|
Общалка Клана Наруто
|
|
| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Четверг, 2013-09-19, 00:20 | Сообщение # 3586 |
| Цитата (Марсель) походу не сдал... Тест не сдал? Оо
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Четверг, 2013-09-19, 00:21 | Сообщение # 3587 |
| Цитата (Getman1659) я по каналу Футбол смотрю ясно,тогда пью чай и спать
|
| |
|
|
| Марсель | Дата: Четверг, 2013-09-19, 00:21 | Сообщение # 3588 |
 Студент академии
Награды: 44
Страна: Беларусь
Дата регистрации: 2009-04-04
| Цитата (Getman1659) Тест не сдал? Оо да походу..
|
| |
|
|
| rtw0w | Дата: Четверг, 2013-09-19, 00:21 | Сообщение # 3589 |
Награды: 623
Дата регистрации: 2009-12-26
| Цитата (SpielFührer) хайль, жестокий я мне его сегодня 6 раз вырубали когда я бой тащил Я бы на твоём месте втащил бы клавиатуре и пошёл гулять Цитата (insectic) у меня нет утром вырубали...пока на домашнем телефоне номер не водил...у меня такие нервы поднялись....а ща вроде норм.но не дай бог пропадет.Я им позвоню все им выскажу Я даже боюсь представить твою жену,когда ты нервничать будешь.Наверное под одеяло прятаться прийдётся
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2013-09-19, 00:22 | Сообщение # 3590 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата (rtw0w) Лёва,ты там поговаривают в обиде какой-то?) Если что,я не хотел и готов принять наказание -3 Ты бы еще через полгода спросил)Все нормально уже)
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Четверг, 2013-09-19, 00:24 | Сообщение # 3591 |
| Цитата (rtw0w) Я даже боюсь представить твою жену,когда ты нервничать будешь.Наверное под одеяло прятаться прийдётся да нет,но я так думаю
|
| |
|
|
| rtw0w | Дата: Четверг, 2013-09-19, 00:31 | Сообщение # 3592 |
| Цитата (Getman1659) Шахте повезло если честно сильно) Ну там москали норм еще играют 2-1 тока) Не сказал-бы.Мне Рс напомнил туже Шахту образца 5-7 летней давности,когда есть игра,создают давление,нагнетают у ворот,но реализации нет,а соперник изи терпит терпит и забивает.Это и есть опыт) Уже 3-1 )
Цитата (Getman1659) Прощаю) Понимаю) Его харизма на всех давить) Я сам с последних сил здесь удерживаю лидерство) Малыш уже не малыш, полным ходом подпирает меня, а я старею Да я вот порой уже боюсь с ним говорить.Теперь ещё и чику жёсткую себе отхватил,а когда у парня есть девушка он становится ещё сильнее... Даже не знаю,чего делать.Ты как презерватив,не выпускаешь его львиное нутро наружу Цитата (Getman1659) как так легко можно забивать Да ппц какой-то ) Хоп хоп,такое чувство,что на тренировке пацан.И защитники вроде на месте,кое-как мешают.Он же даже на ворота не смотрит,когда бьёт.Добавлено (19.09.2013, 00:26) ---------------------------------------------
Цитата (Lewiss) Ты бы еще через полгода спросил)Все нормально уже) Я же слоупок.Ну раз нормально,то можно продолжать  Добавлено (19.09.2013, 00:31) ---------------------------------------------
Цитата (insectic) да нет,но я так думаю Да?Нет? Может быть,наверное не надо... Блин,ты такой разносторонний
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Четверг, 2013-09-19, 00:33 | Сообщение # 3593 |
| Цитата (rtw0w) Да?Нет? Может быть,наверное не надо... Блин,ты такой разносторонний Артем отцыпись,у меня нет настроения
|
| |
|
|
| rtw0w | Дата: Четверг, 2013-09-19, 00:37 | Сообщение # 3594 |
| Цитата (insectic) Артем отцыпись,у меня нет настроения Цып цып цыпляюсь к тебе лапочка,прости *( Но ты такая цып цып цыыппа
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Четверг, 2013-09-19, 00:38 | Сообщение # 3595 |
| Вообщем всем спокойной ночи и сладких снов
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2013-09-19, 00:41 | Сообщение # 3596 |
 Ниндзя-беженец
| Цитата (Flame_Of_Hell) А мені іноді лінь все читати ХД То ти також перечитуєш?) Іноді я просто їх промотую та й все) Цитата (Flame_Of_Hell) Сакура таки помре, і Наруто помре, і Саске - і Мадара стане хокаге навіки з вічним Едо-тенсей ХД Щось не дуже позитивний розклад, хай вони вже потраплять в ілюзію та будуть всі щасливі.Це буде набагато кращий фінал, як по мені. Цитата (Flame_Of_Hell) Я вже не спостерігаю за реслінгом... як НВК пішов, я так і не дивився більше...хіба що реслманії Дів я взагалі не дивився... а з рестлерів - НВК, ННН, Батіста, Вайпер, Скеля, Брет Харт... та за всіма слідкувати було цікаво )) СМРанк, Сіна, Кейн+Тейкер, Рей Містеріо... та куча ))) Рей не виступає, а жаль.Та зараз ВВЕ не те, що раніше, немає більше тих чудових боїв, від яких захоплювало дух.Якихось танцюристів понабирали А в мене Тейкер - улюблений реслер)Ще є один молодий реслер - Деніал Браян, чув про такого? Цитата (Flame_Of_Hell) БФМВ ще чув, то емо-кор, якщо не помиляюсь а за інших не чув Повільна, я поактивніше полюбляю )) Металкор вони грають, мені подобаються їх деякі пісні, а зараз вони зіпсувалися. Тобто повільні ти майже не слухаєш? Цитата (Flame_Of_Hell) Дублери колобка живуть не довго - прямо до моменту поїдання))) а представ, коли дубль погано засняли ХДД Що то за сміливці йдуть працювати дублерами колобка? Небезпечна робота, зато продюсерові не доведеться платити гроші дублеру, бо його вже з'їли Цитата (Flame_Of_Hell) Так, сила нищої істоти не може повпливати на сильнішу істоту ))) все логічно ))) Він мене зацікавив, цей Том)А далі Фродо з ним ще зустрінеться чи Том не покине ліс? Цитата (Flame_Of_Hell) Хахах, не всі посвященні в цьому Зазвичай реакція така "Що це за чудовисько?" .Та хіба чудовисько, миле створіння з доброю посмішкою) Цитата (Flame_Of_Hell) Кращий правда дробовик, але з гвинтівок - скорострільний))) Та давай вже що-небудь, пора на полювання виходити) Цитата (Flame_Of_Hell) Я навіть не підігравав ХДД Просто так сталось, що я використовував його тип спілкування, не знаючи за це ХД Я теж спершу за ртв думав ))) Задурив усім мізки) Хоча там всі настільки однакові були, що заплутатись легко) Ага, а потім мабуть побачив чийсь пост, що Ртв не грає з закритими акками?) Цитата (Flame_Of_Hell) у мене ком зараз вперше попав Т_Т а за дока я в першу ніч помер А я прожила до кінця гри, хоча та гра така позорна була( Цитата (Flame_Of_Hell) Та я замітив))) кілька фвилин мотав мишкою, а до оригінала так ще не долистав ХДД Так ти знайди апреса, там у коментаріх будуть ссилки або самі історії від баті і сестри) Цитата (Flame_Of_Hell) І найдіючий спосіб )) Я потім розкажу, що вийшло)) Цитата (Flame_Of_Hell) Це розповсюджена практика ХДД А ще є одна, але вона не завжди працює) Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, то тіпа двічі... той третій просто подовжив мій термін ХД Як ти спалився з тим мультом?)Добавлено (19.09.2013, 00:41) --------------------------------------------- insectic, спокойной)
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Четверг, 2013-09-19, 00:46 | Сообщение # 3597 |
| Цитата (rtw0w) Не сказал-бы.Мне Рс напомнил туже Шахту образца 5-7 летней давности,когда есть игра,создают давление,нагнетают у ворот,но реализации нет,а соперник изи терпит терпит и забивает.Это и есть опыт) Уже 3-1 ) Челси проиграл у себя в дома. Удивлен...да и Дортмунд без шансов отыграл с Наполи. Интересные группы будут
Цитата (rtw0w) Да я вот порой уже боюсь с ним говорить.Теперь ещё и чику жёсткую себе отхватил,а когда у парня есть девушка он становится ещё сильнее... Даже не знаю,чего делать.Ты как презерватив,не выпускаешь его львиное нутро наружу Сильно сказанул) А откуда инфа про чику?)
Цитата (rtw0w) Да ппц какой-то ) Хоп хоп,такое чувство,что на тренировке пацан.И защитники вроде на месте,кое-как мешают.Он же даже на ворота не смотрит,когда бьёт. Ох..завтра Динамо...и это опят 2 года жизни потеря  Добавлено (19.09.2013, 00:45) ---------------------------------------------
Цитата (Марсель) да походу.. Т, так еще нет результатов?Добавлено (19.09.2013, 00:46) ---------------------------------------------
Цитата (SpielFührer) ждемс
SpielFührer, приятного)Добавлено (19.09.2013, 00:46) --------------------------------------------- insectic, бай)
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Четверг, 2013-09-19, 00:53 | Сообщение # 3598 |
| Цитата (Flame_Of_Hell) От, снайперська гвинтівка Драгунова з глушаком)) Ви навіть про таке говорите  Добавлено (19.09.2013, 00:53) --------------------------------------------- Ладно, я спати) Бай всім)
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Четверг, 2013-09-19, 01:05 | Сообщение # 3599 |
 Ниндзя-беженец
| То мені здалося чи вони стали менші?) Цитата (Flame_Of_Hell) Я читаю лише тоді, коли читати 2-3 сторінки))) все інше я промтоую )) А вдруг там була сварка і треба покарати винних, а ти її промотав?) Цитата (Flame_Of_Hell) Але Тобі наткнеться на гілку і проколе собі оченята...і не буде вже тої ілюзії ХД Яка гілка, хай береже свої оченята, він же хоче бути щасливим) Наруто зустріне Кушину і Мінато, Обіто - Рін, всі будуть щасливі)Чим не фінал?) Цитата (Flame_Of_Hell) "No No No" чи стоп-стоп-стоп у Деніела... я слідкував за ним ще з того часу, як він був у "молодіжці" ВВЕ Шкода, що нема вже толкових ... Спочатку в нього було Yes Yes Yes, а потім переросло у No No No і вони ще створили команду з Кейном, яка називалась HellNo. Цікава була команда) Ще з'явилась команда Щит, чув про таких?:) Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, я активні і дуже активні полюбляю, якщо чесно )) Може порадиш яеісь?) Бо я тільки сумні і повільні слухаю в останній час. Цитата (Flame_Of_Hell) Зате представ які збитки прийдеться платити вижившому дублеру ХД І ще + за моральну травму, це тобі не жарти - побувати в пащі лисиці) Цитата (Flame_Of_Hell) На жаль, Том Бомбадил більше не появиться, той ліс - його дім, і звідти він ніколи не вийде... Є щось таке у цьому персонажі і у його жінці..от би Фродо колись поїхав їх відвідати, наприклад) Цитата (Flame_Of_Hell) Щира, добра посмішка)) Жаль, що не всі дивились ці мультики...а також Фільм Наймиліша посмішка, а всі кажуть - коварна) Я фільм сама не бачила..цікавий? Цитата (Flame_Of_Hell) От, снайперська гвинтівка Драгунова з глушаком)) Ну давай, буду вирушати, вже час, коли маньяки просинаються) Цитата (Flame_Of_Hell) Він не грає з закритими аками ? о_0 Я точно не знаю, хтось писав, що не грає. Цитата (Flame_Of_Hell) Мен краще думається коли я за простого МЖ граю... у мене в такому випадку вгадування ролей більш точніша І немає заморочок, кого вбивати, лікувати чи перевіряти.Сподобалось тобі за кома грати? Цитата (Flame_Of_Hell) О, так легше...що ж , зараз пошукаю )) Знайшов?) Цитата (Flame_Of_Hell) Обов"язково)) Хоча, знаючи її, це нічим добрим не закінчиться)Вона вже сьогодні вліпила мені 7, обізвала тупою. Цитата (Flame_Of_Hell) Ммм, просто продовжив срач з матами в тій темі ХД А що за срач і чому він почався?Добавлено (19.09.2013, 01:04) ---------------------------------------------
Цитата (Getman1659) Ви навіть про таке говорите А казав, що читаєш наші пости) Цитата (Getman1659) Ладно, я спати) Бай всім) Приємних снів, Ромашка)Добавлено (19.09.2013, 01:05) --------------------------------------------- Flame_Of_Hell, може на сьогодні вже будемо закруглятися?) Бо в мене вже голова не варить 
|
| |
|
|
| Dm1triy | Дата: Четверг, 2013-09-19, 03:24 | Сообщение # 3600 |

Награды: 238
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2010-07-17
| Цитата От, снайперська гвинтівка Драгунова з глушаком))
ВСС"Винторез" СА"ВАЛ"
|
| |
|
|