|
Общалка Клана Наруто
|
|
| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
| |
|
|
| TolPhys1 | Дата: Вторник, 2013-09-24, 00:30 | Сообщение # 4666 |
 Студент академии
Награды: 208
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2013-04-07
| Цитата (Flame_Of_Hell) интересная картина... к чему это ? к тому что люди беззаботно веселятся в бассейне , а водичка уходит, наверное так. Мне только непонятно зачем снизу чубер ловит капли
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Вторник, 2013-09-24, 00:38 | Сообщение # 4667 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата (Flame_Of_Hell) не хочу Ахаха, ми вже чекаємо біля виходу, збирайся, в тебе немає вибору) Цитата (Flame_Of_Hell) Хіхіх)) все бажання відбив))) Дорога моя мрія, дорога))) Не відбив..але як уявлю цю картину Влаштуєшся на роботу, заробиш грошенят і здійсниш свою мрію) Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, нас не забанять ;-) Бо ми себе ведемо як адекватні люди) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, готують для покупців краще, ніж для школярів ... А ми також платимо за їжу кожного разу.. Цитата (Flame_Of_Hell) Та де...там життя твориться 24год/7днів ))) Так, то було вже північ, і нас не пускали))) прийшлось виходити з ситуації кардинально )) Я б, мабуть, не витримала)Мені більше спокій і тиша подобається, ніж шум) Добре, що хоч не запалили вас з тією мотузкою.Мені подруга розповідала, що їй колись довелося ночувати на лавці біля общаги) Цитата (Flame_Of_Hell) Шкода твій мізинець ХДД Чому це його шкода? Цитата (Flame_Of_Hell) НФР... я спутав з ФРН...  а шо то таке НФР ?? Незалежна Федерація Реслінгу) Цитата (Flame_Of_Hell) Унікальні і массові)) Бачив, навіть писали, що на наші пости дивляться очима лемура Цитата (Flame_Of_Hell) Отакої, та ти далеко прочитала))) Ну, то найсмертельніша секретна зброя Торіна і Ко))) Уже 36 % книги прочитано) Рогатка х)Може й мені взяти її, замість мачете?) Цитата (Flame_Of_Hell) Ти що...я вже полив бензином беревце, а ти де, на дерево полізла за ним ?))) Ей, ти що? Не підпалюй хоч, дай я злізу звідти) Цитата (Flame_Of_Hell) Мммм, по ситуації і дуркості ХДД Пропоную заспівати частушки) Цитата (Flame_Of_Hell) З ким не буває ХДДДД Всякі добрі Ватмани ходять, і погані теж ХДД Ну випадково вистрілила, подумаєш.. Візьму ще й газовий балончик. Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, шанси то є, але тим не менше - дуже мізерний шанс... Я, наприклад, ні разу не вгадала, по кому будуть бити мафи)Але роль доктора і вважається складною. Цитата (Flame_Of_Hell) Напевно режисеру, тоді коли актор в ролі пішов голову мити і вкрав у "серижера" шампунь ХДД Ахах, може бути)Або Гаррі Поттер розповсюджує такі чутки) Ти бачив фотки, де актор, який грав Волан Де Морта, приїхав до Росії, а вони його горілкою напувати відразу почали Цитата (Flame_Of_Hell) Ти ж Ватмана мізинцем того... =__= Так, я щось не зрозуміла..то я ушатала Ватмана мізинцем чи ні? Цитата (Flame_Of_Hell) то просто ппц, навіщо так довго реклами... і навіть реклама за цей час повторюється кілька разів... Зате який прибуток вони за це отримують.Хоча на таких телеканалах, як СТБ, ТНТ, реклами приблизно 2-3 хвилини йдуть. Цитата (Flame_Of_Hell) зате Вінні цим вже не допоможеш ХДД Давай я тобі совою відправлю?) Цитата (Flame_Of_Hell) А мене одна сокурсниця рішила перевірити мій больовий поріг... так двома нігтями...точніше кігтями зробила дірку в шкірі, ущипнула і стиснула двома пальцями...і пробила шкіру...а я і не йойкнув о_0 правда, прийшлось за пластирем ходити... тому знаю я цю вашу зброю, дуже добре знаю ))) Дуже боляче було?( Бо у мене тоді все обличчя пекло. Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, скоріше - це просто шаблонні будні ХДД Швидше б це все закінчилось.. Цитата (Flame_Of_Hell) А чого такі екстримальні строки ???? о_0 Бо вона приїзджає в четвер..Добавлено (24.09.2013, 00:38) ---------------------------------------------
Цитата (TolPhys1) Люблю с открытым окном спать , свежий воздух )) Ага, а потом мерзнешь)
|
| |
|
|
| Iris | Дата: Вторник, 2013-09-24, 00:39 | Сообщение # 4668 |
| Цитата (Flame_Of_Hell) Iris, интересная картина... к чему это ? Цитата (Flame_Of_Hell) Это ли ты об засухе в Африке и неэкономном использовании пресной воды другими странами ?? Цитата (TolPhys1) к тому что люди беззаботно веселятся в бассейне , а водичка уходит, наверное так. Мне только непонятно зачем снизу чубер ловит капли нет. не в этом суть
Что у одних воды по горло, а другим по капле достается. Вот и вся суть)
|
| |
|
|
| TolPhys1 | Дата: Вторник, 2013-09-24, 00:42 | Сообщение # 4669 |
 Студент академии
| Цитата (Lewiss) Ага, а потом мерзнешь) свежий воздух дороже )) Цитата (Iris) Что у одних воды по горло, а другим по капле достается. Вот и вся суть) там бы не было нужды в песочных часах тогда
|
| |
|
|
| Iris | Дата: Вторник, 2013-09-24, 00:44 | Сообщение # 4670 |
| Цитата (TolPhys1) там бы не было нужды в песочных часах тогда нет чтоб признаться, что не додумались Часы все гармонично объединяют
|
| |
|
|
| TolPhys1 | Дата: Вторник, 2013-09-24, 00:48 | Сообщение # 4671 |
 Студент академии
| Цитата (Iris) нет чтоб признаться, что не додумались Часы все гармонично объединяют ладно, ладно не додумались но все равно для меня у этой картинки свое значение )
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Вторник, 2013-09-24, 00:49 | Сообщение # 4672 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Солоденьких вам сновидінь, я вже геть засинаю
|
| |
|
|
| TolPhys1 | Дата: Вторник, 2013-09-24, 00:51 | Сообщение # 4673 |
 Студент академии
| Цитата (Lewiss) Солоденьких вам сновидінь, я вже геть засинаю ниче не понял, спокойной ночи , Тань ))
|
| |
|
|
| SpielFührer | Дата: Вторник, 2013-09-24, 13:07 | Сообщение # 4674 |
 Führer Melancholie
Награды: 188
Дата регистрации: 2011-09-16
| всем гутен морген  Добавлено (24.09.2013, 13:07) ---------------------------------------------
Цитата (SpielFührer) Ты здесь: 738-й день Цитата (SpielFührer) Группа: Шиноби Пол: Шиноби (парень) Сообщений: 5413 Награды: 169 Репутация: 1376 Замечания: 0% Город: Arno-Londo City of Lost Souls Дата регистрации: 16.09.2011
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Вторник, 2013-09-24, 13:15 | Сообщение # 4675 |
| SpielFührer,
|
| |
|
|
| Iris | Дата: Вторник, 2013-09-24, 13:24 | Сообщение # 4676 |
| Цитата Общим собранием акционеров ЧАО "Футбольный клуб "Шахтер" было принято решение об увеличении уставного фонда на 1,476 миллиарда гривен.
ппц оО
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Вторник, 2013-09-24, 13:29 | Сообщение # 4677 |
| У них что денег мало?) На проигрышах Чина и таких как он заработали)
|
| |
|
|
| TolPhys1 | Дата: Вторник, 2013-09-24, 13:35 | Сообщение # 4678 |
 Студент академии
| я же говорил , обычный картель, торгуют нигерами и бананами.
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Вторник, 2013-09-24, 13:38 | Сообщение # 4679 |
| Цитата (TolPhys1) я же говорил , обычный картель, торгуют нигерами и бананами. Как ты узнал эту тайну?
|
| |
|
|
| Undomiel | Дата: Вторник, 2013-09-24, 13:40 | Сообщение # 4680 |
| Бум
|
| |
|
|