Общалка Клана Наруто
|
|
Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Понедельник, 2013-09-30, 23:46 | Сообщение # 6511 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата (Flame_Of_Hell) Це я до того, що ти дарма поспішила Їдь ти, не здавай білет )) Заодно передаш привіт там в Шаоліні ))) Я не хочу до Китаю, мені і тут подобається
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Понедельник, 2013-09-30, 23:51 | Сообщение # 6512 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Flame_Of_Hell) А я вже забув... ти що не відповідаєш ?!))) Га?) Кому не відповідаєш?) Чоловіче, я вас не знаю Цитата (Flame_Of_Hell) Чому ?) Навчиш там української тих китайців ))) Ні, це міссія Ватмана, а не Кролячого Вушка)
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Понедельник, 2013-09-30, 23:53 | Сообщение # 6513 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Flame_Of_Hell) Т_Т мене вже не впізнають Вибачте, чоловіче) Цитата (Flame_Of_Hell) Бог сказав - Кроляче Вушко виконало Що це воно таке - Кроляче Вушко? Вперше чую
|
|
|
|
SpielFührer | Дата: Понедельник, 2013-09-30, 23:54 | Сообщение # 6514 |
 Führer Melancholie
Награды: 188
Дата регистрации: 2011-09-16
| Lewiss, что бы править миром тебе нужно с 4м рейхом договор о союзе заключить
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Понедельник, 2013-09-30, 23:55 | Сообщение # 6515 |
 Ниндзя-беженец
| Flame_Of_Hell, ха, диви, що знайшла)Китайський колобок-дублер
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Понедельник, 2013-09-30, 23:56 | Сообщение # 6516 |
 Ниндзя-беженец
| SpielFührer, кто єто такой, давайте его сюда. Добавлено (30.09.2013, 23:56) ---------------------------------------------
Цитата (Flame_Of_Hell) Рятуйтееее, у людини амнезія!!!11 Чого ви репетуєте не своїм голосом?
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Понедельник, 2013-09-30, 23:59 | Сообщение # 6517 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Flame_Of_Hell) ти диви)) навіть це знайшла)) Це фотки зі зйомок Колобка Цитата (Flame_Of_Hell) Ви хто ?? о_0 А ви?
|
|
|
|
SpielFührer | Дата: Вторник, 2013-10-01, 00:03 | Сообщение # 6518 |
 Führer Melancholie
| Цитата (Lewiss) кто єто такой, давайте его сюда. это Vierte Reich ! и это я со своими последователями !
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Вторник, 2013-10-01, 00:21 | Сообщение # 6519 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Flame_Of_Hell) У мене є наймані вбивці))) А я і не підходитиму, лише дам вказівку)) Більше того, ти навіть не помітила, як ти вже почала втрачати свій світ Що мені твої наймані вбивці, в них сили, як у горобця)Я зроблю їх, як дітей Ти просто боїшся, зізнайся) Тобі лише здається, що я його втрачаю)Насправді, все під моїм контролем Цитата (Flame_Of_Hell) Не звільню, бо серед них мої наймані вбивці, і то вони шастають біля тебе, а я лише даю вказівки ХДД Австралія - моя база Т_Т ти не можеш її захопити!11... ну, як Австралія... я не далеко від неї, тому добре, мені на неї в принципі пофігу...але зазвичай там, де захоплюють перше - роблять основну базу, тому ти не далеко від мене, так навіть краще Так, краще для мене, швидше розправлюся з тобою та твоїми людьми і тоді вже ніхто, НІХТО не буде заважати і плутатись в мене під ногами Мвахахаха, мрії все таки збуваються) Цитата (Flame_Of_Hell) Посмакував))) смачнющі були)) Це були твої зайки)) Вони навіть вказали місце вашої бази ХХДД так що будь впевнена - то ваші зайки))) Це тобі ще аукнеться, дорого заплатиш за цю трапезу моїми зайчиками) Агенти ніколи б не видали місцезнаходження моєї бази, навіть під загрозою смерті) Цитата (Flame_Of_Hell) Боюсь, вони просто випадуть... відращувати прийдеться довго ... Не бійся, не випадуть, вони ж міцні) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, я був непосидою в дитинстві)) Правда зараз я повна протилежність тому характеру, що був тоді Т_Т Хоча бісистість в мені є постійно, і вона часто проявляється)) Чому не поїдете ?? о_0 А я завжди була такою тихою і спокійною, слухала вчителів і вожатих) Тому що погода різко зіпсувалась, навряд чи на осінніх канікулах буде тепло, так що ми Львову й не побачимо( Цитата (Flame_Of_Hell) о_0 Це я так в гості сходила і вирішила господарям допомогти) Цитата (Flame_Of_Hell) Треба, мвахахахаха))) А може не треба, лікарю? Цитата (Flame_Of_Hell) І я шкодую, що вони вже не виступають...заради них я би почав знову дивитись ВВЕ.... я навіть разок подивився, коли Тріпл Н хотів побити Тейкера( тіпа в честь Майклза) і Шон там був рефері... і Тейкер таки продовжив непереможний стрік ... Я чула, що Тріпак хоче зібрати на рингу всіх своїх старих друзів і підвищити цим рейтинги, але поки що все на уровні слухів, як бачиш. О, то був надзвичайно шикарний матч, три легенди) Цитата (Flame_Of_Hell) Навіть не намагатимусь)) Я розумію басейну...у нас він теж певний час не був(ремонт, перебудова і т.д.), але кінотеатру нема... Щось у нас не виходять такі ж пости.. В нашому місті взагалі такого немає) Цитата (Flame_Of_Hell) Ні, я йому палочки прикручу А може краще протези, лікарю? Цитата (Flame_Of_Hell) Ну розумієш, у наш час вірующих стає менше...мені це не подобається, тому я мушу знову захопити світ і нехай вони мені моляться Ееее, ні, тоді я тим більше не дозволю тобі відібрати мій світ! Цитата (Flame_Of_Hell) Мож буде )) Чудово, тоді домовимось) Цитата (Flame_Of_Hell) Вони з радістю його з"їдять)) Хто, вони? Цитата (Flame_Of_Hell) Тюю, не відішлю)) маєш там ще своїх зайців, от і ший з них рукавички))) або відішли мені ще і я з них тобі рукавички зроблю, якщо ти не хочеш марати руки о них )) Не підробка, бо вони видали кілька твоїх таємниць )) Я хочу собі рукавички з пітона Вони будуть пасувати більше, ніж з зайців) І які ж таємниці вони видали? Цитата (Flame_Of_Hell) Чи ти маєш шкідливих звичок ?)) Так дві руки відкусити - погано)) Ааа..ні, не маю таких) То прикрутиш палички Цитата (Flame_Of_Hell) Тюю, Рому я не шантажую))) А кого шантажуєш?) Цитата (Flame_Of_Hell) Так Х) Нуу, всі помиляються) Цитата (Flame_Of_Hell) Тюю, мені то шо, я продовжу вже в наступній общалці, якщо хтось мені помішає ХД Відправлю Карлсона, нехай закриє тобі доступ до інтернету і ти програєш) Цитата (Flame_Of_Hell) Пфф, не дочекаєшся Х))) Це ж не буде вічно продовжуватися, а я не програю) Цитата (Flame_Of_Hell) Тільки ми на таке здатні хДД Ми вже просто звикли до цього)Добавлено (01.10.2013, 00:21) ---------------------------------------------
Цитата (Flame_Of_Hell) Я перший спитав) Просто Марія. А ви?
|
|
|
|
SpielFührer | Дата: Вторник, 2013-10-01, 00:49 | Сообщение # 6520 |
 Führer Melancholie
| всем бай завтра снова на войну
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Вторник, 2013-10-01, 00:57 | Сообщение # 6521 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Flame_Of_Hell) Що ж то за няшки такі ХДД Кролики, яких ти вбити хочеш Цитата (Flame_Of_Hell) Тань, я вже йтиму спати, завтра важкий день... тому це, я відповім вже завтра)) Добраніч тоді, солодких снів)) Так і знала) Приємних снів тобі) Цитата (SpielFührer) всем бай завтра снова на войну Спокойной ночи)
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Вторник, 2013-10-01, 16:30 | Сообщение # 6522 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Дата регистрации: 2009-01-22
| Привет)
Нужно поднять топик, а то вообще не айс как-то сегодня
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Вторник, 2013-10-01, 16:37 | Сообщение # 6523 |
 Ниндзя-беженец
| Getman1659, привіт, Білий =)
|
|
|
|
Yondaїme | Дата: Вторник, 2013-10-01, 17:11 | Сообщение # 6524 |
 Зам Главы клана Наруто
Награды: 711
Дата регистрации: 2010-10-21
| Lewiss, http://img13.imageshack.us/img13/8278/d37o.jpg
|
|
|
|
Luna_Lovegood | Дата: Вторник, 2013-10-01, 17:18 | Сообщение # 6525 |
 Ниндзя-беженец
| Yondaїme, мне Лимонина уже передала)Спасибо, Ромочка)
|
|
|
|