Общалка Клана Наруто
|
|
Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
|
|
|
SpielFührer | Дата: Воскресенье, 2013-09-15, 02:35 | Сообщение # 2731 |
 Führer Melancholie
Награды: 188
Дата регистрации: 2011-09-16
| Цитата (Flame_Of_Hell) какой, говоришь, у тебя номер тел ?? и когда ты там просыпаться не хочешь ? у меян на звонке стоит это как думаешь почему я телефон вырубаю утром Добавлено (15.09.2013, 02:35) ---------------------------------------------
Цитата (Flame_Of_Hell) от так всегда ))) доходишь до вершины - желание играть пропадает ))) ноу просто надо задротить еще больше если не вливаешь реальные деньги , а на виртуал за всю жизнь всего рублей 300 потратил и то что бы купить что то очень нужное по скидке
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-15, 02:39 | Сообщение # 2732 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата (Flame_Of_Hell) Серіали... це зло... особливо Мексиканські, Іспанські, Циганські ... це все зло... його треба викоринити А серіали про доблесну міліцію? Їх розвелося вже не менше ніж мексиканських Як би менти були і справді такі хоробрі, розумні і справделиві, як у цих серіалах. Цитата (Flame_Of_Hell) Ех... і що там написали люди ? Що коли Торін і КО роздобули скарби, людям також захотілось отримати свою частку і вони разом з ельфами почали напад, а потім там ще гобліни і варги з'явилися. Цитата (Flame_Of_Hell) Ех... у мене так було з Сільмаріліоном... все гадав, як Турін потрапить до Нарготронду і що там буде... а я вже по максимуму читаю вікіпедію =С Потім сам сильно шкодував, що не міг дочекатись і потерпіти... Багато тобі ще залишалось дочитати до того моменту? Ця нетерплячість до добра не доводить:( Цитата (Flame_Of_Hell) Портрет Доріана Грея ? чи ще щось з його репертуару ?))) Ні, кажу ж, казки його почитаю)Я вже на російській мові читала, тепер в оригіналі треба спробувати) Цитата (Flame_Of_Hell) ВСе вірно))) Хоча з Оленем інколи занудьгуєш... інколи набридає своїм песимізмом У всіх бувають моменти, коли сумуєш, от находить на тебе щось і все - ти нікому не потрібний і тд. Цитата (Flame_Of_Hell) Ого, в МВС потягнуло *о* Ти головне на ЗНО не хвилюйся)) Без цього ніяк, ти ж знаєш)Я перед ДПА так хвилювалась, не спала ночами, білети повторяла..а все виявилось так легкою Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, я його знаю десь на 5% Мабуть нечасто буваєш там? Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, молодь вся на дискотеках в основному сидить... гламур, тусовки, алкоголь... ось пріоритети... а щось нормальне знайти вже рідкість Оце ти описав ситуацію в моєму місті, кожної суботи на дискотеці молодь і збирається.А я туди не ходжу. Цитата (Flame_Of_Hell) І за що я вдячний йому))) мені, на диво, приємно, що є достатньо багато людей, з ким мож про це поговорити)) У мене висока швидкість написання знаків в хвилину)) перевіряв в тесті одному))) українською 198 символів за хв можу друкувати))) Він створив неймовірний світ, тому не дивно, що є так багато фанатів його творчості) Ого, нічого собі у тебе швидкість
|
|
|
|
SpielFührer | Дата: Воскресенье, 2013-09-15, 02:39 | Сообщение # 2733 |
 Führer Melancholie
| Цитата (Flame_Of_Hell) Норма же песенка, чтобы уснуть крепко )) Это у меня перед сном играет такое ))) а в дедстве перед сном у меня часто такое играло Цитата (Flame_Of_Hell) Ну разве что так)) Еще в онлайны играешь ? тока в LoL , Dark souls
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-15, 02:40 | Сообщение # 2734 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (SpielFührer) совсем позднец если утром когда идти никуда ен нужно Ты не представляешь, как мне повезло в этом плане, потому что даже по выходным меня будит малая..ей скучно, видите ли
|
|
|
|
SpielFührer | Дата: Воскресенье, 2013-09-15, 02:47 | Сообщение # 2735 |
 Führer Melancholie
| Цитата (Lewiss) Ты не представляешь, как мне повезло в этом плане, потому что даже по выходным меня будит малая..ей скучно, видите ли я всех почти шлю куда подальше ил просто кидаю чем под руку попадется
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-15, 02:50 | Сообщение # 2736 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (SpielFührer) я всех почти шлю куда подальше ил просто кидаю чем под руку попадется А если под рукой только подушка?
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-15, 03:06 | Сообщение # 2737 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Flame_Of_Hell) Або то нам замилюють очі, або на ТБ хочуть змотивувати наших міліціонерів ХДД Змотивувати? Та вони взагалі щось розійшлись в останній час, виродки, замість того, щоб розслідувати злочин, вони залякують і вибивають навіть з невинних людей зізнання.Знаєш, іноді навіть задумуєшся нам цим, а у кого шукати захисту, якщо від наших правоохоронних органів тільки назва залишилась.Скоро посеред білого дня буде страшно ходити по вулиці. Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, все майже так))) і якщо це все, що там написано - то все добре))) Бо там були не тільки 13 гномів, ельфи, люди, гобліни(орки) і варги =3 Ще щось було, але я тільки побачила "Битва п'яти воїнств"бо воно було виділено і читала тільки там)Ще дракон був, так чи ні?) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, мені, як мінімум треба ще Хоббіта дочитати в оригіналі, і вже потім почати Сільмаріліон читати і вже так дійду до того моменту)) А події у Сільмаріліоні йдуть після Володаря Кілець чи перед ним? Цитата (Flame_Of_Hell) Ех... а я лише Доріана Грея читав з творчості Уайльда І як тобі? Сподобалась книга? Цитата (Flame_Of_Hell) І в такі моменти появляюсь я і починаю з цього ржати ХДД Потім на мене ображаються, а я сміюсь ще більше...і от через кілька хв вже всі сміяться ))) Заряджаєш усіх позитивним настроєм?) А я починаю жаліти людину і заспокоювати її, адже з ким не буває, та що казати, іноді самій в голову такі думки лізуть) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, ЗНО - це те саме ДПА - просто за значимістю вище і все))) На ДПА ще можливо було списати, бо рідна школа, вчителі, які палять тебе і сміються, але не відбирають шпаргалку) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, рідко...але в цьому році зачастив))) був вже тричі)) а до цього два роки тому)) А у Львові чи Одесі доводилось бувати? Цитата (Flame_Of_Hell) Ця ситуація всюди, нажаль ... І я такі місця не полюбляю... хоча кілька разів таки ходив Розумієш, якби це була звичайна дискотека, де потанцював і повеселився з друзями, та й пішов собі додому.А у нас, це просто жахіття якесь..постійні бійки, навколо нетверезі люди, які можуть причепитись до тебе, тому що ти просто пройшов повз нього. Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, є любителі його творчості, а дійсно фанатів, на справді не дуже багато )) Ну...хотілось такго ще б з інших мов мати )) Чому не дуже багато? Я англійською набагато повільніше друкую)А українською тільки тут спілкуюся)Добавлено (15.09.2013, 03:04) ---------------------------------------------
Цитата (Flame_Of_Hell) ...тоді береш телефон і замахуєшся, но не кидаєш Знаючи мою везучість, телефон может полетіти кудись)Добавлено (15.09.2013, 03:06) --------------------------------------------- Flame_Of_Hell, ти спати пішов вже?
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-15, 03:40 | Сообщение # 2738 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Flame_Of_Hell) лише відійшов до вбиральні =3 Ти спати ще не хочеш?) Цитата (Flame_Of_Hell) З цим і не посперечаєшся, бо так воно і є... але не всі ж такі виродки... принаймні одиниці таки нормальні Звичайно, коли читаєш про міліціонерів, які рятують людей і іноді навіть ціною власного життя - хочеться вірити, що ще не все втрачено. Цитата (Flame_Of_Hell) Дракон був ще до битви 5ти)) і він помер ще до того, як гноми потрапили в середину гори )) Торін також загине? Я, коли у фільмі побачила, як варг схопив Торіна, вже подумала, що йому тут і кінець прийде. Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, Володар Кілець - це Третя Епоха. Події у Сільмаріліоні йдуть з самого початку створення світу і закінчується саме початком третьої епохи ))) Вікіпедія мені каже, що Сільмаріліон - це збірка міфів та легенд Середзем'я) Цитата (Flame_Of_Hell) Мене сильно захопила ця книга, хоча я давненько її не читав, а читав я її ще в шкільні дні... В нас вона також була в шкільній програмі, я взяла в бібліотеці прочитати, а там як раз були і казки) Хотів би мати такий портрет? Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, поспівчувати мож, але це вже тоді, коли і мій позитивізм вже не діє... крайній випадок, скажемо так))) Але, і я можу на певний час втратити той позитив, що в мені постійно є )) От добре, що є такі люди, як ти, позитивні:) Що, іноді також смуток находить?) Цитата (Flame_Of_Hell) Мені, напевне, повезло, що у мене в інструкторах була наша викладачка і в одну групу зі мною потрапили сокласники))) тому було трошки легше)) Які ж ти предмети здавав на ЗНО? Цитата (Flame_Of_Hell) Я з заходу, тому мені був би гріх не потрапити в західну столицю ))) а от в Одесі я ще не бував...хоча в інших морських і приморських містах вже був...(Херсонщина і Крим) Я, на жаль, опинилась там лише на день, тому ми Львів бачили мало,хоча екскурсовод бігав швидко, а ми за ним)Тоді ледве дійшли до свого потягу) Одеса - дуже красиве місто, мені сподобалось там) Цитата (Flame_Of_Hell) У нас також таке є =// Але бридкіше те, що сере такого натовпу(як ти описала) у нас ще ходять неповнолітні в нетверезому стані... і це найжахливіше У нас зазвичай збираються від 13 до 50 років на цій дискотеці Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, мабуть тому, що всі чисто прочитають і полюблять його творчість, але не прив"яжуться до нього))) Хеее, а у повсякденному житті ти не українською спілкуєшся ? Ну, порівняно з просто любителями, фанатів звичайно менше) Ні, у нас не спілкуються українською, більше суржиком розмовляємо. Цитата (Flame_Of_Hell) ...наприклад в кривдника сну ХДД Ага, щоб знала, як мене будити в 7 ранку(
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-15, 04:15 | Сообщение # 2739 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, я додивлюсь серію одну і йтиму вже спатоньки))) Якийсь серіал дивишся?:) Цитата (Flame_Of_Hell) І таки надія ніколи не буде повністю втрачена... Поки є такі люди - вона не буде втрачена. Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, скажемо так, він не єдиний з гномів, хто там загине =___= Як?( Не тільки Торін?( Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, як би то сказати... враховуючи, що Сільмаріліон був написаний вже після Хоббіта і ВК, то так, це можна вважати легендами і міфами))) адже в Сільмаріліоні описуються події цілих двох епох і доземні події))) і в ньому описуються історії, що були на іншому боці континента)) От, перейди по ЦІЙ ссилці, і побачиш карту))) так от, карта, що коричнева і кольорова справа - то третя епоха - хоббіт і володар кілець )) карта, що синя, зліва - то сільмаріліон))) і в сільмаріліоні боги затопили всю ту землю(синю) Тобто, в Сільмаріліоні вже не будуть згадуватись персонажі ВК і Хоббіта? І чому ця земля була затоплена? Цитата (Flame_Of_Hell) Хеее, це вже філософське питання))) Як би сказати... і так, і ні ))) вічна молодість і все таке, але ж і вічність набридає)) Кільце Саурона чимось нагадує властивості портрета, адже воно подовжувало життя тому, хто його носив і людина старішала повільно) Так, вічна краса, але настільки низько опустився Доріан. Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, коли позитиву багато і його всім роздавати, він має властивість скінчатись )) от в такі моменти у мене і негаразди трапляються(сварки, в основному) ... але це швидко минає...принаймні у мене)) Я взагалі не полюбляю сварки, це тільки псує мені і іншим людям настрій.Томі намагаюся їх уникати. Цитата (Flame_Of_Hell) Хм... Англійська, Українська, Історія і Математика =) Також буду здавати ці предмети, крім математики) Цитата (Flame_Of_Hell) Ех...мені б в Одесу потрапити... всі родичі були, окрім мене ... навіть молодша сестра була там... Мені б хотілося там навчатися, але далеко додому їздити( Цитата (Flame_Of_Hell) Шкода, що суржиком)) хоча Азіров одобряє Та ні, ми зрозуміло говоримо, не те що Азіров) Цитата (Flame_Of_Hell) Мене навіть львів"яни хвалили, коли я працював влітку зараз, за те, що у мене гарна українська вимова, не дивлячись на те, що я закарпатець ( у нас тут суміш угорської, словатської та й інших мов в поєднанні з українською) Так, зараз куди не поїдеш - всюди російською розмовлять, тому не дивно, що вони тебе хвалили) Цитата (Flame_Of_Hell) зате потім буде думати спершу, ніж будити зранку ХДД Знаєш, чому вона мене будить? Бо їй нудно
|
|
|
|
SpielFührer | Дата: Воскресенье, 2013-09-15, 12:12 | Сообщение # 2740 |
 Führer Melancholie
| Цитата (Lewiss) А если под рукой только подушка? ну как минимум это подушка диваная как максимум телефон Цитата (Flame_Of_Hell) Доооо, у тебя было тяжелое детство а мне норм Цитата (Flame_Of_Hell) А последнее...оно интересное ?? ага за час иры табличку "ВЫ УМЕРЛИ" видишь раз 15 -20
|
|
|
|
Sonik | Дата: Воскресенье, 2013-09-15, 14:42 | Сообщение # 2741 |
| Flame_Of_Hell, привіт.Ну що як ти??коли в Рім грати будете?
|
|
|
|
Sonik | Дата: Воскресенье, 2013-09-15, 14:47 | Сообщение # 2742 |
| Flame_Of_Hell, зрозуміло,а за скількі купував диск?
|
|
|
|
Sonik | Дата: Воскресенье, 2013-09-15, 14:56 | Сообщение # 2743 |
| Цитата (Flame_Of_Hell) не дешево...200 грн обішлось це добре чи погано?
|
|
|
|
Sonik | Дата: Воскресенье, 2013-09-15, 15:01 | Сообщение # 2744 |
| Цитата (Flame_Of_Hell) виходить, що погано... а Рому так взагалі розвели... як розвели?
|
|
|
|
Sonik | Дата: Воскресенье, 2013-09-15, 15:04 | Сообщение # 2745 |
| Цитата (Flame_Of_Hell) спихнули йому антологію з першим римом і другим римом за триста з чимось гривень хахаххаха і що в нього с ігор є на тому дисці?
|
|
|
|