Общалка Клана Наруто
|
|
Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
|
|
|
Lemon | Дата: Четверг, 2013-10-03, 23:20 | Сообщение # 7051 |
 Она явно что-то задумала!
Награды: 640
Дата регистрации: 2011-06-02
| Цитата (rtw0w) Пархаешь,как пчела,жалишь,как бабочка Бабочка ты моя Цитата (rtw0w) Ты сама должна мне создать атмосферу для подобного,а то как чего не попрошу так сразу отворот-поворот,поэтому и держу тебя,чтоб не сбежала Все сама, все сама, деньги зарабатывай сама, ужин готовь сама, ты не офигел?
|
|
|
|
rtw0w | Дата: Четверг, 2013-10-03, 23:21 | Сообщение # 7052 |
Награды: 623
Дата регистрации: 2009-12-26
| Цитата (insectic) 1:0 жиды летят Какие-то они не тоже не очень. Днепр лчше иди позырь) Цитата (Getman1659) Жизнь не стоит того, чтобы так мучатся Да вали уже вешайся,ты НИКОМУ НЕ НУЖЕН
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Четверг, 2013-10-03, 23:22 | Сообщение # 7053 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Дата регистрации: 2009-01-22
| Цитата (rtw0w) Да вали уже вешайся,ты НИКОМУ НЕ НУЖЕН Понял...
|
|
|
|
Lemon | Дата: Четверг, 2013-10-03, 23:22 | Сообщение # 7054 |
| Цитата (rtw0w) Да вали уже вешайся,ты НИКОМУ НЕ НУЖЕН Ты оставишь меня и здешних людей без главы..Негодяй
|
|
|
|
rtw0w | Дата: Четверг, 2013-10-03, 23:25 | Сообщение # 7055 |
| Цитата (Lemon) Бабочка ты моя Ты имела ввиду,что я столь же грациозен и прелестен? Цитата (Lemon) Все сама, все сама, деньги зарабатывай сама, ужин готовь сама, ты не офигел? Слушай,ну моя работа тоже тяжела,не легко знаешь ли в доту выигрывать и следить за всемми событиями в доме-2 Не жалуйся  Добавлено (03.10.2013, 23:25) ---------------------------------------------
Цитата (Lemon) Ты оставишь меня и здешних людей без главы..Негодяй На самом деле меня заслали в гости именно с этой целью,я ж шпион типо
|
|
|
|
Sonik | Дата: Четверг, 2013-10-03, 23:26 | Сообщение # 7056 |
| пойду я..
|
|
|
|
Iris | Дата: Четверг, 2013-10-03, 23:26 | Сообщение # 7057 |
| Цитата (rtw0w) Ты имела ввиду,что я столь же грациозен и прелестен? вблизи они страшные(
|
|
|
|
Lemon | Дата: Четверг, 2013-10-03, 23:27 | Сообщение # 7058 |
| Цитата (rtw0w) Ты имела ввиду,что я столь же грациозен и прелестен? Нет, не мечтай, я просто буду называть тебя не Темочкой, а бабочкой Цитата (rtw0w) Слушай,ну моя работа тоже тяжела,не легко знаешь ли в доту выигрывать и следить за всемми событиями в доме-2 Не жалуйся Все, я не вернусь домой, пока ты не усвоишь этот важный жизненный урок
Всем самых сладких снов :3
|
|
|
|
rtw0w | Дата: Четверг, 2013-10-03, 23:30 | Сообщение # 7059 |
| Цитата (insectic) пойду я.. Иди поддержи Ромашку,мужская поддержка важна  Добавлено (03.10.2013, 23:30) ---------------------------------------------
Цитата (Iris) вблизи они страшные( Спасибо за тонкий комплимент Цитата (Lemon) Нет, не мечтай, я просто буду называть тебя не Темочкой, а бабочкой Ну ничего,я ещё заставлю тебя сказать обо мне хорошо Цитата (Lemon) Все, я не вернусь домой, пока ты не усвоишь этот важный жизненный урок Эй,женщина,я тебе не разрешал уходить Lemon, Споке -3
|
|
|
|
Iris | Дата: Четверг, 2013-10-03, 23:39 | Сообщение # 7060 |
| Цитата (rtw0w) Иди поддержи Ромашку,мужская поддержка важна он называет Гетю "мой повелитель" Цитата (rtw0w) Спасибо за тонкий комплимент не за что) если что, всегда рада помочь)
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2013-10-04, 00:17 | Сообщение # 7061 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата (Flame_Of_Hell) Ні, Іскандер було пафосніше)) Хто створив світ - той здатен на його знищення Тепер точно буду тебе Ватманом називати) Воу воу, притормозіть, пане)Щось ви надто розійшлись, заспокойтесь і давайте все спокійно обговоримо) Цитата (Flame_Of_Hell) Чому не чесно ?)) Все по чину)) Я ж не винний, що мене таким створили)) Ти - Кроляче Вушка !! В мене також повинна бути якась фішка, як безсмертя або телекінез..ти ведеш нечесну гру Цитата (Flame_Of_Hell) Морока зайва буде)) А так ти знаходишся на стабільному місці, туди мої військові сили наближаються, тому ти не хвилюйся)) А чого мені хвилюватися?) Військо буде розгромлено, а тебе ми візьмемо у полон і будемо проводити експерименти на тобі, мвхахахахах Цитата (Flame_Of_Hell) Ні-ні, це саме тобі і здається ))) ( я й сам забув  ) З хлороформом все легко буде Що ти кажеш, це тобі здається(продовжуємо ХДДД) Я відкушу тобі руку, чесне слово Цитата (Flame_Of_Hell) Купи 1 кг - 5 кг в подарунок!!)) Чудова пропозиція, буде що дарувати родичам і друзям на свята. Цитата (Flame_Of_Hell) Твої справжні агенти і є кролики)) Ти ж і казала Як ви нанесете удар, коли ви оточені навіть не здогадуючись про це певний період назал)) А-та-та, ти віриш усьому, що я кажу тобі, своєму оппонентові?) Наївний Ватман, до добра це тебе навряд чи доведе) Раз так..переб"ємо вас для початку, а потім я захоплю твою основну базу І вже ніхто не завадить мені) Цитата (Flame_Of_Hell) У нас теж доволі весело, тому розумію))) особливо коли дискусії йдуть)) А я просто замерз йдучи в унівр Т_Т +0"С було зранку...а я шапку забув вдіти Уяви тільки, він(одноклассник) чудить таке майже кожного дня, то стіл намагається протаранити, то стіну.Ще він вміє імітувати голоса тварин) Бідолага( Я сьогодні вдягла шапку, але все одно у школі дуже холодно. Цитата (Flame_Of_Hell) Гарантії ? ... я давав Клятву гіпократа не брехати своїм кліжнтам)) тому я не можу сказати, що ви будете в повному порядку Але лікарю, якщо в мене тільки зломаний палець, то про які ускладнення може йти мова? Ви тільки загіпсуєте мені його, правда ж? Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, на той момент був... і зараз є )) Цікаво, його почуття справді були щирі чи то бажання бути зятем Вінса.. Цитата (Flame_Of_Hell) Зростаюююють *_*
Твоя черга Рому уламати на з/п Пане, у нас тут конкуренти з"явились, що будемо робити? Ну як я впоралась?) Цитата (Flame_Of_Hell) І головне - все окупиться за кілька сеансів !!!!))) Чудова ідея, навіщо мені той університет, вища освіта, диплом..буду кіно крутити і заробляти гроші) Цитата (Flame_Of_Hell) Ти просто не пам"ятаєш))) Або то лиш у мене фантазія у ві сні розігралась настільки)) Можливо)Я частенько забуваю свої сни через 5-10 хвилин після того, як прокидаюся) Огоо, та дехто спить і бачить, як буде правити світом Цитата (Flame_Of_Hell) Не боюсь)) Бо щойно знімуть з нього намордник - він атакує того, хто зняв його)) Я попрошу пана Іскандера зняти намордник, він не відмовить мені) Цитата (Flame_Of_Hell) Тюю, якщо боїшся мишей по таким причинам, то ти пацюків вдвічі більше боїшся Що я робитиму ?)) Тюю, я почну шантажувати До речі, я пацюків ніколи не бачила Оо Чим шантажувати?) Цитата (Flame_Of_Hell) Спробуй ^_^ Добре, подарую тобі Австралію) Цитата (Flame_Of_Hell) Ні - Оленя А до чого тут Олень, ми про Карлсона говоримо Цитата (Flame_Of_Hell) Я є золота середина всіх них ))
Розумнице)) Тоді й мені доведеться щось вигадувати)
|
|
|
|
Sonik | Дата: Пятница, 2013-10-04, 00:31 | Сообщение # 7062 |
| БОЛЛЛХИИИИННННААААА УВВВОООЛЛЛЯЯТЯЯЯЯТТТТТТ ПЬЬЬЕЕЕММММ АААЕЕЕЕ!!!
|
|
|
|
SpielFührer | Дата: Пятница, 2013-10-04, 00:32 | Сообщение # 7063 |
 Führer Melancholie
Награды: 188
Дата регистрации: 2011-09-16
|
Сообщение отредактировал SpielFührer - Пятница, 2013-10-04, 00:33 |
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2013-10-04, 00:42 | Сообщение # 7064 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (insectic) БОЛЛЛХИИИИННННААААА УВВВОООЛЛЛЯЯТЯЯЯЯТТТТТТ ПЬЬЬЕЕЕММММ АААЕЕЕЕ!!! Налейте мне минералочки
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2013-10-04, 13:54 | Сообщение # 7065 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Flame_Of_Hell) запізно написала Т_Т я ледь не прогавив цей момент... Тобто? Вже хотів мені своє бажання загадувати?) Цитата (Flame_Of_Hell) Як у тебе справки проходять ?)) А то ми все о війні та о війні ))) треба і про щось мирне поговорити))) У мене чудово, мала притягла додому собаку, назвала її Лимоном тепер мені є про кого піклуватися) А у тебе як справи?:)Що новенького?) Просто віддай мені цей світ і все
Добавлено (04.10.2013, 13:54) --------------------------------------------- Цитата (Flame_Of_Hell) Ні-ні-ні, Іскандер було краще Ти дивись - розійдусь і світові мало не покажеться Пізно пити Боржомі, тепер ти Ватман, тільки Ватман Прийміть зазбогійливе, пане, не хвилюйтесь, подарую я вам Австралію) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, у тебе відросші заячі вушка і хвостик-помпончик))) от і особливість твоя)) А чим це мені допоможе під час війни? На мої вушка всі претендують, вчора якийсь мужик хотів зварити з них суп Цитата (Flame_Of_Hell) Нема у тебе чим нас громити  Всі твої казарми(вольєри для кроликів) вже підпалені моїми диерстантами)) Ось як топну ніжкою, гупну кулачком по столі - тоді ви забігаєте і познаєте мою справжню силу Мої кролики у вогні не горять і в воді не тонуть Цитата (Flame_Of_Hell) Мені здається, що тобі здається, що мені здається те, що тобі здається те, що здається мені ( ледь мізки не перевернулись в голові  ) Не відкусиш  у мене руки можуть дематеріалізуватись, як і все тіло)) Але мені не здається те, що здається тобі, що здається мені, що тобі здається те, що мені здається( хвилинка наркоманії) Ти недооцінюєш гостроту моїх зубків, після укусу руки вже не відростуть, так що бережись) Цитата (Flame_Of_Hell) А якщо замовиш 2 кг, то в подарунок ти отримаєш не +10, а цілих +17 кг !!))) Пропозиція дійсна до 05,10,2013 =3 Яка вигідна пропозиція, я мабуть візьму 5 кг А доставка по всій Україні безкоштовна? Цитата (Flame_Of_Hell) а хто тобі казав, що я тобі-то правду кажу ?ХДД Нема ким перебивати... та й армія у мене з сец.військ, створенних мною, тобто теб безсмертні А який сенс тобі брехати про свою силу і безсмертя?..аха..ахахах АХАХАХАХАХАХХ, то тебе таки можливо здолати Як це, нема ким, мої люди повсюду і вони вже готові до бою з твоїми людьми) Цитата (Flame_Of_Hell) Тю, у нас таке все буває в універі ХДДД Я теж вмію імітувати тварин)) он, з папугою своєю спілкуюсь щодня)) А я і сьогодні забув за шапку...завтра точно не пропущу... Класс, я знаю, що мені тепер загадати, як виграю наше змаганнячко О, у мене також папуга була..але кіт( Постав собі нагадування хоча б)У нас сьогодні йшов сніг) Цитата (Flame_Of_Hell) Щоб загіпсувати - треба анастезія для обезвалювання)) нічого не стане, якщо ми вас трішки усипим, аби ви не переживали)) Не треба, мені гіпсували руку вже, без анестезії)Я не буду переживати, лікарю) Цитата (Flame_Of_Hell) Хм... а може то просто історія-інтрижка задля шоу ?... Сподіваюсь, що ВВЕшники не здатні на таке..хоча досить згадати, як вони використали смерть Пола Бірера. Цитата (Flame_Of_Hell) Ці конкуренти не погано так розійшлись  Подивимось, як довго вони протримаються)) Добряче впоралась ))) правда, я не бачив яким чином ти його вмовляла)) Нііі, вони нам не конкуренти)Слабенькі ще) Ми вже майже 3 тижні так переписуємось) Це виглядало так.."Ей, Рома, ану швидко дав нам наші заслужені нагороди!" Цитата (Flame_Of_Hell) Ага, а потім через пів року, коли там у вас у всіх будуть телевізори і супутникове телебачення(у всіх!), то у тебе буде - "вільна каса!", якщо ти покинеш школу/універ))) То дивитися на великому екрані цікавіше, ніж на простому телевізорі)І ти тільки уяви, на свіжому повітрі, з чайком, під пледом) Цитата (Flame_Of_Hell) У мене теж буває, що я прокинусь...трохи пам"ятатиму сон і хоп - вже нічого не пам"ятаю... Ну, у мене, до речі, дуже часто віщіх снів буває Мабуть це у всіх так)А деякі сни геть врізаються в пам"ять.. Цей сон точно не був віщим Цитата (Flame_Of_Hell) Пан Іскандер зайнята людина, їй нема коли таким займатись ))) Може пан Іскандер виділить зі свого плотного графіку 5 хвилинок для мене? Цитата (Flame_Of_Hell) о0 як так ?? Навіть я бачив пацюків...хоча то не дивно, у мене у дворі під альтанкою живе один щур =__= Чи-чим, мишами Не знаю, бо я б запам"ятала, якби бачила живого пацюка) Тюю..хіба що вкинь їх до мене в кімнату Для чого я це розповідаю Цитата (Flame_Of_Hell) Як це доречно - дарити те, що і так мені належить Австралія вже моя, забули, пане?) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну а я про оленя говорив А що Олень? Переріже твій провід? Цитата (Flame_Of_Hell) А я й не вигадував...лише навів факти Т_Т Тааааак, факти
Сообщение отредактировал Lewiss - Пятница, 2013-10-04, 16:15 |
|
|
|