|
Общалка Клана Наруто
|
|
| Getman1659 | Дата: Понедельник, 2013-09-02, 00:43 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
|
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Среда, 2013-09-18, 23:43 | Сообщение # 3541 |
| Цитата (Retribution) insectic, Сам ты гамнюк, просто ты всегда пишешь когда у меня важные матчи, где играют рейтинги до которых тебе еще далеко. ну правильно)я сделал уроки пишу тебе)ты как всегда нет нет...
|
| |
|
|
| SpielFührer | Дата: Среда, 2013-09-18, 23:43 | Сообщение # 3542 |
 Führer Melancholie
Награды: 188
Дата регистрации: 2011-09-16
| Цитата (Retribution) Сам ты гамнюк, просто ты всегда пишешь когда у меня важные матчи, где играют рейтинги до которых тебе еще далеко. ЛОЛ ?
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Среда, 2013-09-18, 23:44 | Сообщение # 3543 |
| Цитата (insectic) че ты сморозил?? Видно, что ты не шаришь в классике) Это фраза с Дартаньяна и Боярский полюбом так кричит, когда Зенит сейчас проигрывает
Цитата (insectic) как оно?? Нормально, а у тебя как?
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Среда, 2013-09-18, 23:45 | Сообщение # 3544 |
| Цитата (Getman1659) Видно, что ты не шаришь в классике) Это фраза с Дартаньяна и Боярский полюбом так кричит, когда Зенит сейчас проигрывает я футбол не смотрю мне надо стих переписать,который я типо выучил,но мне так влом,еще я хочу 23:00 спать..но не получится... Цитата (Getman1659) Нормально, а у тебя как? збс,сегодня был выходной у меня
|
| |
|
|
| SpielFührer | Дата: Среда, 2013-09-18, 23:46 | Сообщение # 3545 |
 Führer Melancholie
| Цитата (insectic) я футбол не смотрю pice door ball !
|
| |
|
|
| Dm1triy | Дата: Среда, 2013-09-18, 23:47 | Сообщение # 3546 |

Награды: 238
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2010-07-17
|
Prime World
|
| |
|
|
| Luna_Lovegood | Дата: Среда, 2013-09-18, 23:47 | Сообщение # 3547 |
 Ниндзя-беженец
Награды: 1057
Дата регистрации: 2012-09-13
| Цитата (Flame_Of_Hell) Читає читає))) не повіриш, але читає Х_Х Я також у нашій общалці все перечитую, треба ж бути в курсі справ) Цитата (Flame_Of_Hell) Я теж так подумав спершу...видимо просто впала коли бігла Просто ходили чутки, та й зараз ходять, що Сакура загине на війні, то я й подумала. що їй зараз кінець настане. Хоча смерть сам-знаєш-кого була несподіваною і швидкою. Цитата (Flame_Of_Hell) Там стрік 17-0 ... шкода НВК ... він міг його премогти, але по його словам, він втомився і хотів просто відпочити... але я вже досить давно чув слухи, що він повернеться і знову буде ДХ-божевільня)) Тріпак збирає своїх старих друзів?) Десь я таке чула, було б чудово і глядачі з задоволенням спостерігали) Тільки вік у них вже не той, на жаль, щоб виступати на регулярній основі.А на ППВ, можливо, будуть з'являтися ще. До речі, хто твої улюблені реслери/діви? Цитата (Flame_Of_Hell) Сліпкнотів я сильно люблю))) в шкільні часи я просто божеволів від їх ммузики)) Особливо від Psychosocial ХД Про такі группи як Breaking Benjamin, Bullet For My Valentine і Three Days Grace чув? А як тобі Til We Die? =) Цитата (Flame_Of_Hell) Його там підмінили на дублера ХД Бути дублером Колобка - апасна робота Проковтнуть і не помітять) Цитата (Flame_Of_Hell) Хохох, понеслась))) Мене також в свій час це цікавило - і мені відповіди такі ж самі толкіністи, яким став я )) Він же ж був на своїй ноті)) Все дуже банально - йому було всерівно)) він би з часом просто забув би про Кільце і десь би загубив)) Хоч це ніде і не сказано, але рахують, що він божество на рівні вище за Гендальфа і Саурона (якщо пам"ятає, я розповідав) Коли я читаю книгу, мені хочеться забути про фільм, адже там все не так І Арвен навіть близько не було, коли рятували Фродо У Вікіпедії написано, що Том - єдиний, хто не підкоряється кільцю, оце так..і ще написано, що Том просто не мріяв про владу, яку воно давало, тому кільце на нього ніяк не могло вплинути. Цитата (Flame_Of_Hell) Так-так ...але не Грінч ХД Скільки вже разів кидаю цю гіфку і ти один знаєш, що за персонаж на ній) Цитата (Flame_Of_Hell) Скорострільну чи з постійним передьоргуванням затвору ?)) А яка краща?) Цитата (Flame_Of_Hell) Але справа в тому, що я і не думав косити під нього Х_Х мене чисто один раз запідозрили за нього і все - поїхало Тобто, ти просто вирішив трошки підіграти?) А Алана я не впізнала, взагалі думала, що то Ртв) Цитата (Flame_Of_Hell) Еге ж Т_Т А мені тільки дока давали.. Цитата (Flame_Of_Hell) Ще ні... я був зайнятий трохи...вже завтра пошукаю Почитай, там про сестру ще стільки мемів придумали) Цитата (Flame_Of_Hell) Вона отримає батхерт і відстане)) Я вже не знаю, як з нею боротися, мабуть ігнор - єдиний спосіб) Цитата (Flame_Of_Hell) У нас також...але ми робимо неможливе - підглядуємо, коли розповідаємо тексти ХД Це наче нашу группу описав на уроці англійської мови)Або відразу здають щоденники або стоять і палять в книжку, поки вчителька щось записує) Цитата (Flame_Of_Hell) А мене ще й двічі банили (( Хіба не тричі?)
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Среда, 2013-09-18, 23:47 | Сообщение # 3548 |
| Цитата (SpielFührer) если я их встречу они познают мой навык красноречия + все слова которые я обычно не использую Серьезная угроза)
Цитата (SpielFührer) ну чем она тебе не нравится ? Нет в глазах искорки)
SpielFührer, а тот арт, что в спойлере милый
|
| |
|
|
| SpielFührer | Дата: Среда, 2013-09-18, 23:47 | Сообщение # 3549 |
 Führer Melancholie
| Цитата (Retribution) Prime World все очень плохо
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Среда, 2013-09-18, 23:48 | Сообщение # 3550 |
| Retribution, привет, Дима)
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Среда, 2013-09-18, 23:48 | Сообщение # 3551 |
| Цитата (SpielFührer) все очень плохо ты короче лах и не фига не шаришь тему,слит
|
| |
|
|
| Getman1659 | Дата: Среда, 2013-09-18, 23:49 | Сообщение # 3552 |
| Цитата (insectic) я футбол не смотрю мне надо стих переписать,который я типо выучил,но мне так влом,еще я хочу 23:00 спать..но не получится... Да...так бывает, когда на учебе((((
Цитата (insectic) збс,сегодня был выходной у меня Везет же тебе
|
| |
|
|
| SpielFührer | Дата: Среда, 2013-09-18, 23:50 | Сообщение # 3553 |
 Führer Melancholie
| Цитата (Getman1659) Серьезная угроза) это еще не угроза , угроза это когда пишешь красной краской на латыне на гараже что ты думаешь о типе его собаке и что ты с ними сделаешь Цитата (Getman1659) Нет в глазах искорки) Цитата (Getman1659) SpielFührer, а тот арт, что в спойлере милый ну глянь анимэху эту ржать будешь все 12 серий
|
| |
|
|
| Sonik | Дата: Среда, 2013-09-18, 23:51 | Сообщение # 3554 |
| Цитата (Getman1659) Везет же тебе нет..это мне погода с утра помогла...гром,молния,дождь,а сверкало короче что у меня все комната белой была от молнии,а гром как загремит то пздц... Цитата (Getman1659) Да...так бывает, когда на учебе(((( а еще если фильм крутой врубить,то вообще спать не охота
|
| |
|
|
| SpielFührer | Дата: Среда, 2013-09-18, 23:51 | Сообщение # 3555 |
 Führer Melancholie
| Цитата (Getman1659) Да...так бывает, когда на учебе(((( мягко говоря врет что футбол не смотрит !
|
| |
|
|