|
Общалка Клана Наруто
|
|
| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
| |
|
|
| Lemon | Дата: Четверг, 2013-09-26, 17:42 | Сообщение # 5101 |
 Она явно что-то задумала!
Награды: 640
Дата регистрации: 2011-06-02
| Цитата (insectic) а че было?оно и есть ща все в вк напишу Окей Цитата (insectic) пьяная??? Если веселая, то сразу пьяная? Шикарная логика.
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Четверг, 2013-09-26, 17:44 | Сообщение # 5102 |
| Цитата (Lemon) Если веселая, то сразу пьяная? Шикарная логика. ну не знаю
|
| |
|
|
| Lemon | Дата: Четверг, 2013-09-26, 17:49 | Сообщение # 5103 |
| Цитата (insectic) ну не знаю Все, забей. А то опять поссоримся.
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2013-09-26, 18:01 | Сообщение # 5104 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата (Flame_Of_Hell) Тюю... тоді пройдусь біля великого електромагніту, нехай виведе з ладу його ХДД Так що шах і мат ))) мене не спіймати ХДД Де ти у тунелі знайдеш великий електромагніт?) Пфф..от наївний Ватман, ти думаєш, що тебе так і неможливо спіймати?) Цитата (Flame_Of_Hell) Тююю, Божеств не так мало, як тобі здається Ти ще когось знаєш ? о_0 Нуу..Камі-сан, Хіфункі теж називають себе Богами..так хто ж справжній? Цитата (Flame_Of_Hell) Повари забували за то ХДД У них за день було стільки клієнтів, що вони навіть записувати іноді забували, а коли тато приходив, я розказував що купував у них)) Ох, ми сьогодні прийшли брати їжу, поки стояли у черзі - розмовляли між собою, а тітка, яка видавала їжу, гримнула на нас, мов не балакайте тут, і без вас тошно Цитата (Flame_Of_Hell) Хехех, а скільки разів ти у лагерах була ?)) Еммм..тричі я була в таборах. Цитата (Flame_Of_Hell) Ну-ну, наші лікарі тобі ще не той палець вправлять ХДД А я нормально(напевно) вправлю його куди треба))) Це вже точно, доведеться руку нову тоді десь брати)Навіть не знаю..добре, довірюся тобі. Цитата (Flame_Of_Hell) Ну не знаю... то на любителя... я вже подивився кілька відео...так собі А бої федерації ROH, там вже точно повинно бути щось путнє. Цитата (Flame_Of_Hell) Тю, не кажи що то Гетя робив, то наша ініціатива До речі, скоро наша "зарплата" Цитата (Flame_Of_Hell) Вааай, хтось ще глядає до мене в щоденник)))) Але я поки покинув це діло, ерейшов на косплей Саурона))) Я раніше не знала, що у тебе щоденник є, то вчора випадково натрапила на нього) Ти ще й косплеєм захоплюєшся? Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, навіть не знаю =3 А з ким ти тоді будеш писати ці величезні пости( Цитата (Flame_Of_Hell) Ти бісів не припутуй сюди)) вони тут ні до чого))) Ти там найсправжнісінький біс Я - біс? Та ні..я лише миле і добре зайченятко.. Цитата (Flame_Of_Hell) Запороли, але і вони будуть кричати, шо ти себе не лічив тощо.. Взагалі, за лікаря треба хитрити тільки так і направляти мафів на когось,щоб потім його ж лікувати.Складна роль, дуже складна. Цитата (Flame_Of_Hell) Егеж))) А як характерно відобразили паніку в очах Володі після вбивства Потного ))) Його аж кинуло на землю, бідолагу) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну так як, Брюс Вейн - мультиміліонер, а Ватман - його друге "Я" ... це буде дивно для спільноти)) То ти ще й мультиміліонер? Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, по перше - висока швидкість скачування, висаока якість відео, відсутність реклами, дивишся коли і як завгодно )) Хмм, це мені однозначно подобається, треба буде спробувати)Дякую) Цитата (Flame_Of_Hell) Тю... зайці дуже легко еремагаються - отара лисиць/вовків/собак і немає зайців ХДД Ватман лише відкрив духовку... і хакрив її... хто ж знав, що вона туди потрапить ? ХД Ти у цьому так впевнений?) Заєць виносить всю отару мізинцем Нііі..я требую моральну компенсацію Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, якщо ти в одязі, то ти відчуєш запізно, а якщо ти ще й лежиш на дивані/ліжку/кріслі тощо, тоти взагалі можеш не помітити, доки хтось інший не помітить Я не знаю, чим можна поранитись у будинку так.. Хоча ти правий, це дуже небезпечно. Цитата (Flame_Of_Hell) зате там перспективно працювати))) за перші 7-10 років ти станеш головною касиршою, ще через 3 роки - головною по зміні)) ще 3 роки - і ти вже менеджер свого МакДі )) Не хочу я свою молодість у Макдаці провести( Краще буду навчатися) Цитата (Flame_Of_Hell) А у мене тренування були((( Тому вибач, що пішов так рано і не відповів тоді А з чого тренування? Нічого страшного, ми вчора як раз нашу общалку добивали) Цитата (Flame_Of_Hell) Я теж шось вигадаю )))
Ну, відповідаю з запізненням, але))) Не погано)) в універі більш менш стабілізувався вже)) А ти як поживаєш ?)) Навіщо, не напрягайся бо останній пост буде за мною
Я добре, за лабораторну з біології 11 отримала Не забувай про фотки, бо поїдеш до Китаю
|
| |
|
|
| Lemon | Дата: Четверг, 2013-09-26, 18:09 | Сообщение # 5105 |
| Я так зрозуміла, українська мова все більше лунає?
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2013-09-26, 18:10 | Сообщение # 5106 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Lemon) Я так зрозуміла, українська мова все більше лунає? Ми навіть у КМ її пропагандуємо)
|
| |
|
|
| Lemon | Дата: Четверг, 2013-09-26, 18:12 | Сообщение # 5107 |
| Цитата (Lewiss) Ми навіть у КМ її пропагандуємо) З ким?)
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2013-09-26, 18:13 | Сообщение # 5108 |
 Ниндзя-беженец
| З Фохом же)А скоро він поїде до Китаю і буде навчати китайців українській мові
|
| |
|
|
| Lemon | Дата: Четверг, 2013-09-26, 18:14 | Сообщение # 5109 |
| Цитата (Lewiss) З Фохом же)А скоро він поїде до Китаю і буде навчати китайців українській мові Чому вас тільки двоє? Ви повинні поширювати це і на інших)
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2013-09-26, 18:17 | Сообщение # 5110 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Lemon) Чому вас тільки двоє? Ви повинні поширювати це і на інших) Я намагалася навчити Толю, але він не хоче)Добавлено (26.09.2013, 18:17) --------------------------------------------- Lemon, йди дивитись свої арти)
|
| |
|
|
| Lemon | Дата: Четверг, 2013-09-26, 18:20 | Сообщение # 5111 |
| Цитата (Lewiss) Я намагалася навчити Толю, але він не хоче) Вважайте, що я з вами) До речі, щось я не побачила його нової ави..
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2013-09-26, 18:22 | Сообщение # 5112 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Lemon) Вважайте, що я з вами) До речі, щось я не побачила його нової ави.. Ахаааа, я йому ,до речі, пригрозила, що ти затравиш його жартами про геїв) Ой, то довга історія)
|
| |
|
|
| Lemon | Дата: Четверг, 2013-09-26, 18:24 | Сообщение # 5113 |
| Цитата (Lewiss) Ахаааа, я йому ,до речі, пригрозила, що ти затравиш його жартами про геїв) Ой, то довга історія) Ну-ну, геї - це вже не актуально) Я слухаю)
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2013-09-26, 18:32 | Сообщение # 5114 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Lemon) Ну-ну, геї - це вже не актуально) Я слухаю) Ми зі Лжедмитрієм 1 все радимо йому подивитися Горбату Гору) Нііі, спитаєш у нього сама)
|
| |
|
|
| Lemon | Дата: Четверг, 2013-09-26, 18:33 | Сообщение # 5115 |
| Цитата (Lewiss) Ми зі Лжедмитрієм 1 все радимо йому подивитися Горбату Гору) Нііі, спитаєш у нього сама) Я скандал влаштую
|
| |
|
|