Mama, she has taught me well Told me when I was young "Son, your life's an open book Don't close it 'fore its done" "The brightest flame burns quickest" That's what I heard her say A son's heart sowed to mother But I must find my way
Let my heart go Let your son grow Mama, let my heart go Or let this heart be still Yeah, still
Rebel, mind your last name Wild blood in my veins They bring strings around my neck The mark that still remains Left home at an early age Of what I heard was wrong I never asked forgiveness But what is said is done
Let my heart go Let your son grow Mama, let my heart go Let this heart be still Never I ask of you But never I gave But you gave me your emptiness That I'll take to my grave Never I ask of you But never I gave But you gave me your emptiness That I'll take to my grave So let this heart be still
Mama, now I'm coming home I'm not all you wished of me A mother's love for her son Spoken, help me be I took your love for granted Not a thing you said to me I needed your arms to welcome me But, a cold stone's all I see
Let my heart go Let your son grow Mama, let my heart go Or let this heart be still Let my heart go Mama, let my heart go You never let my heart go So let this heart be still Never I ask of you But never I gave But you gave me your emptiness That I'll take to my grave Never I ask of you But never I gave But you gave me your emptiness That I'll take to my grave So let this heart be still
At night I hear it creeping At night I feel it move I'll never sleep here anymore
I wish you never told me I wish I never knew I wake up screaming
It's all because of you So real these voices in my head When it comes back to you won't be Scared and Lonely You won't be scared You won't be scared and lonely You won't be scared You won't be lonely
I think there's something out there I think I hear it move I've never felt like this before
I wish you never told me I wish I never knew I wake up screaming
It's all because of you So real these voices in my head When it comes back to you won't be Scared and Lonely You won't be scared You won't be scared and lonely You won't be scared You won't be lonely
It's all because of you... I wish you never told me... I wake up screaming now... So real these voices in my head... So real these voices in my head... I wake up screaming now... I wish you never told me... I wish I never knew!
Scared and Lonely You won't be scared You won't be scared and lonely You won't be scared You won't be lonely
Scared and Lonely You won't be scared You won't be scared and lonely You won't be scared You won't be lonely...
Я так-то совсем уже большой мальчик, По факту: не один сюжет прошел значит. И я далее так же живу как все, Палю как один вышел, второй друг как сел У всех дела давно за это нет речи Но я не поверю, что пацанов подогреть нечем А ведь и сам бывало забывал по дури о них Стремно, стыдно. Внатуре я тип Видимо прощаюсь как и все по тихому с чувствами И сношаясь теряет цвет мой грустный мир. И на исходе дня ничего не скажут Глаза человека планеты земля - давно уж пусто в них. Этакий остров типичности Оставил лишь один остов от личности. И бездонные зраки бездомной собаки Просили, а я просто забил, прости Я проглотить могу все наверно. Покурить чего-нибудь чтобы мигом вышел с тела смок со скверной И ночью мечтать потом как вступился за даму И амбалу тупому синему зло всек я первый. Мечтать, как помог там и помог там. И молиться в тайне чтобы все простил бог нам Говорить ему что не видим от пьянки косея беду И тупо стыдиться этих мыслей у друзей на виду Да.. Я так могу. Я сам себе на уме, себе я враг и лгун. И кидали раньше мы в кольцо ну а теперь людей Но мне велит бес забить на все и продолжать играть в игру! Там че то бьется в груди А я верю в любовь, а бес смеется пади. Он придумал вино, все ярко ново подшофе И мне на веру венок, отныне сестры ловэ и лавэ И эта песня потребителя под всеми углами Немого зрителя, чье сердце тверже чем камень Топлю в воде котят морды Безразличие - дитя черта Любя прожить все мы должны, Себя губить зачем скажи. Толстовка запущена в катышках, Неловко за три пропущенных от матушки, Неловко, но ведь без этого щас никуда В пору писать отдам остатки человека в дар. Быть немыми нам нынче надо, Но мы не мы ведь, а личи ада. Я и сам таков сектант стаи, Почти для всех звонков всегда занят. Я спокоен. Ведь пока суд не светит Глух для плача, занят слух не этим Пока свою беду не встретил Мне по боку что хоронят новорожденных в лесу в пакете. Я не мать Тереза Африканским детям помогать не лезу. И пусть плачет сбитая в Китае юиюи В конце концов я не икона святая, ну и ну их тогда Хочу в тумане от мака дозы Трахать разведенных по-пьяне молокососок А вас слушать грустно, не тронут знаю душу чувства Хочу лишь кушать вкусно. Называй мя грубый злой-мне то че,я век Домотаю тупо свой,пусть я недочеловек Это я миру ответ дал на все что он мне предложил, Дайте же мне пожить" Со стороны виднее и мы все в стороне От нас никто не обеднеет ведь спору нет. Темнота мне дом и в ушах не стон. Лучше я махну рукой, чем пошевелю перстом. И эта песня потребителя под всеми углами Немого зрителя, чье сердце тверже чем камень. Топлю в воде котят морды, Безразличие...
The only thing I ever wanted, the only thing I ever needed Is my own way - I gotta have it all I don't want your opinion, I don't need your ideas Stay the fuck out of my face, stay away from me I am my own god - I do as I please
Just wipe your own ass and - shut your mouth
I had enough and you're going down - shut your mouth What comes around you know goes around
My mind is playing tricks on me I am not as stable as I used to be Pushed and shoved, you know you're going too far I will not break my back for you no more I am gonna go my way, I am gonna take control Time to wake up and dig myself out of this hell
Just wipe your own ass - shut your mouth
I had enough and you're going down - shut your mouth What comes around you know goes around - shut your mouth You're getting what your ego deserves - shut your mouth What comes around you know goes around - shut your mouth
Shut your mouth
I had enough and you're going down - shut your mouth What comes around you know goes around
Look at my horse, my horse is amazing Give it a lick, Mmm it tastes just like raisins Have a stroke on it's mane it turns into a plane And then it turns back again when you tug on it's winky Eww that's dirty! Do you really think so? Well I better not show you where the lemonade is made Sweet Lemonade, Mmm Sweet lemonade Sweet lemonade, yeah sweet lemonade
Get on my horse, i'll take you round the Universe and all the other places too I think you'll find that the Universe pretty much covers everything Shut up woman, get on my horse
I'm being haunted by a whisper A chill comes over me I've been trapped inside this moment I'm not victim, I'm not a freak
[Chorus:] Free me before I slip away Heal me wake me from this day Can somebody help me?
I've seen the face of my affliction of my reality I'm being tortured by the future of things that are yet to be I'm being haunted by a vision it's like the morning never comes I feel the burden of confusion always searching... on the run
[Chorus]
Now, I'm not a hero... no but the weight of the world's is on my soul these imagines burn my eyes they're burning me up inside
Я лежу истекающий кровью, На холодной промёрзшей земле. Вокруг меня сотни трупов, С пустыми глазами устремлёнными в небо.
Множество раненых, Беспомощны в этой проклятой тьме. В попытках спастись, Ползущих по кровавому снегу.
Война!
Крики, звуки страдания! Крики о помощи! Крики о помощи!
Война!
Как много музыки, музыки что в сердце моем. И пролитой крови, Что на веки должна здесь остаться. Повсюду тьма и хаос, смерть, И я уже мёртв! Но мы никогда не должны сдаваться!
Война гонит ветер ужаса Пепел веков и дней Судьба вещей птицей кружится Над головой моей Время, как змей, вьётся вокруг себя В Книге Смертей будет глава моя
Дух оставил плоть, но покоя нет Я хочу сберечь заповедный свет Я Хранитель Свеч на границе Тьмы Свет ковал мой меч для своей войны Ко мне не слетятся вороны Душу мою клевать Их путь - на четыре стороны Силы врага призвать Время потерь льётся, печаль храня В Книге Смертей будет глава моя Дух оставил плоть, но покоя нет Я хочу сберечь заповедный свет Я Хранитель Свеч на границе Тьмы Свет ковал мой меч для своей войны
Меченый Злом! Мёртвым огнём Лоб твой горит, ты не скроешь клейма Меченый Злом! В сердце пустом Спрятался страх, тени сводят с ума Тучи крестом, ветер как стон... Сила моя не растрачена мной Шёпот, как гром, Меченый Злом! Слышишь меня? Я иду за тобой!
here are things, I have done There's a place, I have gone There's a beast, And I let it run Now it's runnin' my way
There are things, I regret That you can't forgive You can't forget There's a gift, That you sent You sent it my way
So, take this night Wrap it around me like a sheet I know I'm not forgiven, But I need a place to sleep So, take this night Lay me down on the street I know I'm not forgiven, But I hope that I'll be given Some peace
There's a game, That I played There are rules, I had to break There's mistakes, That are made But I made 'em my way
So, take this night Wrap it around me like a sheet I know I'm not forgiven, But I need a place to sleep So, take this night Lay me down on the street I know I'm not forgiven, But I hope that I'll be given Some peace
Chours: They`re playing Basketball, We love that Basketball, They`re playing Basketball, We love that Basketball
(Now rapping Basketball, Number 1, Kurtis Blow) Basketball is my favorite sport, I like the way they dribble up and down the court, Just like I`m the King on the microphone, so is Dr. J and Moses Malone, I like Slam-dunks, take me to the hoop, My favorite play is the alley-oop, I like the pick-and-roll, I like the give-and-go, Cause it`s Basketball, uh, Mister Kurtis Blow,
Chours
I used to go to dinner, and then take the girl, To see Tiny play against Earl The Pearl, And Wilt, Big O, and Jerry West, To play Basketball at it`s very best, Basketball has always been my thing, I like Magic, Bird, and Bernard King, And number 33, my man Kareem, Is the center on my starting team,
(To the hoop, ya`ll, Watch out, Watch out In yo` face, now here comes the rest)
Clyde, Rick Barry, and Pistol Pete, Now these players, could never be beat, Isiah, and Iceman too, Just give `em the ball, and then you talk up too, Dantley and Wilkins are on the scene, And Ralph Sampson is really mean, Bill Russell didn`t take no junk, and Darryl Dawkins got a monster dunk, Tell me, were you in the joint?, The night Wilt scored 100 points, Or when Celtics won titles back-to-back, And didn`t give nobody, no kind of slack, Or when Dr. J shook the whole damn team, With moves that came right out of a dream, Or when, Willis Reed stood so tall, Playing D with desire, it`s Basketball,
Круговая порука мажет как копоть Я беру чью-то руку а чувствую локоть Я ищу глаза а чувствую взгляд Где выше голов находится зад За красным восходом розовый закат Скованные одной цепью связанные одной целью Скованные одной цепью связанные одной целью
Здесь суставы вялы а пространства огромны Здесь составы смяли чтоб сделать колонны Одни слова для кухонь другие для улиц Здесь брошены орлы ради бройлерных куриц И я держу равнение даже целуясь на Скованных одной цепью связанных одной целью Скованных одной цепью связанных одной целью
Можно верить и в отсутствии веры Можно делать и в отсутствии дела Нищие молятся молятся на То что их нищета гарантирована Здесь можно играть про себя на трубе Но как не играй все играешь отбой И если есть те кто приходят к тебе Найдутся и те кто придут за тобой Так же Скованные одной цепью связанные одной целью Скованные одной цепью связанные одной целью
Здесь женщины ищут но находят лишь старость Здесь мерилом работы считают усталость Здесь нет негодяев в кабинетах из кожи Здесь первые на последних похожи И не меньше последних устали быть может быть Скованными одной цепью связанными одной целью Скованными одной цепью связанными одной целью Скованные одной цепью связанные одной целью Скованные одной цепью связанные одной целью Скованные одной цепью связанные одной целью Скованные одной цепью связанные одной целью Скованные
Я ищу свой новый день в обрывках фраз чужих песен Ей не простить меня Да и зачем? Я не просил Давай быстрей приходи и убей меня без ножа Так, одним взглядом Я покачнусь, рукой смахну посуду, полечу далеко отсюда
У мира нет души, а может никогда и не было Я не хочу забывать ничего Но ведь нас что-то такими сделало, крылья перебило, выкинуло Лежу на песке как чайка Глаза затянуло уже Когда умирает любовь, звезды падают чуть-чуть Чаще больно. Ваще где, в душе? Найти теперь место, чтобы оставить тебя, продолжить жить дальше. А нужно ли жить вообще? А еще ты была лучшей. Но это не важно Повторить все это невозможно, получится лажа Другого человека наверно уже не найти Да и хочу ли я оказаться снова вначале пути? Кого-то узнать так близко, чтобы открыть душу И не испугать, не оттолкнуть, я же все рушу, к чему прикасаюсь И даже ты Когда почувствовала, что я отдаляюсь, просто стиснула зубы Отпустила меня А я уже рву парус По течению относит все дальше И я остаюсь смотреть, как ты машешь мне с берега рукой Я дал течь и скоро уже пойду на дно В пустой квартире выключаю свет Пытаюсь понять, как случилось так что тебя больше нет со мной Я возвращаюсь домой Зачем мне жить, если я жил для тебя одной?
Я ищу свой новый день в обрывках фраз чужих песен Ей не простить меня Да и зачем? Я не просил Давай быстрей приходи и убей меня без ножа Так, одним взглядом Я покачнусь, рукой смахну посуду, полечу далеко отсюда
А в проезжающих мимо машинах играет музыка Она всегда выручала, сейчас забрала мою музу Быть может, это дань, которую надо платить И каждый день вспоминать то, что так хотелось забыть? Залить вискарем, оторваться с друзьями в клубе Проснуться не с той, проклинать все будни не буду Просто встану, оденусь, уйду И останусь жить без того, кого я так любил И сейчас люблю Я не жду ничего. Просто считаю дни. Один за другим отпускаю, как корабли Мы притерлись и утопили друг друга "Как?" ты напишешь мне Да все заебись, подруга! Просто мое сердце больше не хочет биться. И я хочу исчезнуть, когда вечером солнце садится Я никому это не отвечу, а ты не напишешь Я рад просто знать, что на этой планете где-то ты дышишь
Taken forcefully A thing which never can be Erased by time Since he made you bleed, so violently
Painful is the kick Inside it makes you so sick The blood that drips down your thigh Tarnishes virtue; lies
(Chorus) 2x Wearing a mask familiar A god forced himself on you Raping and impregnating Causing the exile of your life
Changed like Callisto to a star in heaven
Hate not the flesh that makes me But seek what lies beneath My flesh and blood will make the stars That shake bones underneath
Now a forsaken Ghost in the eyes of her world Banished for all time Since he made you bleed, so violently
Painful is the kick Inside it makes you so sick The blood that drips down your thigh Tarnishes virtue; lies
(Chorus) 2x Wearing a mask familiar A god forced himself on you Raping and impregnating Causing the exile of your life
Changed like Callisto to a star in heaven
2x Hate not the flesh that makes me But seek what lies beneath My flesh and blood will make the stars That shake bones underneath
Cast out from the righteous life you loved Vengeance comes down from the skies above To wreak havoc and torment the one Who just gave birth to her true love's son
Cursed to roam the Earth alone, a beast Witnesses as her son now fully grown Readied arm to cast a spear, to kill Can't recognize, all he sees is fear
2x Hate not the flesh that makes me But seek what lies beneath My flesh and blood will make the stars That shake bones underneath