|
Общалка Клана Наруто <The Soul of Fire>
|
|
| Getman1659 | Дата: Пятница, 2017-06-02, 14:34 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2017-06-16, 10:57 | Сообщение # 2251 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата Getman1659 (  ) Співчуваю...ну ми будемо тоді надіятись на найкраще твоє лікування іншими способами Дякую, Ромчику, я просто трішки надто трагічно сприйняла цю новину, але зараз начебто заспокоїлась вже
Цитата Getman1659 (  ) Не знаю навіть в чому фішка, але мене вабило страшно) Не подумував одну із цих красунь додому забрати?)
Цитата Getman1659 (  ) Та ну його нах) Я літаком замахався 6 годин летіти)
А я до речі їздила, там здуріти можна, от що
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Пятница, 2017-06-16, 11:12 | Сообщение # 2252 |
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Дякую, Ромчику, я просто трішки надто трагічно сприйняла цю новину, але зараз начебто заспокоїлась вже Воно так завжди у таких речах. Спочатку від страху здається, що пісець просто і чого саме я, а потім та пошвидше би воно пройшло і далі рукахатись та забути
Цитата Luna_Lovegood (  ) Не подумував одну із цих красунь додому забрати?) Та ну, так не можна)
Цитата Luna_Lovegood (  ) А я до речі їздила, там здуріти можна, от що Особливо в літку і по тих потягах не айс комфорту та страшних вокзалах(
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2017-06-16, 11:47 | Сообщение # 2253 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата Getman1659 (  ) Воно так завжди у таких речах. Спочатку від страху здається, що пісець просто і чого саме я, а потім та пошвидше би воно пройшло і далі рукахатись та забути
Ну я поки десь на середині між цима двума станами) Але сподіваюсь, що незабаром зможу заспокоїтися, та і підтримують мене добре зараз
Цитата Getman1659 (  ) Та ну, так не можна) Не можна зраджувати Мікасочку?
Цитата Getman1659 (  ) Особливо в літку і по тих потягах не айс комфорту та страшних вокзалах( Ну чому відразу страшних вокзалах, бувають і гарні вокзали, але не в Астані точно Там страхіття, весь час зломані ескалатори, дуже нечемні таксисти і стільки продавців з ларьками, що не проштовхнешся
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Пятница, 2017-06-16, 12:22 | Сообщение # 2254 |
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Ну я поки десь на середині між цима двума станами) Але сподіваюсь, що незабаром зможу заспокоїтися, та і підтримують мене добре зараз Ось й добре) Головне себе не накручувати
Цитата Luna_Lovegood (  ) Не можна зраджувати Мікасочку? Це само собою) А загалом я хочу собі україночку)
Цитата Luna_Lovegood (  ) Ну чому відразу страшних вокзалах, бувають і гарні вокзали, але не в Астані точно Там страхіття, весь час зломані ескалатори, дуже нечемні таксисти і стільки продавців з ларьками, що не проштовхнешся Ну я до вокзалу Астани не доїхав, але був поблизу і саме страшне місце було, яке я бачив в місті)
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2017-06-16, 13:42 | Сообщение # 2255 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата Getman1659 (  ) Ось й добре) Головне себе не накручувати
Цей період я вже пройшла, але тоді ще день нещасливий був такий, речі свої погубила і так далі
Цитата Getman1659 (  ) Це само собою) А загалом я хочу собі україночку)
Тому що україночки - найгарніші дівчата?
Цитата Getman1659 (  ) Ну я до вокзалу Астани не доїхав, але був поблизу і саме страшне місце було, яке я бачив в місті)
Насправді, я тобі на зустрічі казала, що проживала в Астані декілька місяців, там є місця набагато страшніші А як тобі сподобався сам центр міста?)
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Пятница, 2017-06-16, 13:51 | Сообщение # 2256 |
| Цитата Luna_Lovegood (  ) Цей період я вже пройшла, але тоді ще день нещасливий був такий, речі свої погубила і так далі Ну буває таке. Тому ти головне не сумуй
Цитата Luna_Lovegood (  ) Тому що україночки - найгарніші дівчата? Загалом вони таки дуже звабливі і привабливі) А характером, то просто уже сама пікантність)
Цитата Luna_Lovegood (  ) Насправді, я тобі на зустрічі казала, що проживала в Астані декілька місяців, там є місця набагато страшніші Я автобусом катався багато де) Деякі бараки бачив)Але думаю за цей час, що тебе не було уже багато що змінилось там темпи будівництва шалені
Цитата Luna_Lovegood (  ) А як тобі сподобався сам центр міста?) Набережна і центр непогані. Такі урбраністичні і інноваційні, все в хмарочосах. Однак, я свій Київ історичний звісно набагато більше люблю)
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2017-06-16, 14:44 | Сообщение # 2257 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата Getman1659 (  ) Ну буває таке. Тому ти головне не сумуй Нмагаюся триматися, але іноді тяжкувато буває) Дякую)
Цитата Getman1659 (  ) Загалом вони таки дуже звабливі і привабливі) А характером, то просто уже сама пікантність)
Але і в казахстаночках є якась присуща лише їм привабливість і пікантність)
Цитата Getman1659 (  ) Я автобусом катався багато де) Деякі бараки бачив)Але думаю за цей час, що тебе не було уже багато що змінилось там темпи будівництва шалені
Так, я впевнена що там багато чого змінилося, напевно вже добудували той величезний шар, Експо здається, та і скільки там фундаментів закладали під будівництво багатоповерхівок) А в Хан-Шатирі побував?)
Цитата Getman1659 (  ) Набережна і центр непогані. Такі урбраністичні і інноваційні, все в хмарочосах. Однак, я свій Київ історичний звісно набагато більше люблю) Мене теж більше приваблюють старовинні мощені вулички і така архітектура, ніж ті новомодні будівлі) І я дуже в Астані сумувала за деревцями, ось з цим їй не зрівнятися з Києвом)
|
| |
|
|
| masha_san | Дата: Пятница, 2017-06-16, 15:21 | Сообщение # 2258 |
 Светлая сторона силы
Награды: 624
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2014-06-19
| Приветы)
Прикол такой сейчас был, была в гостях у подруги, сидим ужинаем, у нее ребенку 4 года, все болтаем, дурачимся. Тут ребенок меня спрашивает "А у тебя есть дети?". Я "Неа, детей пока нет". Ребенок: "А почему? тебе что, не дали яиц?" ^_^ Давимся с подругой от смеха, я так понимаю, ими как-то интересно был пройден вопрос "откуда берутся дети"... Ну что-то ответить надо было , говорю "ну..да, еще не высидела просто"
|
| |
|
|
| Сефирот_на_Метеоре | Дата: Пятница, 2017-06-16, 15:36 | Сообщение # 2259 |
 Член Акацуки
Награды: 1283
Дата регистрации: 2013-03-25
| Цитата Marci (  ) . Я "Неа, детей пока нет". Ребенок: "А почему? тебе что, не дали яиц?" я даже не знаю, как это комментировать Цитата Marci (  ) Приветы) йооо
|
| |
|
|
| Дон_Вишенка | Дата: Пятница, 2017-06-16, 15:58 | Сообщение # 2260 |
 Преступник уровня S
Награды: 362
Страна: Латвия
Дата регистрации: 2009-02-22
| Цитата Marci (  ) Прикол такой сейчас был, была в гостях у подруги, сидим ужинаем, у нее ребенку 4 года, все болтаем, дурачимся. Тут ребенок меня спрашивает "А у тебя есть дети?". Я "Неа, детей пока нет". Ребенок: "А почему? тебе что, не дали яиц?"  Давимся с подругой от смеха, я так понимаю, ими как-то интересно был пройден вопрос "откуда берутся дети"... Ну что-то ответить надо было , говорю "ну..да, еще не высидела просто" У меня тоже стори материнская есть. Ко мне неделю назад в клубе какая-то женщина привязалась, лет так 30-35(при чём видно же, что я не один пришел) просила купить ей коктейль, объясняя это тем, что она одна воспитывает 3-летнего сына.
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Пятница, 2017-06-16, 16:03 | Сообщение # 2261 |
| Цитата Marci (  ) А почему? тебе что, не дали яиц Малыш растет жестким  Добавлено (2017-06-16, 16:01) ---------------------------------------------
Цитата Дон_Вишенка (  ) Ко мне неделю назад в клубе какая-то женщина привязалась, лет так 30-35(при чём видно же, что я не один пришел) просила купить ей коктейль, объясняя это тем, что она одна воспитывает 3-летнего сына. Тебе нужно было начать разговор с того, но вы же понимаете, что я вам куплю коктейль не за бесплатно  Добавлено (2017-06-16, 16:03) ---------------------------------------------
Цитата Luna_Lovegood (  ) Так, я впевнена що там багато чого змінилося, напевно вже добудували той величезний шар, Експо здається, та і скільки там фундаментів закладали під будівництво багатоповерхівок) А в Хан-Шатирі побував?) Я в ЕКСПО і був. Так воно геть добудоване і та куля шикарна. Був лише біля нього пару разів, але в середину не заходив. Там же просто ТЦ
Цитата Luna_Lovegood (  ) І я дуже в Астані сумувала за деревцями, ось з цим їй не зрівнятися з Києвом) Ось-ось, з деревами геть сумно. Їх високих нема і це так незвично
|
| |
|
|
| Дон_Вишенка | Дата: Пятница, 2017-06-16, 16:04 | Сообщение # 2262 |
 Преступник уровня S
Награды: 362
Страна: Латвия
Дата регистрации: 2009-02-22
| Цитата Getman1659 (  ) Тебе нужно было начать разговор с того, но вы же понимаете, что я вам куплю коктейль не за бесплатно
читай:
Цитата Дон_Вишенка (  ) я не один пришел) ))))00 Вон, у меня корешу-грузчику особо нравятся за 30+. Ей потом какой-то другой пацан годков на 3-4 меня постарше чет там покупал.
|
| |
|
|
| masha_san | Дата: Пятница, 2017-06-16, 16:05 | Сообщение # 2263 |
 Светлая сторона силы
Награды: 624
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2014-06-19
| Цитата Love_is_Omerta (  ) я даже не знаю, как это комментировать А ты прочувствуй
Цитата Дон_Вишенка (  ) Ко мне неделю назад в клубе какая-то женщина привязалась, лет так 30-35(при чём видно же, что я не один пришел) просила купить ей коктейль, объясняя это тем, что она одна воспитывает 3-летнего сына. А вход в клуб бесплатный что ли?))
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Пятница, 2017-06-16, 16:07 | Сообщение # 2264 |
| Дон_Вишенка, короче, сидел я в Казахстане и в воскресенье ночью от нефиг делать решил поклацать их каналы. И вот нарвался впервые на хоккей и решил посмотреть. Шел матч Пингвинс-Нешвил. Вот впервые просмотрел весь матч от начала до конца. Как выявилось потом это был финал и последний матч их. Вот это был реально интересный и такой драматический матч Добавлено (2017-06-16, 16:06) ---------------------------------------------
Цитата Дон_Вишенка (  ) читай: А кто ж в клуб приходит со своими бабами?
Цитата Дон_Вишенка (  ) Вон, у меня корешу-грузчику особо нравятся за 30+. Ей потом какой-то другой пацан годков на 3-4 меня постарше чет там покупал. Потому что они с опытом  Добавлено (2017-06-16, 16:07) ---------------------------------------------
Цитата Marci (  ) А ты прочувствуй Порвало
|
| |
|
|
| Сефирот_на_Метеоре | Дата: Пятница, 2017-06-16, 16:07 | Сообщение # 2265 |
 Член Акацуки
Награды: 1283
Дата регистрации: 2013-03-25
| Цитата Marci (  ) А ты прочувствуй
только в кино такое видел