Общалка Клана Наруто <The Soul of Fire>
|
|
Getman1659 | Дата: Четверг, 2017-10-05, 01:05 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
Варики, которые вы сами пока предложили для новой общалки. Если вам не что-то из этого не нра, то вы сами виноваты, потому что не предложили лучше 
Цитата Sliderpro (  ) 30 похотливых тайн Слуйди
Цитата Lemon (  ) 30 cекунд до Марса 1(Wzz)+1(Lemon)+1 (Scissors)
Цитата Дон_Вишенка (  ) 30 ПРИЧИН ПОЧЕМУ НАТО РУЛЕТ
Цитата Flame_Of_Hell (  ) 30 оттенков красного
Цитата insectic (  ) 30 оттенков инсектика
Цитата rtw0w (  ) 30 оттенков Маши-сан
Цитата masha_san (  ) 30 оттенков анимешника.
Цитата Lemon (  ) 30 мечів Арея визволяють Русь
Сообщение отредактировал Getman1659 - Суббота, 2018-02-10, 01:32 |
|
|
|
tukyda | Дата: Четверг, 2017-11-30, 12:52 | Сообщение # 4741 |
 Лісова Мавка
Награды: 917
Дата регистрации: 2009-03-23
| Цитата Getman1659 (  ) Загалом, а хто його знає чи не привиділось) Може я просто в тенетах чар лісової мавки і знаходжусь в уявному світі своїх марень) Це ще один доказ того, що я поряд)))
Цитата Getman1659 (  ) Все по-старому І досі залишаюсь анімешником) А такий серфозний чоловік на фото у фейсбуці ахаха
Цитата Getman1659 (  ) Клан Наруто своїх ніколи не забуває і не кидає Не пригадую себе у складі клану наразі)))Добавлено (2017-11-30, 12:52) ---------------------------------------------
Цитата insectic (  ) tukyda, Какие люди к нам заглянули))) Безумно рад тебя тут видить Ловлю на слове и, возможно, еще когда нить вернусь)))) ка жизнь молодая?
|
|
|
|
insectic | Дата: Четверг, 2017-11-30, 12:53 | Сообщение # 4742 |
 Джоуннин
Награды: 25
Дата регистрации: 2017-03-22
| Цитата tukyda (  ) Ловлю на слове и, возможно, еще когда нить вернусь)))) ка жизнь молодая?
возвращайся,мы(ну всмысли я)Всегда рад тебя тут видеть))) Нормально)Что грех даже жаловаться)
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Четверг, 2017-11-30, 12:54 | Сообщение # 4743 |
| Цитата tukyda (  ) Це ще один доказ того, що я поряд))) Хіхі)))
Цитата tukyda (  ) А такий серфозний чоловік на фото у фейсбуці ахаха Я добре шифруюсь
Цитата tukyda (  ) Не пригадую себе у складі клану наразі)))
я не пам'ятаю також як воно там було уже Стільки разів змінювалось, а найгірше, що видалялися архіви і ти не можеш взяти та проглянути історію)
А як у тебе справи?) Один малий уже геть великий у тебе, а може уже й другий є?
|
|
|
|
tukyda | Дата: Четверг, 2017-11-30, 13:05 | Сообщение # 4744 |
 Лісова Мавка
| Цитата insectic (  ) возвращайся,мы(ну всмысли я)Всегда рад тебя тут видеть))) И я тебя рада видеть. В гости приедешь?
Цитата insectic (  ) Нормально)Что грех даже жаловаться) Главное, что улыбался, когда писал))) значит, не вреш... Наверное...
Цитата Getman1659 (  ) Я добре шифруюсь Місцями...
Цитата Getman1659 (  ) я не пам'ятаю також як воно там було уже Стільки разів змінювалось, а найгірше, що видалялися архіви і ти не можеш взяти та проглянути історію) та не відмазуйся))) кажи, як є... відбувся підлий напад. Хакерська атака з метою видалення даних про tukyda із секретних архівів клану... Я ж доросла дівчинка, я зрозумію...
Цитата Getman1659 (  ) А як у тебе справи?) Один малий уже геть великий у тебе, а може уже й другий є? ага... двох маю... старшенькому 31, меньшенькому 10. Поки досить, а там побачимо)))
Да я даже не знаю, кто сейчас чем дышит, кто чем занимается... Полжизни провтыкала...
|
|
|
|
insectic | Дата: Четверг, 2017-11-30, 13:11 | Сообщение # 4745 |
 Джоуннин
| Цитата tukyda (  ) И я тебя рада видеть. В гости приедешь?
Дай мне на работу уехать))Спасибо за приглашения.В этом году явно нет.А вот в следующем можно
Цитата tukyda (  ) Главное, что улыбался, когда писал))) значит, не вреш... Наверное...
как раз улыбался,когда писал))) Рассказывай,что нового у тебя??
|
|
|
|
tukyda | Дата: Четверг, 2017-11-30, 13:18 | Сообщение # 4746 |
 Лісова Мавка
| Цитата insectic (  ) Дай мне на работу уехать))Спасибо за приглашения.В этом году явно нет.А вот в следующем можно И куда едешь на работу? ниче, скоро Новый год)))
Цитата insectic (  ) как раз улыбался,когда писал))) надо бы проверить... Доказательства в студию!!!
Цитата insectic (  ) Рассказывай,что нового у тебя?? Да ничего особо... работаю, учусь в пятом классе... повар-почтипрофессионал... клиннинг-сервис в своем доме... че еще то?... а, массовик-затейник)))
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Четверг, 2017-11-30, 13:27 | Сообщение # 4747 |
| Цитата tukyda (  ) Місцями... а де ти мене спалила?)
Цитата tukyda (  ) та не відмазуйся))) кажи, як є... відбувся підлий напад. Хакерська атака з метою видалення даних про tukyda із секретних архівів клану... Я ж доросла дівчинка, я зрозумію... Дідько, то зрештою твоя заказуха була?
Цитата tukyda (  ) ага... двох маю... старшенькому 31, меньшенькому 10. Поки досить, а там побачимо))) Ммм...я думаю найбільше клопоту завдає старшенький? Ці старші такі непосидючі завжди, але при цьому однаково як молодці вередливі)Добавлено (2017-11-30, 13:25) ---------------------------------------------
Цитата tukyda (  ) Да я даже не знаю, кто сейчас чем дышит, кто чем занимается... Полжизни провтыкала... Я космонавт  Добавлено (2017-11-30, 13:26) ---------------------------------------------
Цитата tukyda (  ) учусь в пятом классе Тебе я бачу щось притримали в початкових класах) Видно погано себе поводиш  Добавлено (2017-11-30, 13:27) ---------------------------------------------
Цитата tukyda (  ) меньшенькому 10. Лишенько, я тільки зрозумів, що пам'ятаю ще той час, коли ти розповідала, що твоєму малому і 4 не було
|
|
|
|
tukyda | Дата: Четверг, 2017-11-30, 13:29 | Сообщение # 4748 |
 Лісова Мавка
| Цитата Getman1659 (  ) а де ти мене спалила?) ну якщо я тобі розкажу, то який у цьому сенс? нема таких катувань, які змусили б розповісти)))
Цитата Getman1659 (  ) Дідько, то зрештою твоя заказуха була? це недоведено. отже, складу злочину нема!
Цитата Getman1659 (  ) Ммм...я думаю найбільше клопоту завдає старшенький? Ці старші такі непосидючі завжди, але при цьому однаково як молодці вередливі)
ну нехай я... а тобі звідки все це відомо? Оо
|
|
|
|
insectic | Дата: Четверг, 2017-11-30, 13:29 | Сообщение # 4749 |
 Джоуннин
| Цитата tukyda (  ) И куда едешь на работу? ниче, скоро Новый год)))
к тебе приеду,буду у тебя работать)) Ага,хотя бы новогоднее настроен было бы
Цитата tukyda (  ) надо бы проверить... Доказательства в студию!!!
ты мне не доверяешь?(
Цитата tukyda (  ) Да ничего особо... работаю, учусь в пятом классе... повар-почтипрофессионал... клиннинг-сервис в своем доме... че еще то?... а, массовик-затейник)))
ого))у тебя сток много профессий)))Это круто,мне бы такк)
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Четверг, 2017-11-30, 13:31 | Сообщение # 4750 |
| Цитата tukyda (  ) нема таких катувань, які змусили б розповісти))) Круасанами буду катувати
Цитата tukyda (  ) це недоведено. отже, складу злочину нема! Мавка
Цитата tukyda (  ) ну нехай я... а тобі звідки все це відомо? Оо
В одному аніме бачив, а ти про що подумала?
|
|
|
|
tukyda | Дата: Четверг, 2017-11-30, 13:36 | Сообщение # 4751 |
 Лісова Мавка
| Цитата Getman1659 (  ) Я космонавт знаю, який ти космонавт... то, бува, не твоя робота, що російський корабель разом із супутниками в океані плаває?)))
Цитата Getman1659 (  ) Тебе я бачу щось притримали в початкових класах) Видно погано себе поводиш зриваю уроки, заробляю одиниці... А скільки того життя? треба, щоб було що згадати, коли не зможу нічого втворити)))
Цитата Getman1659 (  ) Лишенько, я тільки зрозумів, що пам'ятаю ще той час, коли ти розповідала, що твоєму малому і 4 не було хоп-хей-лала-лей)))) а ти думав, що він завжди такий буде?))) ти мене востаннє то коли помічав?Добавлено (2017-11-30, 13:36) ---------------------------------------------
Цитата insectic (  ) к тебе приеду,буду у тебя работать)) кем? Оо
Цитата insectic (  ) Ага,хотя бы новогоднее настроен было бы и тут улібка пропала... надень шапку санті)))
Цитата insectic (  ) ты мне не доверяешь?( хочу увидеть твой улібчивій фейс)))
Цитата insectic (  ) ого))у тебя сток много профессий)))Это круто,мне бы такк) ага... у меня одна профессия: МАТЬ (его ж)
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Четверг, 2017-11-30, 13:37 | Сообщение # 4752 |
| Цитата tukyda (  ) знаю, який ти космонавт... то, бува, не твоя робота, що російський корабель разом із супутниками в океані плаває?))) Батя я стараюсь)))
Цитата tukyda (  ) зриваю уроки, заробляю одиниці... А скільки того життя? треба, щоб було що згадати, коли не зможу нічого втворити))) Просто різки на тебе нема гарної
Цитата tukyda (  ) хоп-хей-лала-лей)))) а ти думав, що він завжди такий буде?))) ти мене востаннє то коли помічав? Ну блін, не знаю, що сказати) Просто, коли починаєш рахувати скільки часу минуло з того як прийшов на форум, то лячно стає) Коли тебе останній раз помічав?) Я таки знав, що мені закинуть, що я забув, що не пишу і т.д.)) Ну блін...я собі заплановував, що перед Новим Роком чи на свята тобі напишу) Їй богу, ось тобі перехрещусь)
|
|
|
|
insectic | Дата: Четверг, 2017-11-30, 13:37 | Сообщение # 4753 |
 Джоуннин
| Цитата tukyda (  ) кем? Оо
кем ты скажешь
Цитата tukyda (  ) и тут улібка пропала... надень шапку санті)))
у меня крутая ушанка есть)))
Цитата tukyda (  ) хочу увидеть твой улібчивій фейс)))
окей,кину тебе заявочку на фб)
Цитата tukyda (  ) ага... у меня одна профессия: МАТЬ (его ж)
я так и понял)
|
|
|
|
tukyda | Дата: Четверг, 2017-11-30, 13:38 | Сообщение # 4754 |
 Лісова Мавка
| Цитата Getman1659 (  ) Круасанами буду катувати тю... налякав))) сам печеш?
Цитата Getman1659 (  ) Мавка Кидай курити... нечисть, вона і є нечисть... нею і залишиться)))
Цитата Getman1659 (  ) В одному аніме бачив, а ти про що подумала? Те, що я подумала, я тобі не розкажу... Цікаві ж ти аніме дивишся...
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Четверг, 2017-11-30, 13:38 | Сообщение # 4755 |
| Цитата tukyda (  ) хочу увидеть твой улібчивій фейс)))
Цитата insectic (  ) окей,кину тебе заявочку на фб Катя развела Инца на ФБ
|
|
|
|