|
Общалка Клана Наруто
|
|
| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Четверг, 2013-09-26, 22:48 | Сообщение # 5206 |
 Преступник уровня S
Награды: 1196
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2010-11-14
| SpielFührer, привет) Цитата (Flame_Of_Hell) Правда-правда))) как твои делишки супергерой? Цитата (SpielFührer) от кого ? от того, кто был выше надписи -.-
|
| |
|
|
| Lemon | Дата: Четверг, 2013-09-26, 22:48 | Сообщение # 5207 |
 Она явно что-то задумала!
Награды: 640
Дата регистрации: 2011-06-02
| Цитата (Kagero) ну я подожду)) Завтра все будет, обещаю хДД Цитата (Kagero) могу представить)) а лагерь был в Саки /или как там этот чудный город называется, вечно пишу не правильно хД/ или все-таки в Прибрежном? =.= Там он был вообще вне города, все пишут в Саках, но он находился на одинаковом расстоянии от Прибрежного и от Сак, можно как хочешь говорить)
|
| |
|
|
| SpielFührer | Дата: Четверг, 2013-09-26, 22:48 | Сообщение # 5208 |
 Führer Melancholie
Награды: 188
Дата регистрации: 2011-09-16
| Kagero,хайль Цитата (Kagero) от того, кто был выше надписи -.- да мне она тоже нравится
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2013-09-26, 22:51 | Сообщение # 5209 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата (Flame_Of_Hell) Тююю, ти явно за мною не слідкуєш)))) У мене ж є ціла підземна база - просто прийду туди і вимкну жучок ХДДД Вам мене ніколи не впіймати, мвахахахаха, ПХАХАХАХАХАХАахахахаа..... кхе кхе\подавився кашлем\ От блііін, тупі зайці, вони дивились фільми про Ватмана і упустили тебе з виду..от якщо хочеш щось зробити - зроби це сама.В мене є тільки один вихід тепер Мдааа, не личить тобі бути злим генієм)В мене і то краще виходить) Цитата (Flame_Of_Hell) Тюю, я найсправжнісінький... всі інші - мої молодші брати/сестри Хто ти такий, Бог чи Ватман? Щось ти мене дуриш) Цитата (Flame_Of_Hell) Пхахах, а про що то ви розмовляли, раз вивелі її з себе ?ХДД Та я вже й не пам'ятаю..але нічого такого ми не говорили.Дивна жіночка. Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, не багато, але добре))) І лише в одному мені сподобалось) Цитата (Flame_Of_Hell) Такс, де там мої інструменти ?))) ААААААААААА, що за жах, РЯТУЙТЕ ЛЮДИ ДОБРІ Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, якщо врахувати, що то третя по величині корпорація реслінгу в світі, то там точно щось путнє буде)) але ВВЕ всерівно найефектніше)) Хоча бої в ВВЕ не найкращі зараз,багато прийомів заборонили, та ще й ця ПГ ера..Кажуть, що ера Аттітуди була найкращою. Цитата (Flame_Of_Hell) Так так так))) Наш роботодавець втік грати у Рим( Цитата (Flame_Of_Hell) Ну і ну, навіть випадково і то добре )))) Ну як косплеєм... от лиш почав, маску Саурона зробив, тепер чекаю на макет його костюма, щоб почати робити Треба тобі хоч якісь питання там позадавати і оживити щоденник) А з якого матеріалу робиш? Руки в тебе з потрібного місця ростуть) Цитата (Flame_Of_Hell) Нууу... гаразд, злізай поскоріше Т_Т Не можу, кіт все ще не відчепився від ствола.. Цитата (Flame_Of_Hell) Тю, ти кажеш що ти миле і добре зайченятко, а сама скинула от це ХДД То не я..біс попутав( насправді я дуже добре зайченятко.. Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, не обов"язково хитрити аж так...просто слідкувати за конфліктами І чим це тобі допоможе? Треба точно знати, кого лікувати і направляти мафів на жертву. Цитата (Flame_Of_Hell) Ага, і змія пішла його втішати Змію взагалі епічно випилили) Цитата (Flame_Of_Hell) Уууп, вот треба було мені таке збовтнути ... Де ти там живеш? Я прийду в гості) Цитата (Flame_Of_Hell) Тю, ти живеш в вік піратства і ні разу цим не скористувалась ?))) Ні, ні разу не користувалась) Цитата (Flame_Of_Hell) Я в цьому абсолютно впевнений))) Класна фотка, то ж я і мій дружбан Цитата (Flame_Of_Hell) То я потребуюу моральну компенсацію!!! Сова, поки смажилась там, з"їла мою індичку!!!11 Брехня і провокація, сова не могла з"їсти твою індичку А ти, любитель сов, сядеш у в"язницю, шукай адвоката Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, я так раз поранився, хоча і не знав за це, поки під ногою не було калюжі крові... І просто випадково розбив банку 3х-літрову об коліно... а виявилось, що я розсік ногу до кістки(слава богу нерви не задів...) То ж це небезпечніше, ніж мати низкий поріг ... Нічого собі..треба вести себе геть обережно, щоб це не привело до якихось складностей..не заздрю я тобі( Цитата (Flame_Of_Hell) Ех...а я вже хотів за тебе словечко замовити))) А ти працюєш у Макдаці?)Мабуть директором?) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, я початківець-паверліфтер)) Вже й ви добили)) Ого, класс) Так, тепер будемо вашу добивати) Цитата (Flame_Of_Hell) Тююю, останній пост буде за Ірою Ну я тебе вітаю!))) Я вже маю вотки, але мені треба ФотоШопер нормальний... бо я не можу поєднати всі свої вподобання в одну картинку Я маю на увазі нашу переписку)
Хех, дякую)
То у Роми попроси, от ще, фотошопера він не може знайти)Добавлено (26.09.2013, 22:51) ---------------------------------------------
Цитата (Lemon) Танюш, поехали со мной в Киев на Тора-2 А жить я где буду?) Цитата (Iris) это ко мне ближе) В Черкасскую область?:)
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Четверг, 2013-09-26, 22:51 | Сообщение # 5210 |
 Преступник уровня S
| Цитата (Lemon) Завтра все будет, обещаю хДД окееей) Цитата (Lemon) Там он был вообще вне города, все пишут в Саках, но он находился на одинаковом расстоянии от Прибрежного и от Сак, можно как хочешь говорить) ну, у нас была похожая ситуация) говорили, что в Саки едем, а оказалось потом, что в Прибрежном лагерь) а ведь в Саках нет моря, там только озеро какое-то) Цитата (SpielFührer) да мне она тоже нравится я про своего зайчика оО
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2013-09-26, 22:51 | Сообщение # 5211 |
 Ниндзя-беженец
| SpielFührer, Kagero, привет)
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Четверг, 2013-09-26, 22:52 | Сообщение # 5212 |
|
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2013-09-26, 22:52 | Сообщение # 5213 |
 Ниндзя-беженец
| Flame_Of_Hell, цю аву залишити чи краще стару повернути? Добавлено (26.09.2013, 22:52) --------------------------------------------- insectic, що таке?
|
| |
|
|
| SpielFührer | Дата: Четверг, 2013-09-26, 22:54 | Сообщение # 5214 |
 Führer Melancholie
Награды: 188
Дата регистрации: 2011-09-16
| хайль Цитата (Kagero) я про своего зайчика оО я тоже ) кстати еще вопросы будут ?) и вообще читаем ответы на свои вопросы ?)
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Четверг, 2013-09-26, 22:54 | Сообщение # 5215 |
| Lewiss, ни чего...
|
| |
|
|
| Lemon | Дата: Четверг, 2013-09-26, 22:54 | Сообщение # 5216 |
 Она явно что-то задумала!
Награды: 640
Дата регистрации: 2011-06-02
| Цитата (Lewiss) А жить я где буду?) Лол, это же в Киев на день оО
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2013-09-26, 22:54 | Сообщение # 5217 |
 Ниндзя-беженец
| SpielFührer, как дела?
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Четверг, 2013-09-26, 22:54 | Сообщение # 5218 |
 Преступник уровня S
| Цитата (Lewiss) Kagero, привет) ку) с новой авой) правда я когда увидела, то начала вытерать экран оО а оказалось, что это над губой у Рапунцель точка черная)) insectic, не хныкать)
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2013-09-26, 22:55 | Сообщение # 5219 |
 Ниндзя-беженец
| insectic, точно? Цитата (Lemon) Лол, это же в Киев на день оО А когда єто будет?Добавлено (26.09.2013, 22:55) ---------------------------------------------
Цитата (Kagero) ку) с новой авой) правда я когда увидела, то начала вытерать экран оО а оказалось, что это над губой у Рапунцель точка черная)) Ахахах..єто пирсинг) Как дела?:)
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Четверг, 2013-09-26, 22:55 | Сообщение # 5220 |
 Преступник уровня S
| Цитата (SpielFührer) кстати еще вопросы будут ?) и вообще читаем ответы на свои вопросы ?) у меня сейчас их нет т.т да, я читала) правда твои ответы с двух раз удалось дочитать хДД
|
| |
|
|