Общалка Клана Наруто
|
|
Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
|
|
|
Dm1triy | Дата: Вторник, 2013-10-08, 00:12 | Сообщение # 8476 |

Награды: 238
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2010-07-17
| Цитата но я не агро школьник даже агр врубать не буду!!!да мне уже наплевать где и у кого упал
Да ладно?
|
|
|
|
Sonik | Дата: Вторник, 2013-10-08, 00:13 | Сообщение # 8477 |
| Retribution, глупый вопрос
|
|
|
|
Dm1triy | Дата: Вторник, 2013-10-08, 00:15 | Сообщение # 8478 |

| insectic, Оооох что же ты за ребенок такой... Извинился бы за шестерку перед Мирой и забили бы друг на друга, нет надо ругаться с ней, со мной, на гетмана ворчать..
|
|
|
|
Undomiel | Дата: Вторник, 2013-10-08, 00:15 | Сообщение # 8479 |
| Цитата (lukovicika) прости, Настя, не видела тебя  так что смиренно жду любого наказания) Привет) ты меня прям в тупик загнала) как у тебя дела? Цитата (Getman1659) Як твої справи?) Як настрій? Як погода?) ой все так и не розпишеш, все добре, точніше було сумно, а зараз я весела і радісна)) погода сьогодні гарна, не сонячна але для прогулянки те що треба) я доречі так рада була тебе чути, і здивована була дуже)
|
|
|
|
lukovicika | Дата: Вторник, 2013-10-08, 00:15 | Сообщение # 8480 |
 Член Акацуки
Награды: 370
Страна: Молдова
Дата регистрации: 2013-08-17
| Цитата (Lemon) Я буду первая, а ты вторая, мы поровну поделим наши обязанности)) Создадим молдо-украинский союз, урепим наши связи и захватим это местечко Цитата (Lemon) Да, я шарю, когда хочу этого, а когда мне лень - то хоть убей, и формул не спомню, так что надо просто захотеть У тебя реальный склад ума или ты во всех областях шаришь? Цитата (Lemon) Я могу и сама бан заработать даже сейчас Ну ты же не переходишь грань ,чтобы бан заработать, так что до него тебе далеко)
|
|
|
|
Sonik | Дата: Вторник, 2013-10-08, 00:16 | Сообщение # 8481 |
| Цитата (Retribution) insectic, Оооох что же ты за ребенок такой... Извинился бы за шестерку перед Мирой и забили бы друг на друга, нет надо ругаться с ней, со мной, на гетмана ворчать.. вот такой ребенок,принимайте меня таким каким я есть
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Вторник, 2013-10-08, 00:17 | Сообщение # 8482 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата (Flame_Of_Hell) Я переможу скоріше, ніж ти встигнеш відповісти на останній мій пост!)))) Не сподівайся на таку швидку перемогу Вчи пісні Лєпса) Цитата (Flame_Of_Hell) І сильно задоволена цим ?)) Так, в квартирі, якщо точніше... от тому в цьому і проблема... Дякую))) я сам офігівав, а ще реакція людей мене радувала))) То звичайнісінький картон))) Ні, я з принципу не можу підняти руку на дівчину............... Тому це за мене зроблять наймані вбивці Дуже)Собака мені подобається, грайлива така)Назвала її Лимоном) А яка порода у вашої? Ти зумів створити таке з картону?! ЯК? Ну сказати, що я вражена - це нічого не сказати.. Натравиш на мене найманих вбивць?( Тобі зовсім мене не жаль?( Цитата (Flame_Of_Hell) Іскандер! Можливо... Ти Ватман!! Ні, ти начебто писав про зазбогійливе Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, я тебе більше нічимне обділив, коли створював тебе ХДД Бо вони мої ХДД Створював мене? Чому ти створив мене якимось кроликом,без здібностей і нагородив лише швидкими ногами? Ні, вони мої мої мої Цитата (Flame_Of_Hell) у, ти все правильно зрозуміла))) ти будеш в подвійному оточенні ХДД  плюс зійдешся зі мною 1 на 1, тоді, як у мене буде перевага чисельна)) Гіпноз - це вміння, яке мож набути... тож він не повірить тобі ХДД Ей, це взагалі нечесно..ну дайте хоч заповіт напишу..а потім вбивайте, варіть з мене суп..з шерсті зробіть собі рукавички чи шапку,щоб не холодно було взимку, а вушка причепіть на стіну А для чого мені гіпнозувати моїх же сородичів?) Цитата (Flame_Of_Hell) Все йшло до цього ХДД Я точно впевнений, що тобі здається, що мені не здається,що тобі здається, що мені не здається, що тобі здається, що мені здається, що тобі лише здається те, що тобі не здається те, що здається тобі, що здається мені, що тобі здається те, що мені здається тоді, як мені це уж точно не здається!))) - нове закінчення))) Ти відчепила один з багатьох маячків ^_^ Мабуть ці величезні пости не йдуть нам на користь) Але ти не можеш бути точно впевнений, що мені здається те, що тобі не здається, що мені здається,що тобі здається, що мені не здається,що тобі здається, що мені не здається, що тобі здається, що мені здається, що тобі лише здається те, що тобі не здається те, що здається тобі, що здається мені, що тобі здається те, що мені здається тоді, як мені це уж точно не здається! Де вони ще знаходяться? На хвостику? Цитата (Flame_Of_Hell) "снижки" моє мене вбило Т_Т Тюю, все, замовлення прийнято))) оплата при доставці)) Та ми обоє добряче помилок наробили) Сподіваюсь, що у вас швидка почта) Цитата (Flame_Of_Hell) Не треба прям так формально))) Тільки не в мою епоху))) а вона точно не закінчиться ще багато і багато тисячоліть ХДД Може пан змилостивиться і віддасть мені світ) ..граючись, я мріяла про свій світ, дивовижний, новий світ..будувала міста.. Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, то вже твоє завдання буде))) зоомагазин який-небудь знайди)) Я точно не буду співати)))) ...по самі вікна 8го поверху ^_^ Я не буду купувати пацюка В тебе немає вибору)Хоча можеш ще затанцювати) Якого 8-го?) Їх вже давно замело) Цитата (Flame_Of_Hell) Той самий)) Швидше не вийде  анастезія проходить лише через 14 годин ^_^ Щось я більше не хочу анестезію, піду я додому)Бувайте, лікарю Цитата (Flame_Of_Hell) Все, напевно, так і було... Інтриги, скандали, розслідування... Іноді ВВЕ мені нагадує Санту-Барбару, особливо ці любовні сюжетні лінії) Цитата (Flame_Of_Hell) Скоріше з невідновленними Т_Т я навіть відпочити толком не встиг ... Нічого, можеш не поспішати, відповіси мені вже в новій обшалці Йди спатоньки) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, тоді добре, нехай то буде "романтикою" І вони скоро окупляться!)) А чим не романтика?) Буду бізнес-леді Цитата (Flame_Of_Hell) Ви мене так низько оцінюєте ? о_0 міліард чи два, в мали на увазі ?? Ні-ні, який міліард)Три мільйона і не більше)Іначе піду шукати допомоги в іншого) Цитата (Flame_Of_Hell) Вони таааакі миииилі, що їх навіть не шкода давати анаконді ХДД Якщо знайду, тоді мож буде пустити до тебе до дому ?  Май на увазі - це все суто спір!)) А ти всіх милих віддаєш анаконді?) Ти спочатку мій дім знайди А потім спробуй їх запустити туди) Цитата (Flame_Of_Hell) Ах да, я ж забува, що я тобі окрему земельку виділив)) Бо з усього світу - я тобі поарив Австралію, тому вона твоя ^_^ Що це вам приснилось, пане? Австралія моя, бо я її відібрала з ваших загребущих рученят) Цитата (Flame_Of_Hell) ...але так воно виглядало... Все там нормально виглядало
|
|
|
|
Lemon | Дата: Вторник, 2013-10-08, 00:17 | Сообщение # 8483 |
 Она явно что-то задумала!
Награды: 640
Дата регистрации: 2011-06-02
| Цитата (lukovicika) Создадим молдо-украинский союз, урепим наши связи и захватим это местечко И как нам выбрать главу тогда?))) Цитата (lukovicika) У тебя реальный склад ума или ты во всех областях шаришь? Без понятия, я учусь на отлично, сутками сижу в интернете, хожу гулять, при этом учу два языка, я не знаю, что с моим мозгом, но я знаю все на свой возраст, что надо Цитата (lukovicika) Ну ты же не переходишь грань ,чтобы бан заработать, так что до него тебе далеко) Могу и перейти, раз плюнуть)
|
|
|
|
Dm1triy | Дата: Вторник, 2013-10-08, 00:17 | Сообщение # 8484 |

| Цитата вот такой ребенок,принимайте меня таким каким я есть
Смысла мне с тобой говорить уже нет вообще. С Ромой все решим, сами.
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Вторник, 2013-10-08, 00:17 | Сообщение # 8485 |
 Ниндзя-беженец
| Так швидко я ще не писала
|
|
|
|
Sonik | Дата: Вторник, 2013-10-08, 00:19 | Сообщение # 8486 |
| Цитата (Retribution) Смысла мне с тобой говорить уже нет вообще. С Ромой все решим, сами. поднял тут заворуху и дал задниию мужик,чо
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Вторник, 2013-10-08, 00:19 | Сообщение # 8487 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Flame_Of_Hell) Не пиши поки нічго))) Та найди зоомагазин)) Ще гроші витрачати на пацюків
|
|
|
|
Undomiel | Дата: Вторник, 2013-10-08, 00:19 | Сообщение # 8488 |
| ну реально, хватит уже там ругаться Цитата (Getman1659) эту херню не злите Рому, Кексики в гневе страшные)
|
|
|
|
lukovicika | Дата: Вторник, 2013-10-08, 00:21 | Сообщение # 8489 |
 Член Акацуки
Награды: 370
Страна: Молдова
Дата регистрации: 2013-08-17
| Цитата (Undomiel) ты меня прям в тупик загнала) как у тебя дела? Не можешь мне придумать наказание? Где твоя жажда мести? Да нормально, стараюсь уроки делать, только сижу здесь, поэтому не очень получается. А ты как?
|
|
|
|
Dm1triy | Дата: Вторник, 2013-10-08, 00:21 | Сообщение # 8490 |

| Цитата поднял тут заворуху и дал задниию мужик,чо
Да уж куда мне до тебя то.
|
|