Общалка Клана Наруто
|
|
Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Среда, 2013-10-02, 23:42 | Сообщение # 6916 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата (Flame_Of_Hell) Так, мене ж звати Іскандер))) мені самому подобається)) Так, мій світ)) я його створив, отже навіть чисто юридично - він мій Я краще Ватманом тебе називатиму Ти створив, а я його відібрала І тепер буду тут правити) Цитата (Flame_Of_Hell) Все разом))) внизу я описав що до чого))) Нііі, так не чесно, у тебе стільки здібностей і фішок є, а я звичайний кролик Цитата (Flame_Of_Hell) Тю, я скажу і ти тут же зміниш свою дислокацію ... мені це не треба ... По твоїм словам мене легко знайти Тоді чому тобі цього не треба?) Цитата (Flame_Of_Hell) Ні, це тобі так здається)  (ми вже повторюємось ХДД) То поки так)) насолоджуйся зручністю) Ні, це тобі так здається(а про що взагалі йдеться? ) Поки?) Мене не так просто зв"язати, я буду пручатися Цитата (Flame_Of_Hell) Перепродавати, звісно ж ))) До речі, тобі випадково не треба 1 кг ?))) Так, якраз риб"ячий жир мені і потрібен, шукаю, де б його купити Цитата (Flame_Of_Hell) Рептиліям ні до чого хвилюватись за отруту))) А у мене виробився імунітет до отрути)) То нова отрута, розроблена моїми спеціалістами для ворогів Ти будеш нашим підопитним Цитата (Flame_Of_Hell) Так не я шукаю їх місцезнаходження, а тоті партизани їх виманюють до мене - а там я вже одним єдиним пострілом... ну короче, у мене є запас кролятини на зиму))) Хто тобі сказав, що мої справжні агенти - кролики?) Ні-ні-ні, там уже більш високий рівень, ніж ти думаєш) А зайченята - для замилювання очей, щоб ти втратив пильність, а ми нанесено вирішальний удар в цей час Цитата (Flame_Of_Hell) Пхахах))) І у мене такі друзяки є У нас так було перед цим "потеплінням"... З такими людьми нудно не буває)Подивись ще у відеозаписах, там відео підписане "Фізкультура", ще один мій одноклассник Ми сьогодні так замерзли в школі, бррр Цитата (Flame_Of_Hell) Ти нічого не відчуєш)) лиш один укусик комара)) і біль мине)) і прокинешся абсолютно(надіюсь) здорова)) Мене лякає ваше "надіюсь".Потрібні гарантії, що я прокинусь здорова, лікарю А інакше не наближайтесь до мене з ціє. вашою анестезією Цитата (Flame_Of_Hell) Я й не знаві, що він одруженим був о_0 Чому був?) Він і зараз одружений на Стефані) Цитата (Flame_Of_Hell) Ні, вони тримаються))) Та гадаю, вони вже бачили наші старання))) а якщо вони відмовляться - я візьмусь за це серйозніше - буду шантажувати Пости розширяються, пости розширяються.. О так, це ти вмієш добряче робити) Вже час видавати нам заробітну плату Цитата (Flame_Of_Hell) Ну от, ще й додатковий бізнес мтимеш))) купуватимеш пачку чаю в пакетиках з 25 пакетиків - за один сеанс скупиш місячний запас електроенергії та продуктів ^_^ Ще можна видавати пледи і грілки, звичайно ж за гроші Оце так бізнес Все, піду купувати величезний екран і чай) Цитата (Flame_Of_Hell) Ти просто не пам"ятаєш такого))) Всім це сниться хоча б раз в житті)) Серйозно, ніколи мені не снилось, що я захоплюю світ) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, алігатор - єриний, хто взмозі, але у нього намордник)) Кайман замалий, щоб мене їсти)) А анаконда... що ж, я її приручу з часом)) Намордник, кажеш?) І не боїтесь, пане Ватмане, що хтось може його зняти з алігатора?) Цитата (Flame_Of_Hell) Хеее, ти щойно відкрила мені страшну таємницю О нііі І що ти тепер будеш робити? Цитата (Flame_Of_Hell) А вот не скажу) Бе-бе-бе)) Я витягну з тебе цю таємницю Цитата (Flame_Of_Hell) Україна)) це водночас його гордість)) Україна - це слабкість Карлсона? Цитата (Flame_Of_Hell) Та :( Ох, а мені взагалі нема чого казати тоді) Цитата (Flame_Of_Hell) Іскандер - ім"я)) Ватман - посада, Бог - істота))) тому так, я все це разом взятий)) до речі - Іскандер - це Олександр Ні-ні, обирай щось одне Я вже прочитала, хто такий Іскандер)
|
|
|
|
Марсель | Дата: Среда, 2013-10-02, 23:43 | Сообщение # 6917 |
 Студент академии
Награды: 44
Страна: Беларусь
Дата регистрации: 2009-04-04
| Цитата (Getman1659) привет) Как твои дела?
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Среда, 2013-10-02, 23:43 | Сообщение # 6918 |
| Цитата (lukovicika) И как расценивать эту фразу? Что раз ты плохой актёр, то и не притворяешься, а значит всё это правда? Ага)
Цитата (lukovicika) Да я бы с удовольствием, только это не от меня зависит( И что, есть на что посмотреть? в данном случае на кого Ахахахаах) ты меня сразила этой фразой) Я даже не знаю, что и сказать)
Цитата (lukovicika) Ну, или неправа я, просто есть у меня такая привычка, на чём-то сильно настаивать, а потом оказывается, что это неправда) Это жесткий неприятный фейл)
Цитата (lukovicika) Какая, несомненно, важная информация. А выводы кто делать будет? Я, что ли? А я что все тебе на блюдочке должен принести?) И так все самое важное сказал, а тебе осталось лишь под итожить)
|
|
|
|
Марсель | Дата: Среда, 2013-10-02, 23:43 | Сообщение # 6919 |
 Студент академии
| Цитата (Kagero) это еще что такое -.- Эта воля батьки!
|
|
|
|
Kagero | Дата: Среда, 2013-10-02, 23:44 | Сообщение # 6920 |
 Преступник уровня S
Награды: 1196
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2010-11-14
| Цитата (TolPhys1) Привет всем ) привет пауколюб хД Цитата (SpielFührer) лучше быть непонятым но остатся собой чем понятным и быть маской ну что я и говорила хДДД Цитата (SpielFührer) не знаю о.о
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Среда, 2013-10-02, 23:45 | Сообщение # 6921 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Марсель) ВСЕМ СПАТЬ БАТЬКА ПРИШЕЛ!!!! Нихачу
|
|
|
|
SpielFührer | Дата: Среда, 2013-10-02, 23:46 | Сообщение # 6922 |
 Führer Melancholie
Награды: 188
Дата регистрации: 2011-09-16
| Цитата (Kagero) ну что я и говорила хДДД у меня во всем есть смысл так как мне делать нефиг иду туда не знаю куда , иду за тем не зная зачем
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Среда, 2013-10-02, 23:46 | Сообщение # 6923 |
| Цитата (Kagero) хотела уже на Ромку поругаться, что не отвечает...а это я слепая оказывается хДД
Цитата (Kagero) угу) читал? Гениальное произведения, одно из самых моих любимых. При том там второй мой самый любимый литературный персонаж. И да, фильм просто гамно пос равнению с этим шедевром. Оскар Уаят это просто гений
Цитата (Kagero) это ничего не меняет хД Я так не играю
Цитата (Марсель) Как твои дела? Теперь я заболел А как ты там?)
|
|
|
|
Марсель | Дата: Среда, 2013-10-02, 23:46 | Сообщение # 6924 |
 Студент академии
| С батькай НЕ СПОРИТЬ!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Среда, 2013-10-02, 23:46 | Сообщение # 6925 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Марсель) С батькай НЕ СПОРИТЬ!!!!!!!!!!! Буду спорить
|
|
|
|
TolPhys1 | Дата: Среда, 2013-10-02, 23:46 | Сообщение # 6926 |
 Студент академии
Награды: 208
Дата регистрации: 2013-04-07
| Цитата (Kagero) привет пауколюб хД привет )
|
|
|
|
Kagero | Дата: Среда, 2013-10-02, 23:47 | Сообщение # 6927 |
 Преступник уровня S
Награды: 1196
Дата регистрации: 2010-11-14
| Цитата (SpielFührer) у меня во всем есть смысл так как мне делать нефиг хДД интересное занятие) Цитата (SpielFührer) иду туда не знаю куда , иду за тем не зная зачем как в сказке какой-то там хД
|
|
|
|
Марсель | Дата: Среда, 2013-10-02, 23:49 | Сообщение # 6928 |
 Студент академии
| Цитата (Марсель) Теперь я заболел А как ты там?) Теперь я выздоровел:D Все очень плоха!Добавлено (02.10.2013, 23:49) ---------------------------------------------
Цитата (Lewiss) Буду спорить Батька будет злится!
|
|
|
|
lukovicika | Дата: Среда, 2013-10-02, 23:50 | Сообщение # 6929 |
 Член Акацуки
Награды: 370
Страна: Молдова
Дата регистрации: 2013-08-17
| Цитата (SpielFührer) нет я не ученый , просто я людям не верю ,а это помогает мне быстрей понять что они из себя представляют Людям нужно верить,а то, если всегда ждать какого-то подвоха, то так и жизнь не в радость. И как, понял уже, что представляют из себя люди с этого сайта или из твоего реального окружения? Цитата (SpielFührer) ну например не плакал над титаником и хатико , а тупо ржал над ними , прошу награду за проделаную работу обжираю друзей Я тоже не плакала над "Титаником", не смотрела "Хатико", хотя, думаю, там точно буду реветь, так как я и над мальтиками плачу. У тебя просто, наверное, своё представление о ситуациях, когда нужно плакать, и фильмы точно не из разряда этих ситуаций. Цитата (SpielFührer) не хотел я ту фотку с паращютом кидать у меня там лицо упоротое (ибо встал в 6 утра , не бритый , хочу жрать и злой Так, может, ты там в самом соку Цитата (SpielFührer) пойдет ? Пойдёт
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Среда, 2013-10-02, 23:50 | Сообщение # 6930 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Марсель) Батька будет злится! Люблю злить батьку
|
|