата (SpielFührer) я ушел надо было нормально поздороваться)
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Среда, 2013-09-18, 19:44 | Сообщение # 3477 |
 Преступник уровня S
| Цитата (Flame_Of_Hell) я просто выразил свое удивление в стиле одного "бодибилдера" в кавычках а что удивляться-то) я занятой человек и мне нужно было уйти по делам Цитата (Flame_Of_Hell) =__=" ну можно же повеселиться ((( вот Ира зайдет и устроит тебе веселье хДДДД
|
| |
|
|
| Iris | Дата: Среда, 2013-09-18, 19:47 | Сообщение # 3478 |
| Цитата (Flame_Of_Hell) Тшшшш, не поминай ли.. не хочу быть казненным (((
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Среда, 2013-09-18, 19:47 | Сообщение # 3479 |
 Преступник уровня S
| Цитата (Flame_Of_Hell) Тшшшш, не поминай ли.. не хочу быть казненным ((( окееей) как день прошел? Цитата (Flame_Of_Hell) работала чтоль ? естественно) тяжкий труд сходить за гелевыми ручками хД
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Среда, 2013-09-18, 19:49 | Сообщение # 3480 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Flame_Of_Hell) Ех, шкода було його... він і його батько... що ж, вони тепер зустрінуться там І так не люблю цих спойлерщиків... зате я шантажувати люблю цим ХДД Можливо у нього ще є шанс і Цунаде його вилікує, я не думала, що він помре, ставила на Чоджі або Кібу.Кіші мабуть не долюблює цю команду, цікаво, що чекає тих двох, що залишились. Цитата (Flame_Of_Hell) Хм, ти полюбляєш менш активну музику з їх репертуару ?)) А ще подобається For Whom the Bell Tolls )) Мені всяка подобається, слухаю під настрій) Цю не чула, піду послухаю) Цитата (Flame_Of_Hell) Він був занадто нарватим ХД А він всього лише круглий шматок тіста.. Цитата (Flame_Of_Hell) Ну-ну, вже є препарати, які подовжують тривалість життя організму на довший термін і наночіпи, що регенеруватимуть мертві клітини)) А міліарди китайців нікому не потрібні))) виселимо їх з Землі на Плутон Нічого собі, а це точна інформація чи ти по Рен-тв чув про це?) Вони там точно помістяться?0А то я переживаю за Плутон) Цитата (Flame_Of_Hell) хіба що коли вона інтерв"ю давала ))) а у фільмі - 0 емоці)) Я бачила, як вона зойкнула, коли Едвард полетів у прірву Цитата (Flame_Of_Hell) Хм, зворотнього ефекту у мене особисто і у моїх знайомих-шаманів-друїдів не було ))) Піду шукати книгу по шаманству, може зачаклую математичку і вона почне мені ставити норм оцінки) Цитата (Flame_Of_Hell) так)) А я думала, що то Алан) Цитата (Flame_Of_Hell) Юпітер це сказав)) чи Сатурн, не пам"ятаю )) Я нічого не починав)) Юпітер, біля нього в списку маньяк) Олександре, не потрібно тут)Ану розповідай) Цитата (Flame_Of_Hell) А, то ж було тоді, коли у мене сесія була...мені не до цього було (( Вже знайшов) А тепер подивись, скільки постів з Катюшею з'явилося після цього)) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну уж ні, дякую))) "Вільна каса!" не для мене ХД Тоді навчайся, щоб такого не трапилося раптом) Цитата (Flame_Of_Hell) А що сталось, що вона на тебе так тисне ? о_0 У нас з нею вже давно особливі відносини і тепер у неї ще з'явився привід докопатися - книжка, яку я начебто забрала з бібліотеки, а їй не вистачило.Репетує на мене вже другий день, хоча я ту книжку і не бачила навіть Цитата (Flame_Of_Hell) Оу, тоді добре) а то я подумав інтернет підводив двічі... Він мене постійно підводить( На сьогодні треба було вивчити вірш, а у книзі його не було, треба шукати в інтернеті, я до часу ночі сиділа, чекала, щоб його включили..а потім забила і пішла спати. Цитата (Flame_Of_Hell) Його, як главу, мож порозуміти - вічний флуд Звичайно ж, саме тому він хитро змусив нас влаштувати невеличку гру, хто перший здасться)
|
| |
|
|