Общалка Клана Наруто
|
|
Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
|
|
|
Lemon | Дата: Вторник, 2013-10-01, 19:56 | Сообщение # 6556 |
 Она явно что-то задумала!
Награды: 640
Дата регистрации: 2011-06-02
| Цитата (SpielFührer) а вдруг он замоскирован под нытье и скучные темы Лол, сей субъект не способен на такие умные ходы
|
|
|
|
SpielFührer | Дата: Вторник, 2013-10-01, 19:59 | Сообщение # 6557 |
 Führer Melancholie
Награды: 188
Дата регистрации: 2011-09-16
| Цитата (Lemon) Лол, сей субъект не способен на такие умные ходы обьект не вы , не я а некто бард ?) Цитата (Flame_Of_Hell) Зигуем ( *_*)/ загуем \(^_^)
|
|
|
|
Lemon | Дата: Вторник, 2013-10-01, 20:02 | Сообщение # 6558 |
| Цитата (Flame_Of_Hell) прости грешного Нееет
|
|
|
|
Lemon | Дата: Вторник, 2013-10-01, 20:04 | Сообщение # 6559 |
| Цитата (SpielFührer) обьект не вы , не я а некто бард ?) некто мега умный
|
|
|
|
SpielFührer | Дата: Вторник, 2013-10-01, 20:05 | Сообщение # 6560 |
 Führer Melancholie
| сжечь его чтоб он не стал ,он стал таким как мы  Добавлено (01.10.2013, 20:05) ---------------------------------------------
Цитата (Lemon) некто мега умный чувствую сарказм
|
|
|
|
Lemon | Дата: Вторник, 2013-10-01, 20:06 | Сообщение # 6561 |
| Цитата (Flame_Of_Hell) Тогда нечего грешному теперь делать в этом мире Т_Т Пойду повешусь... Нет, достаточно откупить свою вину  Добавлено (01.10.2013, 20:06) ---------------------------------------------
Цитата (SpielFührer) чувствую сарказм Нет, его умственные способности реально поражают
|
|
|
|
Lemon | Дата: Вторник, 2013-10-01, 20:08 | Сообщение # 6562 |
| Цитата (Flame_Of_Hell) Каким образом ?) Дай-ка подумать, ты все выполнишь, что я скажу?
|
|
|
|
SpielFührer | Дата: Вторник, 2013-10-01, 20:09 | Сообщение # 6563 |
 Führer Melancholie
| Цитата (Lemon) Нет, его умственные способности реально поражают ьугага ну окай верю
|
|
|
|
Lemon | Дата: Вторник, 2013-10-01, 20:10 | Сообщение # 6564 |
| Цитата (SpielFührer) ьугага ну окай верю Может, тебе я скажу кто это
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Вторник, 2013-10-01, 20:10 | Сообщение # 6565 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата (Flame_Of_Hell) Пізно вже щось казати - світ тепер мій!))) Всі твої люди або підкуплені або мертві, і лише мої люди оточують тебе))) Пане Іскандере, з вами все в порядку? Світ ще досі мій, не вигадуйте дурниць і не відволікайте мене від правління Цитата (Flame_Of_Hell) Ти втратила світ, навіть не знаючи про це Я не можу його втратити, бо ще немає того, хто б насмілився його відібрати) Цитата (Flame_Of_Hell) Ти не знаєш де я, а я знаю де ти Та невже?) А чому твої люди ще не ввірвались до мого штабу? Цитата (Flame_Of_Hell) Твій світ вже мені належить)) Ти сидиш на своєму лжетроні і ти отримуєш вже давно недостовірну інформацію)) насправді ти вже оточена моїми людьми і ти тепер моя заручниця Я оточена своїми людьми, які служать мені вірою та правдою) Заручниця Це вже навіть не смішно) Цитата (Flame_Of_Hell) Якщо ти хочеш мені ще одну вечеру прислати - висилай їх)) а то он сьогодні ще двох впіймав)) щось їм не сидиться у тебе))) буду сьогодні тушкованого зайчика куштувати)) Агенти твої якісь слабкі... я їх не вбивав, а лише ламав кожну кісточку по черзі...от вони і здалися, тому тут вде достовірне)) Давай я пришлю тобі риб"ячого жиру на вечерю? Не знаю, не знаю..щось сполохнуло зайчиків. Приємного тобі, Ватмане, не подавись моїми зайчиками) То лише партизани, справжніх агентів не так просто подолати, Ватмане, битва ще попереду) Цитата (Flame_Of_Hell) Та боюсь, випадуть не зуби, а щелепа Ні-ні, не випаде, можеш не хвилюватись за неї) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, так було у всіх)) Ну але вихідні ж ніхто не відміняв... на них мож поїхати до Львова...наприклад, у Пятницю ввечері сісти - зранку у Львові, прогулятись і вечері знову на поїзд - зранку в неділю и вже вдома Чому було?) Я майже не змінилась) Все одно зараз дуже холодно, невдалий час для того, щоб поїхати на екскурсію до такого міста, як Львів.Адже хочеться роздивитись архітектуру, а з такою погодою тільки під ковдрою вдома сидіти. Цитата (Flame_Of_Hell) отакої))) Оце так допомогла) Цитата (Flame_Of_Hell) Треба, Таню, треба! Нііііі, ЛИМОША, РЯТУЙ МЕНЕ!!11!!1 Цитата (Flame_Of_Hell) Тю, я буду лише ЗА! )) Хочу ще таких матчів Т_Т Навряд чи знайдуться ті, хто буде проти) Сподіваюсь, що ми ще їх побачимо, Тейкер наче на пенсію не збирається) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, ми теж спершу не писали таких повідомлень)) До речі, скоро наша зарплата)Як швидко час летить)Це ми вже два тижня так спілкуємось?) Цитата (Flame_Of_Hell) То не добре... ти почни там свій бізнес))) купи великий екран і виставляй його у подвір"ї, вистав стільці і дай оголошення в свою газету, що відкрився домашній кінотеатр)) потім бери гроші за перегляд фільмів)) Гарна ідея, але дуже холодно, щоб ставити екран на подвір"ї) Цитата (Flame_Of_Hell) Протези нині грошей коштують...а так, одразу мож палички вкрутити...вони приростуть, рани загояться і буде ходити на них як на своїх)) Ти ж мультиміліонер, тобі ж це майже нічого не коштуватиме. Цитата (Flame_Of_Hell) Твого світу вже не існує  Я оволодів ним повністю! Ага, поговори мені тут)Світ мій і крапка) Цитата (Flame_Of_Hell) Вони - це алігатор, кайман, крокодил та анаконда Звідки їх скільки взялось, мова йшла тільки про анаконду.. Цитата (Flame_Of_Hell) Тю, хотіти мож все - а так ти до зміюки навіть не наближишся))) Тобі скажи - ти їх одразу зміниш)) Чому це не наближусь?) Ні ні, розповідай, якщо почав) Цитата (Flame_Of_Hell) То добре)) Прогандуй ЗОЖ =3 Прикручу палички чим, ногами ? о_0 Ну давай я прикручу.. Цитата (Flame_Of_Hell) Тюю, я скажу і ти почнеш шантажувати)) Тюю, чи й не секрет, що ти шантажуєш Алана) Цитата (Flame_Of_Hell) Людям це звично) Зате потім не наступаємо на одні й ті ж граблі) Цитата (Flame_Of_Hell) Я карлсона підкуплю банкою повидла і він відімкне тобі інтернет Мхахаха, у нього почалась алергія на повидло Що тепер вигадаєш?) Цитата (Flame_Of_Hell) Якщо я забажаю - буде вічно Тихо сам з собою будеш вести бесіду?) Цитата (Flame_Of_Hell) Так)) Ще й шукати повідомлення приходиться після пройденого дня)) А дехто й по декілька разів перелистував у пошуках відповіді Цитата (Flame_Of_Hell) Ви паспортом помилились, пані!! Там у вас пише Тетьяна!) А я Іскандер Батькович) А ви не помилились, пане Олександре?)
|
|
|
|
Lemon | Дата: Вторник, 2013-10-01, 20:13 | Сообщение # 6566 |
| Цитата (Flame_Of_Hell) Раздеваться не стану Мне это от тебя и не надо Цитата (Flame_Of_Hell) и так голый Интерееееесно
|
|
|
|
Sonik | Дата: Вторник, 2013-10-01, 20:13 | Сообщение # 6567 |
| Цитата (Lemon) Но ведь этика..только у 6-7 класса, а ты в каком?)))) 10 да и я хз зачем оно нам а даже не этика,а художня культура или еще чет
|
|
|
|
SpielFührer | Дата: Вторник, 2013-10-01, 20:13 | Сообщение # 6568 |
 Führer Melancholie
| Цитата (Lemon) Может, тебе я скажу кто это а мы думаем об одном человеке ?
|
|
|
|
Lemon | Дата: Вторник, 2013-10-01, 20:15 | Сообщение # 6569 |
| Цитата (insectic) 10 да и я хз зачем оно нам а даже не этика,а художня культура или еще чет -.- Я помолчу) Цитата (SpielFührer) а мы думаем об одном человеке ? Скажи в лс, о ком ты думаешь
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Вторник, 2013-10-01, 20:15 | Сообщение # 6570 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| И вообще, я обиделась.
|
|