Общалка Клана Наруто
|
|
Getman1659 | Дата: Среда, 2012-05-30, 01:36 | Сообщение # 1 |
 Його Ясновельможність Гетьман обох берегів Дніпра
Награды: 3131
Страна: Украина
Дата регистрации: 2009-01-22
| Даже фильм Рокки имеет пятую часть)
На главную страницу Клана Клан Наруто "главная"
Конкурсы Клана Наруто
Сообщение отредактировал Getman1659 - Суббота, 2012-09-01, 22:31 |
|
|
|
tukyda | Дата: Четверг, 2012-07-19, 00:23 | Сообщение # 4441 |
 Лісова Мавка
Награды: 917
Дата регистрации: 2009-03-23
| Quote (Flame_Of_Hell) нє, не крива, арт просто такий там має бути щось брутальне) Quote (Flame_Of_Hell) це у мене дуже рідке явище))) сьогодні воно загострене, мабудь тому, що дооовго спав, аж до 15:30 ого... че я вже півдня байдикувала і почала готувати своїм дівкам вечерю... Quote (Flame_Of_Hell) ну хіба то не ті самі козаки ? B) ті самі) але що юрбою неорганізованою, а що військом москаля бити? Quote (Flame_Of_Hell) непогода зараз у нас(( і не погуляєш(( лише ввечері гуляю... а що у вас із погодою?
|
|
|
|
tukyda | Дата: Четверг, 2012-07-19, 00:24 | Сообщение # 4442 |
 Лісова Мавка
| Quote (Kagero) а ты хочешь быть бякой? а почему бі и нет?) для разнообразия хДД Quote (Flame_Of_Hell) не плохой аппарат, не так ли ?)))) нічого так) як раз для мене) амортизатори під сідлом... кермо зручне... ще б педалі газу і гальма)
Сообщение отредактировал tukyda - Четверг, 2012-07-19, 00:25 |
|
|
|
Getman1659 | Дата: Четверг, 2012-07-19, 00:27 | Сообщение # 4443 |
| Всем добрый вечер здесь/ Доброго вачору пані та панове) Можете меня поздравить я сдал с горем первый свой вступительный экзамен)
|
|
|
|
Kagero | Дата: Четверг, 2012-07-19, 00:29 | Сообщение # 4444 |
 Преступник уровня S
Награды: 1196
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2010-11-14
| Quote (Flame_Of_Hell) не плохой аппарат, не так ли ?)))) крутой транспорт))хДД даже педалей нет Quote (Flame_Of_Hell) ну, вот такое у меня сложилось))) ты опровергнуть его хочешь?))) не хочу, пусть все остается как есть) Quote (Flame_Of_Hell) ну от они - друзья))) и мне кажется, так везде))) наверно) с кем еще поржать то, если не с ними) Quote (tukyda) а почему бі и нет?) для разнообразия хДД хех... ты что задумала?хДДД
|
|
|
|
Kagero | Дата: Четверг, 2012-07-19, 00:30 | Сообщение # 4445 |
 Преступник уровня S
Награды: 1196
Страна: Российская Федерация
Дата регистрации: 2010-11-14
| Quote (Getman1659) Всем добрый вечер здесь привет) Quote (Getman1659) Можете меня поздравить я сдал с горем первый свой вступительный экзамен) а можно с этого места поподробней, а то я как всегда ничего не знаю)
|
|
|
|
tukyda | Дата: Четверг, 2012-07-19, 00:31 | Сообщение # 4446 |
 Лісова Мавка
| Quote (Flame_Of_Hell) хехе, хіба що потрохи да голови ))) ну... можна й так))) Quote (Flame_Of_Hell) так при тому всьому, що я не спав до 4:40 а потім прокидався кожні пів години до 8 ранку, а там вже вмився, і далі пішов спати чому ж ти позавчора не ліг так пізно? були б побалакали) Quote (Flame_Of_Hell) так то не неорганізовано буде)) я ж воєначальник)) тактик-стратег)) ну коли все організовано, то це вже військо) Quote (Flame_Of_Hell) дощі кожні пів години-годину, вітряно ((( так хочу сонечко а тю... я сьогодні з малим в дощ валила на вокзал) мені все одно) я спеку не переношу... можу гримнутись без свідомості і капець... ми з малим вже зиму хочемо))) Quote (Getman1659) Доброго вачору пані та панове) ку Quote (Getman1659) Можете меня поздравить я сдал с горем первый свой вступительный экзамен) вау! ура!!! "шалені овації" а чому з горем?
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Четверг, 2012-07-19, 00:39 | Сообщение # 4447 |
| Quote (Flame_Of_Hell) Привіт)) Рома, вітаю тебе!!)) то ти на магістратуру подавав?)) що здавав ?))) Угу, на магістра) Англійський і це був повний провал яке там було все важке(((
Quote (Kagero) а можно с этого места поподробней, а то я как всегда ничего не знаю) я сегодня сдавал вступительный экзамен на магистра по англ. Все было очень провально, но мне все таки защитали
Quote (tukyda) вау! ура!!! "шалені овації" а чому з горем? Тому що це був мій провал насправді)
|
|
|
|
tukyda | Дата: Четверг, 2012-07-19, 00:40 | Сообщение # 4448 |
 Лісова Мавка
| Quote (Flame_Of_Hell) чи ти щось інше там побачила ?))) ну... бачиш мою авку? мій брутал трішки в іншу сторону))) Quote (Flame_Of_Hell) а саме тоді я як раз і заснув рановато десь в час ночі хех... а я по 5, коли світало) Quote (Flame_Of_Hell) ну от)) буде наче повстанська армія, лише більш організована)) ух... бери мене з собою) буду бойовою подругою))) Quote (Flame_Of_Hell) так і я дощик люблю, особливо їздити на велосипеді під грозою!!!)) і я спеку не переношу, за 10 хвилин на спеці голову нагріває так, що я ледь не падаю... але то чисто на голову так впливає, самим тілом я можу бути на сонці хоч весь день... ну то чого на погоду нарікаєш? я он сьогодні намалювалась, зачіску трішки прилакувала, щоб вітром не роздувало і під дощем чалапала))) малому парасолю віддала)))Добавлено (19.07.2012, 00:40) ---------------------------------------------
Quote (Flame_Of_Hell) газ і гальма там голосові))) тпрррр і вйо?)))
|
|
|
|
tukyda | Дата: Четверг, 2012-07-19, 00:42 | Сообщение # 4449 |
 Лісова Мавка
| Quote (Getman1659) Угу, на магістра) Англійськийі це був повний провал яке там було все важке((( англійський? Оо Ром, язик? Ромашка, а по писочку?))) Quote (Getman1659) Тому що це був мій провал насправді) здав - значить все нормально)Добавлено (19.07.2012, 00:42) ---------------------------------------------
Quote (Flame_Of_Hell) найшов таку красиву фотографію і відповідно картину : в мене на стіні є) прикольно)
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Четверг, 2012-07-19, 00:44 | Сообщение # 4450 |
| Quote (tukyda) англійський? Оо Ром, язик? Ромашка, а по писочку?))) Ні, не язик точно)) Рахуй це просто як студенський молодіжний сленг, а не похідне від английский язык)
Quote (tukyda) здав - значить все нормально) Нічого майже не знав, писав, все що в голову збреде і мені поставили 4 лише за те, що я Ромка думаю, а не за той брєд. Але дійсно здав і можна забути)
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Четверг, 2012-07-19, 00:47 | Сообщение # 4451 |
| Quote (Flame_Of_Hell) Та ну, и здав - і це головне!!!! Ну...напевно, що так)
|
|
|
|
tukyda | Дата: Четверг, 2012-07-19, 00:50 | Сообщение # 4452 |
 Лісова Мавка
| Quote (Getman1659) Ні, не язик точно)) Рахуй це просто як студенський молодіжний сленг, а не похідне від английский язык) нуну... так би й розмалювала твій piece of chalk... Quote (Getman1659) Нічого майже не знав, писав, все що в голову збреде і мені поставили 4 лише за те, що я Ромка думаю, а не за той брєд. Але дійсно здав і можна забути) а які завдання були? Quote (Flame_Of_Hell) я так і думав))) ну міг і не сумніватись) Quote (Flame_Of_Hell) ну, я вчора майже те ж саме робив))) сумніваюсь, що ти робив те, що я позавчора... ти культурний... Quote (Flame_Of_Hell) так тебе ж захищати будемо!)))) а тю... так захищайте мене зі мною) як то я сам кайф пропущу... Quote (Flame_Of_Hell) так то я ввечері і катаюсь під грозою!)))) а вдень чомусь на вулицю не проситься моє тіло))) хехе) моє також ввечері і вночі проситься кудись геть, але мене не пускають) Quote (Flame_Of_Hell) вперед назад вліво вправо халепа... і як я не здогадалась?
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Четверг, 2012-07-19, 00:55 | Сообщение # 4453 |
| Quote (tukyda) а які завдання були? Quote (Flame_Of_Hell) Вітаю ще раз))) А які там завдання були і що питали?)))) мені це просто цікаво))) Та було переважна більшість питань на усвідомлення змісту тексту...і тексти, завждання були з дуже складною лексикою, зробленою як для профільних філологів, а не для нас
Quote (tukyda) нуну... так би й розмалювала твій piece of chalk... Мені ліпше з сьогоднішнього дня уже без цих англ приклів)
|
|
|
|
Getman1659 | Дата: Четверг, 2012-07-19, 01:02 | Сообщение # 4454 |
| Quote (Flame_Of_Hell) Ух... складно таки, а на яку тематику тексти для усвідомлення ? Все було від серйозної ділової до наукової про слонів)Добавлено (19.07.2012, 01:02) --------------------------------------------- Любі друзі, вибачте, але сьогодні у мене був важкий день і потопав я спати) Добраніч вам)
|
|
|
|
tukyda | Дата: Четверг, 2012-07-19, 01:04 | Сообщение # 4455 |
 Лісова Мавка
| Quote (Getman1659) Та було переважна більшість питань на усвідомлення змісту тексту...і тексти, завждання були з дуже складною лексикою, зробленою як для профільних філологів, а не для нас Quote (Getman1659) Та було переважна більшість питань на усвідомлення змісту тексту...і тексти, завждання були з дуже складною лексикою, зробленою як для профільних філологів, а не для нас ну що не знав, те додумав) все круто))) Quote (Getman1659) Мені ліпше з сьогоднішнього дня уже без цих англ приклів) ну тоді щоб я тебе не ловила на таких помилках... бо я вредна!!! Quote (Flame_Of_Hell) лиш то ще виглядатиме з елементами хардкору, бо там ще крові не мало... ну спробуй таке знайти і постав) Quote (Flame_Of_Hell) да? і що це ти робила?))))))) я - культурний ? ну на вірт я ж тебе ще не розвела) Quote (Flame_Of_Hell) ну, хіба що в групі підтримки будеш))) а ні... я шаблюкою розмахувати буду!!! я що не козак?!! що? тобі добре смайлити, а в мене тільки кудись зберусь вночі, відразу кума вилітає з кімнати: не пущу! не підеш! Quote (Flame_Of_Hell) ну, вліво і вправо - там кермо, то я ступив)) хахаха))) то точно)Добавлено (19.07.2012, 01:04) ---------------------------------------------
Quote (Getman1659) Любі друзі, вибачте, але сьогодні у мене був важкий день і потопав я спати) Добраніч вам) українських національних снів тобі!!!
|
|
|
|