Они мне нужні, верни лунатиков, иначе нападу на твой синдикат
Танюш , ты сегодня не упоролась случаем?:)
Цитата (Lewiss)
Не верю) Разве не отличников и хорошистов отправляют на олимпиаді?
я с самого детства был противником стереотипов , и ломал их при любом удобном случае а вообще я серьезно. Просто осознал, такие вещи еще в том возрасте. Все это шелуха, важны знания , больше ничего.
я с самого детства был противником стереотипов , и ломал их при любом удобном случае а вообще я серьезно. Просто осознал, такие вещи еще в том возрасте. Все это шелуха, важны знания , больше ничего.
Єто и так понятно. Но у вас разве при поступлении в универ не учитівается средний балл аттестата?
таких людей мало ) но может у тебя все впереди хотя обычно это девушкам не присуще , так что вряд ли )
Цитата (TolPhys1)
ну половину понял )) ^_^
Я бі перевела на русский, но єто много времени займет)
Цитата (TolPhys1)
помню кидала , содержание не очень , а что ?)
К нам сегодня приходили и рассказівали про автора)Оказівается, єто не единственній такой стишок)
Сьогодні вдень мені було так нудно, Ніби докупи зійшлись Олесь, Вороний і Чупринка. Почувалося дощово і по-осінньому облудно — В душі цілий день парикмахер на гітарі бринькав.
Іноді думав про неї й робив ескізи листа — Що не гадався їй надісланим бути. Згадав кілька французьких фраз забутих, Разів зо два поглянув на образ Христа.
Наспівував банальні вальси безголосно, Дивлячись на стелю в брудне павутиння. Ні, мені було тільки тоскно — тільки тоскно… В серці моєму розкладалась диня.
Сполучився в рухові візник З дзвінким трамваєм. Розтанув у небі блакитний стек Зламавшись об брильянтові мрії. Розриваються в струнних садах Ляскають фіолетові огнепали. Під каштанами незримий сміх А каштани вже спали. Павутинивсь освітлений дріт Перспективно по стрійній улиці Одчинився матовий грот І вийшов дідусь без палиці. Пошкутильгала пудрована проституція Самотно рояль виліз на тротуар. З фотографічної вітрини зійшла панна Люція І чийсь пес біля ліхтаря вмер.