Общалка Клана Наруто
|
|
Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-15, 00:54 | Сообщение # 2716 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Марсель, приятніх снов и удачи тебе)
|
|
|
|
TolPhys1 | Дата: Воскресенье, 2013-09-15, 00:55 | Сообщение # 2717 |
 Студент академии
Награды: 208
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2013-04-07
| Цитата (Марсель) .Все всем пока я спать.... спокойной )
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-15, 01:09 | Сообщение # 2718 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, з Хоббітом він правильно зробив, що розтянув на 3 фільми...але все таки...навіщо він Азога живим лишив =С Але подивись))) бо там багато цікавого)) Ага, і вже не так багато доведеться вирізати з книги)Хочу вже швидше подивитися другу частину, я навіть татка свого підсадила на цей фільм, йому спочатку не сподобалось, але з того моменту, як королю гномів відрубали голову - дивився невідривно) Цитата (Flame_Of_Hell) Ні-ні, все добре, він в першому варіанті фільму також є))) лиш вже з інших джерел відомо, що на місці того троля спершу думали поставити Саурона )))...але, на жаль, його замінили тролем Значить я таки забула цей момент) А жаль, з Сауроном було б цікавіше)До речі, це ж його бачив Радагаст Карий у тій фортеці? Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, саме тому, я і буду їх читати вже після того, як прочитаю інше)) Ммм, я лиш першу книгу читаю в оригінал ... і то, Хоббіта Мені цікаво, чим воно все закінчиться,адже ще дві книги не вийшли в світ) Тяжко читати в оригіналі? Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, мабудь, так воно і виглядає зі сторони)) А насправді - ні, хочеш сказати?) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, я за 10 днів в Києві трішки заскучав...але треба було ще літом йти, коли мож було з людьми побільше побачитись )) Ти, мабуть, переважно в квартирі сидів, чи я помиляюсь?) Цитата (Flame_Of_Hell) Хм, а ти якимись такими чарами не користуєшся ???))) Ні, я ж не якась там чаклунка)
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-15, 01:32 | Сообщение # 2719 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Flame_Of_Hell) Хахах, тато твій полюбляє жорстокі моменти ?))) Та він геть заснув, коли показували молодість Більбо і його зустріч з Гендальфом)А потім я його розбудила і сказала "Дивись, почалося" і він з тих пір вже не засинав напротязі фільму) Цитата (Flame_Of_Hell) Там далі буде ще краще))) особливо на битві 5ти воїнств))) (то вже 3тя частина фільму) =3 Це коли вони підійдуть до Гори? Цитата (Flame_Of_Hell) Ну нічого, побачиш скоро ще раз ))) то затягнеться на 6-7 годин всі фільми))) Ммм...ну, то Некромант (я просто не пам"ятаю, чи ти читала Хоббіта чи ні) Треба буде звернути увагу на цю битву) Читала, але не повністю. Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, не звично, але зрозуміти деякі моменти мож завдяки тому, що я вже читав в перекладі ))) Різниця не дуже велика між оригіналом і перекладом? Я у тому сенсі, що іноді трапляються складності з текстом і перекладачі просто викидають цей момент. Цитата (Flame_Of_Hell) А насправді воно так і є )) Добре ладимо )) Чесно, раніше не помічала, що ви добре спілкуєтесь між собою) Цитата (Flame_Of_Hell) Ні, чому ж ...просто сам ходив по місту)) В цьому також є свої плюси, ніхто тебе нікуди не тягне, йдеш куди завгодно)Але якщо не знаєш міста, то це нічим добрим не закінчиться) Цитата (Flame_Of_Hell) Але ж у кожній дівчині є свої чари ))) Мабуть я не вмію ними користуватися)
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-15, 01:59 | Сообщение # 2720 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Flame_Of_Hell) Хахах, ну, таки зрозуміти мож його, там музика така, що задрімати не гріх ))) але він не довго спав))) От я не можу,навіть сердитись трошки починаю, коли вмикаю якийсь цікавий фільм і людина його не дивиться)Або ще ніяк не можу змусити подивитись, а потім мені ця людина каже "От добре, такий классний фільм, добре, що ти мене змусила" Цитата (Flame_Of_Hell) Це коли вони вже там будуть і там ********* і потім прийдуть ************* і почнеться битва 5ти воїнств ))) Ахах, мені все стало зрозуміло)Хтось кудись прийде і почнеться битва Цитата (Flame_Of_Hell) Ну що ж, тоді не даватиму відповідь на це питання  ну, повну відповідь не дам ))) От є у мене така погана звичка, перш ніж почати щось дивитись чи читати, я починаю шукати про нього інформацію в Інтернеті Цитата (Flame_Of_Hell) Я старався читати переклад більш точний, от тут то він і допомагає мені)) Я ще ніколи не читала в оригіналі, треба буде якось спробувати)Не дарма ж усі читають так) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, ми гнали один на одного, бісились, але тим не менше, у нас таке уж спілкування))) Це наче ми з Лимонкою, іноді викидаємо щось подібне, але ніколи не ображаємось одна на одну)Ну я сподіваюсь, що вона не ображається) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, як бачиш - я живий і здоровий =3 Але іноді приходилось користуватись GPS-навігатором в телефоні, щоб метро знайти... Я колись у Коблево заблукала, що вже казати про Київ Як я там буду навчатись - не знаю) Цитата (Flame_Of_Hell) Чому ж ?)) А як на рахунок зваблювання протилежної статі ?)) Тому і кажу, що не вмію, бо ніяк)Добавлено (15.09.2013, 01:59) --------------------------------------------- Оце у нас пости здорові виходять
|
|
|
|
SpielFührer | Дата: Воскресенье, 2013-09-15, 02:05 | Сообщение # 2721 |
 Führer Melancholie
Награды: 188
Дата регистрации: 2011-09-16
|
|
|
|
|
SpielFührer | Дата: Воскресенье, 2013-09-15, 02:09 | Сообщение # 2722 |
 Führer Melancholie
| Flame_Of_Hell, Mein Hail ! тока из за игры выполз я
|
|
|
|
SpielFührer | Дата: Воскресенье, 2013-09-15, 02:13 | Сообщение # 2723 |
 Führer Melancholie
| Цитата (Flame_Of_Hell) че за игра ?)) WoT ? не в WOT я давно не играл уже ) хотя думаю зайду вовремя акции прокачки мауса рубаю в игры от плойки первой
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-15, 02:16 | Сообщение # 2724 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Flame_Of_Hell) А я сержусь, коли ми сім"єю сідаємо дивитись фільм цікавий за обідом, а так, окрім мене ніхто цей фільм до кінця не дивиться...і через кілька днів "давай додивимось його з того місця де скінчили"... а мене це так бісить Було і в мене таке колись) Хоча батьки переважно дивляться серіали, а змусити подивитись їх якийсь цікавий фільм - пару раз на рік, то вони зайняті чимось, то не хочуть Але татко Володаря Кілець полюбляє дивитись і не пропускає його по ТВ) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, не спойлерити ж мені щодо таких цікавостей))) Я вже все прочитала в Вікіпедії( Цитата (Flame_Of_Hell) Ніііі, зупинииииись1!!!!11  Борись з цииимм!!!!1 Люди дивуються, мов, для чого це..а я не можу зупинитись Коли читала третє книгу ГП, вже знала, що у шостій Дамблдор помре( Цитата (Flame_Of_Hell) Спробуй)) це потребує доброго знання мови і правильної вимови деяких слів( знову ж таки - правила Толкіна)... Тренувати мову мені б не завадило, але думаю, почну з казок)Наприклад, Оскара Уайльда) Цитата (Flame_Of_Hell) У нас так само ))) Люблю я таких людей, з ними і нудно не буває ніколи) Цитата (Flame_Of_Hell) Хеее, вчитись збираєшся у Києві ?))) Де саме ?)) Там за один рік можна добряче зорієнтуватись в місті ))) Хотілося б потрапити в НАВС, але переживаю, що не доберу баллів на ЗНО, хоча навчаюся гарно. Ти вже добре знаєш Київ? Цитата (Flame_Of_Hell) А що так ? Гарна і цікава дівчина і не має близької людини ? Так вийшло, що не маю)Але це вже швидше моя вина, адже майже не буваю там, де тусується наша молодь. Цитата (Flame_Of_Hell) І не кажи Лише на написання відповідей у нас йде кілька хвилин Це завдяки Толкіну, є що обговорити) У тебе набагато швидше виходить, до речі)Добавлено (15.09.2013, 02:16) --------------------------------------------- SpielFührer, привет)Кто будет нашей следующей жертвой?)
|
|
|
|
SpielFührer | Дата: Воскресенье, 2013-09-15, 02:19 | Сообщение # 2725 |
 Führer Melancholie
| Цитата (Lewiss) привет)Кто будет нашей следующей жертвой?) не знаю сейчас не до этого
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-15, 02:21 | Сообщение # 2726 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (SpielFührer) не знаю сейчас не до этого А что такое?
|
|
|
|
SpielFührer | Дата: Воскресенье, 2013-09-15, 02:23 | Сообщение # 2727 |
 Führer Melancholie
| Цитата (Lewiss) А что такое? я спать валю
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Воскресенье, 2013-09-15, 02:25 | Сообщение # 2728 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (SpielFührer) я спать валю Но сейчас как раз все маньяки выходят на охоту
|
|
|
|
SpielFührer | Дата: Воскресенье, 2013-09-15, 02:27 | Сообщение # 2729 |
 Führer Melancholie
| Цитата (Lewiss) Но сейчас как раз все маньяки выходят на охоту любому маньяку будет плохо если он меня разбудет и совсем позднец если утром когда идти никуда ен нужно
|
|
|
|
SpielFührer | Дата: Воскресенье, 2013-09-15, 02:30 | Сообщение # 2730 |
 Führer Melancholie
| Цитата (Flame_Of_Hell) И у тя есть танк в ВоТ"е ... и меня подговаривают к нему... там интересно хоть ? =__= скажу одно сейчас лучше чем было в начаале запуска проекта хотя мне уже пофиг топ танки есть желания играть почти нету
|
|
|
|