Those of you who have made it to the Demon Lord’s Throne deserve to know the secret of the Demon Lord. The truth is, there is one player among you all who is the Demon Lord. She has her own win condition. That is, to elimination of all of you. Please be careful not to get killed.
Мафия для махосёдзей
Добавлено (2017-04-28, 12:00) --------------------------------------------- Норм там скорости:
Цитата
Two seconds have passed.
Lazuline didn’t raise her voice, she didn’t even show any signs of pain. Lazuline grasped the gem on her right hand without hesitation, cracking the gem, and spreading its fragments around the area. Before Melville could understand why she did that, Lazuline had disappeared, and Melville’s back was struck. Melville’s ribs cracked. Her kidneys were damaged too. When she waved her harpoon backwards, Lazuline wasn’t there. Melville raised her arms, trying to guard an attack to her forehead, but while she wanted to counterattack, Lazuline disappeared again. Melville’s throat was struck, her shoulder, arms, and thighs as well, and other than the first strike, Melville was able to avoid large amounts of damage by predicting and avoiding the attacks, but she still couldn’t counterattack, repeatedly being beaten up like some sort of punishment, she was beaten down. Even though Lazuline was just one, it felt like there were multiple Lazulines attacking her.
The shards of the blue gem shimmered. All of them were Lazuline’s weapons. Lazuline was able to teleport from shard to shard, so fast that afterimages began to overlap each other. There wasn’t any chance for Melville to counterattack.
честно говоря немного чувствую истощенным под конец дня и толком описать свои ощущения не получится. Конец главы меня удивил и завел в тупик) 20 человек пропали без вести, остальные мертвы.Сам Кейчи пострадал от лихорадки, и все его действия больше склонялись на поведение неуравновешенного.Хотя тот же случай с убийством дядьки, когда выяснилось что биты нет, а он сам живой.Как так вышло? без понятия.Мопеда тоже не нашли.Каждое проклятие от Кейчи вело за собой необратимые последствия.Будто он сам виновник всего происходящего и совершил преступление сам того не осознавая.Да и суицид начальника выглядит как по мне странно и беспочвенно.Да и последний разговор записанный на диктофон - фальш.Сатоко было действительно жаль.Кейчи тоже.Ведь его слова не достучались до нее.Но в итоге все оказались мертвы.Ожидаемый конец.Но то, что это произойдет в связи с утечкой газа.. я не предполагал. Вообщем, главой доволен весьма.Хотя местами спать действительно хочется, но это было в каждой главе так, так что ничего такого) Сатоко было много и этого мне было приятно,вне зависимости от ситуации. осталась 4 глава, а потом уже гадать и читать продолжение.. тут офк можно подумать о многом, но все же думается это дел рук человека