|
Общалка Клана Наруто
|
|
| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
| |
|
|
| TolPhys1 | Дата: Пятница, 2013-09-20, 01:25 | Сообщение # 3781 |
 Студент академии
Награды: 208
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2013-04-07
| Цитата (Kagero) мне нравится необычный цвет волос) мне нравится натуральный )
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Пятница, 2013-09-20, 01:25 | Сообщение # 3782 |
| Цитата (Kagero) ага, щас) а что,слабо?
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Пятница, 2013-09-20, 01:27 | Сообщение # 3783 |
 Преступник уровня S
Награды: 1196
Дата регистрации: 2010-11-14
| Цитата (TolPhys1) мне нравится натуральный ) а мне нет) это как-то слишком обычно) Цитата (insectic) а что,слабо? я не буду) только Саше показывала и все, больше не кому)
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Пятница, 2013-09-20, 01:29 | Сообщение # 3784 |
| Цитата (Flame_Of_Hell) Да она экспериментаторша))) красит волосы в цвета радуги и многое другое =Р мммм...а мне вот такие девушки как он нравятся)) Цитата (Kagero) только Саше показывала и все, больше не кому) окай а ты чего не спишь???или у тебя завтра выходной?
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Пятница, 2013-09-20, 01:30 | Сообщение # 3785 |
 Преступник уровня S
| Цитата (Flame_Of_Hell) Да она экспериментаторша))) нууу, не называй меня так) Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, какой цвет ? ну, у меня темнее даже, чем на первой картинке) ну раз ты настаиваешь, то пусть это будет темно-сиреневый хДДДобавлено (20.09.2013, 01:30) ---------------------------------------------
Цитата (insectic) а ты чего не спишь???или у тебя завтра выходной? выходной) хотя я не уверена, мне погут позвонить и мне придется ехать на практику)
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2013-09-20, 01:31 | Сообщение # 3786 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата (Flame_Of_Hell) Це просто нереальний шедевр )))) там ще мама-псих є ХДД Я бачила цю серію, було так смішно, особливо коли Гена завив у кінці У нас навіть мафія була на таку тематику, мені дісталась роль Барона Цитата (Flame_Of_Hell) От про це я й казав))) Багато чого випущено, мало чого доповнено, але результат перевершив себе ... Еге ж)) Продовжуймо в тому самому дусі)) Добре, що я взялась таки читати книгу, багатьох цікавих речей не дізналась би.. Звичайно, тепер у нас тут ще й невеличке змагання) Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, це четвертий місяць, або 5й))) я не пам"ятаю вже точно)) А я лише два місяці)Подобається бути замом?:) Цитата (Flame_Of_Hell) Нічого, люди мають радіти, що тут йде розмова цілими сторінками ХД Ну, я надіюсь, що не помер... з нього був би чудовий хокаге-стратег ... Вони вже звикли до нас і наших величезних постів) Так, або був би гарним радником для Наруто.Адже більше нікого подібного не залишилось у Конохі, можливо ж його вилікують. Цитата (Flame_Of_Hell) Ну а як же ж))) я ще застав той час, коли канал лиш-лиш починав запускати оберти))) Я також там дивилась реслінг, кожного вечора)Мені дуже Рей Містеріо тоді сподобався) Цитата (Flame_Of_Hell) А ми хіба не того ? Та наче ще ні..чи вже все, криша поїхала?) Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, то моя теорія - китайський колобок... китайців багато, дублерів з них вигідно робити))) І якщо десяток дублерів-колобків зникне - ніхто й не помітить)Цікаво, режисери вже просікли цю фішку? Цитата (Flame_Of_Hell) Всеславур.... Пхахахах, ой я не можу... саме тому, хоча мені і шкода, але я читаю російський переклад Т_Т Ну, почнемо з того, що Азог (синій орк-здоровань) на момент подій вже мертвий, а замість нього має бути його син - Больг... син його буде в фільмі, але як другорядний персонаж А ще впихнули туди ельфійку, що буде допомагати гномам... побачиш =/ А яке прізвище у Тома в оригіналі? Бо в книзі він - Бомбаділ) Про Азога я чула, що ж, якщо Джексон вважає,що так буде краще - нехай. Яку ще ельфійку?( Цитата (Flame_Of_Hell) Дуже добре, що ми не живемо в Росії Йо-хо-хо От же росіянам не пощастило Бідолахи, мені їх так шкода, так шкода Цитата (Flame_Of_Hell) Ну-ну, сафарі буде в школі, закритій школі, лише ти, гвинтівка, і викладачка з простріленою ногою А чому в неї нога прострелена? Цитата (Flame_Of_Hell) Ну, як бачиш, Олень з ним також конкуренти))) А ти не конкуруєш з ними?) Чи тебе це мало цікавить?) Цитата (Flame_Of_Hell) У осіб слабкої статі інтуіція розвинута з самого народження, лише вона розвинута на певні умови))) Мабуть зі мною щось не так) Цитата (Flame_Of_Hell) сказала так, що він це остання інстанція, хто міг бути комісаром ХДД Навіть Гурі давали мафа в першій же його грі( Цитата (Flame_Of_Hell) просто послідовники його історій))) Зажадали чужої слави)Їх мабуть чекала така ж доля, як і апреса) Цитата (Flame_Of_Hell) Пхахах, от такі сни дуже погані (( Угу, якщо вона мені навіть снитися почала - то це якось не айс. Цитата (Flame_Of_Hell) Нууу, якщо треба буде щось - кажи мені одразу, зарішаю все))) Головне, що адміністрація тепер зі мною знайома та й мож де-не-де пробачити ХД Ого як круто Зв'язки..вони всюди не завадять) Цитата (Flame_Of_Hell) Я і мій друг... ми все найшвидше все пишемо ))) А потім сидимо і жартуємо))) У вас хоть столова є, там нормальні харчі...а у нас пиріжки да булочки... А я в телефоні читаю книжки або повторюю щось) Нормальні харчі?) Це не про нашу столову)
Дякую за музику, поповнила трошки свій список аудіозаписів)
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Пятница, 2013-09-20, 01:32 | Сообщение # 3787 |
| Цитата (Kagero) выходной) хотя я не уверена, мне погут позвонить и мне придется ехать на практику) как круто тебе,хотя у меня завтра думаю будет 5 уроков+день легкий
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Пятница, 2013-09-20, 01:34 | Сообщение # 3788 |
 Преступник уровня S
| Цитата (insectic) как круто тебе,хотя у меня завтра думаю будет 5 уроков+день легкий ну, не очень круто, сидеть и ждать звонка не очень весело) а вообще, пятница всегда какой-то легкой бывает)
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Пятница, 2013-09-20, 01:34 | Сообщение # 3789 |
| Цитата (Flame_Of_Hell) Как ОН ??? нет...я не так написал(это все и за настроения) ну то что как Оля волосы красит)
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Пятница, 2013-09-20, 01:34 | Сообщение # 3790 |
 Преступник уровня S
| Цитата (Flame_Of_Hell) А че стесняться-то ?))) Я тоже такой ХД ну, ты то волосы не красишь) Цитата (Flame_Of_Hell) Просто мне так показалось ))) ладно, прощаю) Саш, ты поржал? хДД
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Пятница, 2013-09-20, 01:34 | Сообщение # 3791 |
| Цитата (Kagero) ну, не очень круто, сидеть и ждать звонка не очень весело) а вообще, пятница всегда какой-то легкой бывает) у меня в 9 классе тяжелый был
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Пятница, 2013-09-20, 01:37 | Сообщение # 3792 |
 Преступник уровня S
| Цитата (insectic) у меня в 9 классе тяжелый был чем?оО
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Пятница, 2013-09-20, 01:37 | Сообщение # 3793 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата (Flame_Of_Hell) Как ОН Что єто?
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Пятница, 2013-09-20, 01:37 | Сообщение # 3794 |
| 8 уроков
|
| |
|
|
| Kagero | Дата: Пятница, 2013-09-20, 01:38 | Сообщение # 3795 |
 Преступник уровня S
| Цитата (insectic) ну то что как Оля волосы красит) а что не так-то?Добавлено (20.09.2013, 01:38) ---------------------------------------------
Цитата (insectic) 8 уроков ого, как-то слишком много для школы)
|
| |
|
|