1) Каждый уважающий себя человек должен уметь уважать своих собеседников. 2) Нужно уметь всегда проявлять воспитанность и сдержанность к другим пользователям 3) Нужно быть адекватным и уравновешенным человеком. 4) Каждый имеет право на свое мнения и взгляды, но каждый должен всегда помнить, что это право кончается тогда, когда уже навязывается оно другому. 5) Мат в общении не запрещается, но культурный человек себе этого не позволяет
Та ні,швидше тато) Там так типу ненав'язливо натякаєю Там завтра вихідний, гарна погода, може пішов би кудись прогулятися з якоюсь гарною панночкою
Блін, твоєму тату просто 5 балів за такий ненав'язливий тиск) А ти їм говориш, що тебе панянки на побачення тягнуть завжди?)
ЦитатаGetman1659 ()
ти завжди така
Щось не влаштовує?
ЦитатаLuna_Lovegood ()
Ой ти віднєкуєшся просто
А взагалі, які ти аніме дивилася?
Ні, я зовсім не "віднєкуюсь". Дуже маленький список, в порівнянні з вашими взагалі малесенький, тому й говорити не варто) Але жодне аніме до кінця не додивилась)
Солтерина Сельрут, вчителька Кіріто [img][/img] Тіізе, його учениця Роньє, учениця його друга Ну тут все зрозуміло)) Лізбет Сіліка Його сестра Сугуха Сінон І Аліса)
адмен сайта так и так почти всех прогнал. Будешь широко известна в узких кругах
Зачем он их прогнал? И что мне теперь делать?
ЦитатаLemon ()
Ні, я зовсім не "віднєкуюсь". Дуже маленький список, в порівнянні з вашими взагалі малесенький, тому й говорити не варто) Але жодне аніме до кінця не додивилась)
Ну що ти така, не підігруєш мені ніколи В порівнянні з Ромою, ти хочеш сказати Він 300 аніме подивився, я може 20))
Серьзеный вижу авторитет и вор в законе. За жизнь по всей масти расскажет Хорошо иметь таких друзей, которым можно позвонить на зону на хату и они порешают все
ЦитатаLuna_Lovegood ()
Ой, Ромка, вона не програє їй, бо Аліса з Кіріто спали також, півроку разом в одному ліжку, думаєш там нічого не було?
Це норм думаю, коли жінка спить з чоловіком півроку в одному ліжку і вони там разом зірки рахують на небі
ЦитатаLuna_Lovegood ()
Це вона у Алісізації аж з'явиться, але я не знаю, чи будуть екранізувати цю арку ранобе
А, ясно..просто не читав ренобе
ЦитатаLuna_Lovegood ()
Срочно пишу Алану и выезжаем спасать верблюда от этих извращенцев челябинских, зачем они мучают животное, нелюди
Блін, твоєму тату просто 5 балів за такий ненав'язливий тиск) А ти їм говориш, що тебе панянки на побачення тягнуть завжди?)
Звісно нєа, не кажу) А що мені казати їм про таке, що я погуляю з якось панночкою мило, а потім у мене буде може з нею секс і на завтра я уже може її знати не буду або нічого більшого не буде?) Думаю таке важко пояснити) Хоча пояснити чого ти з кимось гуляєш, а потім у тебе нічого з ними нема і що вони тобі не подабаються чи що не так не менш важко) Тому ліпше просто про таке не говорити)
Ну що ти така, не підігруєш мені ніколи В порівнянні з Ромою, ти хочеш сказати Він 300 аніме подивився, я може 20))
Ну ось така я х) Ахахаха, я може штуки 3-4
ЦитатаGetman1659 ()
Звісно нєа, не кажу) А що мені казати їм про таке, що я погуляю з якось панночкою мило, а потім у мене буде може з нею секс і на завтра я уже може її знати не буду або нічого більшого не буде?) Думаю таке важко пояснити) Хоча пояснити чого ти з кимось гуляєш, а потім у тебе нічого з ними нема і що вони тобі не подабаються чи що не так не менш важко) Тому ліпше просто про таке не говорити)
Ну так, згодна( Але ж вони сподіваються, що ось-ось Ромчик знайде собі дівчину і одружиться, скоро вони нянчитимуть внуків, ех... Твоя сестра й то швидше заміж вийде(
ЦитатаGetman1659 ()
За мене заступиться Luna_Lovegood,
А я підключу свою групу підтримки
Добавлено (2017-05-01, 16:05) --------------------------------------------- Асуна та вчителька справді найкрасивіші серед гарему Кіріто. Асуна взагалі кайф
Ну так, згодна( Але ж вони сподіваються, що ось-ось Ромчик знайде собі дівчину і одружиться, скоро вони нянчитимуть внуків, ех... Твоя сестра й то швидше заміж вийде(
Сестра також не збирається) Всі її кавалери не дотягують до того рівня, коли вона зможе собі сказати я закохана в цього чоловіка і хочу з ним прожити все життя)
Сестра також не збирається) Всі її кавалери не дотягують до того рівня, коли вона зможе собі сказати я закохана в цього чоловіка і хочу з ним прожити все життя)
Та шо ж ви за сім'я така, Юхимців
ЦитатаGetman1659 ()
І хто твоя криша?
А все тобі скажи, ага-ага
ЦитатаLuna_Lovegood ()
Підігруй мені Ого, ну добре, одне сао, а інші?
Не буду Намагалася починати дивитися ФТ, але витримала перші дві серії. Колись давно Наруто трошки дивилась. І ще цей, як його... "Синій екзорцист", здається.
ну взагалі-то секс мало що означає, якщо як аргумент в такому, принаймні для чоловіка
Там у Кіріто попадон справжній, бо тільки Аліса почала розповідати, як повилазили його вчителька і учениці і давай розповідати наперебой, як вони з ним ночі проводили
ЦитатаGetman1659 ()
А я про Асуну)
Ми один одного не зрозуміли
ЦитатаGetman1659 ()
Шкода верблюда)
То що, летимо рятувати його?
ЦитатаGetman1659 ()
Ми про комплекс) Одні груди нікому не цікаві)
А я вже думала вам показати груди Сугухи
ЦитатаLemon ()
Не буду Намагалася починати дивитися ФТ, але витримала перші дві серії. Колись давно Наруто трошки дивилась. І ще цей, як його... "Синій екзорцист", здається.
Наруто я додивилась, і Бліч, це були найдовші аніме в моєму житті
ЦитатаLemon ()
А то що? І чому це я маю не сміти?
Він проти мене не піде, будучи моїм учнем, Дева також не чіпай, він мій учитель, Саньок мій собутильник, Ромка мій покровитель, так хто твоя криша?
Наруто я додивилась, і Бліч, це були найдовші аніме в моєму житті
та в мене навіть нема охоти дивитися їх. Серіали та фільми набагато кращі
ЦитатаLuna_Lovegood ()
Він проти мене не піде, будучи моїм учнем, Дева також не чіпай, він мій учитель, Саньок мій собутильник, Ромка мій покровитель, так хто твоя криша?
Чекай-чекай, я можу всі твої аргументи перебити одним: Ден - мій друг, Діма - мій друг, Саша - мій друг, про Рому не говоримо, бо я тут граю проти Роми хДД Ще підключу Нікеля і Стаса :o З дівчат заберу Настю та Олю
Сообщение отредактировал Lemon - Понедельник, 2017-05-01, 16:16
Чекай-чекай, я можу всі твої аргументи перебити одним: Ден - мій друг, Діма - мій друг, Саша - мій друг, про Рому не говоримо, бо я тут граю проти Роми хДД Ще підключу Нікеля і Стаса З дівчат заберу Настю та Олю
Між учнем і учителем набагато зміцніші зв'язки, ось тобі Ден з Дімою, про собутильників мовчу, знаєш скільки ми разом пережили, збираючи оті копійки на пляшку? Ось тобі Сашка) Стасик підтримає мене, бо....це краще зберегти у таємниці, Нікеля забирай, а ще у мене є козирь - Інц! І Алекс! А дівчата в мене будуть Фортуна та Оксана, та Зейнеп
Між учнем і учителем набагато зміцніші зв'язки, ось тобі Ден з Дімою, про собутильників мовчу, знаєш скільки ми разом пережили, збираючи оті копійки на пляшку? Ось тобі Сашка) Стасик підтримає мене, бо....це краще зберегти у таємниці, Нікеля забирай, а ще у мене є козирь - Інц! І Алекс! А дівчата в мене будуть Фортуна та Оксана, та Зейнеп
Тань, ну давай так тоді, підемо від протилежного... Про вчителів-учнів-собутильників і тд. ти вигадала А, тоді перепрошую, якщо в твоїй команді Оксана, то я краще здамся без бою)