Общалка Клана Наруто
|
|
Flame_Of_Hell | Дата: Среда, 2014-03-26, 15:13 | Сообщение # 1 |
 Зам Главы клана Наруто
Награды: 268
Страна: Украина
Дата регистрации: 2010-05-24
|
Сообщение отредактировал Flame_Of_Hell - Четверг, 2014-03-27, 17:17 |
|
|
|
Yondaїme | Дата: Четверг, 2014-05-29, 00:14 | Сообщение # 6571 |
 Зам Главы клана Наруто
Награды: 711
Дата регистрации: 2010-10-21
| Цитата Luna_Lovegood (  ) У мене з нею також проблем не було, вчу з першого класу її, а починаючи з десятого - англійську мову нам ставили 8 разів на тиждень А в мене навіть у садку була *о* Я вже тоді вмів до 10 рахувати, та назви багатьох тварин знав. В школі до класу 7го проблем зовсім не було, а потім почалось багато переказів текстів, а в мене із цим трохи проблемно було, я тоді зовсім забив на це діло. :\ Цитата Luna_Lovegood (  ) О,як я тебе розумі..ла пару деньків назад, бо у нас в останній час пасмурна погода та дощі, що мене дуже радує Вчора гроза була, сьогодні дощик не великий. Але переважно ввечері. Цитата Luna_Lovegood (  ) У нас сьогодні геть прохолодно було, я топала на репетицію в толстовці і мені зовсім не було спекотно Я теж був на вулиці сьогодні, тре було в універ сходити, так ось на дворі не так спекотно. Точніше через відсутність вітру в кімнаті нема сквозняка і тому душно дуже.Добавлено (29.05.2014, 00:14) ---------------------------------------------
Цитата Lemon (  ) Мені теж все одно, я вільно володію обома мовами. Не в ідеалі, звичайно, проте для розмовного рівня "пайдьот". В мене просто тато переважно російськомовний, а мама - щира україночка в мене) Тому мені важко визначитись, яку мову я вживаю найбільше. навіть коли почала сидіти в інтернетах та на російських сайтах - нічого не змінилося, бо все залежить від співрозмовника: він російською - ти так само, він українською - ти так само. ну от така формулка склалась в мене на особистому досвіді. Бо трішки незрозуміло і важко спілкуватись, коли співрозмовники розмовляють різними мовами. В мене батько переважно російською спілкувався, а мама не могла визначитись і тому так і так. Так я деякий час жив у бабушки і діда, а вони тільки українською розмовляють. А на рахунок співрозмовника то я ніколи не намагаюсь розмовляти якоюсь мовою спеціально. Воно якось само виходить.
|
|
|
|
Lemon | Дата: Четверг, 2014-05-29, 00:16 | Сообщение # 6572 |
 Она явно что-то задумала!
Награды: 640
Дата регистрации: 2011-06-02
| Цитата Yondaїme (  ) А на рахунок співрозмовника то я ніколи не намагаюсь розмовляти якоюсь мовою спеціально. Воно якось само виходить. так воно і не мусить виходити спеціально. при всій повазі до співрозмовника особисто я завжди переходжу на ту мову, на яку зручніше йому, тому що мені абсолютно байдуже. Ти взагалі в повсякденному житті багато українську мову вживаєШ? Цитата Yondaїme (  ) В мене батько переважно російською спілкувався, а мама не могла визначитись і тому так і так. Так я деякий час жив у бабушки і діда, а вони тільки українською розмовляють. Ну так, на останні покоління ще впливали бабусі та дідусі, а ось наступні, певно, не пізнають цього впливу)
|
|
|
|
Yondaїme | Дата: Четверг, 2014-05-29, 00:22 | Сообщение # 6573 |
 Зам Главы клана Наруто
| Цитата Lemon (  ) так воно і не мусить виходити спеціально. при всій повазі до співрозмовника особисто я завжди переходжу на ту мову, на яку зручніше йому, тому що мені абсолютно байдуже. Я спілкуюсь на тій мові якій почав перше речення. На іншу мову переходжу тільки якщо мене про це попросять. Цитата Lemon (  ) Ти взагалі в повсякденному житті багато українську мову вживаєШ? Коли як. Я не дуже за цим слідкую. Цитата Lemon (  ) Ну так, на останні покоління ще впливали бабусі та дідусі, а ось наступні, певно, не пізнають цього впливу) Якщо мої бабушка та дід спілкувалися лише на україньскій це ще не значить, що я так само xD Я на рахунок мови ніколи дуже не морочився. Я володію обома мовами на достатньому рівні, як розмовним так і граматичним, і мене це влаштовує.
|
|
|
|
Lemon | Дата: Четверг, 2014-05-29, 00:23 | Сообщение # 6574 |
 Она явно что-то задумала!
Награды: 640
Дата регистрации: 2011-06-02
| сонечки, я вже піду спатки, бо з ніг валюся, завтра важлиий день)))
|
|
|
|
Yondaїme | Дата: Четверг, 2014-05-29, 00:24 | Сообщение # 6575 |
 Зам Главы клана Наруто
| Цитата Lemon (  ) сонечки, я вже піду спатки, бо з ніг валюся, завтра важлиий день)))
|
|
|
|
SpielFührer | Дата: Четверг, 2014-05-29, 01:11 | Сообщение # 6576 |
 Führer Melancholie
Награды: 188
Дата регистрации: 2011-09-16
|
|
|
|
|
BigJigglyPanda | Дата: Четверг, 2014-05-29, 03:28 | Сообщение # 6577 |
Студент академии
Награды: 0
Страна: Соединенные Штаты
Дата регистрации: 2014-05-29
| Привет всем! можно мне сюда я хз что с моим мистр принц аккаунтом случилось
|
|
|
|
Fairi_Girl | Дата: Пятница, 2014-05-30, 19:19 | Сообщение # 6578 |
 Специальный Джоуннин
Награды: 205
Дата регистрации: 2010-03-28
| Приветики
|
|
|
|
iDen | Дата: Пятница, 2014-05-30, 19:20 | Сообщение # 6579 |
 Iris
Награды: 385
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2010-04-02
| Всем доброго вечера.)
|
|
|
|
Fairi_Girl | Дата: Пятница, 2014-05-30, 19:25 | Сообщение # 6580 |
 Специальный Джоуннин
| iDen, Привет)) Похоже,что сегодня мы одни Надеюсь джентельмен уделит время непутёвой даме и удалит её чувство скуки
|
|
|
|
iDen | Дата: Пятница, 2014-05-30, 19:27 | Сообщение # 6581 |
 Iris
| Цитата Fairi_Girl (  ) Надеюсь джентельмен уделит время непутёвой даме и удалит её чувство скуки Какая ответственность. Я сделаю все что в моих силах. Нужно еще раз пройтись по теории. Где тут моя книга как рассмешить девушку.
|
|
|
|
Fairi_Girl | Дата: Пятница, 2014-05-30, 19:45 | Сообщение # 6582 |
 Специальный Джоуннин
| Цитата iDen (  ) Какая ответственность. Я сделаю все что в моих силах. О да х) Я люблю запрягать парней ненужным головняком хД Вам всеравно лучше живётся,вот и работайте))) Цитата iDen (  ) Нужно еще раз пройтись по теории. Где тут моя книга как рассмешить девушку. Подсказка: Иногда достаточно тёплых слов. Сделаем вид,что текста вверху нет хД Что ж,сир /уселась поудобнее/ сегодня хочу побыть капризной девочкой.
|
|
|
|
iDen | Дата: Пятница, 2014-05-30, 19:53 | Сообщение # 6583 |
 Iris
| Цитата Fairi_Girl (  ) Вам всеравно лучше живётся Предчувствую, много споров. Феминистка.) Цитата Fairi_Girl (  ) Подсказка: Иногда достаточно тёплых слов. Сделаем вид,что текста вверху нет хД Что ж,сир /уселась поудобнее/ сегодня хочу побыть капризной девочкой. Ну что ж, как обычно да же на форуме девушка заняла выжидательно пассивную позицию аля, а нука развлеки меня парнишка. Фейри, любой каприз за ваши деньги будет сегодня исполнен. Сегодняшним теплым майским вечером вы особенно прекрасны. Я считаю что вам можно посвятить не один десяток песен. Мужчины все до одного оборачиваются при виде ваших восхитительных ног.
|
|
|
|
Fairi_Girl | Дата: Пятница, 2014-05-30, 20:04 | Сообщение # 6584 |
 Специальный Джоуннин
| Цитата iDen (  ) Предчувствую, много споров. Феминистка.) Спорю лишь тогда,когда есть обоюдный интерес,а доказывать что-то просто ради принципа считаю бесполезным занятием х) Цитата iDen (  ) Ну что ж, как обычно да же на форуме девушка заняла выжидательно пассивную позицию аля, а нука развлеки меня парнишка. О дааа х) Я смотрю ты знаток по женской части,такое и не только на форумах случается))) Цитата iDen (  ) Фейри, любой каприз за ваши деньги будет сегодня исполнен. Сегодняшним теплым майским вечером вы особенно прекрасны. Я считаю что вам можно посвятить не один десяток песен. Мужчины все до одного оборачиваются при виде ваших восхитительных ног. /Резко встала/ Ох,как мне лестны подобные речи,но... Не хочу я больше слов,не хочу работы,надоело... Всё надоело. Хочу замуж и служанку в придачу,чтобы дом убирала,а ещё,чтобы дети сами появились! Вот
|
|
|
|
iDen | Дата: Пятница, 2014-05-30, 20:43 | Сообщение # 6585 |
 Iris
| Цитата Fairi_Girl (  ) дети сами появились ахахаха, зачем тогда Цитата Fairi_Girl (  ) Хочу замуж ? Цитата Fairi_Girl (  ) Я смотрю ты знаток по женской части Взаимокоплемент засчитан.
|
|
|
|