Общалка Клана Наруто
|
|
Getman1659 | Дата: Суббота, 2013-01-19, 16:27 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
| 7 - сказочная)
На главную страницу Клана Клан Наруто "главная"
Конкурсы Клана Наруто
Сообщение отредактировал Getman1659 - Понедельник, 2013-02-04, 12:05 |
|
|
|
tukyda | Дата: Среда, 2013-01-30, 01:42 | Сообщение # 2881 |
 Лісова Мавка
Награды: 917
Дата регистрации: 2009-03-23
| Цитата (Getman1659) Ну я також скоро піду) Доречі, для чого так нещадно полонити серце донецького хлопця, мавка ти наша карпатська? я не карпатська) я галичанка) карпатська гоцулочка, здається, вже спить))) хороший приємний хлопець. пробивний, впевнений, розумний. чому мені не можна цікавитись такими людьми? крім того де ж це я нещадна? Цитата (GarUga) Ну вот, ещё один знакомый ник) ))) мене памятають) це не може не тішити) привітик) Цитата (Getman1659) Ось ти завжди навколо себе збираєш всіх батярів)) тьху на тебе... він, до речі, дуже цікава людина) з ним цікаво поспілкуватись. є в мене ще один друг з сайту тут Рашн_Ніндзя (нік англійською), з яким склались дуже приємні відносини
Сообщение отредактировал tukyda - Среда, 2013-01-30, 01:42 |
|
|
|
Getman1659 | Дата: Среда, 2013-01-30, 01:50 | Сообщение # 2882 |
| Цитата (GarUga) Це ще хто на кого нарветься!) Ахахах) Це епічно може бути) Я відчуваю, що довго б сміявся, але думаю що простори НБ цього не витримають))
Цитата (GarUga) Вірно чи невірно - в історії то дуже відносні поняття) В нас вірно викладають
Цитата (GarUga) То не спроба відродження Хосту? ні, ті плани вони уже покинули) Зовсім інша основа) Тут нема Клану такого рівня
Цитата (GarUga) Не бійся, тут все схвачено, я собі обруч купила і кручу його кожного дня))) О Боженько Напевно це дуже кумедно точно)))Добавлено (30.01.2013, 01:50) ---------------------------------------------
Цитата (tukyda) я не карпатська) я галичанка) карпатська гоцулочка, здається, вже спить))) хороший приємний хлопець. пробивний, впевнений, розумний. чому мені не можна цікавитись такими людьми? крім того де ж це я нещадна? Ахахах) Галичанка значить?)) Швидше думаю подолянка, хоча не знаю звідки твоє коріння) А гуцулочці передавай від мене повітряний поцілунок) Вона в тебе надзвичайне сонечко) Да можна звісно))Ось саме так українізовуватися буде схід
Цитата (tukyda) тьху на тебе... він, до речі, дуже цікава людина) з ним цікаво поспілкуватись. є в мене ще один друг з сайту тут Рашн_Ніндзя (нік англійською), з яким склались дуже приємні відносини Ну Стас це мега пацан) Він скоро має приїхати в Київ і ми вже давно домовилися перетнутися, а потім я до нього на Кубань)
|
|
|
|
tukyda | Дата: Среда, 2013-01-30, 01:53 | Сообщение # 2883 |
 Лісова Мавка
| Цитата (Getman1659) Ахахах) Галичанка значить?)) Швидше думаю подолянка, хоча не знаю звідки твоє коріння) А гуцулочці передавай від мене повітряний поцілунок) Вона в тебе надзвичайне сонечко) піду, збуджу, порадую))) Цитата (Getman1659) Да можна звісно))Ось саме так українізовуватися буде схід кому що, а курці просо))) так в чому я там така жорстока? Цитата (Getman1659) Ну Стас це мега пацан) Він скоро має приїхати в Київ і ми вже давно домовилися перетнутися, а потім я до нього на Кубань) ну бачиш) я намагаюсь спілкуватись з хорошими людьми)
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Среда, 2013-01-30, 01:58 | Сообщение # 2884 |
| Цитата (tukyda) піду, збуджу, порадую))) Да не турбуй людей) Сон дорожче всього)
Цитата (tukyda) кому що, а курці просо))) так в чому я там така жорстока? Я ж не за себе переживаю, а лише стратегію розробляю) Може колись ще буду працювати в існтитуті стратегічних дослджень при Президентові України)
Цитата (tukyda) ну бачиш) я намагаюсь спілкуватись з хорошими людьми) Да, ти знаєш саме ти кого потрібно Як говориться гарне притягує гарне)
|
|
|
|
tukyda | Дата: Среда, 2013-01-30, 02:04 | Сообщение # 2885 |
 Лісова Мавка
| Цитата (Getman1659) Да не турбуй людей) Сон дорожче всього) та я жартую) ніхто не хоче, щоб його обматюкали) Цитата (Getman1659) Я ж не за себе переживаю, а лише стратегію розробляю) Може колись ще буду працювати в існтитуті стратегічних дослджень при Президентові України) ти молодець і все в тебе вийде) то в чому я нещадна по відношенню до Антона? Цитата (Getman1659) Да, ти знаєш саме ти кого потрібно Як говориться гарне притягує гарне) можливо. просто думаю, що спілкуючись з такими людьми трохи запозичу в них впевненьсті, досвіду, оригінальності
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Среда, 2013-01-30, 02:10 | Сообщение # 2886 |
| Цитата (tukyda) та я жартую) ніхто не хоче, щоб його обматюкали) Гуцулка ще й лаятися вміє?) По-гуцульськи? Ахахах
Цитата (tukyda) ти молодець і все в тебе вийде) то в чому я нещадна по відношенню до Антона? Блін, маневр мій перший, що я буцім-то не почув твого цього питання не пройшов))) Да я пожартував))) Просто від шарму твоїх слів і образу, що створюється у тих, хто спілкується з тобою, втрачається сон)) ну слабкі ми істоти чоловіки, Катруся)))
Цитата (tukyda) можливо. просто думаю, що спілкуючись з такими людьми трохи запозичу в них впевненьсті, досвіду, оригінальності Да нехай прибудет з тобою дух вогню  Добавлено (30.01.2013, 02:10) --------------------------------------------- Видно Олеся нас покинула 
|
|
|
|
tukyda | Дата: Среда, 2013-01-30, 02:13 | Сообщение # 2887 |
 Лісова Мавка
| Цитата (Getman1659) Гуцулка ще й лаятися вміє?) По-гуцульськи? Ахахах а як же) тільки так) російських не вживаємо) Цитата (Getman1659) Блін, маневр мій перший, що я буцім-то не почув твого цього питання не пройшов))) Да я пожартував))) Просто від шарму твоїх слів і образу, що створюється у тих, хто спілкується з тобою, втрачається сон)) ну слабкі ми істоти чоловіки, Катруся))) ну ти ж мене бачив) ти ж знаєш, що реальність далека від створеного образу) маленька, повненька, смішна) Цитата (Getman1659) Да нехай прибудет з тобою дух вогню твої слова та й до Бога)Добавлено (30.01.2013, 02:13) ---------------------------------------------
Цитата (Getman1659) Видно Олеся нас покинула шкода...
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Среда, 2013-01-30, 02:16 | Сообщение # 2888 |
| Цитата (tukyda) а як же) тільки так) російських не вживаємо) Я хочу це послухати колись) Навіть я тільки теоретично знаю як таке диво може звучати))
Цитата (tukyda) ну ти ж мене бачив) ти ж знаєш, що реальність далека від створеного образу) маленька, повненька, смішна) Ой, не потрібно це тут) Душа, ось що найцінніше)При тому звабити ти зможеш будь-кого і так) В цьому я не сумнівався ні на мить ніколи))
Видно в її лбщазі щось з інетом трапилось або якийсь нежданчик. Хоч вона ніби не в общазі жила, а на хаті)) Короче вона майже моя землячка)
|
|
|
|
tukyda | Дата: Среда, 2013-01-30, 02:22 | Сообщение # 2889 |
 Лісова Мавка
| Цитата (Getman1659) Я хочу це послухати колись) Навіть я тільки теоретично знаю як таке диво може звучати)) упс... я спалила хату хДДД Цитата (Getman1659) Ой, не потрібно це тут) Душа, ось що найцінніше)При тому звабити ти зможеш будь-кого і так) В цьому я не сумнівався ні на мить ніколи)) ой... то ще треба такого знайти, щоб на душу нявки повівся) тю... звабити... а що вас зваблювати? питання в тому, чи воно мені треба зваблювати вас всіх? так і по руках піти можна Цитата (Getman1659) Видно в її лбщазі щось з інетом трапилось або якийсь нежданчик. Хоч вона ніби не в общазі жила, а на хаті)) Короче вона майже моя землячка) ясненкьо)Добавлено (30.01.2013, 02:22) --------------------------------------------- ууу... моя мрія)
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Среда, 2013-01-30, 02:23 | Сообщение # 2890 |
| Цитата (tukyda) упс... я спалила хату хДДД Не пали хату)))
Цитата (tukyda) ой... то ще треба такого знайти, щоб на душу нявки повівся) тю... звабити... а що вас зваблювати? питання в тому, чи воно мені треба зваблювати вас всіх? так і по руках піти можна Ну ось, я чогось відчув себе всього лише маріонеткою, яка нічого не вирішує)))
tukyda, Катруся, напевно небхідно йти спати...
|
|
|
|
tukyda | Дата: Среда, 2013-01-30, 02:27 | Сообщение # 2891 |
 Лісова Мавка
| Цитата (Getman1659) Ну ось, я чогось відчув себе всього лише маріонеткою, яка нічого не вирішує))) питання не в тому, вирішуєте ви щось чи ні. безперечно вирішуєте. просто у вас інстинкти сильніші і вас лекше банально звабити. питання в тому, що ні до чого адекватного це не приводить) Цитата (Getman1659) tukyda, Катруся, напевно небхідно йти спати... о так... надобраніч)
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Среда, 2013-01-30, 02:36 | Сообщение # 2892 |
| Цитата (tukyda) питання не в тому, вирішуєте ви щось чи ні. безперечно вирішуєте. просто у вас інстинкти сильніші і вас лекше банально звабити. питання в тому, що ні до чого адекватного це не приводить) Ох...
Цитата (tukyda) о так... надобраніч) Добраніч)
|
|
|
|
Renni | Дата: Среда, 2013-01-30, 13:05 | Сообщение # 2893 |
 Студент академии
Награды: 37
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2010-06-05
| Цитата (Yondaїme) Вот. Есть пару нюансов. Там нужна регистрация. В этом паке не только фотошоп, а ещё и остальные продукты от Адобе. Самая последняя версия. Пусть это все геморрой, но все же оно того стоит. Эта версия точно рабочая - я сам её проверял. она слишком отличается от поздних версий и пока в ней не особо удобно работать, просто мне блонди не дано наверное( в глубине совсем где то глубоко блонди ) у меня на ноуте такая стоит.Добавлено (30.01.2013, 13:05) --------------------------------------------- блин народ пишите плиз русским) читать не удобно для меня это хуже чем на инглише) заранее спс) 
|
|
|
|
Alisa | Дата: Среда, 2013-01-30, 16:31 | Сообщение # 2894 |

Награды: 679
Страна: Великобритания
Дата регистрации: 2011-08-11
| Цитата (Renni) кстати хорошая девочка-сталкерша) А что это значит в вашем понимании?) Цитата (Renni) ну такая девочка которая всем мальчикам добавляет ....-кун) Всё верно, а к девочкам ...-тян. Ты будешь Ренни-тян. Мило получилось ^___^ А вообще не ко всем. Здесь есть два мальчика, которые не позволяют Алисе так их называть. Просто ужасно с их стороны...=/ Цитата (Renni) про розовых пони и радугу) Про Единорога и Чёрного Короля я один только раз говорила в чате. Вы врядли могли это видеть) но... Цитата (Renni) про розовых пони и радугу) Цитата (Renni) я наоборот такими интересуюсь) с ними интереснее) Я здесь ещё не встречала девушек, которым интересны такие...девушки о.о" Вы меня заинтересовали. Цитата (Yondaїme) Почему переигрывает? У каждого свой стиль(свои тараканы в голове) вот и все :) И "не обычно" - это не всегда плохо(только не подумай, что я подумал, что ты имела в виду, что то плохое говоря это). А про радугу и пони первый раз слышу. Рома-кун, ты мне очень симпатичен) Вот только с тобой думать научишься ==" Еле поняла что ты вчера имел ввиду +_+ Цитата (Renni) потому что когда человек сильно старается тем неестественнее это выглядит) Ну, в моём случае нужно очень сильно постараться, чтобы естественно выглядеть. Я и правда очень обленилась в последнее время и уделяю совсем мало внимания деталям. Ты меня раскусила. Почти стыдно) Цитата (Yondaїme) просто никто так не ведет себя здесь(во многом себе отказывают, в отличии от своей естественной натуры) вот потому, это её поведение и выглядит так странно. Убило просто))))) Хотя в одном ты прав. Кое в чём пришлось себе отказать) Цитата (Renni) ведет и не она одна) У Алисы появились конкурентки за власть?! Чёрт! Хотя я знала, конечно, на что иду...=__= Придётся опять залечь на дно, эх. Цитата (Yondaїme) Я такого не говорил. Я не интересуюсь людьми в время разговора(в смысле я не могу сказать интересный человек или не интересный или что то в таком роде, сложно объяснить). Так ты поэтому отказываешься от участия в маскараде?) Ну и зря)
Сообщение отредактировал Alisa - Среда, 2013-01-30, 16:43 |
|
|
|
Getman1659 | Дата: Среда, 2013-01-30, 16:45 | Сообщение # 2895 |
| Всем привет)
Цитата (Renni) блин народ пишите плиз русским) читать не удобно для меня это хуже чем на инглише) заранее спс) Скажем так, наверное от части это от меня зависит так как я это продвегаю, но ребята так же меня поддерживают. Политика этого клана состоит в том, что каждый может оставаться собой, а значит, если ему удобно, приятно, то он может писать на своей родном языке. Едмнтсвенный нюанс, что предпочтительно это должны быть украинский, белорусский или русский, ведь эти языки должны понять большинство славян. С казахским сложнее, там без шансов о сути) Но в то же время, с уважения к тому, что русских больше на этом сайте с ними мы общаемся на русском, ну а между собой любим на родном) При том, я специально подбирал людей в клан, чтобы половина с них была хотя бы с Украины.
|
|
|
|