|
Общалка Клана Наруто
|
|
| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-23, 21:49 | Сообщение # 4501 |
| Цитата (insectic) Завоеватель ты мой,ты что-то завоевал ночью? Балеарские о-ви и район Милана
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-23, 21:51 | Сообщение # 4502 |
| Цитата (Iris) х))) про Мефа. это ты откуда взял? тут его фиг сколько не было) Он приедет и мі будем с ним завоевывать мир в Риме
Добавлено (23.09.2013, 21:51) --------------------------------------------- Цитата (Kagero) а давай обратно поменяемся, а то так скучно =.= У тебя хорошо выходит, я вижу этот блеск в глазах)
Цитата (Kagero) я тебя покормлю, только не кому не говори))) Вот это я понимаю) Знай, что я теперь самый верный твой рыцарь, Моя Королева)
Сообщение отредактировал Getman1659 - Понедельник, 2013-09-23, 21:51 |
| |
|
|
| Sonik | Дата: Понедельник, 2013-09-23, 21:51 | Сообщение # 4503 |
| Цитата (Getman1659) Балеарские о-ви и район Милана когда будут документы на меня подписаны? Цитата (Getman1659) Да не, она не могла, она милая) а я думаю могла
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Понедельник, 2013-09-23, 21:51 | Сообщение # 4504 |
 Преступник уровня S
Награды: 1196
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2010-11-14
| Цитата (Getman1659) Накажи их всех нет, я не могу так с ними поступить, даже в этой ситуации(
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Понедельник, 2013-09-23, 21:52 | Сообщение # 4505 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата (Flame_Of_Hell) не хочу в космос уже Т_Т А куди хочеш? Давай ми тебе в Китай відправимо?) Цитата (Flame_Of_Hell) .А потім ти підстрибуєш вверх знову і знову падеш, поки твої нутрощі перемішуються в фарш Ну, я просто дуже сильно хочу свою мрію здійснити, от тому мене цей страх не бере))) Все..все..досить, бо мені не захочеться стрибати з банджі потім( Це незабутні враження мабуть) Йди до своєї мрії і не зупиняйся) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, у нього нема постійного IP ))) а у нас(принаймні у мене точно) він стабільний... Тааак, це погано..що будемо робити, коли нас забанять? Цитата (Flame_Of_Hell) Хех, а у нас з самого початку годували добре, а котім столова вирішила стати відкритою для всіх...і тепер то тіпа столова-ресторан... І тепер там готують погано? Я пам'ятаю, що ніколи не хотіла їсти те, що вони там готували, вчителі стояли і кричали наді мною, а я сиджу і реву) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну тому і кажу - там не було нудно, навіть за три дні там всякого може бути))) Нас не пускала на вулицю "надзирателька" общаги ХДД Тому прийшлось спускатись по мотузці ХДД А потім, коли ми повертались - на першому поверсі нас з вікна спалили студентки - та й пустили через вікно в общагу))) ну, і все таке короче))) Судячи по фотографіям з общаг, там нудно ніколи не буває)Хоча в мене мрія завжди була жити на квартирі з собакою..але хто ж туди собаку дозволить взяти. На вулицю не випускала? А що, було вже пізно? Весело вам жилося) Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, я не натякаю - я прямо кажу Щооо? Та я тебе одним мізинцем здолаю Цитата (Flame_Of_Hell) Хеее, шпрехен зі дойч гут ?)) А я в Угорщину хотів йти...але перехотів))) Йа йа)НФР знаходиться в Росії)Чому?)Далеко?) Цитата (Flame_Of_Hell) Гадаю, суспільство тутешнє оцінить наші старання))) Воно вже оцінило, які ми унікальні з нашими постами Цитата (Flame_Of_Hell) Ох, ти вже Морію пройшла))) і як тобі, де ти зараз ?)) Простий і добродушний))) І з рогаткою однією ХДД Зараз там, де Братство йде з Лоріену)Події в Морії, до речі, в фільмі не так уже і відрізняються від книги) Що то за зброя) Цитата (Flame_Of_Hell) Тоді поспіши, і зніми його, а то я повернувся до дому, по запальничку забув))) Ти поки добіжиш, він сам впаде, як дозрівше яблучко ХДДД Цитата (Flame_Of_Hell) Напевне))) Але ця перерва не буде довгою))) Що ж ми вигадаємо на цей раз? Цитата (Flame_Of_Hell) Оооо тааак))) то коліно прострелила викладачці, то мачете з собою хочеш носити ХДД Мені пора давати титул найдобрішої людини, а про коліно..ну з ким не буває, мачете - то для самооборони Бо ходять тут всякі Бетмени Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, я часто сарказмом користуюсь ХДД А по мні...так що є лікар, що його нема... потрапити точно в жертву важко дуже... Буду знати) Дуже важко, погоджуся, але шанс таки є. Цитата (Flame_Of_Hell) Хахах, цікаво, хто той розумник, що шукав таке в інеті ХДДДД Не знаю, кому могло таке в голову прийти) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, максимум - посадять в мавп"ятник на дві доби ХДД Але Бетмен мене визволить? Цитата (Flame_Of_Hell) Буває канали, де фільми крутять цілодобово...але там реклами не менше Т_Т У мене є вдома старенька SEGA на касетах ХДД Ага, хвилин по 10-15..це витримати неможливо) Вона ще робоча? Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, ти ж поцілила в нього, коли хотіла пробити шарик Х_Х Я поцілила? То була не я..біс попутав Цитата (Flame_Of_Hell) Щож, я обідився т.т Спитай у Роми, обідчивий) Цитата (Flame_Of_Hell) Хм, то жорстока зброя жінок))) А так зброя - постійно активна і вона б"є сильніше))) Дуже жорстока, мене колись по обличчю шкрябнули
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Понедельник, 2013-09-23, 21:52 | Сообщение # 4506 |
| Цитата (Getman1659) Он приедет и мі будем с ним завоевывать мир  в Риме в какой он там город поехал??Забыл,к Ире???
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-23, 21:52 | Сообщение # 4507 |
| Цитата (Аlаn) он был в составе клана, я могу позвать его со скупа и мы закроем общалку от всех назовем - Админ_Клан Он мой Зам здесь и он откроет ее для нас и будет революция
Цитата (Аlаn) Просто у вас есть активность. Мой клан мне важнее я его для этого не буду жертвовать а тебя не жалко Твой клан почти мертв, там нет девушек и одни задроты скучные
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Понедельник, 2013-09-23, 21:53 | Сообщение # 4508 |
| Цитата (Getman1659) Твой клан почти мертв, там нет девушек и одни задроты скучные ОЛЕНЬ скок твоя шкура стоит?
|
| |
|
|
| Iris | Дата: Понедельник, 2013-09-23, 21:53 | Сообщение # 4509 |
| Цитата (insectic) в какой он там город поехал??Забыл,к Ире??? что? Оо
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-23, 21:54 | Сообщение # 4510 |
| Цитата (Kagero) нет, я не могу так с ними поступить, даже в этой ситуации( Ну как же ты так...ну найми Алана и пуст он всех накажет за тебя, а ты с ним орешками расплатишься =)
Цитата (insectic) в какой он там город поехал??Забыл,к Ире??? Нет) Но эта инфа конфиденциальная)
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Понедельник, 2013-09-23, 21:54 | Сообщение # 4511 |
| ну на скок я кажись знаю его нет в КиевеДобавлено (23.09.2013, 21:54) ---------------------------------------------
Цитата (Getman1659) Нет) Но эта инфа конфиденциальная) а ну мне в лс напиши...я знаю что он уехал..а вот куда хз
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Понедельник, 2013-09-23, 21:55 | Сообщение # 4512 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата (Flame_Of_Hell) Ванга уж точно не я))) я просто передбачливий ХДХД Так навіть не цікаво ... Зате готуйся, у нас в універі практичні проходять так само, як у вас Т_Т Або мої шкільні будні такі передбачувані) Та ладно..переживу як небудь) Цитата (Flame_Of_Hell) Нічого, то скоро пройде))) Треба добивати общалку до четверга, бо Мирослава грозилась усіх покарати
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-23, 21:56 | Сообщение # 4513 |
| Цитата (insectic) а ну мне в лс напиши...я знаю что он уехал..а вот куда хз Ок, я названием кинул
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Понедельник, 2013-09-23, 21:57 | Сообщение # 4514 |
 Преступник уровня S
Награды: 1196
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2010-11-14
| Цитата (Getman1659) У тебя хорошо выходит, я вижу этот блеск в глазах) это все потому что хочу обратно =)) Цитата (Getman1659) Вот это я понимаю) Знай, что я теперь самый верный твой рыцарь, Моя Королева) Гетя, ты меня совсем не слушаешь т.т Цитата (Getman1659) Ну как же ты так...ну найми Алана и пуст он всех накажет за тебя, а ты с ним орешками расплатишься =) та ну его, он бука(
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Понедельник, 2013-09-23, 21:59 | Сообщение # 4515 |
| Цитата (Getman1659) Ок, я названием кинул все ок
|
| |
|
|